GalaxyNote Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 καλα οκ.. δεν ειναι και για πεταμα.. ειναι σαφως ανωτερη απο χιαομι.. και πολυ ανωτερη απο το πολυδιαφημισμενο mate 10 pro.. το ειχα για 3-4 μερες και το εδωσα αρων αρων... η καμερα του για τα μπαζα...το 5Τ πολυ ανωτερη του mate/.αφηστε που σερνοταν σαν το σαλιγκαρι το mate...αθλιο... .μια χαρα καμερουλα εχει to 5t και πισω και μπροστα..... τωρα αν καποιος χαλαλιζει ολα τα παραπανω πλεονεκτηματα για καλυτερη καμερα. ας παρει samsung..Σερνόταν το mate και η κάμερα του για τα μπάζα σε σχέση με το 5t. Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα. :D Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 το δοκιμασες το mate 10pro? 6-128 ειχα μπλε.. σερνοταν σαν το σκυλι. το δε μενου του για κλαματα..πιο αργο και απο την καθυστεριση..σου λεω το πηρα καινουργιο κουτα το κρατησα 2 μερες και την 3μερα το πουλησα....η καμερα του απογοητευτικη..σου λεω φιλε μου μονο διαφημιση και τιποτα παραπανω ..αν δεν το δουλευα. δεν θα ειχα αποχη. απο τι στιγμη που το επιασα στα χερια μου η αποψη μου ειναι αυτη και δεν αλλαζει.. και με παιδια που μιλησα που το ειχαν ολοι μου ειπαν τα χειροτερα για την συσκευη....Λάθος κάνεις πραγματικά είναι εκτός πραγματικότητας το σχόλιο σου αλλά είπαμε γνώμη σου, καλή Ανάσταση Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Best value for money συσκευή μέχρι πριν κάνα 5μηνο, αγαπάμε 1+ όμως μέχρι ένα σημείο..... βέβαια το θέμα φωτογραφίας είναι καθαρά υποκειμενικό οπότε ο καθένας βάζει τα δικά του στάνταρντ... τα τρολαρίσματα ευπρόσδεκτα όσον αφορά την σύγκριση με Huawei και s9 καθαρά σε θέματα κάμερας... ουδεμία σύγκριση όπως αναφέρουν και τα παιδιά παραπάνω ;) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Χαχα, τα εχουμε πιασει φιλε μου, καπου στις 4-5 φορες αγορα το καθενα. Δε συνεχιζω, μου εφτιαξες τη μερα... Χρονια Πολλα! :lol: Σερνόταν το mate και η κάμερα του για τα μπάζα σε σχέση με το 5t. Τι άλλο θα διαβάσω εδώ μέσα. :D Λάθος κάνεις πραγματικά είναι εκτός πραγματικότητας το σχόλιο σου αλλά είπαμε γνώμη σου, καλή Ανάσταση Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχαχαχαα.. ποιο mate 10pro δεν το βλεπω μπροστα μου..... εφερες και βοηθεια - ενισχυσεις??... χαχααααααα... εσεις μου φτιαξατε την μερα.φερτε μου διπλα ενα mate10 pro και ελατε να ανοιξουμε ενα βιντεο youtube , μια σελιδα απο οποιον broswer θελετε και να κατεβασουμε μια εφαρμογη απο play store.. ας βγαλουμε και απο με selfie ετσι για το ****το...και υστερα τα ξαναλεμε...αποψη μου και αποψη σας μαγκες...καλο πασχα σε ολους. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 χαχαχαχαα.. ποιο mate 10pro δεν το βλεπω μπροστα μου..... εφερες και βοηθεια - ενισχυσεις??... χαχααααααα... εσεις μου φτιαξατε την μερα.φερτε μου διπλα ενα mate10 pro και ελατε να ανοιξουμε ενα βιντεο youtube , μια σελιδα απο οποιον broswer θελετε και να κατεβασουμε μια εφαρμογη απο play store.. ας βγαλουμε και απο με selfie ετσι για το ****το...και υστερα τα ξαναλεμε...αποψη μου και αποψη σας μαγκες...καλο πασχα σε ολους.Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, απλά εγώ απάντησα γιατί μπαίνουν και διαβάζουν καινούριοι χρήστες και κάποιοι που θέλουν να αγοράσουν καινούρια συσκευή, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε, δεν έχουμε εμείς πάντα την καλύτερη και μεγαλύτερη Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δεν χρειάζεται να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, απλά εγώ απάντησα γιατί μπαίνουν και διαβάζουν καινούριοι χρήστες και κάποιοι που θέλουν να αγοράσουν καινούρια συσκευή, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε, δεν έχουμε εμείς πάντα την καλύτερη και μεγαλύτερη Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πολυ σωστα τα λες.. χωρις αυτο να σημαινει οτι και η δικια σου αποψη ειναι απολυτως σωστη.....για την καλυτερη και μεγαλυτερη αμα δεν την δω δεν μπορω να κρινω...χαχαχααααχααα τωρα ειδα οτι εχεις to 10-pro///οκ...καταλαβα..αφου ειχες και 5τ πες μου την πασα αληθεια πιο ειναι πιο γρηγορο..???? θα βοηθησει πολυ τους υποψηφιους αγοραστες..... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 χαχαχαχαα.. ποιο mate 10pro δεν το βλεπω μπροστα μου..... εφερες και βοηθεια - ενισχυσεις??... χαχααααααα... εσεις μου φτιαξατε την μερα.φερτε μου διπλα ενα mate10 pro και ελατε να ανοιξουμε ενα βιντεο youtube , μια σελιδα απο οποιον broswer θελετε και να κατεβασουμε μια εφαρμογη απο play store.. ας βγαλουμε και απο με selfie ετσι για το ****το...και υστερα τα ξαναλεμε...αποψη μου και αποψη σας μαγκες...καλο πασχα σε ολους. Πραγματικα, δεν εχω κανενα πρόβλημα να διαβαζω ομορφιες, που απεχουν ετη φωτος από την πραγματικοτητα. Το μονο μειον σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι παρασύρονται νεοι / περιστασιακοι χρηστες και κανουν λαθος επιλογες. Ας είναι. Να περασετε καλα ολοι και να χαρειτε τις συσκευες σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Πραγματικα, δεν εχω κανενα πρόβλημα να διαβαζω ομορφιες, που απεχουν ετη φωτος από την πραγματικοτητα. Το μονο μειον σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι παρασύρονται νεοι / περιστασιακοι χρηστες και κανουν λαθος επιλογες. Ας είναι. Να περασετε καλα ολοι και να χαρειτε τις συσκευες σας... εσυ αγαπητε σε ολα τα παραπανω που εγραψα (αντε βγαλε την καμερα) που διαφωνεις?? ειναι η δεν ειναι πιο γρηγορο τηλεφωνο to 5T σε ολα τα παραπανω απο το σβαρνιαρικο 10pro?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Καλά δεν το συζητάμε σε θέμα ταχύτητας το κατουράει το mate10pro. Κακά τα ψέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Εάν πιάσεις στα χέρια σου το 1+5t και μετά οποιοδήποτε κινητό και να πιάσεις θα σου φαίνεται πιο αργό αυτό είναι αλήθεια. Αλλά η κάμερα έχει τα θέματα της. Και αυτό που με ξενέρωσε πολύ και μάλλον είναι η τελευταία συσκευή one plus που θα έχω προς το παρόν είναι ότι δεν μπήκαν στην διαδικασία να την βελτιώσουν. Διάβασα επίσημη απάντηση στο community που προτρέπουν τους πελάτες τους να δοκιμάσουν την gcam που έχει καλύτερα αποτελέσματα. Σοβαρή εταιρεία δεν το κάνει αυτό. Παρόλα αυτά είναι μια εξαιρετική συσκευή και vfm. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Και ομως η gcam κάνει διαφορά!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Και ομως η gcam κάνει διαφορά!!Ναι αν έχει συμβεί αυτό που γράφει το παλικάρι από πάνω, εγώ μεγάλος υποστηρικτής της εταιρείας τα τελευταία 2 χρόνια δεν ξαναγοραζω συσκευή τους και ας βγάλουν την πιο ολοκληρωμένη και φθηνή συσκευή στο μέλλον, θα το ψάξω γιατί είναι σοβαρό αυτό αν έχει ειπωθεί επίσημα μας κοροϊδεύουν κατάμουτρα, σοβαρότητα μηδέν Επίσης η gcam έχει μεγάλα θέματα στη συσκευή πρώτα με dots και μετά με τα χρώματα τα οποία απέχουν από την πραγματικότητα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 7, 2018 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δοκίμασα την gcam, η μαμα εφαρμογή εχει περισσότερο φως στις νυχτερινές φωτο σαν ανάλυση η gcam είναι καλύτερη ειδα. Δοκιμή που εκανα με σαμυ α5 σε νυχτερινές φώτο μακραν μπροστά το 5τ .το α5 σε εξωτερική φώτο σπιτιού με το ζορι διακρίνεις το περιγραμα της πορτας, παράθυρα το υπόλοιπο σκότος Θα δω κ με iph7 σε νυχτερινές τι γίνεται κάποια στιγμή. Τωρα ποιο είναι καλύτερη συσκευή το 5τ η το 10προ κοιτας τι ψαχνεις καλο να έχει αυτό που θες κ εστιάζεις εκεί, κάποιος που τα είχε κ τα 2 ξέρει πολλά παραπάνω απο εμενα πχ που εχω εγγυκλοπαιδικη άποψη για το 10προ κ από κάποια βίντεο στο ίντερνετ Χρόνια πολλά κ καλή ανάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δείτε το Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δείτε το Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΕντάξει δεν λέει βάλτε την gcam, παραδέχεται ότι η gcam παίρνει πιο sharp φωτογραφίες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Νομίζω πως στο μέλλον δεν θα προτιμήσω ξανά την one plus πλέον για ευνόητους λόγους. Δεν δέχομαι το γεγονός ότι δεν μπορείς να βελτιώσεις την κάμερα και ότι μια άλλη εφαρμογή είναι καλύτερη από την stock. Και εάν έχετε παρατηρήσει στο trailer για το 6 πάλι για την ταχύτητα του κινητού αναφέρονται. Που σημαίνει ότι η κάμερα θα είναι πάλι για τα ανάθεμα. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Καλά δεν το συζητάμε σε θέμα ταχύτητας το κατουράει το mate10pro. Κακά τα ψέματα. Ε άμα το κατουράει τι καθόμαστε και συζητάμε? Για μένα η κάμερα του είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική για τις απαιτήσεις μου...!! Όποιος θέλει τηλέφωνο και να λέει έχει πολύ καλή τέλεια απίστευτη κάμερα ας δώσει 700-800-1000 να πάρει samsung....!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Σόρι παίδες αλλά είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Κάνετε σαν φανμπόις και ασχολείστε με την κάμερα και το παιζετε επαγγελματίες φωτογράφοι. Για καθημερινή χρήση είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, για τα λεφτά του ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Μπορει να μην ειναι 99% τελεια αλλα μην πει κανεις οτι βγαζει χαλια φωτογραφιες γιατι θα ειναι ψευτης. Αν θέλετε να σκασετε αλλα 300 να πατε σε pixel mate10pro και samsung δικαιωμα σας αλλα μη μας ζαλιζετε καθε τρεις και λιγο με την καμερα του. Ποιο αλλο τηλεφωνο σε αυτα τα λεφτα παει σφεντονα οπως το 5Τ κι εχει τετοια αυτονομια? Για ονομα του θεου δηλαδη, με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι και σπατε τα νευρα του κοσμου που μπαινει στο φορουμ να συζητησει για το κινητο. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Αυτό με το vfm του 5t και το είναι μια χαρά για τα λεφτά του πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Το mate 10 pro κοστίζει 799 μαζί με δώρο το p9 lite που στην χειρότερη περίπτωση το πουλάς 140 150 ευρώ σφραγισμένο. Άρα σου κοστίζει 650,το 5t κοστίζει 570. Διαφορά 80 ευρώ. Κέρδος με το mate 10: 1)Απίστευτη κάμερα καμία σύγκριση με το 5t 2)Αδιάβροχο . 3)Στέρεο ηχεία 4)καλύτερο επεξεργαστή με Ai 5)Οθόνη καλύτερη 6)Καλύτερη κατασκευή ποιο premium 7)Καλύτερη μπαταρία. 8)Πολυ ποιο όμορφο (βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό) Το 5t λόγο software ένα κλικ ποιο γρήγορο. Τα ζυγίζει ο καθένας και ψωνίζει. Τώρα ποιος κατουραει η κατουριεται βρείτε εσείς. Καλή ανάσταση. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Επειδη το ψιριζεται το θεμα..Έχω και να πω και γω το εξής. Το τηλέφωνο δεν υπάρχει. Σχέση ποιότητας τιμής χαρακτηριστικών.. σε design σε ποιότητα υλικών σε hardware σε μπαταρια σε κάμερα?? Όσο δε για την κάμερα που γράφετε δεν έχει ois mois πάρτε μια φωτογραφική ρε παιδιά..κινητό είναι.!! Τα έβαλα δίπλα δίπλα με s9 plus. Οκ samsung kamera δεν παίζεται.με πολλά εφέ super slow motion...και μπιχλιμπιδια.. αλλά το το 5τ το κατάπιε στην κυριολεξία..και σε άνοιγμα σελιδων. Και σε κατέβασμα βαρβατης εφαρμογής από playstore. Το 5t την πέταξε μπαμ την σελίδα και το άλλο ακόμη γύριζε γύρω γύρω..το 5t κατεβασε την εφαρμογή σε λίγα δευτερόλεπτα το άλλο ακόμη ούτε στα μισά δεν είχε φτάσει....αυτά. ήθελα να τα πω και τα είπα..ο άλλος λέει έβαλα παραγγελία να την ακυρώσω?? Ορμα αγόρι μου. Τι να ακυρώσεις? Θα είναι ότι πιο γρήγορο έχεις πιάσει στα χέρια σου...ότι καλύτερο Καλα χαλαρωσε και λιγο για τα περι oneplus.Και εμεις το εχουμε/ειχαμε αλλα ειπαμε με ενα μετρο. Για S9 plus μιλαμε οχι για galaxy j3.... Το ιδιο και για τον συμφορουμιτη απο κατω που εβγαλε την καμερα του mate 10 pro για τα μπαζα.... Ειναι γιατι μου ελεγε στην ειδηση του νεου htc u12 συμφορουμιτης οτι το καλυτερο ειναι να κανεις κουβεντα με ατομα που εχουν τις συσκευες.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κέρδος με το mate 10: 1)Απίστευτη κάμερα καμία σύγκριση με το 5t 2)Αδιάβροχο . 3)Στέρεο ηχεία 4)καλύτερο επεξεργαστή με Ai 5)Οθόνη καλύτερη 6)Καλύτερη κατασκευή ποιο premium 7)Καλύτερη μπαταρία. 8)Πολυ ποιο όμορφο (βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό) Το 5t λόγο software ένα κλικ ποιο γρήγορο. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Εισαι λαθος στην καλυτερη οθονη(και τα δυο 1080p οθονη εχουν αλλα του oneplus εχει καλυτερο calibration.Καλυτερη του mate δεν την λες,τουλαχιστον οχι του pro. Επισης ουτε για την κατασκευη ειναι θετικο. Για κατασκευη απο γυαλι μιλαμε,δεν γινεται να ειναι καλυτερη απο μεταλο/αλουμινιο ανεξαρτητως κινητου. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σόρι παίδες αλλά είστε ΤΡΑΓΙΚΟΙ. Κάνετε σαν φανμπόις και ασχολείστε με την κάμερα και το παιζετε επαγγελματίες φωτογράφοι. Για καθημερινή χρήση είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ, για τα λεφτά του ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Μπορει να μην ειναι 99% τελεια αλλα μην πει κανεις οτι βγαζει χαλια φωτογραφιες γιατι θα ειναι ψευτης. Αν θέλετε να σκασετε αλλα 300 να πατε σε pixel mate10pro και samsung δικαιωμα σας αλλα μη μας ζαλιζετε καθε τρεις και λιγο με την καμερα του. Ποιο αλλο τηλεφωνο σε αυτα τα λεφτα παει σφεντονα οπως το 5Τ κι εχει τετοια αυτονομια? Για ονομα του θεου δηλαδη, με τιποτα δεν ειστε ευχαριστημενοι και σπατε τα νευρα του κοσμου που μπαινει στο φορουμ να συζητησει για το κινητο. Δεν χρειαζεται να δωσει καποιος τοσα παραπανω χρηματα για να αγορασει καλυτερη φωτογραφικη απο του Oneplus. To Galaxy s8,Htc u11 και Pixel 1 εχουν καλυτερη καμερα και κοστιζουν τα ιδια ή και λιγοτερα απο το 5.Για να ξερουμε τι γραφουμε ετσι? Ξεχνας ενα πολυ βασικο πραγμα. Μιλαμε για κινητο το οποιο κοστιζει 500-560ευρω. Μπορει εσενα η καμερα να μην σε ενδιαφερει τοσο(και να μην την χρησιμοποιεις πολυ)αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ολα ειναι ωραια και καλα. Και τα χρηματα ειναι παρα πολλα για να μην εχει καποιος απαιτησεις και στην καμερα. Αλλιως αν ειναι ετσι και δεν τον ενδιαφερει καποιον η καμερα,ε ας δωσει λιγοτερα χρηματα να αγορασει κατι φθηνοτερο οπως Nokia 8,lg g6 και παει λεγοντας. Τελος αν δεν πεσει κραξιμο για το αδυναμο κομματι μιας συσκευης,τοτε δεν προκειται να δουμε κατι καλυτερο στο μελλον απο την εταιρεια.Ο λογος που το 5ρι το διαφημισαν σαν καμερο τηλεφωνο ειναι γιατι στα προηγουμενα 3ρια επεσε κραξιμο για την καμερα του οτι δεν ειναι ανταγωνιστικη. Για την καμερα για τα μπαζα του mate 10 pro και γενικα ολων των κινητων,αυτο το site αυτο το ξερετε? https://www.dxomark.com/category/mobile-reviews/ Ναι δεν ειναι 100% αξιοπιστα τα νουμερα που αναφερει,αλλα τουλαχιστον μιλαμε για μια ομαδα επαγγελματιων οι οποιοι καλως ή κακως εχουν μια Α παραπανω πειρα στο κομματι της φωτογραφιας απο τον Μακη και τον Μιχαλη του καθε forum που επειδη αλλαζουν συσκευες καθε 2 μηνες το παιζουν επαγγελματιες φωτογραφοι και εκφερουν αποψη λες και ειναι Guru στο κομματι των κινητων και της φωτογραφιας. Edited April 7, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Αυτό με το vfm του 5t και το είναι μια χαρά για τα λεφτά του πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Το mate 10 pro κοστίζει 799 μαζί με δώρο το p9 lite που στην χειρότερη περίπτωση το πουλάς 140 150 ευρώ σφραγισμένο. Άρα σου κοστίζει 650,το 5t κοστίζει 570. Διαφορά 80 ευρώ. Κέρδος με το mate 10: 1)Απίστευτη κάμερα καμία σύγκριση με το 5t 2)Αδιάβροχο . 3)Στέρεο ηχεία 4)καλύτερο επεξεργαστή με Ai 5)Οθόνη καλύτερη 6)Καλύτερη κατασκευή ποιο premium 7)Καλύτερη μπαταρία. 8)Πολυ ποιο όμορφο (βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό) Το 5t λόγο software ένα κλικ ποιο γρήγορο. Τα ζυγίζει ο καθένας και ψωνίζει. Τώρα ποιος κατουραει η κατουριεται βρείτε εσείς. Καλή ανάσταση. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Ακριβως ετσι είναι τα πραγματα. Α, ξεχασες κατι. Ταχυτητα φορτισης (ναι, ο supercharger κανει πλακα και στον κορυφαιο dash charge). Κατά τα αλλα, επειδή διαβαζω καποιους να λενε ότι το αλουμινιο είναι καλυτερο - δεν είναι μονο η επιλογή του υλικου παραγοντας ποιοτητας. Αλλα και οι συναρμογες και το γενικοτερο feeling που σου δινει στο κρατημα ένα κινητο. Κι εκει, ναι, εχει απολυτο δικιο ο GalaxyNote. Το mate είναι πιο ποιοτικο (και τα κινεζικα των 150 πλεον εχουν αλουμινιο - από ποτε κατέστησαν πιο ποιοτικα από ένα σοβαρο metal - glass κινητο με συναρμογή αξιώσεων)? Για να μην το κουραζουμε. Το mate 10 pro είναι μια κλαση κινητο πανω από το 5Τ. Αν ξερεις να ψωνιζεις (για κανα διμηνο επιστροφες eurobank 20%, δωρο P9 Lite που το πουλας 140 κλπ κλπ), τοτε παιρνεις μαξ +100 (συγκριτικα με το 5Τ) το mate 10 pro. Αρα τα περι "value for money" κλπ καραμελες, καλο είναι να εκλειψουν. Edited April 7, 2018 by arxif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Πείτε ότι θέλετε για τη Huawei. Την γνώμη μου για αυτή σαν εταιρεία δεν θα την αλλάξετε όμως. Είχα το mate 9 και όχι το 10 Pro. Αν και δεν είχα σκοπό να το δώσω και να πάω στο oneplus 5t, το έκανα γιατί το update σε oreo ήταν απαράδεκτο και ουσιαστικά κατέστρεψε τη συσκευή. Πολλά lags, εφαρμογές που δεν δούλευαν οι ειδοποιήσεις τους. Επίσης το κινητό είχε προβληματικό touch κυρίως με τη nougat. Η oreo έκανε και ένα καλό εδώ. Γιατί λοιπόν να ξαναπάω σε Huawei; Ακόμα και πιο ακριβό να είναι το oneplus θα το επιλέγω όσο έχει σχεδόν stock android και είναι smooth. Ο μόνος λόγος να μην ξαναπάρω oneplus θα είναι να πωλείται στα ίδια χρήματα το pixel. Κάτι που δεν θα γίνει ποτέ βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δεν προσπαθεί κάνεις να πείσει σε τίποτα τον άλλον. Ο καθένας ψωνίζει σύμφωνα με τα γούστα του και τις ανάγκες του. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά ανάμεσα σε 2 συσκευές. Τι να πούμε τώρα ότι το 5t υπερτερεί; δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης θεωρώ ότι το γυαλί δεν συγκρίνεται με το αλουμίνιο και κατασκευαστικα και εμφανισιακά αλλά γούστα είναι αυτά. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Δεν προσπαθεί κάνεις να πείσει σε τίποτα τον άλλον. Ο καθένας ψωνίζει σύμφωνα με τα γούστα του και τις ανάγκες του. Από εκεί και πέρα γίνεται αναφορά ανάμεσα σε 2 συσκευές. Τι να πούμε τώρα ότι το 5t υπερτερεί; δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης θεωρώ ότι το γυαλί δεν συγκρίνεται με το αλουμίνιο και κατασκευαστικα και εμφανισιακά αλλά γούστα είναι αυτά. Send from my Galaxy S9+ Λάζαρος.. Κακώς λοιπόν γίνεται σύγκριση δύο συσκευών εδώ. Μπορεί να ανοιχτεί νέο thread για αυτή τη δουλειά. Εδώ μέσα είναι thread του oneplus 5t και μπαίνουμε για να διαβάσουμε για τη συσκευή μας και όχι συγκρίσεις με άλλες συσκευές. Για εμάς που την επιλέξαμε ξέρουμε που υπερτερεί και που όχι. Για να την επιλέξαμε κάποιος λόγος θα υπάρχει. Και πίστεψε με αυτός δεν είναι η τιμή. Ακόμα και να μου χάριζαν το 10 Pro θα το πουλούσα και θα έπαιρνα το oneplus. Ακόμα και στην ίδια τιμή ή πιο ακριβό να ήταν το oneplus, αυτό θα επέλεγα. Ελπίζω να σε κάλυψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Το mate είναι πιο ποιοτικο (και τα κινεζικα των 150 πλεον εχουν αλουμινιο - από ποτε κατέστησαν πιο ποιοτικα από ένα σοβαρο metal - glass κινητο με συναρμογή αξιώσεων)? Για να μην το κουραζουμε. Το mate 10 pro είναι μια κλαση κινητο πανω από το 5Τ. Αν ξερεις να ψωνιζεις (για κανα διμηνο επιστροφες eurobank 20%, δωρο P9 Lite που το πουλας 140 κλπ κλπ), τοτε παιρνεις μαξ +100 (συγκριτικα με το 5Τ) το mate 10 pro. Αρα τα περι "value for money" κλπ καραμελες, καλο είναι να εκλειψουν. 1)Μιλαμε για το Oneplus 5t και οχι κινζεικο των 150ευρω,αρα το παραδειγμα σου ειναι ασχετο. Οποιος λοιπον νιωθει οτι τα κινητα απο γυαλι πετανε στην κατασκευη και το σημαντικοτερο στην αντοχη,ας τα εχουν χωρις θηκη να δουμε αν θα τρεμουν να τα αφηνουν οπουδηποτε ή τι θα γινει αν πεσουν κατω με την πλατη σε σχεση με ενα κινητο απο μεταλο και αλουμινιο. 2)Αυτα τα''ξερεις να ψωνιζεις''ειναι τελειως ατοπα οταν μιλαμε γενικα για συγκριση κινητων στο κομματι τιμης. Εμενα πχ μου ηρθε τωρα να αγορασω κινητο,τι με ενδιαφερει αν καποτε επαιζε προσφορα με καρτα eurobank που δεν εχω καν(και δεν ισχυει και πλεον)ή που εδινε επισης δωρεαν ενα κινητο το οποιο ουτε με ενδιαφερει(και δεν εχω ορεξη να ψαχνω να το πουλησω) Value for money δεν ειναι πλεον το Oneplus5t επειδη μπορεις την ιδια στιγμη να βρεις stock android συσκευη με snapdragon 835(ιδιο δηλαδη επεξεργαστη)και ιδια ποιοτητα κατασκευης με 385ευρω στην Ελληνικη αγορα,σημερα οχι καποτε και ανεξαρτητως αν εχεις καρτα eurobank ή οχι.Φυσικα και το Sony Xz1 στα 399ευρω και αυτο με snap835. Ναι μεν το καθενα εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του σε σχεση με το 5t αλλα το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι ολα τους ειναι ναυαρχιδες του 2017 και τα 2 απο αυτα τα βρισκεις και φθηνοτερα(εχοντας παντα στο μυαλο τον μεσο χρηστη). ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εδώ μέσα είναι thread του oneplus 5t και μπαίνουμε για να διαβάσουμε για τη συσκευή μας και όχι συγκρίσεις με άλλες συσκευές. Για εμάς που την επιλέξαμε ξέρουμε που υπερτερεί και που όχι. Οχι εισαι τελειως λαθος στα παραπανω που γραφεις. Εσυ μπορει να ξερεις που υπερτερει και που οχι επειδη ασχολεισαι παραπανω στο κομματι των κινητων,αυτο δεν σημαινει οτι και οι περισσοτεροι αλλοι ειναι σε αναλογη μοιρα. Επισης η συγκριση της συσκευης του θεματος(ειτε αυτο αφορα το Oneplus 5t ειτε το Pixel 2xl)ειναι λογικη και αναποφευκτη. 1)Αν δεν συγκρινεις το Oneplus με αλλες συσκευες πως θα προκυψει οτι εχει την ταχυτερη φορτιση της αγορας.Ταχυτερη φορτιση σε σχεση με ποια αλλα κινητα. 2)Αν δεν συγκρινεις την καμερα του Oneplus με ενα αλλο κινητο,πως θα ξερεις αν εχει για τα χρηματα που ζηταει καλη καμερα ή οχι? 3)Μια απο τα ιδια και για την ταχυτητα. 4)Και τελος και για την τιμη του.Το Value for money αν δεν γινει συγκριση με αλλα κινητα(και το κοστος αγορας τους)απο που θα προκυψει? Αν δεν αναφερουμε πραγματα οπως το παραπανω και απλα αναμεταδιδουμε μονο οτι μας συμφερει,λυπαμαι αλλα αυτο ειναι στην ουσια η περιγραφη του fanboy μιας εταιρειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts