vag74 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Καλά το OIS δεν είναι και καμια πανάκριβη προσθήκη. Μέχρι και η Xiaomi στο Mi note 3 των 260 ευρώ πλέον το έχει. Σε συνολικό πακέτο σαν αυτό της OnePlus όμως, άντε να δεχτώ τα 550 κατοσταρικα ως ψηλότερη τιμή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΒαιε θα συμφωνήσω μαζί σου και θα προσθέσω ότι ακόμα και το 3,3Τ είχε ois, επίσης η εταιρεία ας μην έβαζε τον δεύτερο φακό που ειδικά στο 5T δεν κάνει τίποτα και με τα ίδια χρήματα ας έβαζε μεγαλύτερο σενσορα τύπου pixel XL και ας ήταν περσινός, πάρτι θα έκανε η συσκευή μετά Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Βαιε θα συμφωνήσω μαζί σου και θα προσθέσω ότι ακόμα και το 3,3Τ είχε ois, επίσης η εταιρεία ας μην έβαζε τον δεύτερο φακό που ειδικά στο 5T δεν κάνει τίποτα και με τα ίδια χρήματα ας έβαζε μεγαλύτερο σενσορα τύπου pixel XL και ας ήταν περσινός, πάρτι θα έκανε η συσκευή μετά Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠύραυλος το U11 ε; Πάντως ίσως, λέω ίσως, το Mi note 3 με συγκεκριμένες roms, τα πάει λίγο καλύτερα σε δύσκολες συνθήκες. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έχει OIS βέβαια, ούτε είμαι ειδικός. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Και με ένα φακό και ois παπάδες θα έκανε παπάδες. Τώρα αναγκαστικά ο χρόνος του κλείστρου μειωνεται για να μην βγουν κουνημενες οπότε και το iso ανεβαίνει ειδικά στις βραδυνές και το αποτέλεσμα δεν είναι αντάξιο του hardware που έχει. Για εμένα η έλλειψη του σταθεροποιητη είναι το σημείο χ διότι είναι αυτό που προκαλεί τις οποίες παραχωρήσεις Edited April 4, 2018 by linuxilakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Πύραυλος το U11 ε; Πάντως ίσως, λέω ίσως, το Mi note 3 με συγκεκριμένες roms, τα πάει λίγο καλύτερα σε δύσκολες συνθήκες. Δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι έχει OIS βέβαια, ούτε είμαι ειδικός. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι πάρα πολύ καλή συσκευή φίλε και στα 400 που κόστισε πιστεύω κλέβεις εκκλησία, έχεις αδιάβροχο,2Κ οθόνη, ήχο φοβερό, μπαταρία πάρα πολύ καλή,στοκ Android γιατί το Sense είναι πολύ κοντά στο στοκ και πραγματικά εκπληκτική κάμερα με τρομερό video Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Πάντως οι τελευταίες δηλώσεις του κ.Pei αφήνουν να εννοηθεί ότι το κύριο χαρακτηριστικό της επόμενης ναυαρχίδας θα είναι πάλι η ταχύτητα του Oxygen.... Με λιγα λόγια ούτε αδιάβροχο θα είναι ούτε OIS θα έχει,αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 καλύτερα, για μένα τουλάχιστον Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Πάντως οι τελευταίες δηλώσεις του κ.Pei αφήνουν να εννοηθεί ότι το κύριο χαρακτηριστικό της επόμενης ναυαρχίδας θα είναι πάλι η ταχύτητα του Oxygen.... Με λιγα λόγια ούτε αδιάβροχο θα είναι ούτε OIS θα έχει,αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα... Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Pei κρυφό καμάρι. Έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας παντού και στο forum της Oneplus και έχει κρυφτεί. Η ταχύτητα και τα specs ήδη άριστα είναι ας δώσει και 2-3 πράγματα να δικαιολογήσει και την αυξημένη τιμή. Δεν γίνεται η Xiaomi με mid range να βάζει OIS και αυτος να σφυρίζει αδιάφορα. Είναι γελοίος ο τύπος. Πιστεύω και ελπιζω να την πάρει την απάντηση του από τους χρήστες και να δει κατά πολύ μειωμένες πωλήσεις,διότι μόνο έτσι θα αναθεωρήσει. Άμα ο κόσμος ανέχεται τα πάντα και δρακουλοδοντες και εκπτώσεις εδώ και εκεί και αυξημένες τιμές μόνο τα χειρότερα έπονται πχ να αφαιρούμε πράγματα πχ 3.5 θύρα η και άλλα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited April 4, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Ο κόσμος το έχει τούμπανο και ο Pei κρυφό καμάρι. Έχει φάει το κράξιμο της αρκούδας παντού και στο forum της Oneplus και έχει κρυφτεί. Η ταχύτητα και τα specs ήδη άριστα είναι ας δώσει και 2-3 πράγματα να δικαιολογήσει και την αυξημένη τιμή. Δεν γίνεται η Xiaomi με mid range να βάζει OIS και αυτος να σφυρίζει αδιάφορα. Είναι γελοίος ο τύπος. Πιστεύω και ελπιζω να την πάρει την απάντηση του από τους χρήστες και να δει κατά πολύ μειωμένες πωλήσεις,διότι μόνο έτσι θα αναθεωρήσει. Άμα ο κόσμος ανέχεται τα πάντα και δρακουλοδοντες και εκπτώσεις εδώ και εκεί και αυξημένες τιμές μόνο τα χειρότερα έπονται πχ να αφαιρούμε πράγματα πχ 3.5 θύρα η και άλλα. Sent from my iPad using Tapatalk ProΣάμπως ξέρουμε και τι πωλήσεις κάνει; Εγώ πιστεύω ότι αν δούμε μεγάλες αλλαγές και σε κάμερα αλλά και σε άλλους τομείς, με το ανάλογο τίμημα βέβαια, μαλλον από το 7 και μετά. Το 6 και 6T (αν υπάρξει) δεν νομίζω να έχουν κάτι ιδιαίτερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Σάμπως ξέρουμε και τι πωλήσεις κάνει; Εγώ πιστεύω ότι αν δούμε μεγάλες αλλαγές και σε κάμερα αλλά και σε άλλους τομείς, με το ανάλογο τίμημα βέβαια, μαλλον από το 7 και μετά. Το 6 και 6T (αν υπάρξει) δεν νομίζω να έχουν κάτι ιδιαίτερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλα και για εγώ για 6Τ(εφόσον βγει που το θεωρώ το πιο πιθανό σε σχέση να μην βγει)πιθανολογώ κάτι θα δώσει πέρα από στεγνά specs. Ίσως βοηθήσει σε αυτό αν δουν ότι λιμνάζουν στην αποθήκες το 6 από την απαθεια του κόσμου και θα τρέχει να βγάλει ένα 6Τ που να ανταποκρίνεται περισσότερο στα θέλω του κόσμου. Προσωπικά με καλύπτει σε πολλά και όπως είναι έτσι με 5T αλλά αν είναι να βλέπουμε συνεχή αύξηση τιμής ε πρέπει να το δικαιολογήσει με κανα feature παραπάνω. Δεν γίνεται διαφορετικά. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Δίνω Oneplus5T 6/64 4 μηνών από το επίσημο ευρωπαϊκό. Μαύρο με.3 θήκες (1 οφισιαλ 1 σπιγκεν). Αν γνωρίζετε κάποιον που ενδιαφέρεται στείλτε πμ. Κατάσταση καινούριου. Edited April 4, 2018 by spyros_ks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1122463-oneplus-5t-6gb64gb-extras/ Αφήνω αυτό εδώ! Αν ενδιαφέρεστε ή κάποιος γνωστός παρακαλώ επικοινωνήστε.Φίλε μου νομίζω απαγορεύεται να βάζεις λινκ από αγγελίες από άλλο site... Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Το άλλαξα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Σάμπως ξέρουμε και τι πωλήσεις κάνει; Εγώ πιστεύω ότι αν δούμε μεγάλες αλλαγές και σε κάμερα αλλά και σε άλλους τομείς, με το ανάλογο τίμημα βέβαια, μαλλον από το 7 και μετά. Το 6 και 6T (αν υπάρξει) δεν νομίζω να έχουν κάτι ιδιαίτερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά για τις πωλήσεις δεν θα μάθουμε ποτέ...Για την μόνη συσκευή που είχανε βγάλει νούμερο ήταν μόνο για το 1+1... Η 1+ είτε αρέσει είτε όχι σε μερικούς,σαν μέγεθος εταιρίας είναι από τις μικρές Κινεζικές,και με περιορισμένη παραγωγή...Αυτή είναι η αλήθεια,ασχετος αν οι συσκευές της είναι πολύ καλές...Μιλάμε για μέγεθος και πως μπορεί να το διαχειριστεί...Και μην μου πείτε για ΒΒΚ κλπ,γιατί απλά ανήκει εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Φίλε μου νομίζω απαγορεύεται να βάζεις λινκ από αγγελίες από άλλο site... Oneplus 5 Beast Unleashed Γενικά απαγορεύεται να βάζεις αγγελίες στο φόρουμ εκτός Buy&Sell αλλά.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Καλα και το Oneplus5 μια παρωδια κινητου ηταν, απλα επειδη ηθελαν να εχουν μια συσκευη στην αγορα για να ξερει ο κοσμος οτι υπαρχει.Αλλιως σιγα τις διαφορες που εχει απο το αριστο 3t. Επισης αφου ο pei ειναι τοσο σιγουρος για την ταχυτητα γιατι μπηκε στον κοπο να κλεψει κυριολεκτικα(αφου το παραδεχτηκε)σε benchmarks? Γιατι και για την γρηγορη φορτιση τα εχουμε πει.Ναι μεν η γρηγοροτερη της αγορας,εχει ομως ενα μεγαλο ΑΛΛΑ. 1)Δεν φορτιζει γρηγορα το κινητο με αλλο γρηγορο φορτιστη quickcharge 2)δεν λειτουργει ο φορτιστης αυτος σε αλλα κινητα περαν των Oneplus. Με λιγα λογια ο φορτιστης ειναι ειδικα σχεδιασμενος να αποδιδει/αξιοποιειται μονο στις Oneplus συσκευες. Τωρα για τα της καμερας,αν ειναι μεχρι και η Xiaomi να γινεται ξαφνικα κορυφαια στο κομματι αυτο με Ois ολως τυχαιως στο τελευταιο Mi Mix2s,ε λυπαμαι αλλα δεν υπαρχει καμια δικαιολογια. Στην τελικη ας βγαλει μια καμερα επιπεδου Oneplus(ως τωρα)και με τα υπολοιπα specs και να μην βγαζει αδιαβροχες συσκυες πχ αλλα να ριξει το κοστος αγορας. Micro sd θα βαλει ποτε?Δεν θελω και εγω και αρκετοι αλλοι να δινουμε παραπανω χρηματα σε συσκευες απο οσα ηδη διαθετουμε για παραπανω αποθηκευτικο χωρο,αν εχουμε ηδη καρτες. Android ειμαστε αγαπητε Pei,οχι Ios. Edited April 4, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 Με τον Pei γιατί τα βάλατε; Ολόκληρη εταιρεία είναι δεν αποφασίζει μόνος του Επειδή κάποιους δεν αρέσει το notch τι σημαίνει; Μειονέκτημα θεωρεί ο άλλος ότι η ασύρματη φόρτιση είναι μόνο για το oneplus Και τι πειράζει; Αφού αυτοί το κατασκευάζουν επόμενο είναι να το υποστηρίξει μόνο η συσκευή τους Αλλιώς θα έβαζαν φόρτιση qualcomm και δεν θα φορτίζει τόσο γρήγορα Το 5t μόνο στην κάμερα υστερεί μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά Με 500€ δεν βρίσκεις επώνυμη ναυαρχίδα με τέτοιο αποτέλεσμα σε καθημερινή χρήση. Είναι σε όλα καλό το τηλέφωνο Σε πολλά είναι καλύτερο από συσκευές των 800€ Για να μπει κάρτα, αδιαβροχοποιηση, ois, stereo, ακουστικά, και ότι άλλο λείπει χρειάζονται χρήματα τα οποία τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής Αν το 5t τα είχε αυτά αλλά κόστιζε 750€ θα το αγόραζες; Ξανά σκέψου το εσύ που τα θεωρείς ελλείψεις και θα δεις ότι τελικά θα αγόραζες samsung η iphone με 800-900€ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Με τον Pei γιατί τα βάλατε; Ολόκληρη εταιρεία είναι δεν αποφασίζει μόνος του Επειδή κάποιους δεν αρέσει το notch τι σημαίνει; Μειονέκτημα θεωρεί ο άλλος ότι η ασύρματη φόρτιση είναι μόνο για το oneplus Και τι πειράζει; Αφού αυτοί το κατασκευάζουν επόμενο είναι να το υποστηρίξει μόνο η συσκευή τους Αλλιώς θα έβαζαν φόρτιση qualcomm και δεν θα φορτίζει τόσο γρήγορα Το 5t μόνο στην κάμερα υστερεί μην τα μηδενίζουμε όλα παιδιά Με 500€ δεν βρίσκεις επώνυμη ναυαρχίδα με τέτοιο αποτέλεσμα σε καθημερινή χρήση. Είναι σε όλα καλό το τηλέφωνο Σε πολλά είναι καλύτερο από συσκευές των 800€ Για να μπει κάρτα, αδιαβροχοποιηση, ois, stereo, ακουστικά, και ότι άλλο λείπει χρειάζονται χρήματα τα οποία τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής Αν το 5t τα είχε αυτά αλλά κόστιζε 750€ θα το αγόραζες; Ξανά σκέψου το εσύ που τα θεωρείς ελλείψεις και θα δεις ότι τελικά θα αγόραζες samsung η iphone με 800-900€Θα συμφωνήσω Τάσο σε όλα και θα προσθέσω ότι θα μπορούσαν όμως να βάλουν στα ίδια χρήματα μονό αισθητήρα στην κάμερα με ois και μεγαλύτερο μέγεθος πίξελ,το θόλωμα το πετυχαίνουν έτσι και αλλιώς με software στο 5Τ,θα είχαν μια ολοκληρωμένη συσκευή που θα διέλυε τον ανταγωνισμό Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Θα συμφωνήσω Τάσο σε όλα και θα προσθέσω ότι θα μπορούσαν όμως να βάλουν στα ίδια χρήματα μονό αισθητήρα στην κάμερα με ois και μεγαλύτερο μέγεθος πίξελ,το θόλωμα το πετυχαίνουν έτσι και αλλιώς με software στο 5Τ,θα είχαν μια ολοκληρωμένη συσκευή που θα διέλυε τον ανταγωνισμό Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλά θα μπορούσαν να είχαν γίνει και με τα 500€ που πληρώνουμε δεν είναι λίγα αλλά όλα τα πράγματα κοστίζουν σύμφωνα με τον ανταγωνισμό Οπότε φταίνε οι άλλοι με τις τιμές των 1000€ που προσφέρουν ίσως κάτι παραπάνω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Πολλά θα μπορούσαν να είχαν γίνει και με τα 500€ που πληρώνουμε δεν είναι λίγα αλλά όλα τα πράγματα κοστίζουν σύμφωνα με τον ανταγωνισμό Οπότε φταίνε οι άλλοι με τις τιμές των 1000€ που προσφέρουν ίσως κάτι παραπάνωΤάσο το κόστος για να βάλεις έναν κορυφαίο σενσορα είναι ίδιο με το να βάλεις δύο μεσαίας κατηγορίας και ειδικά όταν ο δεύτερος δεν δουλεύει ποτέ νομίζω είναι λάθος πολιτική και όχι οικονομικών Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Τάσο το κόστος για να βάλεις έναν κορυφαίο σενσορα είναι ίδιο με το να βάλεις δύο ίδιους και ειδικά όταν ο δεύτερος δεν δουλεύει ποτέ Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η κάθε εταιρεία πως σκέφτεται και πως επιλέγει το hardware δεν το ξέρουμε Πιθανόν ξέρουν ποιο είναι το καλό και το σωστό και το δυνατό αλλά υπάρχει λόγος που δεν μπήκε στην συσκευή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Η κάθε εταιρεία πως σκέφτεται και πως επιλέγει το hardware δεν το ξέρουμε Πιθανόν ξέρουν ποιο είναι το καλό και το σωστό και το δυνατό αλλά υπάρχει λόγος που δεν μπήκε στην συσκευήΣίγουρα υπάρχει λόγος και ο μεγαλύτερος είναι το software θα έπρεπε να αλλάξουν όλο τον κώδικα της εφαρμογής της κάμερας, αλλά όταν θέλεις να πιάσεις κορυφή προσπαθείς παραπάνω Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Αν και μάλλον σηκώνει γενική συζήτηση, πως δαμάζετε το γεγονός ότι αργά ή γρήγορα στο filesystem γίνεται ένας χαμούλης με κάθε εξυπνάδα κάθε εφαρμογής; Πότε δεν κατάλαβα γιατί το θεωρεί πρακτικό μια εφαρμογή μεγέθους viber, η cache να είναι ένα χύμα φάκελος στο root... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 (edited) Εγραψα εγω πουθενα την λεξη μειονεκτημα στην φορτιση?Ανεφερα οτι εχει και καποια αρνητικα το εν λογω συστημα φορτισης, αρνητικα που σιγουρα οποιος αλλαζει κινητο καθε χρονο(ή και λιγοτερο)δεν θα τα πετυχει ποτε του. Επισης αν και ειναι οντως γρηγορη η φορτιση του dash charge ενταξυ δεν κανουν και 3 ωρες οι αλλες συσκευες για να φορτισουν. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η κάθε εταιρεία πως σκέφτεται και πως επιλέγει το hardware δεν το ξέρουμε Πιθανόν ξέρουν ποιο είναι το καλό και το σωστό και το δυνατό αλλά υπάρχει λόγος που δεν μπήκε στην συσκευή Οπως υποτιθεται θα υπηρχε λογος και για την δευτερη καμερα του 5t που την βαλανε για να βελτιωνει σε νυχτερινες ληψεις μιας και οι ιδιοι τα 5ρια τα διαφημιζαν κυριως για την καμερα τους. Οταν ομως βλεπεις μεχρι και την Xiaomi με το προσφατο Mi Mix 2s να βελτιωνεται τοσο στην καμερα και να βαζει και Ois,εκει ειναι λογικο να εχεις καποιες απαιτησεις οχι σαν μελος του myphone αλλα σαν καταναλωτης/πελατης. Γιατι αν και σφαιρα το κινητο και με ψιλο stock android oxygen os θα μπορουσε να εδινε και το Android 8 πολυ νωριτερα απο οσο το εδωσε. Για 500-560ευρω συσκευη μιλαμε ουτως ή αλλως και δεν εχει και πολλα μοντελα. Το αν το κινητο εχει την γρηγοροτερη φορτιση της αγορας ή αν εχει μια απο τις πιο smooth(και ταχυτατες)εμπειριες της αγορας ειναι γνωστα αυτα. Το θεμα ειναι τι αλλο μπορουν να βελτιωσουν κρατωντας οσο γινεται το κοστος χαμηλοτερο. Γιατι οταν εχεις fixed τιμη οι τιμες των αλλων κινητων δεν μενουν παντα σταθερες.Ετσι ειναι ο android ανταγωνισμος. Για παραδειγμα σε σχεση με οταν πρωτοβγηκε το Oneplus5t πλεον βρισκεις στην αγορα το Nokia 8 στα 384ευρω το S8 να ανεβοκατεβαινει στα 480-500ευρω το Honor V10 στα 500ευρω το Htc U11 στα 485ευρω το Sony XZ1 στα 399ευρω το LG G6 στα 355 Φυσικα το καθενα εχει σε σχεση με το Oneplus τα θετικα του και τα αρνητικα του αλλα οι επιλογες ειναι παρα πολλες σε σχεση με το Νοεμβριο. Δεν ριχνω hate στο Oneplus5t,απλα θελω να δω το κατι παραπανω που ως τωρα δεν το εχουμε δει. Σφαιρα ηταν και τα προηγουμενα Oneplus που και αυτα ειχαν stock android oxygen os,dash charge,δυνατα specs και παει λεγοντας. Edited April 5, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Για να μπει κάρτα, αδιαβροχοποιηση, ois, stereo, ακουστικά, και ότι άλλο λείπει χρειάζονται χρήματα τα οποία τα πληρώνει ο τελικός καταναλωτής Αν το 5t τα είχε αυτά αλλά κόστιζε 750€ θα το αγόραζες; Ξανά σκέψου το εσύ που τα θεωρείς ελλείψεις και θα δεις ότι τελικά θα αγόραζες samsung η iphone με 800-900€ Τα παραπανω που λες παντως τα προσφερει το Htc u11 και κοστιζει λιγοτερο απο το Oneplus ή το S8 (περαν των στερεο ηχειων)και εν μερη και στο g6. Τελος μην ξεχνας οτι αν δεν εχουμε και εμεις σαν καταναλωτες/πελατες παραπανω απαιτησεις τοτε θα μας προσφερει η καθε εταιρεια μια απο τα ιδια συνεχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Eδω εισαι φιλε μου! https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V7beta-test-9.apk Την δοκιμασε κανεις αλλος τελικα? Χρειαζεται να εισαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts