rs280ps Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Κ εγώ το ενεργοποίησα εδώ κ μέρες σε xs max κ φαίνεται να λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Θα δοκιμάσω να την ενεργοποιήσω,να δούμε αν θα παίζει χωρίς την εφαρμογή σε XiaomiΣε redmi note 5 (whyred) που έχω βάλει και της COSMOTE και της Vodafone, η Cosmοte λειτουργεί άψογα και το Vowifi και το VoLTE ενώ στην Vodafone εμφανίζεται μεν το VoLTE αλλά με το που το σηκώσει ο άλλος η γραμμή πέφτει το δε Vowifi δεν εμφανίζεται για κανένα λόγο. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Πλεον υπαρχει και στη σελιδα του vodafone CU https://www.vodafonecu.gr/wificallingios/#IOSwifi Εξακολουθεί να μην είναι επίσημο; Εάν πλοηγείσαι κανονικά στη σελίδα, μπορείς να βρεις το μενού; Έχουν βγει οδηγίες πως το ενεργοποιεί κάποιος ή πρέπει να γίνει μέσω chat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpegxguy Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Αν θέλετε να κάνετε τεστ του alpha (τα το έλεγα εγώ με αυτά που ακούω) πηγαίνετε στο chat της Vodafone. Και εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά όταν θα λειτουργήσει πιο... κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris2007 Δημ. April 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2019 Είναι σε δοκιμαστικό στάδιο. Αν θέλετε να κάνετε τεστ του alpha (τα το έλεγα εγώ με αυτά που ακούω) πηγαίνετε στο chat της Vodafone. Και εγώ ενδιαφέρομαι, αλλά όταν θα λειτουργήσει πιο... κανονικά Μα εννοείται..Γι' αυτό και ρώτησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Εγώ επικοινώνησα εχθές μέσω chat ζητώντας αν γίνεται να το ενεργοποιήσουν. Με κάλεσε κάποιος μετά από το 13830 και μου είπε πως λόγω κάποιου τεχνικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν δεν μπορούσε να γίνει, ωστόσο κράτησαν τον αριθμό μου και θα γίνει μέσα στη βδομάδα λέει. Για να δούμε.. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 στο VoLTE έχουν θέμα; το VoWiFI παίζει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Για vowifi ζήτησα να με ενεργοποιήσουν. Το volte δεν με απασχολεί καθόλου. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysfil Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Σήμερα μίλησα μαζί τους για ένα ακόμα νούμερο που ήθελα να ενεργοποιήσω και μου είπε ότι κάποιοι πρόλαβαν και τους έγινε ενεργοποίηση αλλά τώρα έχουν εντολή να μην προχωρήσουν σε νέες ενεργοποιήσεις wifi calling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Ναι το ίδιο και σε εμένα, απλά μόλις είναι διαθέσιμο θα είμαι από τους πρώτους που θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrysfil Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Αυτό το είπαν και σε μένα αν ήθελα να αφήσω τα στοιχεία μου αλλά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αν ενεργοποιηθεί δεν θα γίνει αυτόματα για όλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. April 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2019 Τρέχα γύρευε η Vodafone ... Η θυγατρική ντροπή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Όλα είναι θέμα marketing πιστεύω σύντομα θα το έχουμε χωρίς προβλήματα περιμένετε να βγει η διαφήμιση πρώτα στην τηλεόραση.. Τι να πω που εδώ και κάτι μήνες που μου χαλασε το full σήμα με τα βίας έχω μια γραμμή σήμα σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanni Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Όλα είναι θέμα marketing πιστεύω σύντομα θα το έχουμε χωρίς προβλήματα περιμένετε να βγει η διαφήμιση πρώτα στην τηλεόραση.. Τι να πω που εδώ και κάτι μήνες που μου χαλασε το full σήμα με τα βίας έχω μια γραμμή σήμα σπίτι.Και γιατί δεν πήρες να στο αντικαταστήσουν εμένα μέσα σε 2 μέρες μου στείλανε άλλο! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Και γιατί δεν πήρες να στο αντικαταστήσουν εμένα μέσα σε 2 μέρες μου στείλανε άλλο! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται ότι πήρα πόσες φορές το τεχνικό τμήμα που δεν κατάφεραν να το φτιάξουν όπως και όταν του ζήτησα αντικατάσταση μου είπαν πριν 3 μήνες ότι θα έρθει το WiFi calling και για αυτό δεν υπάρχει καν απόθεμα συσκευών πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Τρέχα γύρευε η Vodafone ... Η θυγατρική ντροπή Είσαι υπερβολικός. Έχει βγει η υπηρεσία επίσημα και δεν το γνωρίζουμε; Εφόσον η ίδια η εταιρεία θεωρεί ότι δεν είναι έτοιμη για πιο λόγο να δώσει την υπηρεσία;;; Για να γκρινιάζεις μετά ότι δεν λειτουργεί; Μια χαρά το πάει η Vodafone όταν είναι έτοιμη θα μπεις στην εφαρμογή να το ενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 (edited) Μου το ενεργοποίησαν, αλλά... Ήρθε μήνυμα για WiFicalling. Δεν έπαιζε, και μετά από επανεκκίνηση βλέπω να έχει volte αλλά όχι vowifi... Edit : άκυρο, μπήκα σε flight mode και άνοιξα WiFi και δουλεύει. Τέλεια. Πήρα τηλέφωνο και από 4G και από WiFi. Sent from my SM-G970F Edited April 23, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosvitacar Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Volte σε iPhone πως γίνεται ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Τελικά το WiFi calling λειτουργεί μόνο σε flight mode με WiFi ανοιχτό. Χωρίς flight mode μόνο volte. Δεν βγάζει καν επιλογή στον dialer για προτίμηση σε δίκτυα κινητής ή WiFi, όπως με την κάρτα της Cosmote. Πάντως εμφάνισε ένδειξη HD κατά την ομιλία, που δεν θυμάμαι να είχε βγει ξανά στο S10e. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Όσοι θυμάστε, είχα θέμα με τις εισερχόμενες κλήσεις ύστερα από την ενεργοποίηση του Wifi Calling. Μου απενεργοποίησαν την υπηρεσία και σήμερα μου την ξανά ενεργοποίησαν σήμερα. Το πρόβλημα φτιάχτηκε αλλά όταν η κλήση είναι από VoLte με κόβει στα 7 δευτερόλεπτα Πάλι καλά που το VoWifi δουλεύει άψογα (και η αναγνώριση των εισερχομένων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios258 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μου το ενεργοποίησαν, αλλά... Ήρθε μήνυμα για WiFicalling. Δεν έπαιζε, και μετά από επανεκκίνηση βλέπω να έχει volte αλλά όχι vowifi... Edit : άκυρο, μπήκα σε flight mode και άνοιξα WiFi και δουλεύει. Τέλεια. Πήρα τηλέφωνο και από 4G και από WiFi. Sent from my SM-G970F Το access point στις ρυθμίσεις έχει αλλαξει;;; ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι θυμάστε, είχα θέμα με τις εισερχόμενες κλήσεις ύστερα από την ενεργοποίηση του Wifi Calling. Μου απενεργοποίησαν την υπηρεσία και σήμερα μου την ξανά ενεργοποίησαν σήμερα. Το πρόβλημα φτιάχτηκε αλλά όταν η κλήση είναι από VoLte με κόβει στα 7 δευτερόλεπτα Πάλι καλά που το VoWifi δουλεύει άψογα (και η αναγνώριση των εισερχομένων) τι συσκευή έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Τίποτα, καμία αλλαγή. 3 έχει όπως πριν. IMS, Vf internet και Vf MMS. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Το access point στις ρυθμίσεις έχει αλλαξει;;; ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τι συσκευή έχεις; OnePlus 6 Το ενεργοποίησα με το ίδιο πρόγραμμα (και κόλπο) που έχει για την Cosmote (που δουλεύει άψογα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geodimis Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μόλις ενεργοποιήθηκα και μάλιστα το δοκίμασα επιτυχώς με airplane mode και ανοικτό wifi όπου πραγματοποιήθηκε κλήση αλλά δεν απαντήθηκε. Τους πίεσα αρκετά να το ενεργοποιήσουν καθώς είχα ανοικτή βλάβη για χαμηλό σήμα στην περιοχή μου το Δεκέμβρη του 18, παραδέχτηκαν ότι έχουν πρόβλημα κάλυψης στην ευρύτερη περιοχή αλλά τελικά έφταιγε η συσκευή. Περισσότερες δοκιμές από το σπίτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos1971 Δημ. April 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2019 Μόλις με πήραν τηλέφωνο και εμένα και με ενεργοποίησαν. S9 PLUS Απο αύριο εντυπώσεις....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts