arxontas2323 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 17 Μαΐου η επίσημη ανακοίνωση για το 6. Προσωπικά κρατάω πολυ μικρό καλάθι. Η μετάβαση για Ρ20 plus είναι πολύ πολύ πιθανή. https://www.gsmarena.com/the_oneplus_6_will_be_officially_announced_on_may_17_in_china-news-30697.php16μαιου ειδα γραφουν στο βιντεο στο Instagram Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Για το OnePlus 6 ας συνεχίσουμε καλύτερα ΕΔΩ Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Νέα open beta με double tap στη home screen για κλείδωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ίσως από τις καλύτερες προσθήκες που θα μπορούσαν να κάνουν... Χίλια μπράβο... Ήταν το μόνο που με κρατούσε και δεν χρησιμοποιώ τα gestures καθώς έχω συνηθίσει να κλειδώνω την οθόνη με double tap στο Home Button... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Ίσως από τις καλύτερες προσθήκες που θα μπορούσαν να κάνουν... Χίλια μπράβο... Ήταν το μόνο που με κρατούσε και δεν χρησιμοποιώ τα gestures καθώς έχω συνηθίσει να κλειδώνω την οθόνη με double tap στο Home Button... Έχω την εντύπωση ότι είναι χαρακτηριστικό του launcher οπότε δεν θα είναι απαραίτητο να περάσουμε την open beta 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πού είναι κρυμμένη και δεν την βρίσκω?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πού είναι κρυμμένη και δεν την βρίσκω?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις ρυθμίσεις του launcher, παρατεταμένο πάτημα στη home screen και ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Παιδιά να περάσω την 8.1 άφοβα. Τι λέτε μετά από τόσες μέρες. Η beta 5 μου έκανε drain και γύρισα σε στοκ αυτό σκέφτομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Παιδιά να περάσω την 8.1 άφοβα. Τι λέτε μετά από τόσες μέρες. Η beta 5 μου έκανε drain και γύρισα σε στοκ αυτό σκέφτομαι.πέρνα την αλλά με καθαρη εγκατάσταση Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 πέρνα την αλλά με καθαρη εγκατάσταση Sent from my ONEPLUS 5TΘα περιμένω τότε γιατί βαριέμαι να στήνω ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλησπερα. δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει μιας και δε μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες. θελω να ρωτησω αν γινεται να βαλω διαφορετικο χρωμα led για καθε εφαρμογη. απο οτι ειδα δε γινεται κατεβασε ενα app αλλα δε μου δουλευει σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εγώ φίλος τίς έχω περάσει όλες από πάνω χωρίς πρόβλημα. Καί η μπαταρία με την 7 απλά βράχος!!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Καλησπερα. δεν ξερω αν εχει ξανααναφερθει μιας και δε μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες. θελω να ρωτησω αν γινεται να βαλω διαφορετικο χρωμα led για καθε εφαρμογη. απο οτι ειδα δε γινεται κατεβασε ενα app αλλα δε μου δουλευει σωστα Εγώ το έχω κάνει μ' αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager Και δουλεύει μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest74 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Πάω στοίχημα ότι το Oneplus 6 θα φαλιρίσει... (έχω το 5 και το 5t)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Εγώ το έχω κάνει μ' αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager Και δουλεύει μια χαρά! Το έβαλα. Μήπως ξέρεις αν γίνεται να φύγει η ειδοποίηση της εφαρμογής ή θα είναι μόνιμα πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Το έβαλα. Μήπως ξέρεις αν γίνεται να φύγει η ειδοποίηση της εφαρμογής ή θα είναι μόνιμα πάνω; Σύρε την ειδοποίηση μέχρι τη μέση προς τα δεξιά και πάτα το γρανάζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Σύρε την ειδοποίηση μέχρι τη μέση προς τα δεξιά και πάτα το γρανάζι Το έχω κάνει. Απλά όταν απενεργοποιω από εκεί την εφαρμογή σταματάει να δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 Φρέσκο πράμα.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Το έχω κάνει. Απλά όταν απενεργοποιω από εκεί την εφαρμογή σταματάει να δουλευει Settings-notification βρίσκεις την εφαρμογή και απενεργοποίηση notification. Ετσι θα φύγει απο κουρτίνα,οπως και σε εμένα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Πέρασα την Beta 7 αλλά επιλογή για double tap για κλεισιμο της οθονης δε βρισκω περαν των γνωστων gestures στα navigation buttons. Πού το κρύψανε;; Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Πέρασα την Beta 7 αλλά επιλογή για double tap για κλεισιμο της οθονης δε βρισκω περαν των γνωστων gestures στα navigation buttons. Πού το κρύψανε;; Στις ρυθμίσεις του launcher, παρατεταμένο πάτημα στη home screen και ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Στις ρυθμίσεις του launcher, παρατεταμένο πάτημα στη home screen και ρυθμίσεις :thanks: δεν πηγε το μυαλο μου εκει :oops: Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Φρέσκο πράμα.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάει ακόμα πιο σφαίρα με την 5.1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Πάει ακόμα πιο σφαίρα με την 5.1.1Beta ή stable είναι? Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. April 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2018 Stable μέσω oxygen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts