jpol2410 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Με εξαίρεση της Google μπορώ άνετα να σου πω τα εξής vs για Χ & note 8 και τέλος το 5Τ Note8 κυρίως το duos όλα τα λεφτά σε οθόνη / κάμερα / πενάκι / ενώ και αρκετά smooth σε χρήση internet μόνο μείον η μπαταρία Χ μπαταρία θηρίο / το face unlock γρήγορο / οθόνη άψογη / κάμερα σε μακριά λήψη χάνει / και απλά iPhone λειτουργίες ταχύτητα ( αν και θεωρώ ότι το note είναι πιο γρήγορο) 5Τ οθόνη καλή όχι στα επίπεδα των άλλων 2 / κάμερα αρκετά αξιοπρεπή αλλά όχι στα επίπεδα του note / ταχύτητα τρελή κλάσης παραπάνω από τα άλλα 2 / μπαταρία σε καλύτερα επίπεδα από του note όχι καλύτερη του Χ αλλά με την βοήθεια του dash ουδέν πρόβλημα. Τέλος το real life For λεζάντα Χ For business only note8 For internet 5t Εγώ μεταξύ μας μετά από 3,5 μήνες με note / 2 μήνες με Χ τελικά είπα Χαλαλι η οθόνη - κάμερα πήρα ένα red lava και το χαίρομαι. Καλή αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliee Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 ευχαριστώ πολύ .μαλλον γ one plus θα παω να γλυτωσω κ χρήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 δεν θα το μετανιωσεις,για τα λεφτα του ειναι αψογο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 ευχαριστώ πολύ .μαλλον γ one plus θα παω να γλυτωσω κ χρήματα! Αν το κόστος παίζει ρόλο,το 5Τ είναι ότι καλύτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Με εξαίρεση της Google μπορώ άνετα να σου πω τα εξής vs για Χ & note 8 και τέλος το 5Τ Note8 κυρίως το duos όλα τα λεφτά σε οθόνη / κάμερα / πενάκι / ενώ και αρκετά smooth σε χρήση internet μόνο μείον η μπαταρία Χ μπαταρία θηρίο / το face unlock γρήγορο / οθόνη άψογη / κάμερα σε μακριά λήψη χάνει / και απλά iPhone λειτουργίες ταχύτητα ( αν και θεωρώ ότι το note είναι πιο γρήγορο) 5Τ οθόνη καλή όχι στα επίπεδα των άλλων 2 / κάμερα αρκετά αξιοπρεπή αλλά όχι στα επίπεδα του note / ταχύτητα τρελή κλάσης παραπάνω από τα άλλα 2 / μπαταρία σε καλύτερα επίπεδα από του note όχι καλύτερη του Χ αλλά με την βοήθεια του dash ουδέν πρόβλημα. Τέλος το real life For λεζάντα Χ For business only note8 For internet 5t Εγώ μεταξύ μας μετά από 3,5 μήνες με note / 2 μήνες με Χ τελικά είπα Χαλαλι η οθόνη - κάμερα πήρα ένα red lava και το χαίρομαι. Καλή αγορά Μπράβο,απ τα καλύτερα ποστ δίχως κόμπλεξ και περιττά σχόλια. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ναι ρε φίλε μου. Θυμάμαι στις αρχές που κυκλοφόρησε το κινητό και για κάνα 2μηνο υπήρχαν άτομα που μου το παρουσίαζαν ως το ένα και μοναδικό. Ειδικά για την κάμερα μου το είχαν στο ίδιο επίπεδο με note και iPhone. Πολύ σημαντικό να είσαι αντικειμενικός σε αυτό που θέλεις να παρουσιάσεις. Προχώρησα στην αγορά του γνωρίζοντας ποια είναι τα θετικά του και ποια τα μείον του. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 ακριβως ετσι,μου αρεσει να βλεπω ποστ που λενε τα πραγματα με το ονομα τους,μερικοι εχουν τετοιο φανατισμο με την εταιρεια η την συσκευη τους που νομιζει κανεις οτι τους την εκαναν δωρο η ειναι ιδιοκτητες της εκαστοτε εταιρειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Αυτο για την καλυτερη μπαταρια του iphone X σε σχεση με του Oneplus5t η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα το διαβαζω. Οχι μονο στο συγκριτικο του gsmarena εχει βγει χειροτερη(εν μερη λογικο λογω μεγαλυτερης αναλυσης αλλα και μικροτερης σε μεγεθος ) αλλα και απο πολλους χρηστες εχω διαβασει οτι αν το δουλεψουν πολυ το κινητο,δυσκολα βγαζουν την μερα(μεχρι και στο video απο unboxholics το θυμαμαι να το ακουω αυτο). Αυτο ειναι και το αλλο κουλο με το Note 8.Οτι εχεις μια 6.3ιντσες οθοναρα(με αναλογη αναλυση)που αρα θες να το δουλευεις συνεχεια,και εκει σε προδιδει η μπαταρια που ειναι οτι το χειροτερο(ειδικα για τα χρηματα που ζηταει). Τωρα για τις καμερες που αναφερθηκε πιο πισω δεν νομιζω να ειπε κανεις ποτε οντως οτι το Oneplus5t εχει ιδια καμερα με αυτη του iphone και Note 8.Ισως να εννοουσε οτι σε συνθηκες καλου φωτισμου οι φωτογραφιες δεν εχουν μεγαλες διαφορες οπως σε χαμηλου φωτισμου πραγμα που ισχυει. Το βασικο μεγαλο ατου παντα των Oneplus κινητων(ακομα και με τις αυξημενες τιμες τους)ηταν οτι παρεμεναν σχετικα φθηνα/προσιτα για αυτα που προσφερουν. Εγω ο μονος λογος που δεν πηρα το 8gb μοντελο ηταν γιατι δεν ημουν σιγουρος αν θα το κρατησω για πολυ καιρο(κοινως πανω απο 2 χρονια)και δεν ειχα θεμα με τον χωρο. Το χω ξαναπει και πιο παλια οτι ο σοβαρος λογος(περαν του να χαλασει φυσικα και να κοστιζει ακριβα η επισκευη)που αλλαζουν οι περισσοτεροι τετοια κινητα(ή το προηγουμενο Oneplus3 πχ)ειναι επειδη τα βαριουνται και οχι επειδη δεν τους καλυπτουν σαν συσκευες. Edited February 17, 2018 by Fulgore1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Αυτο για την καλυτερη μπαταρια του iphone X σε σχεση με του Oneplus5t η αληθεια ειναι οτι πρωτη φορα το διαβαζω. Οχι μονο στο συγκριτικο του gsmarena εχει βγει χειροτερη(εν μερη λογικο λογω μεγαλυτερης αναλυσης αλλα και μικροτερης σε μεγεθος ) αλλα και απο πολλους χρηστες εχω διαβασει οτι αν το δουλεψουν πολυ το κινητο,δυσκολα βγαζουν την μερα(μεχρι και στο video απο unboxholics το θυμαμαι να το ακουω αυτο). Αυτο ειναι και το αλλο κουλο με το Note 8.Οτι εχεις μια 6.3ιντσες οθοναρα(με αναλογη αναλυση)που αρα θες να το δουλευεις συνεχεια,και εκει σε προδιδει η μπαταρια που ειναι οτι το χειροτερο(ειδικα για τα χρηματα που ζηταει). Τωρα για τις καμερες που αναφερθηκε πιο πισω δεν νομιζω να ειπε κανεις ποτε οντως οτι το Oneplus5t εχει ιδια καμερα με αυτη του iphone και Note 8.Ισως να εννοουσε οτι σε συνθηκες καλου φωτισμου οι φωτογραφιες δεν εχουν μεγαλες διαφορες οπως σε χαμηλου φωτισμου πραγμα που ισχυει. Το βασικο μεγαλο ατου παντα των Oneplus κινητων(ακομα και με τις αυξημενες τιμες τους)ηταν οτι παρεμεναν σχετικα φθηνα/προσιτα για αυτα που προσφερουν. Εγω ο μονος λογος που δεν πηρα το 8gb μοντελο ηταν γιατι δεν ημουν σιγουρος αν θα το κρατησω για πολυ καιρο(κοινως πανω απο 2 χρονια)και δεν ειχα θεμα με τον χωρο. Το χω ξαναπει και πιο παλια οτι ο σοβαρος λογος(περαν του να χαλασει φυσικα και να κοστιζει ακριβα η επισκευη)που αλλαζουν οι περισσοτεροι τετοια κινητα(ή το προηγουμενο Oneplus3 πχ)ειναι επειδη τα βαριουνται και οχι επειδη δεν τους καλυπτουν σαν συσκευες. συμφωνω για το Χ, οτι εχω διαβασει και δει στο νετ ολα δειχνουν μια συσκευη με χαλια αυτονομια σε σχεση με τα υπολοιπα της αγορας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ερώτηση: Αυτή η ειδοποίηση // μπλε καρτελα ( unknown numbers ) // που εμφανιζεται, καθε φορα που προσπαθω να κανω κληση σε μια επαφη κ που προφανως ειναι κουσουρι του OREO ξερει κανεις πως μπορω να την απενργοποιησω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droper_05 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 παιδια 2-3 ερωτησουλες. Καλοβλεπω το lava Red απο το επισημο site στα 559 απλα βλεπω στο διπλανο φορου στις αγγελιες στα μεταχειρισμενα κατι τιμες 580 κλπ γιατι ετσι?Ηταν πιο ψηλα η τιμη και τωρα επεσε? Επισης για κατι κουπουνια που διαβασα ισχυει κατι? Και κατι τελευταιο ,επειδη δεν το εχω δει απο κοντα η οθονη του λογω αναλυσης ειναι κακη?Την εχει βαλει καποιος διπλα σε S8+ plus? Παράθεση Dhamher_00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 παιδια 2-3 ερωτησουλες. Καλοβλεπω το lava Red απο το επισημο site στα 559 απλα βλεπω στο διπλανο φορου στις αγγελιες στα μεταχειρισμενα κατι τιμες 580 κλπ γιατι ετσι?Ηταν πιο ψηλα η τιμη και τωρα επεσε? Επισης για κατι κουπουνια που διαβασα ισχυει κατι? Και κατι τελευταιο ,επειδη δεν το εχω δει απο κοντα η οθονη του λογω αναλυσης ειναι κακη?Την εχει βαλει καποιος διπλα σε S8+ plus? Θα σου απαντησω αναποδα. 1)Οχι η οθονη του ειναι μια χαρα και ισα ισα που ειναι καλυτερο που ειναι χαμηλοτερης αναλυσης επειδη κραταει παραπανω η μπαταρια. 2)Κουπονακια παιζουν στο αλλο θεμα και σου κοβουν 20ευρω απο οτι αξεσουαρ βαλεις στην αγορα(οι πιο πολλοι βαζουν τα ακουστικα επειδη δεν εχει η συσκευασια μεσα). 3)Ειναι καθαρα γιατι ψαχνουν κοροιδα εχουμε δει τα παντα στις αγγελιες. Αλλος εκανε παραγγελια το κινητο απο το site και ζηταγε 30ευρω λεει για τον κοπο του,αλλοι το πουλαγαν τον πρωτο καιρο ακριβοτερα επειδη δεν υπαρχει διαθεσιμο σε καταστηματα και παει λεγοντας. Δυστηχως στο κομματι των αγγελιων ειναι χαλι μαυρο η κατασταση οσον αφορα τα καινουργια Oneplus μοντελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Κάτοχος και εγώ ενός 5Τ από εχθές και είμαι στο στήσιμο ακόμα. Προσπαθώ να βρω πως θα φαίνεται στην οθόνη ο πάροχος της κινητής ...και δεν ξέρω πως το ενεργοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Κάτοχος και εγώ ενός 5Τ από εχθές και είμαι στο στήσιμο ακόμα. Προσπαθώ να βρω πως θα φαίνεται στην οθόνη ο πάροχος της κινητής ...και δεν ξέρω πως το ενεργοποιώ.Γιατί δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polaris3 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Γιατί δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 μπαταρία σε καλύτερα επίπεδα από του note όχι καλύτερη του Χ αλλά με την βοήθεια του dash ουδέν πρόβλημα. H αυτονομια του 5Τ ειναι καλυτερη και απο του iPhone X. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ερώτηση: Αυτή η ειδοποίηση // μπλε καρτελα ( unknown numbers ) // που εμφανιζεται, καθε φορα που προσπαθω να κανω κληση σε μια επαφη κ που προφανως ειναι κουσουρι του OREO ξερει κανεις πως μπορω να την απενργοποιησω ? κανεις ???????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ευχαριστώ !!! Με root μπορείς να έχεις αυτήν την επιλογή. Προσωπικά όμως μου αρέσει χωρίς το λογότυπο της κινητής. κανεις ???????????? Δεν έχουμε δει παρόμοιο θέμα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 (edited) λαθος ποστ Edited February 18, 2018 by lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Δύσκολο να μη σας έχει τύχει καθώς είναι χαζομάρα του oreo. Δείτε λίγο τη φωτο: https://imgur.com/a/PoECU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Δύσκολο να μη σας έχει τύχει καθώς είναι χαζομάρα του oreo. Δείτε λίγο τη φωτο: https://imgur.com/a/PoECU Ούτε μια φορά μου έτυχε και είμαι με Oreo εδώ και 20 ημέρες. Απλά εγώ την Beta 3 έχω όχι την stable. Και μισές ημέρες ήμουν με google dailer/contact app και τις άλλες με stock dialer και τέτοιο ουδέποτε μου εμφάνισε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ήμουν για μήνες με Oreo στο 3 αλλά αυτό ποτέ δεν το είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 ουτε και εμενα μου το κανει:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Ούτε και εμένα πάντως!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 Οκ! Σχετικά με την κάμερα τώρα επειδή κάποιες φορές ίσως όλοι έχουμε εντοπίσει blur. Δοκιμάστε την footej εφαρμογή... Καμμιά σχέση..απόλυτα crispy αποτελεσμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts