hgemwn80 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Και εγώ θα ήθελα να μάθω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αυτός ο διακόπτης είναι ότι πιο βολικό υπάρχει στο τηλέφωνο. Εμένα με έχει βολέψει τρομερά sent from my Oneplus 5t Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Αυτός ο διακόπτης είναι ότι πιο βολικό υπάρχει στο τηλέφωνο. Εμένα με έχει βολέψει τρομερά sent from my Oneplus 5tΔεν λέω και εμένα με βόλεψε ως πρώην χρήστης iOS αλλά σε άλλα φόρουμ λένε ότι χαλάει;;;;σε παλιότερα μοντελα OnePlus.... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Δεν λέω και εμένα με βόλεψε ως πρώην χρήστης iOS αλλά σε άλλα φόρουμ λένε ότι χαλάει;;;;σε παλιότερα μοντελα OnePlus.... Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Την ίδια απορία είχα κι εγώ στις αρχες. Αν χαλάσει τι γίνεται;; Αλλά με κράξανε ότι αν το ένα κι αν το αλλο κι αν αν αν... Κι ότι σε κανέναν δεν είχε χαλάσει σε παλιότερα μοντέλα. Οπότε το ξέχασα κι εγώ... Είναι πολύ βολικός απλά έπρεπε να υπάρχει ελεύθερη παραμετροποίηση σε περίπτωση μόνιμης βλάβης του. Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Λογικά θα πρέπει να υπάρχει, διαφορετικά μου φαίνεται παράξενο να γίνεται μονάχα με το πλαϊνό μπατον Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 (edited) Δεν λέω και εμένα με βόλεψε ως πρώην χρήστης iOS αλλά σε άλλα φόρουμ λένε ότι χαλάει;;;;σε παλιότερα μοντελα OnePlus.... Sent from my ONEPLUS A5010 using TapatalkΑντε παλι η ιδια ανωφελη κουβεντα. Παιδια το κουμπι δεν χαλαει. Μπορεί απλά να υπάρξει μια μικρή χαλάρωση συν τω χρονω. Ειναι δοκιμασμενο απο προηγουμενα oneplus. Παντως οσοι θελετε απο softaware κατεβαζετε quick settings απο play. και βαζετε dongle στην κουρτινα. Δουλευει απευθειας μια χαρά και στα 3 settings, ringing mode, vibrate, silent. Εχει και αλλα ενδιαφεροντα dongles Εγω ειμαι ρουτ. Δεν ξερω αν για το συγκεκριμενο dongle χρειαζεται ρουτ. Δεν θυμαμαι να μου ζητησε su δικαιωμα η εφαρμογη οταν εγκατασταθηκε. Moνo δικαιωματα για το "μην ενοχλειτει" μου ζητησε για να ενεργοποιησω το συγκεκριμενο. Edited February 5, 2018 by dostoevsky Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Λογικά θα πρέπει να υπάρχει, διαφορετικά μου φαίνεται παράξενο να γίνεται μονάχα με το πλαϊνό μπατον Αν είσαι στοκ δε γίνεται. Ρουταρισμένος πιθανότατα θα γίνεται. Όλο και κάποιος αγαπητός συμφορουμήτης που έχει ασχοληθεί με αυτό θα μας διαφωτίσει :D Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narcsoul Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Φόρτωσε κάνεις oreo? Έχετε δει διαφορά στη μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μια ερώτηση: Δεν μ βολεύει ο διακόπτης στο πλάι για τα sound profiles και ψάχνω κάποιο καλό app για να μπορώ να ενεργοποιώ απενεργοποιώ ότι θέλω από εκεί. Από ότι έχω δει όμως το silent profile δε δουλεύει σε κανένα app Έχετε καμία πρόταση? Εφαρμογή για λειτουργία προφίλ, όμως τις παλιές συσκευές, δουλεύω εδώ και πολύ καιρό αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=Orion.Soft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Σε κοκκινο χρωμα για την ημερα του αγιου βαλεντινου: Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Ρε παιδιά έχετε παρατηρήσει κόλλημα μετά από ξεκλείδωμα να μη μπορεί να πάρει τηλέφωνο; Δηλαδή ξυπνάω το πρωί με αναπάντητη και πατάω να πάρω τηλέφωνο αλλά τίποτα. Μετά από κάνα λεπτό ξεκολλάει και παίρνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Όταν λες κόλλημα εννοεις να παγώνει εντελώς ή να φορτώνει? Εγώ είχα αναφέρει παλιότερα κολλήματα που σχετίζονταν με το gboard. Μόλις άλλαξαν πληκτρολόγιο δεν μου έτυχε ξανά. Εβαλες καμια εφαρμογή πρόσφατα ή είχες πρόβλημα εξαρχής? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μετά από update στην oreo συγχρονίζει πάρα πολύ συχνά το Gmail. Έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλα το ξανά κάνει. Κάποιος άλλος;; κάποια λύση;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Μετά από update στην oreo συγχρονίζει πάρα πολύ συχνά το Gmail. Έκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλα το ξανά κάνει. Κάποιος άλλος;; κάποια λύση;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Λογικο το βρησκω φιλε μου αν εχεις παρα πολυ αλληλογραφεια μεσα στο gmail σου. Εκανες εκαθαριση cache του gmail και των δεδομενων ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Όταν λες κόλλημα εννοεις να παγώνει εντελώς ή να φορτώνει? Εγώ είχα αναφέρει παλιότερα κολλήματα που σχετίζονταν με το gboard. Μόλις άλλαξαν πληκτρολόγιο δεν μου έτυχε ξανά. Εβαλες καμια εφαρμογή πρόσφατα ή είχες πρόβλημα εξαρχής? Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Πατάω επανάκληση αλλά δεν κάνει τίποτα και μετά από κανένα λεπτό κάνει την κλήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Λογικο το βρησκω φιλε μου αν εχεις παρα πολυ αλληλογραφεια μεσα στο gmail σου. Εκανες εκαθαριση cache του gmail και των δεδομενων ; Έκανα φίλε μου ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Δοκίμασε να κάνεις disable το app και μετά reboot. Αφού bootareis κάντο enable και πάρε όλες τις αναβαθμίσεις του από play store. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Δοκίμασε να κάνεις disable το app και μετά reboot. Αφού bootareis κάντο enable και πάρε όλες τις αναβαθμίσεις του από play store. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Reboot από recovery;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Όχι εννοω επανεκκίνηση το κινητό. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Όχι εννοω επανεκκίνηση το κινητό. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Οκ. Νομίζω έφτιαξε. Θα δείξει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 Οκ. Νομίζω έφτιαξε. Θα δείξει. Ευχαριστώ https://www.phonearena.com/news/OnePlus-5T-Android-Oreo-OxygenOS-5.0.2-update-halted-revised-version-OxygenOS-5.0.3-rolling-out_id102238 Την πέρασε κανείς? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 https://www.phonearena.com/news/OnePlus-5T-Android-Oreo-OxygenOS-5.0.2-update-halted-revised-version-OxygenOS-5.0.3-rolling-out_id102238 Την πέρασε κανείς?Ναι. Μια χαρά είναι είναι η rom. Σφαίρα και stable. 2η ημέρα με 5.0.3 Oreo. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Locopicos Δημ. February 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2018 https://www.phonearena.com/news/OnePlus-5T-Android-Oreo-OxygenOS-5.0.2-update-halted-revised-version-OxygenOS-5.0.3-rolling-out_id102238 Την πέρασε κανείς?Γιεπ! Πέρα τα του oreo..βρίσκω καλύτερη μπαταρία..απο 6μιση ώρες SOT τώρα είμαι στις 8. Ίσως να έχει καλύτερο flow το άνοιγμα εφαρμογών.. Αλλα όχι κάποια τεράστια διαφορά.. Επισης δουλεύουν κομπλέ οι εκδόσεις gcam (όχι οι modded) μόνο που δεν έχω δει το hdr+ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Οκ. Νομίζω έφτιαξε. Θα δείξει. Ευχαριστώ αν εχεις μονο gmail, γιατι δε βαζεις το inbox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maragoudos Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Χαιρετω την παρεα,με λενε Μιχαλη και ειμαι και εγω καινουργιος χρηστης του Oneplus 5T 8g/128gb, το εχω στην κατοχη μου κανενα 2μηνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της συσκευης.Δυστυχως δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο κινητα και θα ηθελα την βοηθεια σας για καποια μικροθεματακια που εχω παρατηρησει και δεν μπορω να τα λυσω μονος μου.Δεν ξερω βεβαια αν εχουν αναφερθει απο αλλους χρηστες πιο πριν γιατι οι 207 σελ ειναι παρα πολλες για να κατσω να τις διαβασω, ο χρονος μου δυστυχως ειναι λιγο περιορισμενος,αν γνωριζει καποιος θα με βοηθουσε πολυ. Ενω εχω επιλεξει κλειδωμα οθονης με PIN, οταν η συσκευη ειναι κλειστη και πατησω το κουμπι για να ανοιξει, ξεκλειδωνει χωρις να μου ζητησει κανεναν κωδικο με ενα απλο αγγιγμα τις οθονης προς τα πανω,να συμπληρωσω οτι και αλλος να το παρει το τηλεφωνο μπορει με τον ιδιο τροπο να το ανοιξει χωρις να ζητησει κανενα PIN. Και το δευτερο που θελω να ρωτησω ειναι αυτη η αναβαθμιση που εχετε σχεδον ολοι εδω μεσα εμενα γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα?το τηλεφωνο εχει την εκδοση 7.1.1 και την oxygenOS 4.7.6.Πρεπει να κανω κατι εγω πρωτα?Το τηλεφωνο ειναι stock,αυτα τα πολλα απο εμενα,συγνωμη αν σας κουρασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts