tasos1971 Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Μόλις πήρα την αναβάθμιση του Ιουνίου για s9 plus eur. Πλέον έβγαλε και επιλογή για κλήσεις wifi και volte. Λέτε να μας το δώσουν και από τη Vodafone πλέον; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήρθε και σε μένα. Μίλησα με εξυπηρέτηση και μου ειπαν να κανω υπομονή μερικές μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Όλο το δίνουν και όλο περιμένουμε. Αηδία έχουν καταντήσει Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. June 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2019 Γενικα, vf & ειδικα wind, ειναι παρα πολυ πισω σε βασικα πραγματα που θα επρεπε να ειχαν ηδη σαν δυνατοτητες. Η cosmote οτι νεα δυνατοτητα βγαινει στις τηλεπικοινωνιες, ειναι μεσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Το S9 με το χθεσινό firmware update, δούλεψε το WiFiCalling και πάλι (το είχα στο S8) και υπάρχει και διακόπτης για χρήση του VoLTE που ενεργοποίησα αλλά λέει ότι θα γίνεται όταν αυτό είναι δυνατό. Φαντάζομαι ότι δεν θα δουλεύει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasis159 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Το S9 με το χθεσινό firmware update, δούλεψε το WiFiCalling και πάλι (το είχα στο S8) και υπάρχει και διακόπτης για χρήση του VoLTE που ενεργοποίησα αλλά λέει ότι θα γίνεται όταν αυτό είναι δυνατό. Φαντάζομαι ότι δεν θα δουλεύει ακόμα. Που είναι ο διακόπτης για το VoLTE; Δεν έχω καταφέρει να τον βρω στο δικό μου. Τι πάροχο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Που είναι ο διακόπτης για το VoLTE; Δεν έχω καταφέρει να τον βρω στο δικό μου. Τι πάροχο έχεις; Με Vodafone είμαι σε EUR το CSC του τηλ/νου. Το VoLTE δεν το έχω ενεργοποιήσει από τη Voda. Τότε ζήτησα μόνο για το WiFiCalling αλλά ο διακόπτης του VoLTE γίνεται ΟΝ και υπάρχει στις ρυθμίσεις > συνδέσεις > δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Σε Note 8 έχει κάποιος ενεργοποιήσει την υπηρεσία;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmcostas Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Μια απλή ερώτηση για μας που δεν έχουμε ακόμα vowifi. Έστω ότι είμαστε εξωτερικό, έχουμε ενεργοποιημένο vowifi και λειτουργία πτήσης. Η πχ το ίδιο και σε ένα αεροπλάνο... από ποιο χρόνο μας παίρνει η εταιρία, είναι σαν να κάνουμε δηλαδή εθνική η Διεθνή κλήση; Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Δεν θα λειτουργεί. Το WiFi Calling για την ώρα υποστηρίζεται μόνο σε συνδέσεις με ελληνικές IP. Υπάρχει η δυνατότητα για VoLTE και VoWiFi σε Roaming, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisvg Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Δεν θα λειτουργεί. Το WiFi Calling για την ώρα υποστηρίζεται μόνο σε συνδέσεις με ελληνικές IP. Υπάρχει η δυνατότητα για VoLTE και VoWiFi σε Roaming, αλλά δεν έχει ενεργοποιηθεί. τι θα γίνεται άραγε με τα vpn :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Αν το VPN έχει IP από κάποιο πάροχο που έχει προσθέσει στην λίστα του WiFi calling τότε θα παίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 23, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 τι θα γίνεται άραγε με τα vpn :confused: Τίποτα δεν θα γίνει. Το IMS περνάει από δικό του routing table. Μόνο με εξωτερική συσκευή που σου παρέχει WiFi και VPN πακέτο ώστε το τηλέφωνο να μην πάρει χαμπάρι τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nspeed Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Ερωτηση...υπαρχει κανεις με Xiaomi mi 9 με Vodafone CU που να εχει ενεργοποιησει volte και vowifi και να δουλευουν;;; To volte οκ να δεχτουμε οτι δεν ειναι ακομα εμπορικα διαθεσικο ωστε να δουλευει ᾽᾽ρολοι᾽᾽....με το vowifi ομως τι γινεται;;;; Με λιγα λογια σε mi 9 αν δουλευει η υπηρεσια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 (edited) Ερωτηση...υπαρχει κανεις με Xiaomi mi 9 με Vodafone CU που να εχει ενεργοποιησει volte και vowifi και να δουλευουν;;; To volte οκ να δεχτουμε οτι δεν ειναι ακομα εμπορικα διαθεσικο ωστε να δουλευει ᾽᾽ρολοι᾽᾽....με το vowifi ομως τι γινεται;;;; Με λιγα λογια σε mi 9 αν δουλευει η υπηρεσια.... Χωρίς mod/root αυτήν την στιγμή δεν λειτουργεί μόλις έλεγξα. η τελευταία dev για το Mi9 εχει το firmware της vodafone gr *#*#vowifi#*#* στο dialer Edited June 24, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nspeed Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Χωρίς mod/root αυτήν την στιγμή δεν λειτουργεί μόλις έλεγξα. η τελευταία dev για το Mi9 εχει το firmware της vodafone gr *#*#vowifi#*#* στο dialer εχουν γινει disable (ωστε να τα εμφανισει σαν επιλογες on και off ρυθμισεις-καρτα sim) και το *#*#86583#*#* (volte) αλλα και το *#*#869434#*#* (vowifi)...αλλα τιποτα....απο τις πληροφοριες τηλεφωνου *#*#4636#*#* δειχνει οτι ειναι ανενεργα (ενω οπως προανεφερα στις ρυθμισεις της καρτας υπαρχουν σαν επιλογες και ειναι on)...στην προηγουμενη συσκευη μου xiaomi mi 8 (τηλεφωνικα που ειχα μιλησει τους ειπα σκοπιμα οτι εχω huawei p20 pro για να μου ενεργοποιησουν τις επιλογες) ηταν ενεργα στις πληροφοριες τηλεφωνου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 εχουν γινει disable (ωστε να τα εμφανισει σαν επιλογες on και off ρυθμισεις-καρτα sim) και το *#*#86583#*#* (volte) αλλα και το *#*#869434#*#* (vowifi)...αλλα τιποτα....απο τις πληροφοριες τηλεφωνου *#*#4636#*#* δειχνει οτι ειναι ανενεργα (ενω οπως προανεφερα στις ρυθμισεις της καρτας υπαρχουν σαν επιλογες και ειναι on)...στην προηγουμενη συσκευη μου xiaomi mi 8 (τηλεφωνικα που ειχα μιλησει τους ειπα σκοπιμα οτι εχω huawei p20 pro για να μου ενεργοποιησουν τις επιλογες) ηταν ενεργα στις πληροφοριες τηλεφωνου... ποιά rom έχεις stable global η dev;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nspeed Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 ποιά rom έχεις stable global η dev;; global version 10.2.9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Κάνε λίγο υπομονή το πρόγραμμα beta κλείνει τέλος του μήνα οπότε στην επόμενη stable θα έχει το firmware της Vodafone για το Mi9. Ελπίζω να το βγάλουν και για το Poco Mi8 με τον 845 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 (edited) Εδώ και 3-4 ώρες σταμάτησε να μου λειτουργεί το WiFi calling. Θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με την beta κατάσταση που αναφέρει ο φίλος στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα... Edit: λίγες ώρες μετά που το είχα παρατημένο καθώς πήγα για μπάνιο και πήρα άλλη συσκευή, δοκιμάζω ξανά και δουλεύει κανονικά. Sent from my SM-G970F Edited June 28, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopap81 Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 (edited) Εδώ και 3-4 ώρες σταμάτησε να μου λειτουργεί το WiFi calling. Θέλω να πιστεύω ότι έχει να κάνει με την beta κατάσταση που αναφέρει ο φίλος στο αμέσως προηγούμενο μήνυμα... Edit: λίγες ώρες μετά που το είχα παρατημένο καθώς πήγα για μπάνιο και πήρα άλλη συσκευή, δοκιμάζω ξανά και δουλεύει κανονικά. Sent from my SM-G970F η beta που αναφέρω έχει να κάνει με την rom του Mi9 σε custom rom έχω το ίδιο θέμα .αποσυνδέετε και κάποια στιγμή επανέρχεται μόνο του ή με restart του κινητου (το ίδιο πρόβλημα δεν υπάρχει στο wificalling της Cosmote) . αυτο το θέμα δεν το έχω με την μαμά rom της xiaomi όπου το wificalling οσο βρίσκομαι σε wifi είναι ενεργό Edited June 28, 2019 by kopap81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2019 Α, συγνώμη. Έλεγα μήπως ήταν πληροφόρηση για την Vodafone ότι τελειώνει δοκιμές για την υπηρεσία. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 Το S9 με το χθεσινό firmware update, δούλεψε το WiFiCalling και πάλι (το είχα στο S8) και υπάρχει και διακόπτης για χρήση του VoLTE που ενεργοποίησα αλλά λέει ότι θα γίνεται όταν αυτό είναι δυνατό. Φαντάζομαι ότι δεν θα δουλεύει ακόμα. καλημέρα . στο s9 μου, μπαινω flight mode,ανοιγω wifi και με on το <κλησεις wifi > δεν μου ερχονται κλησεις... καρτοκινητο cu....τι κανω λαθος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 καλημέρα . στο s9 μου, μπαινω flight mode,ανοιγω wifi και με on το <κλησεις wifi > δεν μου ερχονται κλησεις... καρτοκινητο cu....τι κανω λαθος?? Κανονικά έτσι όπως το γράφεις, είσαι εντάξει. Την υπηρεσία την έχεις ενεργοποιήσει καλώντας τη vodafone φαντάζομαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 οχι, δεν την εχω καλεσει....:cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. July 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2019 οχι, δεν την εχω καλεσει....:cry::cry: Κάλεσε τους, θέλει ενεργοποίησή απο μεριά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts