Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για εθνική δεν έχει ακουστεί τίποτα. Έχει προσθέσει βήμα που βάζεις κωδικό που σου έρχεται με SMS στο κινητό που έχεις δηλώσει πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. καιρός ήταν πάνω σε τέτοια προβλήματα να βάλουν οι τράπεζες ακόμα 1 βήμα authentication. και όχι κάποιος που απλά σου βρήκε - έκλεψε την κάρτα να κάρτα να μπορεί ετσι εύκολα να βάλει τα στοιχεία και να προχωρά σε ηλεκτρονικές αγορές.

έμπαζε από καιρό αυτός ο τρόπος. κάποιος που θα έβλεπε την κάρτα σου για λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να κάνει αγορά.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Εν τέλει την πάτησα και εγώ με πληρωμή από τράπεζα Πειραιώς..έχουν κλειδώσει τον λογαριασμό για λόγους ασφαλείας και ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα για να δούμε αν θα ξεμπλοκαρουν την κάρτα ή θα εκδόσουν άλλη. Πάντως τα χρήματα που είχα ευτυχώς είναι όλα μέσα. Από ότι ρώτησα για όσους έχουν Πειραιώς αν η αγορά γινόταν με webuy δεν θα υπήρχε θέμα οπότε μάλλον θα την εκδόσω.

Είχες χρησιμοποιήσει pay pal;

Εγώ πάντως με προπληρωμένη Πειραιώς και pay pal ευτυχώς δεν είχα θέμα..... ακόμη τουλάχιστον!!

Επιτέλους έχουμε και avatar OnePlus 5T ε;;

για εθνική δεν έχει ακουστεί τίποτα. Έχει προσθέσει βήμα που βάζεις κωδικό που σου έρχεται με SMS στο κινητό που έχεις δηλώσει πριν την ολοκλήρωση της αγοράς. καιρός ήταν πάνω σε τέτοια προβλήματα να βάλουν οι τράπεζες ακόμα 1 βήμα authentication. και όχι κάποιος που απλά σου βρήκε - έκλεψε την κάρτα να κάρτα να μπορεί ετσι εύκολα να βάλει τα στοιχεία και να προχωρά σε ηλεκτρονικές αγορές.

έμπαζε από καιρό αυτός ο τρόπος. κάποιος που θα έβλεπε την κάρτα σου για λίγα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να κάνει αγορά.

By the way επειδή και γω Εθνική χρησιμοποίησα, ΔΕΝ ζητάει όλες τις φορές τον OTP που σου στέλνουν στο κινητό. Εγω έχω ενεργοποιημένα και τα μηνύματα και τα email για κινήσεις του λογαριασμού και όμως μερικές φορές προχωράει χωρίς να ζητάει κωδικό.

Στα καλά νέα δεν έχει παρατηρηθεί κάτι ύποπτο προς το παρόν. Επίσης μίλησα με Εθνική και μου είπαν ότι εφόσον δεν έχει συμβεί κάτι δε χρειάζεται προς το παρόν να ακυρώσω την κάρτα. Είδωμεν!

Είχες χρησιμοποιήσει pay pal;

Εγώ πάντως με προπληρωμένη Πειραιώς και pay pal ευτυχώς δεν είχα θέμα..... ακόμη τουλάχιστον!!

Επιτέλους έχουμε και avatar OnePlus 5T ε;;

Όχι φίλε μου..ενώ είμαι μέσα στην τεχνολογία το PayPal είναι κάτι που δεν εχω κάνει..το έχει υπόψιν μου όμως..

Όχι φίλε μου..ενώ είμαι μέσα στην τεχνολογία το PayPal είναι κάτι που δεν εχω κάνει..το έχει υπόψιν μου όμως..

Εγώ, επειδή τα φοβάμαι κάτι τέτοια, πριν χρόνια έβγαλα μια προπληρωμένη για τις αγορές μου μέσω internet, τη σύνδεσα στο pay pal και οτιδήποτε αγορά κάνω (και ebay κτλ.) χρησιμοποιώ αυτή! Δεν αφήνω λεφτά μέσα, το πολύ 20-30€. Όταν χρειαστεί, μέσω e-banking τη φορτίζω και κάνω την αγορά μου.

Εν τέλει την πάτησα και εγώ με πληρωμή από τράπεζα Πειραιώς..έχουν κλειδώσει τον λογαριασμό για λόγους ασφαλείας και ελέγχεται από το αρμόδιο τμήμα για να δούμε αν θα ξεμπλοκαρουν την κάρτα ή θα εκδόσουν άλλη. Πάντως τα χρήματα που είχα ευτυχώς είναι όλα μέσα. Από ότι ρώτησα για όσους έχουν Πειραιώς αν η αγορά γινόταν με webuy δεν θα υπήρχε θέμα οπότε μάλλον θα την εκδόσω.

Μην τους πιστεύεις, τα μέτρα που λαμβάνουν είναι έτσι και αλλιώς δυσανάλογα και σίγουρα υπάρχουν πρακτικότερες λύσεις. Με την ίδια άνεση μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να επιδείξουν το ίδιον υπερβάλλοντα ζήλο και στην webuy.

Στην δική μου περίπτωση, αν και πλήρωσα με paypal, ενημέρωσα την τράπεζα μου για παν ενδεχόμενο και απλώς με ενημέρωσαν ότι το έχουν ηδη υπόψη το γεγονός και δεν χρειάζεται εγώ να ανησυχώ για κάτι.

Πιθανολογώ μέχρι τα μέσα Φλεβάρη να δοθεί η Oreo Stable.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Καλά εννοείτε ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος..απλά η webuy φορτίζεται και αυτή πριν την αγορά και δεν επηρεάζει την κάρτα ανάληψης. Τεσπα.. δεν το μετανιώνω όμως..έχουμε κινητάρα!!!

Παιδιά όσο το δουλεύω λέμε τόσο δεν τελειώνει..

Από φόρτιση σε φόρτιση πια ανεβαίνει και μιση ώρα η οθόνη...

https://photos.app.goo.gl/spLGjqIrqVhmjXYg2

Edited by Sardelisp

HTC HD2

HTC Desire HD

iphone 4 5.0.1 JB

Galaxy S 2 ΛΕΥΚΟ 16GB

HTC Sensation XE

Αν μπλοκάρω ένα νούμερο ή ένα contacts, τις τυχόν κλήσεις ή μηνύματα που θα λάβω από αυτόν τον αριθμό, θα εμφανιστούν στο "κρυμμένο" μενού spam;

Καλησπέρα στην παρέα.

Ζαχαρώνω το Sandstone White, αλλά στο επίσημο site / Online shop της OnePlus δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο.

Γνωρίζω οτι είναι Limited edition και καλά, αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα ξαναγίνει διαθέσιμο?

Σε Geekbying κτλ υπάρχει, αλλά προτιμώ αγορά απο το επίσημο site για ευνόητους λόγους..

Ευχαριστώ!

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Καλημέρα. Να ρωτήσω! Όταν με το καλό έρθει η Oreo αλλάζουν καθόλου τα icons;;
Εγώ με beta 2 έχει τα one plus,round, square...αλλά δεν τα έχω βάλει ποτέ

Καλημέρα. Να ρωτήσω! Όταν με το καλό έρθει η Oreo αλλάζουν καθόλου τα icons;;

Μπορείς να κατεβάσεις icons packs από το store

Μπορείς να κατεβάσεις icons packs από το store

Ναι το γνωρίζω απλά έλεγα μήπως τα regular της oreo κάνουν την διαφορά από το store.. Plus ότι τα καλά ίσως του store είναι επί πληρωμή.

Καλησπέρα στην παρέα.

Ζαχαρώνω το Sandstone White, αλλά στο επίσημο site / Online shop της OnePlus δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο.

Γνωρίζω οτι είναι Limited edition και καλά, αλλά μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα ξαναγίνει διαθέσιμο?

Σε Geekbying κτλ υπάρχει, αλλά προτιμώ αγορά απο το επίσημο site για ευνόητους λόγους..

Ευχαριστώ!

το ρώτησα και εγώ κάτι σελίδες πιο πίσω αλλά δεν πήρα απάντηση. ρώτησα στο live chat του σάητ τους και μου είπε πως έχει πλέον αφαιρεθεί μόνιμα. υπομονή για το 6 ο Ιούνης είναι κοντά.

Rules are meant to be broken :shifty:

Καλησπέρα!

Έχει αναφερθεί σίγουρα η συγκεκριμένη ερώτηση που θέλω να κάνω αλλά τόσες σελίδες δεν την βρήκα πουθενά!

Μου φαίνεται ότι το SMS App δίνει πολύ λίγους χαρακτήρες με αποτέλεσμα να χρεώνει διπλά SMS πολύ εύκολα!

αλλάζει κάπως αυτό το όριο;; ή υπάρχει άλλη εφαρμογή που να επιτρέπει περισσότερους χαρακτήρες;;

ευχαριστώ!

Με άλλη εφαρμογή μόνο. Google messages, textra κλπ

sent from my Oneplus 5t

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Συνδέεται σε 2 συσκευές bluetooth ταυτόχρονα; Έχω ένα ηχειάκι αλλά σκεφτόμουν να πάρω και 2ο για στέρεο ήχο
ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Όποιος έχει 2 κάρτες σε μου απαντήσει... έβαλα σήμερα δεύτερη σιμ για δεδομένα μόνο..την πρώτη που χρησιμοποιώ ως πρώτο αριθμό στα δεδομένα πρέπει να την αλλάξω σε 2g ;

Έχω διαλέξει την δεύτερη σιμ με 4g αλλά δεν μου δουλεύει...αν αλλάξω σε 2g την πρώτη δουλεύει.. έτσι πρέπει να είναι;

Όποιος έχει 2 κάρτες σε μου απαντήσει... έβαλα σήμερα δεύτερη σιμ για δεδομένα μόνο..την πρώτη που χρησιμοποιώ ως πρώτο αριθμό στα δεδομένα πρέπει να την αλλάξω σε 2g ;

Έχω διαλέξει την δεύτερη σιμ με 4g αλλά δεν μου δουλεύει...αν αλλάξω σε 2g την πρώτη δουλεύει.. έτσι πρέπει να είναι;

Εγώ δεν έχω πειράξει κάτι στη 2η σιμ. Απλα εχω κλεισει τα δεδομενα της...

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Εγώ δεν έχω πειράξει κάτι στη 2η σιμ. Απλα εχω κλεισει τα δεδομενα της...
Το ίδιο έχω κάνει αλλά δεν δουλεύει...

eca1e3c1c6b8cb6c74281e572a1e176a.jpg

Edited by hgemwn80

Μόλις πέρασα την beta 2. Μου έκανε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι είχε επιλογή να κάνει wipe μόνο το system! Κρατηθηκαν ολα τα αρχεια (φωτος κλπ) αλλά έσβησε ότι είχε να κάνει με το σύστημα. Σα να στήνεις καινούριο κινητό από την αρχή αλλά να σου έχει κρατήσει τα αρχεία. Δε θυμάμαι να είχε αυτην την επιλογη μεχρι τωρα. Μηπως επαιξε καμια αναβαθμιση του recovery?

Το ίδιο έχω κάνει αλλά δεν δουλεύει...

Τις ίδιες επιλογές έχω. Μήπως έχει πρόβλημα η σιμ σου...