iPap Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Το αγόρασα μεταχειρισμένο με tempered glass και μου έπεσε σήμερα και έσπασε σε μια γωνία, το tempered glass μόνο. Είναι εύκολη η αφαίρεση του, απλά το τραβάω και βγαίνει, χωρίς να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη? Ποιο tempered glass προτείνετε για αντικατάσταση του υπάρχοντος? Είχα αυτά Τώρα έχω αυτό Γενικά τζαμάκια σαν τα πρώτα, με άφησαν ικανοποιημένο. Τώρα δοκιμάζω το 2ο και η αλήθεια είναι οτι ναι μεν μπαίνει εύκολα και προφυλάσσει απο γρατζουνιές αλλά σε πτώση με την οθόνη κάτω δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό θα είναι. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Δεν είναι τζαμακι, αλλά δεν το αλλαζω με τίποτα αυτό. Το έχω πάρει από ebay. http://www.skinomi.com/oneplus-5t.html Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Αυτό που μου έσπασε είχε κάποιο πάχος, περίπου 1mm, δεν ήταν απλά μεμβράνη και έσβηνε ομαλά στις άκρες του. Είναι κάποιο από αυτά που προτείνεις έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Δεν είναι τζαμακι, αλλά δεν το αλλαζω με τίποτα αυτό. Το έχω πάρει από ebay. http://www.skinomi.com/oneplus-5t.html Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Δεν το αλλάζεις γιατί έχει δείξει ότι αξίζει τα λεφτά του? Σε προστάτεψε από χτυπήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Κάτι τέτοιο είναι και το δικό μου που σου έγραψα πιο πάνω. Αυτά είναι πολύ καλύτερα στην αφή από τα τζαμάκια αλλά σε πτώση με την οθόνη κάτω δεν ξέρω αν απορροφούν καλύτερα τους κραδασμούς. Στην τελική το δοκιμάζεις και μια φορά και βλέπεις πιο σου αρεσει περισσότερο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 (edited) Έβγαλα σήμερα την θήκη του. Ουάου κατάΚόκκινο και Καινούργιο!!! Η γυναίκες τα προσέχουν καλύτερα τα κινητά? (Ρητορική) Έφυγε σήμερα για Πολωνία προς αντικατάσταση μπαταρίας... Πότε λέτε ότι θα το έχω πίσω? Είχα την beta τώρα θα μου βάλουν την κανονική? Edited January 7, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Κάποιος είχε πει οτι κάνουν factory reset. Που μένεις; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 (edited) Ήρθε ειδοποίηση χθες στο telegram. Νέα stable New stable Oxygen OS update for the OnePlus 5 and 5T Details: • Version: 9.0.10 • Type: #ota • Build: #stable • Devices: #OP5 #OP5T Changelog: System • Updated Android security patch to 2019.12 • Improved system stability and general bug fixes Links: • ROM: OP5T - Official https://otafsg1.h2os.com/patch/amazone2/GLO/OnePlus5TOxygen/OnePlus5TOxygen_43.J.53_GLO_053_1912311116/OnePlus5TOxygen_43_OTA_053_all_1912311116_dc692b04b9a4e4.zip Edited January 9, 2020 by pantelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχει μπει σε δεύτερη μοίρα το 5t, κάποτε κάθε δεύτερη μέρα είχαμε updates με 4 νέα features :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 Έχει μπει σε δεύτερη μοίρα το 5t, κάποτε κάθε δεύτερη μέρα είχαμε updates με 4 νέα features :happy: Εντάξει έχουν περάσει και 2 χρόνια, δυστυχώς έτσι κάνουν οι εταιρείες. Αν έβγαζε συσκευή μια φορά το χρόνο θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι εγω σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημένος. Αν δεν ειχε και τα bug του ηχου και του bluetooth καποιες φορες θα ηταν αψογη Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Εντάξει έχουν περάσει και 2 χρόνια, δυστυχώς έτσι κάνουν οι εταιρείες. Αν έβγαζε συσκευή μια φορά το χρόνο θα ήταν πολύ πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά και πάλι εγω σε γενικές γραμμες ειμαι ευχαριστημένος. Αν δεν ειχε και τα bug του ηχου και του bluetooth καποιες φορες θα ηταν αψογη Η OnePlus μου είχε μέσα αυτοκόλλητο Never Settle. Θέλω ακόμη και dedicated προγραμματιστή για custom rom :P Χαβαλέ ήταν το μήνυμα μου. Εξάλλου μας έταξαν και Android 10... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 (edited) Μετά από μια εβδομάδα ακριβώς επέστρεψε η συσκευή μου από Πολωνία (χωρίς ένα ευρώ δαπάνης - ήταν μέσα στην εγγύηση) με νέα μπαταρία και "Android 10" !! Τι όχι ?? (Η δουλειά τους στην αλλαγή μπαταρίας ήταν άριστη!) Έτσι θα έχουμε στα χέρια μας, για τα επόμενα 2-3 χρόνια ζωής του, μια Red κινητάρα, μειώνοντας όλο και περισσότερο το κόστος της αγοράς του! Έφυγα από την τελευταία BETA που είχα και επανήλθα στην stable! Edited January 14, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2020 Σοβαρά σου φορέσαν και την 10; :happy::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 Μετά από μια εβδομάδα ακριβώς επέστρεψε η συσκευή μου από Πολωνία (χωρίς ένα ευρώ δαπάνης - ήταν μέσα στην εγγύηση) με νέα μπαταρία και "Android 10" !! Τι όχι ?? (Η δουλειά τους στην αλλαγή μπαταρίας ήταν άριστη!) Έτσι θα έχουμε στα χέρια μας, για τα επόμενα 2-3 χρόνια ζωής του, μια Red κινητάρα, μειώνοντας όλο και περισσότερο το κόστος της αγοράς του! Έφυγα από την τελευταία BETA που είχα και επανήλθα στην stable! Μπορεις, αν σου ειναι ευκολο, να περιγραψεις τη διαδικασια που ακολουθησες? Μπαινεις στο site και ανοιγεις τικετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Ναι αμέ! Και γω το είχα ρωτήσει μέσα εδώ αλλά κανείς δεν μου είχε απαντήσει... Ευκαιρία λοιπόν για όλους.... Αρχικά πας εδώ: https://www.oneplus.com/gr/support μετά εδώ: https://www.oneplus.com/gr/support/repair και πατάς το κόκκινο Request Repair Κάνεις sing-in με τον λογαριασμό google και στην επόμενη καρτέλα δίνεις το IMEI της συσκευής σου (το οποίο θα το βρεις είτε μέσα στο λειτουργικό του κινητού σου είτε έξω και πάνω στο κουτί του). Συμπληρώνεις και ότι ακολουθεί στην συνέχεια και Περιμένεις να σου στείλουν ένα e-mail όπου θα ορίζει την ημέρα που θα έρθουν από το σπίτι σου να το παραλάβουν και τις οδηγίες. Εάν δεν θέλεις εκείνη την ημέρα και θέλεις εσύ μια άλλη (η δική μου ήταν μια εβδομάδα μετά) παίρνεις τηλέφωνο την DPD και κανονίζεις (με τον κωδικό παραλαβής που έχουν στείλει) την ημέρα παραλαβής του. Το τοποθετείς στο αυθεντικό κουτί του και το δένεις με μια διαφανή ταινία απαλή αφενός για να μην χαλάσει το κουτί, αφετέρου για να μην ανοίξει το κουτί κατά την αποστολή. Το βάζεις σε μια σακούλα πλαστική αποστολής κούριερ (έχει μέσα και κάτι φουσκάλλες) και κολλάς την ετικέτα (που σου έστειλαν στο ίδιο email) απ έξω απο την σακούλα! Περιμένεις να έρθει το κούριερ, το παραλαμβάνει και εσύ λαμβάνεις μια απόδειξη στην οποία αν θες γράφεις και του όνομα αυτού που το παρέλαβε! Μετά αρχίζουν να σε ενημερώνουν αυτοί, συχνα με email...(αν παρέλειψα κάτι μου το ξαναρωτάς) για το που βρίσκεται και τι κάνουν σ' αυτό! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σοβαρά σου φορέσαν και την 10; :happy::cry: :lol::lol::lol: Edited January 15, 2020 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. January 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2020 (edited) Τρομερος! Σε ευχαριστω, πολυ χρησιμο για ολους μας. Φανταζομαι θα χασω ολα τα αρχεια/φωτογραφιες μου οποτε θα κανω και ενα μπακαπ πρωτα πριν το δωσω. Edited January 16, 2020 by ZAMPON7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Μετά από μια εβδομάδα ακριβώς επέστρεψε η συσκευή μου από Πολωνία (χωρίς ένα ευρώ δαπάνης - ήταν μέσα στην εγγύηση) με νέα μπαταρία και "Android 10" !! Τι όχι ?? (Η δουλειά τους στην αλλαγή μπαταρίας ήταν άριστη!) Έτσι θα έχουμε στα χέρια μας, για τα επόμενα 2-3 χρόνια ζωής του, μια Red κινητάρα, μειώνοντας όλο και περισσότερο το κόστος της αγοράς του! Έφυγα από την τελευταία BETA που είχα και επανήλθα στην stable! Mπορεις να στειλεις ενα screen να δουμε την εκδοση κτλ απο το κινητο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Ρε παιδια δεν υπαρχει Android 10 για το 5Τ, πλακα κανει. Λοιπον, χθες πηρα την αναβαθμιση, δεν εχω δει καποια διαφορα για την ωρα. Εχω ομως την εντυπωση οτι παει λιγο πιο smoothly η οθονη οταν κανεις scroll down. Μπορει να ειναι και ιδεα μου. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2020 Ξεκίνησε να κατεβαίνει και σε εμένα 10... η 9.0.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. January 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2020 Android 10 θα δούμε Απρίλιο με Μάιο του 2020 έχουμε ακόμα:) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Καλησπέρα έκανε κάποιος την αναβάθμιση; Εγώ πάντως που την έκανα το πρωί, διαπίστωσα αυτό που λένε και στην κοινότητα της one plus για τις κλήσεις ότι αργή να κλεισει κατά 5-6 δευτερόλεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Καλησπέρα έκανε κάποιος την αναβάθμιση; Εγώ πάντως που την έκανα το πρωί, διαπίστωσα αυτό που λένε και στην κοινότητα της one plus για τις κλήσεις ότι αργή να κλεισει κατά 5-6 δευτερόλεπτα Ακριβώς το ίδιο!! Ενώ τη κλείνω, φαίνεται στα notifications ότι ακόμα είναι ενεργή. Αρχικά πήγαινα στα notifications και έκλεινα από εκεί τη κλήση. Με τα όμως διαπίστωσα ότι μετά από 2-5 κλείνει μόνη της. Δεν έχω διαπιστώσει αν όντως είναι η κλήση είναι ενεργή η απλά έχει κλείσει και απλά υπάρχει bug στα notifications. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tamp Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Ακριβώς το ίδιο!! Ενώ τη κλείνω, φαίνεται στα notifications ότι ακόμα είναι ενεργή. Αρχικά πήγαινα στα notifications και έκλεινα από εκεί τη κλήση. Με τα όμως διαπίστωσα ότι μετά από 2-5 κλείνει μόνη της. Δεν έχω διαπιστώσει αν όντως είναι η κλήση είναι ενεργή η απλά έχει κλείσει και απλά υπάρχει bug στα notifications. Sent from my One Plus 5T Και ποια είναι η λύση; περιμένουμε να διορθωθεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 https://redd.it/er26ie Αυτά φοβάμαι. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. January 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2020 Επιβεβαιώνω και εγώ το πρόβλημα με τα notifications. Μάλιστα μου το κάνει και στο VoIP app που χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts