gnsp Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Γενικά για τη μπαταρία, αλλά εχω και 200 apps. Από ότι ξερω η oneplus συνεργάζεται με τη dhl. Εγώ μένω Πάτρα. Για να πάει στη dhl, θα το πάρει η γενική. Ε δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Όταν είχα παραγγειλει το κινητό, 10 τηλέφωνα τους έκανα για να είμαι σίγουρος. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Γενικά για τη μπαταρία, αλλά εχω και 200 apps. Από ότι ξερω η oneplus συνεργάζεται με τη dhl. Εγώ μένω Πάτρα. Για να πάει στη dhl, θα το πάρει η γενική. Ε δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Όταν είχα παραγγειλει το κινητό, 10 τηλέφωνα τους έκανα για να είμαι σίγουρος. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Η DHL έχει υποκατάστημα στην Πάτρα, δεν συνεργάζεται με την γενική. Μήπως την μπερδεύεις με την UPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. December 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2019 Ναι μάλλον, πάνε και 2 χρονια. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoscorp Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Γενικά για τη μπαταρία, αλλά εχω και 200 apps. Από ότι ξερω η oneplus συνεργάζεται με τη dhl. Εγώ μένω Πάτρα. Για να πάει στη dhl, θα το πάρει η γενική. Ε δεν την εμπιστεύομαι καθόλου. Όταν είχα παραγγειλει το κινητό, 10 τηλέφωνα τους έκανα για να είμαι σίγουρος. Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΜε την ups συνεργάζονται και όταν το έστειλα εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η συσκευή πήγε για αλλαγή μπαταρίας προληπτικά λίγο πριν την λήξη της εγγύησης και έχω συσκευή για αλλά 2 χρόνια χαλαρά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2019 Είχα στείλει κι εγώ το δικό μου για μια μικροεπισκευή στο ακουστικό και δεν είχα απολύτως κανένα πρόβλημα. Δε συμπαθώ καθόλου τη DHL όμως καθώς όταν ήταν να το παραλάβω (όταν το αγόραα) χρεώθηκα για ένα τηλεφώνημα σε αυτούς γύρω στις 5 λίρες (!) τότε, για δική τους παράβλεψη. Γενικώς δεν είναι να μπλέκεις αλλά η Oneplus νομίζω είναι εξαιρετική στο σέρβις της. Όσον αφορά την μπαταρία, έχει λίγο δίκιο ο φίλος. 6 και 7 ώρες SOT δεν υπάρχουν πια, εκτός αν το χρησιμοποιείς συνεχόμενα. Σε ένα 24ωρο δε μου βγάζει πάνω από 4, βαριά 5 ώρες SOT. Για όποιον έχει το μεράκι και την αυτοπεποίθηση να αλλάξει μπαταρία μόνος του, είναι μια καλή περίπτωση η αλλαγή της αν τη βρει σε καλή τιμή καθώς το κινητό δεν έχει προβλήματα κι ας είναι 2 ετών. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 (edited) deka lejeiw akyro Edited December 28, 2019 by Guest74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Παιδιά Παίζει το 6/64 στα 260€ στο Gearbest Αξίζει εν έτη 2020? Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Παιδιά Παίζει το 6/64 στα 260€ στο Gearbest Αξίζει εν έτη 2020? Sent from my GM1900 using Tapatalk Κοιτα καλο χρυσο το κινητό αλλα δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα μετα απο 2 χρονια. Με τα ιδια χρηματα παιρνεις και SD845 και με λιγα παραπανω πιανεις και SD855. Αν ελεγες 100 τοτε θα σου ελεγα ξεκαθαρα ναι (προφανως :P) Από την άλλη, αν θελεις να το παρεις γιατι η Oneplus εχει καποια features Που δε βρισκεις σε αλλα τηλεφωνα, πχ dash charging, τοτε επισης μπορεις να κανεις την αγορα του. Σε ολα αυτα βαλε και το γεγονος οτι θελει τουλαχιστον 3 βδομαδες για να το παρεις στα χερια σου. Ενα μεταχειρισμενο απο τη γυρω περιοχη χωρις καποιο προβλημα σε χαμηλοτερη τιμη θα ηταν ακομα καλυτερη λυση θεωρω. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Καλή άποψη Ευχαριστώ Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nonserious Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Κοιτα καλο χρυσο το κινητό αλλα δε νομιζω οτι αξιζει να δωσεις τοσα μετα απο 2 χρονια. Με τα ιδια χρηματα παιρνεις και SD845 και με λιγα παραπανω πιανεις και SD855. Αν ελεγες 100 τοτε θα σου ελεγα ξεκαθαρα ναι (προφανως :P) Από την άλλη, αν θελεις να το παρεις γιατι η Oneplus εχει καποια features Που δε βρισκεις σε αλλα τηλεφωνα, πχ dash charging, τοτε επισης μπορεις να κανεις την αγορα του. Σε ολα αυτα βαλε και το γεγονος οτι θελει τουλαχιστον 3 βδομαδες για να το παρεις στα χερια σου. Ενα μεταχειρισμενο απο τη γυρω περιοχη χωρις καποιο προβλημα σε χαμηλοτερη τιμη θα ηταν ακομα καλυτερη λυση θεωρω. Βρίσκομαι σε αυτήν την περίπτωση ,η συσκευή μεταχειρισμένη κυμαίνεται από 170-250 Σε τιμές 230 βρίσκεται και εντός εγγύησης.Προβληματίζομαι κυρίως από το γεγονός της μπαταρίας μετά από χρήση 2 ετών καθώς τέτοιας ηλικίας είναι οι παραπάνω συσκευές .Επομένως το δίλημμα είναι μια νέα συσκευή άλλης εταιρείας στα 150Ε ή με κάποια χρήματα παραπάνω σε μεταχειρισμένο Oneplus5t.Έχω δει επίσης περιπτώσεις παιδιών που έστειλαν για αλλαγή μητρικής τη συσκευή τους και είναι ακόμα ένας κατασταλτικός παράγοντας. Οι 6 ώρες χρήσης που μου έχουν αναφέρει δύο πωλητές δεν με ικανοποιούν ωστόσο δεν ξέρω αν εννοούν 6 ώρες με τα παντά ανοιχτά και χρήση gps ή κάποιου παιχνιδιού συνεχόμενα. Προσωπικά θα έκρινα ως ικανοποιητική τη μέση χρήση με ανοικτά δεδομένα ,περιήγηση και κλήσεις χωρίς ανάγκη φόρτισης για μια ημέρα.Είναι εφικτό στις συσκευές δύο ετών από προσωπική σας εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 (edited) 260€ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στο Gearbest 6/64. Παίρνει πόντους και πάει έως 220€..... Σε αυτή την τιμή αξίζει; Sent from my GM1900 using Tapatalk Edited December 29, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 260€ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στο Gearbest 4/64. Παίρνει πόντους και πάει έως 220€..... Σε αυτή την τιμή αξίζει; Sent from my GM1900 using Tapatalk4/64 αποκλείεται να υπάρχει. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 260€ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ στο Gearbest 4/64. Παίρνει πόντους και πάει έως 220€..... Σε αυτή την τιμή αξίζει; Sent from my GM1900 using Tapatalk Όντως δεν υπάρχει τέτοια έκδοση Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2019 Συγνώμη 6/64. Σωστά. Αξίζει στα 240€? Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Συγνώμη 6/64. Σωστά. Αξίζει στα 240€? Sent from my GM1900 using Tapatalk Στο Aliexpress: Pocophone F1 στα 220€ με SD845 Meizu 16th στα 220€ με SD845 Δεν ξέρω γιατί σου έχει μπει το 5Τ. Όπως είπα πιο πάνω, προσωπικά θεωρώ ότι αν το βρεις μεταχειρισμένο σε χαμηλότερη τιμή τότε ναι. Αλλιώς έχεις ευκαιρία να πάρεις πιο καινούρια τηλέφωνα στην ίδια και χαμηλότερη τιμή. Ειδικά το Meizu είναι και πανέμορφο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Tnx Sent from my GM1900 using Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnsp Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Aliexpress θα πληρώσει τελωνείο. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UPS Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ως κάτοχος δεν προτείνω την αγορά τώρα - ήδη η μπαταρία μου βγάζει μισή μέρα (από 2 που έβγαζε αρχικά). Και βλέπω μανούρα την διαδικασία για αλλαγή με αμφίβολη ποιότητα του αποτελέσματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ως κάτοχος δεν προτείνω την αγορά τώρα - ήδη η μπαταρία μου βγάζει μισή μέρα (από 2 που έβγαζε αρχικά). Και βλέπω μανούρα την διαδικασία για αλλαγή με αμφίβολη ποιότητα του αποτελέσματος. Ναι έχει πέσει η μπαταρία αλλά πιστεύω ότι οφείλεται στη ΡΟΜ κι όχι στην μπαταρία καθεαυτή. Η αντικατάσταση μπαταρίας φαίνεται πολύ εύκολη διαδικασία και αν βρω μια καλή μπαταρία εγώ προσωπικά θα το κάνω. Μεταξύ μας, 2 μέρες δεν έβγαζε ποτέ αν το χρησιμοποιούσες :p ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Aliexpress θα πληρώσει τελωνείο. Με οποιοδήποτε τρόπο αποστολής;; Αυτό δεν το ήξερα. Δηλαδή μόνο Gearbest? Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Έχω μια περίεργη ερώτηση. Μήπως υπάρχει κάποιο mod ή οτιδήποτε άλλο που να κάνει gestures αλά iphone? Αυτό το swipe right Που σε παει πίσω ας πούμε είναι πολύ χρήσιμο ειδικά τώρα που τα κινητά είναι μεγάλα. Προσπάθησα να περάσω ένα που βρήκα για fingerprint swipe αλλά δε δουλεύει. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Έχω μια περίεργη ερώτηση. Μήπως υπάρχει κάποιο mod ή οτιδήποτε άλλο που να κάνει gestures αλά iphone? Αυτό το swipe right Που σε παει πίσω ας πούμε είναι πολύ χρήσιμο ειδικά τώρα που τα κινητά είναι μεγάλα. Προσπάθησα να περάσω ένα που βρήκα για fingerprint swipe αλλά δε δουλεύει. Έχει πάρει την 10? Έχει τέτοια επιλογή, αν δεν έχει πάρει ακόμη βάλε fluid από το store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Έχω μια περίεργη ερώτηση. Μήπως υπάρχει κάποιο mod ή οτιδήποτε άλλο που να κάνει gestures αλά iphone? Αυτό το swipe right Που σε παει πίσω ας πούμε είναι πολύ χρήσιμο ειδικά τώρα που τα κινητά είναι μεγάλα. Προσπάθησα να περάσω ένα που βρήκα για fingerprint swipe αλλά δε δουλεύει.Αυτο εννοεις; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2020 Αυτο εννοεις; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Όχι, πχ να κανεις swipe απο ένα σημείο τερμα αριστερα στην οθόνη προς το κέντρο της ενώ είσαι μέσα σε μια εφαρμογή ώστε να σε πάει μια σελίδα πίσω. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelos Δημ. January 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2020 Δοκίμασες της oneplus και δεν σε βόλεψαν; Βρες μια custom android 10 και δοκίμασε κι εκείνη που έχει. Όσα δοκίμασα από play store k xda δεν λειτουργούσαν ομαλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. January 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2020 Το αγόρασα μεταχειρισμένο με tempered glass και μου έπεσε σήμερα και έσπασε σε μια γωνία, το tempered glass μόνο. Είναι εύκολη η αφαίρεση του, απλά το τραβάω και βγαίνει, χωρίς να προκαλέσει ζημιά στην οθόνη? Ποιο tempered glass προτείνετε για αντικατάσταση του υπάρχοντος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts