Jump to content

maragoudos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maragoudos

  • Ημ. Γέννησης Νοέμβριος 28

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

maragoudos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. maragoudos

    OnePlus 5T

    Τελικά είχα αναγνωρισμενο ως αξιόπιστη συσκευή το Bluetooth στο smart Lock, οπότε αυτό μου ξεκλειδωνε την συσκευή, γι άλλη μια φορά σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας!
  2. maragoudos

    OnePlus 5T

    Τελικα παιδια το προβλημα μου παραμενει με το κλειδωμα οθονης, οταν το κανω επανεκινηση μου ζηταει το κωδικο PIN τις 2-3 πρωτες φορες που παω να ανοιξω το τηλεφωνο, και μετα παλι με μια απλη κυλιση ανοιγει κανονικα στον οποιονδηποτε,χωρις να ζηταει κανεναν κωδικο ασφαλειας για να ξεκλειδωσει, μηπως ξερει κανεις τι γινεται?
  3. maragoudos

    OnePlus 5T

    Φιλε μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου, αυτα που λες τα εκανα με το pin το εχω βαλει 100 φορες αλλα οταν υποτιθετε κλειδωσει η συσκευη και παω να την ανοιξω, ξεκλειδωνει χωρις να μου ζητηση καποιο κωδικο, επισης να σου πω οτι εχω ενεργοποιημενο το face unlock και το δαχτυλικο και εννοειται οτι δεν το ανοιγω εγω το τηλεφωνο με αυτους τους τροπους ,για να τσεκαρω αν θα ζητησει το pin. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΟΥΠΣΣΣ, Εκανα επανεκινηση στο κινητο και τους πηρε τους κωδικους ,ειμαι Οκ,και με το update εκανα αυτο που μου ειπες και μου κατευαζει ειδη το Oreo σε ευχαριστω πολυ!
  4. maragoudos

    OnePlus 5T

    Χαιρετω την παρεα,με λενε Μιχαλη και ειμαι και εγω καινουργιος χρηστης του Oneplus 5T 8g/128gb, το εχω στην κατοχη μου κανενα 2μηνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση της συσκευης.Δυστυχως δεν γνωριζω πολλα πραγματα απο κινητα και θα ηθελα την βοηθεια σας για καποια μικροθεματακια που εχω παρατηρησει και δεν μπορω να τα λυσω μονος μου.Δεν ξερω βεβαια αν εχουν αναφερθει απο αλλους χρηστες πιο πριν γιατι οι 207 σελ ειναι παρα πολλες για να κατσω να τις διαβασω, ο χρονος μου δυστυχως ειναι λιγο περιορισμενος,αν γνωριζει καποιος θα με βοηθουσε πολυ. Ενω εχω επιλεξει κλειδωμα οθονης με PIN, οταν η συσκευη ειναι κλειστη και πατησω το κουμπι για να ανοιξει, ξεκλειδωνει χωρις να μου ζητησει κανεναν κωδικο με ενα απλο αγγιγμα τις οθονης προς τα πανω,να συμπληρωσω οτι και αλλος να το παρει το τηλεφωνο μπορει με τον ιδιο τροπο να το ανοιξει χωρις να ζητησει κανενα PIN. Και το δευτερο που θελω να ρωτησω ειναι αυτη η αναβαθμιση που εχετε σχεδον ολοι εδω μεσα εμενα γιατι δεν μου εχει ερθει ακομα?το τηλεφωνο εχει την εκδοση 7.1.1 και την oxygenOS 4.7.6.Πρεπει να κανω κατι εγω πρωτα?Το τηλεφωνο ειναι stock,αυτα τα πολλα απο εμενα,συγνωμη αν σας κουρασα!
×
×
  • Create New...