johnnyman25 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Νομίζω ότι Oneplus 5 έχει καλύτερες κάμερες σε σχέση με του 5t εσύ του δείχνεις φωτό από το 5αρι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ main camera είναι ίδια μόνο στην 2η διαφέρουν. Στο 5αρι είναι telephoto ενώ στο 5t είναι ίδια με την βασική και χρησιμοποιήτε μόνο για συγκεκριμένες low light καταστάσεις. Πιστεύω βγάζουν ίδιες φωτογραφίες. Oneplus 5 Beast Unleashed Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Εγώ είχα και το note για καμιά βδομάδα. Φανταστικό τηλ και η κάμερα σίγουρα καλύτερη του δικού μας, οθόνη υψηλού επιπέδου και κολλήματα ελάχιστα. Ίσως το OnePlus να είναι ελάχιστα ταχύτερο αλλά και το note με εξέπληξε με τη σπιρτάδα του. Δεν το περίμενα, λόγω TouchWiz. Να μου πεις μια εβδομάδα το κράτησα επομένως το κινητό δε πρόλαβε να βαρύνει και να μπουκωσει από τη χρήση όπως λέγεται ότι συμβαίνει με τα Samsung. Τώρα στο δια ταύτα, προσωπικά μόνο η κάμερα μου λείπει από το note. Το OnePlus είναι φοβερό κινητό και value for money Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 ακριβως ετσι ειναι οπως τα λες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Σχετικα με την καμερα, υπαρχει καποια καλυτερη εφαρμογη απο την στοκ? Οχι μονο για να βελτιωσει τις νυχτερινες ληψεις που καπου χωλαινει το κινητο(δεν ειμαι και ειδικος για να παιζω με manual ρυθμισεις) αλλα για να εχει περισσοτερες επιλογες. Πχ πως φτιαχνω gif με την στοκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Jimlost κατεμε η κάμερα για μέρα φώτο είναι πολυ καλή,για χαμηλή φωτεινότητα είναι καλες για τα γούστο μου. Τωρα σε σχέση με τα τοπ αντροιτ καμεραφον νοτε8 σ8 σ8+ σ9+ λογικό είναι νανε πισω το 5τ. ενα μειον μεγάλο είναι το ois για μενα γιατι σε γρήγορη φώτο για πλακα βγαίνει θολή. Η σύγκριση που είναι αντικειμενική για το 5τ λογο τιμης (εκτός Σκρουτζ) είναι με το Α8 το οποίο δεν έχει οις. Αυτο που με φόβισε εμενα στην αγορά σ9+ είναι το κακο παρελθόν πουχα με καποια σαμυ( blatw) το βάρος τα άχρηστα εμοχι κ μπιξμπι,μετα απο 1μηνα κ πλεον δεν ξέρω φορτωμένο πως θα ρολαρη. Απο τα παραπάνω άφησα τν αγορα σ9+ και πείρα το 5τ σε λευκό (βότσαλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Μάλλον για 5t πάμε!!! Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Μάλλον για 5t πάμε!!! Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://flic.kr/s/aHskyjk3HA Εδω περα μπορεις να δεις φωτογραφιες μου απο το 5τ...εχει καποιες και με Snapseed και το γραφω στην περιγραφή... Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Για την καμερα του κινητου τα πραγματα ειναι εδω και καιρο ξεκαθαρα και τα εχουμε γραψει τα ιδια ακριβως απο οταν πρωτοβγηκε. Καποιοι την θεωρουν την καλυτερη της αγορας γενικα(αν δεν παινεψεις την αγορα σου δεν λεει....),αλλοι την θεωρουν μετρια ή χαλια και παει λεγοντας. Η αληθεια λοιπον ειναι οτι για τον μεσο χρηστη που δεν εχει πολλες απαιτησεις η καμερα σε συνθηκες καλου φωτισμου(ημερα)ειναι σε κορυφαια επιπεδα και δεν ζηλευει τιποτα απο κανενα αλλο κινητο της αγορας. Σε συνθηκες χαμηλου/κακου φωτισμου(νυχτα πχ)και εκει ειναι καλη,αλλα χειροτερη απο οτι σε συνθηκες καλου φωτισμου και εκει φαινεται το''οτι πληρωνεις παιρνεις''. Επισης αισθητη ειναι και η απουσια του OIS οπως και της micro sd καρτας,αρα οποιος θελει να τραβαει πολλα video να το εχει υποψη κυριως για το μοντελο με τα 128gb. Ολα τα αλλα που γραφονται και στα αλλα θεματα ειναι τριχες κατσαρες. Καλως ή κακως την καμερα του note 8/s9/s9+/iphone και γενικα των ακριβοτερων ναυαρχιδων συνολικα(αρα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου)δεν την φτανει και στα χρηματα αυτα οποιον τον ενδιαφερει κυριως η καμερα καλυτερα να κοιταξει σε HTC U11,Galaxy S8 ισως και στο πρωτο pixel στο κομματι της φωτογραφιας,δηλαδη στις κορυφαιες συσκευες του 2017 με μεσα του 2017. Το Oneplus το παιρνεις για αλλους λογους εδω και χρονια και ποτε δεν ηταν η καμερα του ενας απο αυτους, για τον πολυ απλο λογο οτι δεν γινεται να φτασεις τα επιπεδα του ανταγωνισμου ή αν τα φτασεις θα ανεβει αισθητα το κοστος αγορας του. Αν πειτε στον Carl Pei οτι η καμερα του Oneplus 5/5t ειναι καλυτερη απο αυτη των υπολοιπων ναυαρχιδων(πλεον και του S9+)θα τον πιασουν τα γελια. Oneplus αγοραζεις για το oxygen os(stock android) για το ξεκλειδωτο bootloader χωρις να χανεις την εγγυηση για τα κορυφαια ανα εποχη specs για την ομαλη/smooth εμπειρια για την γρηγοροτερη φορτιση(να ναι καλα η Oppo) για την καλη ποιοτητα κατασκευης οσο δεν ειναι ακομα απο γυαλι(δεν θελουν ολοι το γυαλι που ευχεσαι να μην πεσει κατω) Απλα επειδη ηταν κριμα συσκευη που κοστιζει τοσα χρηματα να μην εχει και μια αξιολογη καμερα,πλεον βελτιωσανε και αυτο το κομματι. Μην σας κανει εντυπωση(αν και οι περισσοτεροι το ξερετε) αν στο Oneplus 6 πχ δουμε ασυρματη φορτιση,αδιαβροχοποιηση,ois,στερεο ηχεια αλλα σε τιμη φτασει κοντα σε Mate 10 pro. Και μην ξεχναμε οτι οσο χαμηλη και να δειχνει η τιμη,τα κινητα τους τα πουλανε χωρις να εχουν μαγαζια/αντιπροσωπεια και φυσικα χωρις καθολου διαφημισεις που Samsung και Huawei ριχνουν εκατομ. σε αυτες. Και τελος κατι αλλο που εχει αναφερθει σπανια ειναι οτι δυστηχως οι Κινεζοι εχουν και το κακο με την ποικιλια σε αξεσουαρ. Θυμαμαι η πρωτη θηκη Spigen (Rugged armor) ηρθε μολις μεσα με τελη Ιανουαριου στην Ελλαδα αν δεν κανω λαθος. Δειτε ποικιλια σε θηκες/screen protectors/tempered glass μονο απο Ελλαδα(φανταστειτε και εξωτερικο τι γινεται). https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=oneplus+5t 80θηκες το 5t που ειναι στην αγορα απο Νοεμβριο. Galaxy S9 που μολις κυκλοφορησε εχει 511θηκες https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=galaxy+s9 Απο τις οποιες οι 38ειναι της Spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 +1000 για το ποστ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 https://flic.kr/s/aHskyjk3HA Εδω περα μπορεις να δεις φωτογραφιες μου απο το 5τ...εχει καποιες και με Snapseed και το γραφω στην περιγραφή...πολύ ωραίες φίλε μου! Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 (edited) Καλημέρα,και εγώ σιγά σιγά πάω για αντικατάσταση του 3Τ,και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο,Note 8/5T,αλλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή... Βασικα μια ειναι η μεγαλη διαφορα οχι μεταξυ των παραπανω αλλα μεταξυ του Note 8 και οποιουδηποτε αλλου κινητου. Αν σε ενδιαφερει το πενακι τοτε αγοραζεις Note γιατι ειναι μοναδικο στο ειδος του. Αν δεν σε ενδιαφερει το πενακι τοτε η συγκριση θα ηταν καλυτερο να γινει μεταξυ του Oneplus 5t και των νεων galaxy και εκει αν και υπαρχει διαφορα τιμης μεγαλη υπαρχουν και διαφορες αρκετες στο hardware και τι εννοω. Το s9/s9+ ειναι αδιαβροχο υποστηριζει ασυρματη φορτιση φοραει τον τελευταιο επεξεργαστη της αγορας υποστηριζει micro sd καρτα εχει καλυτερη κεντρικη καμερα(ισως την καλυτερη της αγορας)και φυσικα OIS εχει 2 στερεο ηχεια εχει ισως την καλυτερη οθονη/panel της αγορας σε android μερια iris scanner(που το Oneplus δεν εχει) χαμηλο δεικτη Sar(για οσους το κοιτανε) Φυσικα εχει και αρκετα κουσουρια που κουβαλανε τα samsung κινητα που ειναι γνωστα οπως bixby,touchwiz,knox κλπ Και δυο επιπλεον που ενδιαφερουν μερικους απειρα service σε περιπτωση που τυχει κατι,ακομα και για επισκευη εκτος εγγυησης τεραστια γκαμα σε αξεσουαρ. Ειναι καθαρα περισσοτερο θεμα του τι θελεις εσυ στο κινητο με βαση τις αναγκες σου. Για παραδειγμα αν σε ενδιαφερει η χρηματικη διαφορα και δεν θες να δωσεις παραπανω απο τα 500ευρω του oneplus δεν θα το κοιταζες καν το Note 8 αλλα θα ησουν πχ μεταξυ Oneplus 5t και S8(και εκει τα πραγματα ειναι λιγο πιο ξεκαθαρα υπερ του Oneplus). Edited March 26, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Η προσέγγιση την οποία έχετε κάνει για το κινητό είναι ακριβώς αυτό που ισχύει. Μέτρια η κάμερα και προερχόμενος από Nexus 6p του οποίου η κάμερα νομίζω ήταν καλύτερη. Τώρα όσοι είστε σε beta η κάμερα έχει πάρει μια αναβάθμιση, διαφορά έχετε δει? Και ένα τελευταίο έχω δει διαφορές με gcam όσο αφορά σε low light λήψεις αλλά μέχρι εκεί. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Παιδιά οταν έχουμε 2 σιμ μπορούμε να επιλέξουμε η 1 να είναι μονιμα σε 2g και η άλλη σε 2g/3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Νομίζω ότι Oneplus 5 έχει καλύτερες κάμερες σε σχέση με του 5t εσύ του δείχνεις φωτό από το 5αρι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠροσωπική άποψη, ισχύει αυτό που λέει ο φίλος, συν ότι το πενταρι έχει και οπτικό ζουμ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για την καμερα του κινητου τα πραγματα ειναι εδω και καιρο ξεκαθαρα και τα εχουμε γραψει τα ιδια ακριβως απο οταν πρωτοβγηκε. Καποιοι την θεωρουν την καλυτερη της αγορας γενικα(αν δεν παινεψεις την αγορα σου δεν λεει....),αλλοι την θεωρουν μετρια ή χαλια και παει λεγοντας. Η αληθεια λοιπον ειναι οτι για τον μεσο χρηστη που δεν εχει πολλες απαιτησεις η καμερα σε συνθηκες καλου φωτισμου(ημερα)ειναι σε κορυφαια επιπεδα και δεν ζηλευει τιποτα απο κανενα αλλο κινητο της αγορας. Σε συνθηκες χαμηλου/κακου φωτισμου(νυχτα πχ)και εκει ειναι καλη,αλλα χειροτερη απο οτι σε συνθηκες καλου φωτισμου και εκει φαινεται το''οτι πληρωνεις παιρνεις''. Επισης αισθητη ειναι και η απουσια του OIS οπως και της micro sd καρτας,αρα οποιος θελει να τραβαει πολλα video να το εχει υποψη κυριως για το μοντελο με τα 128gb. Ολα τα αλλα που γραφονται και στα αλλα θεματα ειναι τριχες κατσαρες. Καλως ή κακως την καμερα του note 8/s9/s9+/iphone και γενικα των ακριβοτερων ναυαρχιδων συνολικα(αρα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου)δεν την φτανει και στα χρηματα αυτα οποιον τον ενδιαφερει κυριως η καμερα καλυτερα να κοιταξει σε HTC U11,Galaxy S8 ισως και στο πρωτο pixel στο κομματι της φωτογραφιας,δηλαδη στις κορυφαιες συσκευες του 2017 με μεσα του 2017. Το Oneplus το παιρνεις για αλλους λογους εδω και χρονια και ποτε δεν ηταν η καμερα του ενας απο αυτους, για τον πολυ απλο λογο οτι δεν γινεται να φτασεις τα επιπεδα του ανταγωνισμου ή αν τα φτασεις θα ανεβει αισθητα το κοστος αγορας του. Αν πειτε στον Carl Pei οτι η καμερα του Oneplus 5/5t ειναι καλυτερη απο αυτη των υπολοιπων ναυαρχιδων(πλεον και του S9+)θα τον πιασουν τα γελια. Oneplus αγοραζεις για το oxygen os(stock android) για το ξεκλειδωτο bootloader χωρις να χανεις την εγγυηση για τα κορυφαια ανα εποχη specs για την ομαλη/smooth εμπειρια για την γρηγοροτερη φορτιση(να ναι καλα η Oppo) για την καλη ποιοτητα κατασκευης οσο δεν ειναι ακομα απο γυαλι(δεν θελουν ολοι το γυαλι που ευχεσαι να μην πεσει κατω) Απλα επειδη ηταν κριμα συσκευη που κοστιζει τοσα χρηματα να μην εχει και μια αξιολογη καμερα,πλεον βελτιωσανε και αυτο το κομματι. Μην σας κανει εντυπωση(αν και οι περισσοτεροι το ξερετε) αν στο Oneplus 6 πχ δουμε ασυρματη φορτιση,αδιαβροχοποιηση,ois,στερεο ηχεια αλλα σε τιμη φτασει κοντα σε Mate 10 pro. Και μην ξεχναμε οτι οσο χαμηλη και να δειχνει η τιμη,τα κινητα τους τα πουλανε χωρις να εχουν μαγαζια/αντιπροσωπεια και φυσικα χωρις καθολου διαφημισεις που Samsung και Huawei ριχνουν εκατομ. σε αυτες. Και τελος κατι αλλο που εχει αναφερθει σπανια ειναι οτι δυστηχως οι Κινεζοι εχουν και το κακο με την ποικιλια σε αξεσουαρ. Θυμαμαι η πρωτη θηκη Spigen (Rugged armor) ηρθε μολις μεσα με τελη Ιανουαριου στην Ελλαδα αν δεν κανω λαθος. Δειτε ποικιλια σε θηκες/screen protectors/tempered glass μονο απο Ελλαδα(φανταστειτε και εξωτερικο τι γινεται). https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=oneplus+5t 80θηκες το 5t που ειναι στην αγορα απο Νοεμβριο. Galaxy S9 που μολις κυκλοφορησε εχει 511θηκες https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=galaxy+s9 Απο τις οποιες οι 38ειναι της Spigen.Πιο πλήρη και ακριβή ανάλυση δεν έχω ξανά δει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Πολυ ανάλυση επεσε στο θεμα ,να μην κουράζουμε τα μέλη αναγκάζοντας τα να γράφουν τετοια κατεβατα. Με λίγο youtube απαντουντε τα ερωτήματα απο Έλληνες κ ξένους ανμποξερ. Παντος εμένα μου άρεσε το σχόλιο των unboxholics στο τελος για το σ9+. Το huawei v10 βλέπω για κύριο αντίπαλο του 5τ ξεκινώντας απο την παραπλήσια τιμη. Τι γνώμη έχετε για το v10; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Διάφορες για κάποιον μέσο χρήστη που ανοίγει 5-10 εφαρμογές καθημερινά χωρίς να παίζει παιχνίδια υπάρχουν ανάμεσα στο μοντέλο 6/64 και 8/128; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Διάφορες για κάποιον μέσο χρήστη που ανοίγει 5-10 εφαρμογές καθημερινά χωρίς να παίζει παιχνίδια υπάρχουν ανάμεσα στο μοντέλο 6/64 και 8/128; Δεν νομιζω. Μόνο για τον αποθηκευτικό χώρο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. March 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2018 Διάφορες για κάποιον μέσο χρήστη που ανοίγει 5-10 εφαρμογές καθημερινά χωρίς να παίζει παιχνίδια υπάρχουν ανάμεσα στο μοντέλο 6/64 και 8/128; Χωρίς παιχνίδια κ φεης εχω την εντύπωση: οτι άνοιξα κ δεν το έκλεισα ειναι διαθέσιμο στο μουλτιτασκ το 8αρι σαν να μου φαίνεται ενα κλικ πάνω στο μουλτιτασκ. απο Παρασκευή δουλεύω το 8αρι (εχω κ το 6αρι) έχω γίνει γραφικός πλεον στο μαηφον αν σκεφτείς γιατί εχω κουτα κ το χζ1 απο μπλακφρ το αφησα κανα 2μηνο γιατί αργησε να έρθει η θήκη δεν το χρειαζομουν άμεσα γιατί ειχα σε χρήση ρεντμι νοτ4 το οποίο πούλησα αλλά τοτε έτυχε κ χτύπησα το 6ρι 5τ. Με μια φόρτιση απο κουτά εχω 32%μπατ ακόμη κ το κοντερ γράφει σοτ 8:14 στο 15% θα το κανω σκρεν σεηβ αλλά πως θα το ανεβάσω δεν βρίσκω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ναι αυτό περισσότερο εάν δεν κλείνει εφαρμογές δεν νομίζω να έχει διαφορες στην ταχύτητα σε καθημερινή χρήση Ήδη τα 6gb είναι αρκετά. Είχα το oneplus 5 8/128 και δεν έκλεινε τίποτα ποτε και πήγαινε σφαίρα Παιχνίδια δεν παίζω. Face δεν έχω οποτε κάτι άλλο τόσο βαρύ στην ram δεν νομίζω να υπάρχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Ναι αυτό περισσότερο εάν δεν κλείνει εφαρμογές δεν νομίζω να έχει διαφορες στην ταχύτητα σε καθημερινή χρήση Ήδη τα 6gb είναι αρκετά. Είχα το oneplus 5 8/128 και δεν έκλεινε τίποτα ποτε και πήγαινε σφαίρα Παιχνίδια δεν παίζω. Face δεν έχω οποτε κάτι άλλο τόσο βαρύ στην ram δεν νομίζω να υπάρχειΣτο 6αρι που έχω και τσεκάρα τα ορια του σχετικα με τη ραμ είχα φτάσει κοντά στις 12 αν θυμάμαι καλά ανοιχτές με fb instagram κτλπ. Οχι παιχνίδια ούτε εγώ. Με 6 7 που δουλεύω συνέχεια είναι άριστο δεν μου έχει κλείσει ποτέ τίποτα ακόμα και μετά από πολύ ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Στο 6αρι που έχω και τσεκάρα τα ορια του σχετικα με τη ραμ είχα φτάσει κοντά στις 12 αν θυμάμαι καλά ανοιχτές με fb instagram κτλπ. Οχι παιχνίδια ούτε εγώ. Με 6 7 που δουλεύω συνέχεια είναι άριστο δεν μου έχει κλείσει ποτέ τίποτα ακόμα και μετά από πολύ ώρα. Δεν με πειράζει και να κλείσει κάτι σιγά το πράγμα Απλά εάν η διαφορα είναι μεγάλη με το 8/128 τότε και στην ταχύτητα θα έχουν διαφορα Αφού λέτε ότι σε καθημερινή βάση δουλεύει άνετα τότε δεν υπάρχει προβλημα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Δεν με πειράζει και να κλείσει κάτι σιγά το πράγμα Απλά εάν η διαφορα είναι μεγάλη με το 8/128 τότε και στην ταχύτητα θα έχουν διαφορα Αφού λέτε ότι σε καθημερινή βάση δουλεύει άνετα τότε δεν υπάρχει προβλημαΕιπα μέχρι πόσο πάει εννοείται. Κοιταξε διαφορά συγκριτικά που είδα σε ταχύτητα δεν έχουν διαφορές ελάχιστα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Δεν παίρνει κάρτα sd όμως, εκεί είναι το βασικό μειονέκτημα πιστεύω του μικρού για κάποιον με ανάγκες αποθήκευσης για τον Α,Β λόγο ,διαφορετικά σφαίρα θα πηγαίνει και η μικρότερη έκδοση. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Δεν παίρνει κάρτα sd όμως, εκεί είναι το βασικό μειονέκτημα πιστεύω του μικρού για κάποιον με ανάγκες αποθήκευσης για τον Α,Β λόγο ,διαφορετικά σφαίρα θα πηγαίνει και η μικρότερη έκδοση.Καλα ναι αυτο το ζυγίζεις ανάλογα τις ανάγκες αποθήκευσης, πχ εγω δεν εχω πάνω από 10 15 gb στις συσκευές μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Καλα ναι αυτο το ζυγίζεις ανάλογα τις ανάγκες αποθήκευσης, πχ εγω δεν εχω πάνω από 10 15 gb στις συσκευές μου. Μπα 15gb έχω αυτή την στιγμή δεσμευμένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts