ZoReN Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 γεια σας. εχω κανει μεγαλη βλακεια και δε ξερω πως να το σωσω. εκανα ρουτ και επειδη εσβησα καταλθος καποιες εφαρμογες πηγα να το κανω απο την αρχη. κλειδωσα bootloader και μου εβγαλε μηνυμα οτι η συσκευη ειναι currupt. μπαινω σε fastmode απο εκει πηγαινω recovery mode και οταν βρισκω το φακελο του κιβιτου στο πσ μου εχει κατι φακελους με αριθμους και γραματα. δε μπορω να αντιγραψω τιποτα μεσα στη συσκευη. εχετε εικονα αν διορθωνετεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) γεια σας. εχω κανει μεγαλη βλακεια και δε ξερω πως να το σωσω. εκανα ρουτ και επειδη εσβησα καταλθος καποιες εφαρμογες πηγα να το κανω απο την αρχη. κλειδωσα bootloader και μου εβγαλε μηνυμα οτι η συσκευη ειναι currupt. μπαινω σε fastmode απο εκει πηγαινω recovery mode και οταν βρισκω το φακελο του κιβιτου στο πσ μου εχει κατι φακελους με αριθμους και γραματα. δε μπορω να αντιγραψω τιποτα μεσα στη συσκευη. εχετε εικονα αν διορθωνετεται? Κανε χρήση των παρακάτω βημάτων να ξεμπρικαρεις συσκευή αν δεν βρήκες λύση. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/oneplus-5t-unbricking-tool-confirmation-t3733012 Θα σε γυρίσει σε 7.1.1 και από εκεί κανε ΟΤΑ η μέσω stock recovery κατά σειρά σε 5.1.4 και μετά 5.1.5 της 8.1. Όταν κάτι στραβώσει η λύση σε όλα το unbricking tool πάντα και παντού.:wink: Υπόψη βήματα 6,7,8 δεν τα κανεις εφόσον ήδη έχεις Qualcomm drivers στο pc σου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited October 5, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Κανε χρήση των παρακάτω βημάτων να ξεμπρικαρεις συσκευή αν δεν βρήκες λύση. https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/oneplus-5t-unbricking-tool-confirmation-t3733012 Θα σε γυρίσει σε 7.1.1 και από εκεί κανε ΟΤΑ η μέσω stock recovery κατά σειρά σε 5.1.4 και μετά 5.1.5 της 8.1. Όταν κάτι στραβώσει η λύση σε όλα το unbricking tool πάντα και παντού.:wink: Υπόψη βήματα 6,7,8 δεν τα κανεις εφόσον ήδη έχεις Qualcomm drivers στο pc σου. Sent from my iPad using Tapatalk Pro καλησπερα φιλε. δουλεψε κανονικα σε ευχαριστω πολυ. μπουταρα και ειμαι σε 7.1.1. Μου εχει ερθει ενημερωση για oxygen 43 1807181258. να κανω απο εκει ληψη ενημερωσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 καλησπερα φιλε. δουλεψε κανονικα σε ευχαριστω πολυ. μπουταρα και ειμαι σε 7.1.1. Μου εχει ερθει ενημερωση για oxygen 43 1807181258. να κανω απο εκει ληψη ενημερωσης? Κανε κανονικά. Αυτη είναι η 5.1.4 Θα σου έρθει αφού ολοκληρώσεις την πρώτη και δεύτερη στο καπάκι η 5.1.5 Και αυτην κανονικά πέρνα την. Καλού κακου κανε μετα hard reset να δεσει ως καθαρη εγκατάσταση η 5.1.5 Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Κανε κανονικά. Αυτη είναι η 5.1.4 Θα σου έρθει αφού ολοκληρώσεις την πρώτη και δεύτερη στο καπάκι η 5.1.5 Και αυτην κανονικά πέρνα την. Καλού κακου κανε μετα hard reset να δεσει ως καθαρη εγκατάσταση η 5.1.5 hard reset απο recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 hard reset απο recovery? Οχι και απο μενου στα settings γίνεται μια χαρα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 Οχι και απο μενου στα settings γίνεται μια χαρα. φιλαρακι σε ευχαριστω παρα πολυ με εχεις σωσει. πραγματικα δεν ηξερα αν θα ξαναλειτουργησει το κινητο. να σαι καλα. ξερεις αν αυτο το unbricking tool δουλευει σε ολες τις συσκευες androiod η ειναι μονο για oneplus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 φιλαρακι σε ευχαριστω παρα πολυ με εχεις σωσει. πραγματικα δεν ηξερα αν θα ξαναλειτουργησει το κινητο. να σαι καλα. ξερεις αν αυτο το unbricking tool δουλευει σε ολες τις συσκευες androiod η ειναι μονο για oneplus? Μονο για OnePlus. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Πουλαω το 5Τ 8/128 μου αν ενδιαφερεται καποιος πμ Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Μονο για OnePlus. Άλεξ, σε ποιο κινητό πηγες τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Άλεξ, σε ποιο κινητό πηγες τώρα? Τελευταίους 2.5 μηνες ημουν με 5Τ και Vivo Nex αλλά πλεον έμεινα μονο με το τελευταίο. Το μικρόβιο της αλλαγής βλέπεις μιας και 9.5 μήνες με το 5T άρχισα να το βαριέμαι.:p Ίσως πάω σε 6Τ ίσως στο 7 του χρόνου. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2018 Τελευταίους 2.5 μηνες ημουν με 5Τ και Vivo Nex αλλά πλεον έμεινα μονο με το τελευταίο. Το μικρόβιο της αλλαγής βλέπεις μιας και 9.5 μήνες με το 5T άρχισα να το βαριέμαι.:p Ίσως πάω σε 6Τ ίσως στο 7 του χρόνου.Το ίσως υποδηλώνει ότι θα το τιμήσεις το 6τ Αλεξ... Μας πήγαν 30 τελικά ξενερωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τελευταίους 2.5 μηνες ημουν με 5Τ και Vivo Nex αλλά πλεον έμεινα μονο με το τελευταίο. Το μικρόβιο της αλλαγής βλέπεις μιας και 9.5 μήνες με το 5T άρχισα να το βαριέμαι.:p Ίσως πάω σε 6Τ ίσως στο 7 του χρόνου. Άαα, κατάλαβα. Κι εγώ το 7 περιμένω με τον 855 στα 7nm. Και ίσως και εξάλειψη notch. Αυτό που με φοβίζει βέβαια είναι μήπως βάλουν κανένα μοτοράκι κάμερας που δεν λειτουργεί καλά. Πώς τα πάει το nex σε αυτόν τον τομέα? Είναι πολύ σπαστικό τα ανοιξε-κλείσε της κάμερας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Άαα, κατάλαβα. Κι εγώ το 7 περιμένω με τον 855 στα 7nm. Και ίσως και εξάλειψη notch. Αυτό που με φοβίζει βέβαια είναι μήπως βάλουν κανένα μοτοράκι κάμερας που δεν λειτουργεί καλά. Πώς τα πάει το nex σε αυτόν τον τομέα? Είναι πολύ σπαστικό τα ανοιξε-κλείσε της κάμερας? Μια χαρά τα πάει,βέβαια δεν κάνω και τρελή χρήση του. Αφορα την selfie camera όχι την βασική μην ξεχνάμε. Αλλά δν νομίζω σε μακροπρόθεσμο χρόνο να υπάρχει θέμα. Μέχρι τώρα 3 μήνες κυκλοφορεί η συσκευή ουδείς παράπονα εξέφρασε. Ίσως και εγώ πάω για το 7αρι με την προοπτική να μην έχει καθόλου notch και φυσικά ο 855 Qualcomm είναι extra δέλεαρ συν κανα feature παραπάνω που λογικά βάλει πχ ασύρματη φόρτιση η stereo speakers. Το 6T είναι μεν πιο αποδεκτό το notch αλλά επιθυμω να κρύβεται(αν δεν έχει ρύθμιση θα το επιστρέψω πίσω) Επίσης θέλω να δω αν δεν έχει led notifications και αν σαν αντιπρόταση προσθέσανε κανονικό AOD. Αυτά τα 2 είναι ουσιώδη για εμένα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Μην ξεχνάμε και το δαχτυλικό αποτύπωμα εντός της οθόνης, που στο 7 θα είναι πιο ώριμο σαν τεχνολογία και πιστεύω θα είναι πιο γρήγορο από ότι στο 6t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 (edited) Όσοι έχετε open beta στις συσκευές σας, για τσεκαρετε αν σας ήρθε η Android 9. Νομίζω κυκλοφορεί πρώτα για το 5T. Edit: Παίζει να είναι και μουφα τα screenshots που ανέβασαν κάνα δυο στο community. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 10, 2018 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Όσοι έχετε open beta στις συσκευές σας, για τσεκαρετε αν σας ήρθε η Android 9. Νομίζω κυκλοφορεί πρώτα για το 5T. Edit: Παίζει να είναι και μουφα τα screenshots που ανέβασαν κάνα δυο στο community. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εμενα δεν εχει ερθει κατι... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Εμενα δεν εχει ερθει κατι...Ήταν fake τελικά. Το εκαναν λέει κάποιοι για πλάκα :) Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 κανονικό AOD Τι εννοείς κανονικό always-on display?:what: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2018 Τι εννοείς κανονικό always-on display?:what:Σαν της Samsung προφανώς που μένει μονίμως ανοιχτό στην οθόνη. Το είχε δοκιμάσει και η OnePlus αλλά λόγω κακής αυτονομίας το απέσυρε και δήλωσε πως θα το δουλέψει κι άλλο μελλοντικά. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Έχουμε κανένα νέο για android 9 στην συσκευή μας; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Έχουμε κανένα νέο για android 9 στην συσκευή μας; ONEPLUS A5010 Η επόμενη open beta έπρεπε ήδη να εχει βγει και ίσως αργεί επειδή πρόκειται να είναι pie. Θα δούμε σε λίγες μέρες αν πράγματι αυτός είναι ο λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Η επόμενη open beta έπρεπε ήδη να εχει βγει και ίσως αργεί επειδή πρόκειται να είναι pie. Θα δούμε σε λίγες μέρες αν πράγματι αυτός είναι ο λόγος.Εκτός αν την δώσουν μέχρι τέλος του μήνα σε stable κατευθείαν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 stable Android Pie 9.0 Δεκέμβριο με Ιανουάριο του 2019 Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 stable Android Pie 9.0 Δεκέμβριο με Ιανουάριο του 2019 Πού το διάβασες;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts