Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως όσοι κατεβασαμε φλασαρουμε άφοβα?? Είναι για να μην πειξουν οι server τους ή εκαναν καμια πατάτα?

Sent from my ONEPLUS 5T

Πάντως όσοι κατεβασαμε φλασαρουμε άφοβα?? Είναι για να μην πειξουν οι server τους ή εκαναν καμια πατάτα?

Sent from my ONEPLUS 5T

Μάλλον κάτι θα εντόπισαν και θα την απέσυραν. Περιμένουμε ενημέρωση λογικά για το τι μπορεί να έγινε. Στο 5 πάντως δεν έχω κάποιο θέμα. Εκτός του ότι όπως παρατήρησα, η κάμερα έγινε χειρότερη σε χαμηλό φωτισμό.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Το thread στο community επέστρεψε πάντως. Με λιγότερα posts αυτή την φορά.

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Εγώ την έχω από χτες κανένα πρόβλημα. Η μπαταρία πέφτει λίγο πιο γρήγορα αλλά ακόμα μία φόρτιση έκανα και dirty flash.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

με 8.1 περασμενη απο χτες μεσω OTA ειδα κατι που δεν μου αρεσε.Η μπαταρια φευγει γρηγορα σε σημειο να ειμαι 66% με 1.3 ωρα SOT.Εβαλα cpu spy και ειδα οτι αργει παρα πολυ να πεσει σε deep sleep ! τι ειναι αυτο τωρα ? για αυτο πηραν πισω το update ?

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

με 8.1 περασμενη απο χτες μεσω OTA ειδα κατι που δεν μου αρεσε.Η μπαταρια φευγει γρηγορα σε σημειο να ειμαι 66% με 1.3 ωρα SOT.Εβαλα cpu spy και ειδα οτι αργει παρα πολυ να πεσει σε deep sleep ! τι ειναι αυτο τωρα ? για αυτο πηραν πισω το update ?
Μάλλον δεν το απεσυραν. Κάτι άλλο παίζει.

Εδώ μιλάν για επιβεβαιωμένο bug στην 8.1 που πρόλαβαν κάποιοι να περάσουν. Μάλλον την απέσυραν. Την μπαταρία την ρουφάει πολύ γρήγορα καμία σχέση με την 8.0.

https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-5-1-0-ota-for-the-oneplus-5-5t.821240

Όσοι πρόλαβαν και την πέρασαν θα έρθει διορθωτικό OTA σύντομα θέλω να πιστεύω.

Edited by vwbestakos

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v4.0 (OneUI v5.0).

Μάλλον καλα κανω που δεν βαζω καθόλου stable αλλα αυστηρά beta τελευταίο τρίμηνο:lol:

Και με την 3,4 και 6 βραχος,μονο την 5 δεν εβαλα που ειχε θεματακια.

Ειπαμε ομάδα που κερδίζει δεν αλλαζει αρα καθόμαστε αυγα μας και beta :p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Υπαρχουν 2 συντομευσεις (εμφανιση οριων διαταξης και αποδοση gpu προφιλ) τις οποιες ενεργοποιώντας τες στην κουρτινα στα quick settings δημιουργειται ξαφνικα ενα bug γραφικων στην οθονη. Το εχω εγω μονο αυτο ή είναι θέμα της 8.1? Μπορει να τσεκαρει και καποιος αλλος? Επισης παρατηρησα οτι το abient display δεν δουλευει... Πολλα Bugs μαζευονται αν ισχυει και το drain της μπαταριας που λενε... Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Υπαρχουν 2 συντομευσεις (εμφανιση οριων διαταξης και αποδοση gpu προφιλ) τις οποιες ενεργοποιώντας τες στην κουρτινα στα quick settings δημιουργειται ξαφνικα ενα bug γραφικων στην οθονη. Το εχω εγω μονο αυτο ή είναι θέμα της 8.1? Μπορει να τσεκαρει και καποιος αλλος? Επισης παρατηρησα οτι το abient display δεν δουλευει... Πολλα Bugs μαζευονται αν ισχυει και το drain της μπαταριας που λενε...

τι εννοεις δεν δουλευει το ambient dispaly;;σε μενα μια χαρα δουλευει σε 8.1

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

τι εννοεις δεν δουλευει το ambient dispaly;;σε μενα μια χαρα δουλευει σε 8.1
ναι τωρα ξαφνικα δουλευει και εμενα. Πριν λιγο δεν δουλευε... Απλα πηγα μεχρι τις ρυθμισεις του να τσεκαρω και μετα δουλεψε. Μπορει να πεφτει σε υπνωση , τι να πω? Με τις συντομευσεις που γραφω πιο πανω την βλεπεις και εσυ την ανωμαλια στα γραφικα της οθονης , οταν τις ενεργοποιεις? Μπορεις να τσεκαρεις σε παρακαλω? Edited by dostoevsky

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

υπαρχουν αναφορες για σημαντικο battery draining μετα το 8.1 update ποια ειναι τα σχολια αυτων που την κατεβασαν ?
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ναι τωρα ξαφνικα δουλευει και εμενα. Πριν λιγο δεν δουλευε... Απλα πηγα μεχρι τις ρυθμισεις του να τσεκαρω και μετα δουλεψε. Μπορει να πεφτει σε υπνωση , τι να πω? Με τις συντομευσεις που γραφω πιο πανω την βλεπεις και εσυ την ανωμαλια στα γραφικα της οθονης , οταν τις ενεργοποιεις? Μπορεις να τσεκαρεις σε παρακαλω?

Τι νομίζεις ότι θα έπρεπε να κάνουν οι δύο συντομεύσεις που αναφέρεις όταν τις ενεργοποιήσεις? Μπορείς να τις αφαιρέσεις μέσα από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, πλακίδια προγραμματιστή για γρήγορες ρυθμίσεις

Τι νομίζεις ότι θα έπρεπε να κάνουν οι δύο συντομεύσεις που αναφέρεις όταν τις ενεργοποιήσεις? Μπορείς να τις αφαιρέσεις μέσα από τις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, πλακίδια προγραμματιστή για γρήγορες ρυθμίσεις
δεν ηξερα την λειτουργεια τους να σου πω την αληθεια και ακομα δεν την καταλαβαινω. Αρα ειναι φυσιολογικο.. Οκ, σε ευχαριστω πολυ

Κώστας

δεν ηξερα την λειτουργεια τους να σου πω την αληθεια και ακομα δεν την καταλαβαινω. Αρα ειναι φυσιολογικο.. Οκ, σε ευχαριστω πολυ

Στην απόδοση gpu αν η κάθετη γραμμή ξεπερνάει κάποιες φορές την οριζόντια σημαίνει ότι χάνει frames, μόνο σε pixel έχω δει να μην χάνει καθόλου και να είναι μόνιμα κάτω από την οριζόντια

Εμένα πάντως μια χαρά είναι η μπαταρία με την 8.1 μέχρι στιγμής...
και σε εμενα προς το παρον δεν ειδα καποιο ιδιαιτερο drain. Αρα τα υποτιθεμενα bugs που νομιζα οτι βρηκα δεν ισχυουν προς το παρον. Τωρα για οτι αλλο που πιθανον να υπαρχει πιστευω θα λυθει αμεσα με update

Κώστας

εμενα η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα....για εναν παραξενο λογο ο chrome τρωει μπαταρια!!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Στις επιλογές για προγραμματιστές έχει φύγει η επιλογή για doze mode, ε;

υπαρχουν αναφορες για σημαντικο battery draining μετα το 8.1 update ποια ειναι τα σχολια αυτων που την κατεβασαν ?
Εμένα η μπαταρία με την 8.1 πέφτει απίστευτα γρήγορα. Έχω ξενερώσει και δεν ξέρω τι να κάνω....
Εγώ ρε παιδιά κανένα πρόβλημα πάντως φτου φτου!647c5c63f69f22a21009de6d388b15cb.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στις επιλογές για προγραμματιστές έχει φύγει η επιλογή για doze mode, ε;

Ναι εχει φυγει:confused: