techm Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Δεν πιστεύω πως θα υπάρξουν πολλές αλλαγές στο εξάρι ώστε κάποιος να αλλάξει την συσκευή.Οι διαφορές θα είναι ελάχιστες στο hardware.Ίσως εμφανισιακά μόνο μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε κάποιους.Ειδικά τώρα με το "σεμεδάκι" που τείνει να γίνει μόδα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το notch είναι αρκετά άσχημο εμφανισιακά... Απλά δεν πιστεύω ότι θα είναι η μόνη αλλαγή... Προσωπικά θα προτιμούσα δακτυλικό στην οθόνη, ή έστω OIS.... Επίσης βλέπω ότι θα ανεβάσει την ανάλυση της οθόνης... Έχουμε δρόμο όμως ακόμα μέχρι τον Ιούνιο Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Το notch είναι αρκετά άσχημο εμφανισιακά... Απλά δεν πιστεύω ότι θα είναι η μόνη αλλαγή... Προσωπικά θα προτιμούσα δακτυλικό στην οθόνη, ή έστω OIS.... Επίσης βλέπω ότι θα ανεβάσει την ανάλυση της οθόνης... Έχουμε δρόμο όμως ακόμα μέχρι τον Ιούνιο Προσωπικά προτιμώ το δακτυλικό στο πίσω μέρος.Αν γουστάρεις bezeless κινητό τότε είναι μονόδρομος. Αν βάλει OIS ή αδιαβροχοποίηση τότε η τιμή σίγουρα θα ανέβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όταν λέω στην οθόνη εννοώ μέσα από την οθόνη αν και σαν καινούρια τεχνολογία δεν ξέρω πως τα πάει... Πάλι χωρίς bezels θα είναι... Αδιαβροχοποίηση είχε πει κάποιο στέλεχος της 1+ (ο Pei νομίζω) ότι το κόστος να πάρεις την πιστοποίηση είναι μεγαλύτερο από την αδιάβροχη κατασκευή της συσκευής και για αυτό δεν το βάζουν, ενώ έχει προστασία γενικά το κινητό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Ο μόνος λογος που θα αλλαζα το τουμπανο μας είναι να του φορέσουν μια απίστευτη κάμερα, τίποτα άλλο απολύτως !! Sent from my ONEPLUS 5T Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Όταν λέω στην οθόνη εννοώ μέσα από την οθόνη αν και σαν καινούρια τεχνολογία δεν ξέρω πως τα πάει... Πάλι χωρίς bezels θα είναι... Αδιαβροχοποίηση είχε πει κάποιο στέλεχος της 1+ (ο Pei νομίζω) ότι το κόστος να πάρεις την πιστοποίηση είναι μεγαλύτερο από την αδιάβροχη κατασκευή της συσκευής και για αυτό δεν το βάζουν, ενώ έχει προστασία γενικά το κινητό... Α εγώ νόμιζα ότι εννοούσες το κλασσικό button όπως στο 5αρι και σε άλλες συσκευές.Αν είναι εντός οθόνης,θα είναι πολύ χρήσιμο αλλά θα πρέπει να περάσει λίγος καιρός γιατί και η vivo που το λάνσαρε πρώτη έχει θεματάκια ως προς την απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 αν δεν εχει καποια αλλη αλλαγη τρανταχτη μια χαρα θα μεινω ακομα 1 χρονο στην συκευη μου,του χρονου βλεπουμε χωρις να ειναι παλι σιγουρο:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZoReN Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 καλησπερα. θα αγορασω το 5τ αλλα ηθελα την εκδοση με τα 6gb. απο οτι βλεπω εδω και λιγες μερες δεν ειναι διαθεσιμη η συγκεκριμενη εκδοση. ξερεται αν την επαναφερουν στην αγορα η θα υπαρχει μονο η 8αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 καλησπερα. θα αγορασω το 5τ αλλα ηθελα την εκδοση με τα 6gb. απο οτι βλεπω εδω και λιγες μερες δεν ειναι διαθεσιμη η συγκεκριμενη εκδοση. ξερεται αν την επαναφερουν στην αγορα η θα υπαρχει μονο η 8αρα?Μονο αν κανεις υπομονη θα το μαθεις...αν δεν ειναι το οικονομικό το πρόβλημα σου παρηγγειλε το 8/128 με απλη αποστολη και σε 2 με 3 μερες θα το εχεις σπίτι σου Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 τραγικό το notch και από μένα τρώει χ ότι και να είναι. τι τους έπιασε με αυτή την αηδία δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Και για να ξεφύγουμε από το 6...μιας και είμαστε ακόμα στο 5t....Νέα μικρή open 5....γύρω στα 300mb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 καλησπερα. θα αγορασω το 5τ αλλα ηθελα την εκδοση με τα 6gb. απο οτι βλεπω εδω και λιγες μερες δεν ειναι διαθεσιμη η συγκεκριμενη εκδοση. ξερεται αν την επαναφερουν στην αγορα η θα υπαρχει μονο η 8αρα? Ρωτα τους αυριο το μεσημερι στο τσατ, απαντανε αμεσως. Απο τις 11 το πρωι νομιζω ειναι ανοιχτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 καλημερα παιδες....τα φωτα σας!!!εδω και 2 μερες η μπαταρια μου αδειαζει σαν τρελη,δεν εχω αλλαξει κατι στην χρηση ουτε περασα καποιο προγραμμα,τι στο καλο μπορει να φταιει;δεν θα αντεξω να κανω hard reset:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 καλημερα παιδες....τα φωτα σας!!!εδω και 2 μερες η μπαταρια μου αδειαζει σαν τρελη,δεν εχω αλλαξει κατι στην χρηση ουτε περασα καποιο προγραμμα,τι στο καλο μπορει να φταιει;δεν θα αντεξω να κανω hard reset:( Κανε μια επανεκκίνηση για σίγουρα μήπως κάτι κόλλησε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 το εκανα τασο,για να δουμε,το μυαλο μου παει μηπως μου κανει την ζημια καποιο update εφαρμογης,πχ fb,messenger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 το εκανα τασο,για να δουμε,το μυαλο μου παει μηπως μου κανει την ζημια καποιο update εφαρμογης,πχ fb,messenger Προφανώς Είπες δεν πειραξες τίποτα για αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 καλημερα παιδες....τα φωτα σας!!!εδω και 2 μερες η μπαταρια μου αδειαζει σαν τρελη,δεν εχω αλλαξει κατι στην χρηση ουτε περασα καποιο προγραμμα,τι στο καλο μπορει να φταιει;δεν θα αντεξω να κανω hard reset:( Για πόση διαφορά μιλάμε Γιάννη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 13% εχω χασει με 10 λεπτα χαζολογημα στο fb και 10 λεπτα κλησεις!!!!!!μεσα σε 2 ωρες αυτα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Κοίταξε το σήμα σου στο δίκτυο κι επίσης αυτό το ρημάδι το φεις... κάνει ζημιά σε πολλές συσκευές. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 13% εχω χασει με 10 λεπτα χαζολογημα στο fb και 10 λεπτα κλησεις!!!!!!μεσα σε 2 ωρες αυτα:blink: Μήπως δεν έχεις σήμα καλό Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 η αληθεια ειναι οτι με 4g που το εχω ειμαι κατω απο την μεση συνεχεια και πιο κατω,θα το γυρισω σε 3 να το τσεκαρω παιδες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 η αληθεια ειναι οτι με 4g που το εχω ειμαι κατω απο την μεση συνεχεια και πιο κατω,θα το γυρισω σε 3 να το τσεκαρω παιδες;) Προφανώς κάτι τέτοιο παίζει Η ποιότητα σήματος είναι πιστεύω ο δεύτερος καταναλωτής της μπαταρίας μετά την οθόνη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 πιθανοτατα τασο,μπορει και η vodafone να κανει τιποτα κολπα αυτες τις μερες,θα δουμε πως θα παει,γιατι δεν εχω αλλαξει κατι εδω και 15 μερες,ουτε απο τον τροπο χρησης ουτε περασα κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 (edited) Μπορείς να δεις πατώντας πάνω πάνω στα στατιστικά της μπαταρίας. Η πρώτη χρωματιστή γραμμή αφορά το σήμα. Πράσινο good και πάει λέγοντας. Δες και από sim status το signal strength. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Edited March 30, 2018 by xsad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 οσο ζω μαθαινω!!!!!ευχαριστω:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts