Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω.. Πήγα να κατεβάσω μέσω VPN Γερμανίας το update 8.0 και ενώ την βρήκε και το άφησα να την κατεβάσει , μόλις την κατέβασε ,πριν την κάνω εγκατάσταση, είχα πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα ..μετά που πήγα να κάνω την εγκατάσταση το update δεν υπήρχε!! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν το βρίσκει πλέον !! Τι παίζει , ξέρει κανένας;

Αν το κατέβασε θα είναι στο φάκελο .ota, είναι κρυφός οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων, δεν θυμάμαι αν γίνεται στο στοκ file manager

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω.. Πήγα να κατεβάσω μέσω VPN Γερμανίας το update 8.0 και ενώ την βρήκε και το άφησα να την κατεβάσει , μόλις την κατέβασε ,πριν την κάνω εγκατάσταση, είχα πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα ..μετά που πήγα να κάνω την εγκατάσταση το update δεν υπήρχε!! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν το βρίσκει πλέον !! Τι παίζει , ξέρει κανένας;

Φίλε είσαι πρώτος ! Αυτό που είπες είναι σε ευχαριστώ πολύ .

Τώρα όμως πως κάνω το update;

Edited by RENESISS

Φίλε είσαι πρώτος ! Αυτό που είπες είναι σε ευχαριστώ πολύ .

Τώρα όμως πως κάνω το update;

πας στις ενημερωσεις, πατας ρυθμισεις πανω δεξια , μετα επιλεγεις τοπικη αναβαθμιση, βρισκεις το αρχειο και την κανεις

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Ποια είναι ακριβώς η αναβάθμιση στην γκαλερι που λέει ότι έχει με το oreo;

ONEPLUS A5010

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

πας στις ενημερωσεις, πατας ρυθμισεις πανω δεξια , μετα επιλεγεις τοπικη αναβαθμιση, βρισκεις το αρχειο και την κανεις

Έκανα αυτό που μου είπες αλλά μετά την τοπική αναβάθμιση μου λέει ότι πρέπει να βάλω το αρχείο κάπου αλλά δεν ξέρω που..στον ριζικό κατάλογο μου λέει..

Update , το έκανα με recovery τελικά :)

Edited by RENESISS

Πριν λίγο πέρασα το oxygen os 5.0.3 μέσω oxygen updater. 39 mb το μέγεθος του, μάλλον κάποια bug πρέπει να διορθώνει γιατί δεν έχω δει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής.

Επίσης εφαγα τον κοσμο να βρω την επιλογη να μην πεταει τις εφαρμογες που μολις κατεβασες στην οθονη και δεν τη βρισκω. Ειμαι με Oreo stable

Οπως σε ολα τα κινητα iPap αυτ ο γινεται οταν πας στο Play Store μετα πας ρυθμισεις ξεκλικάρεις την επιλογη που λεει: Προσθηκη εικ. Αρχικη Οθονη Για τις νεες εφαρμογες :) Ευκολο

27336381_1571271949661222_6323299398470057174_n.jpg

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Παιδιά χανω παρά πολλές κλήσεις!! Οι οποίες βέβαια μου έρχονται αμέσως με μήνυμα αλλά είναι εκνευριστικο! Κανένας άλλος το παθαίνει? Παίζει καμία λύση? Είμαι με 2 σιμ.

Με τα SMS και τι=ους ελληνικους χαρακτηρες βρεθηκε ακρη τελικα; Κατεβασα το chomp SMS αλλα δεν εχει επιλογες για το coding των χαρακτηρων και στους 60 δινει διπλο μηνυμα.

Επίσης εφαγα τον κοσμο να βρω την επιλογη να μην πεταει τις εφαρμογες που μολις κατεβασες στην οθονη και δεν τη βρισκω. Ειμαι με Oreo stable

Ποια έκδοση του launcher έχεις? Αν έχεις τη 2.2 δεν έχει επιλογή αλλά με την 2.3 πρόσθεσαν επιλογή

Edited by leo06

Οπως σε ολα τα κινητα iPap αυτ ο γινεται οταν πας στο Play Store μετα πας ρυθμισεις ξεκλικάρεις την επιλογη που λεει: Προσθηκη εικ. Αρχικη Οθονη Για τις νεες εφαρμογες :) Ευκολο

Δεν υπάρχει σε εμάς αυτή η επιλογή.....

Φιλικά, Κατερίνα

Έχει κατεβάσει κανείς την 5.0.3? Μου την εμφάνισε το update oxygen.. την κατεβάζω κ την περνάω..

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Δεν υπάρχει σε εμάς αυτή η επιλογή.....

Τι στο καλο ρε Flandra απ αλλο πλανητη ειναι το κινητο σας ; :/ Ολα την εχουν στο Play Store --> Ρυθμισεις (ειναι πιο κατω απο τις εφαρμογες μου)

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Τι στο καλο ρε Flandra απ αλλο πλανητη ειναι το κινητο σας ; :/ Ολα την εχουν στο Play Store --> Ρυθμισεις (ειναι πιο κατω απο τις εφαρμογες μου)
Και εγώ δεν το έχω πλέον!!!

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Παιδιά χανω παρά πολλές κλήσεις!! Οι οποίες βέβαια μου έρχονται αμέσως με μήνυμα αλλά είναι εκνευριστικο! Κανένας άλλος το παθαίνει? Παίζει καμία λύση? Είμαι με 2 σιμ.

Το κινητό έχει μια κεραία. Όταν μιλάς στη μια sim η άλλη δείχνει απενεργοποιημένη επομένως αν επιχειρήσουν να σε καλέσουν σε αυτή η κλήση θα χαθεί και θα ειδοποιηθείς με sms. Μια λύση είναι να πας στην εφαρμογή του τηλεφώνου, settings, call settings, SIM 1, call forwarding, και στο πεδίο when unreachable να γράψεις τον αριθμό της SIM 2. Μετά πας στις ρυθμίσεις της SIM 2 και επαναλαμβάνεις βάζοντας τον αριθμό της SIM 1. Με αυτό το τρόπο όταν μιλάς στη μια SIM και σε καλούν στην άλλη, θα προωθεί την κλήση στην SIM που εκείνη τη στιγμή είναι ενεργή και θα βλέπεις να χτυπάει η αναμονή κανονικά. Εγώ έτσι το έχω και πλέον δεν χάνω κλήση. Βέβαια αυτό πιθανότατα σε χρεώνει παραπάνω λόγο της προώθησης που γίνεται αλλά αν είναι σημαντικό να μην χάνεις κλήση πρέπει να συμβιβαστείς με το έξτρα κόστος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Είναι χαρακτηριστικό του android Oreo.

https://www.google.gr/amp/s/forums.androidcentral.com/google-pixel-pixel-xl/829073-android-o-apps-adding-home-screen.html%3famp

Για αυτο και η oneplus σκόπευε να επαναφέρει την ρύθμιση στον launcher του κινητού στην oreo. (Δεν ξέρω αν το έκανε, είμαι ακόμα με Nougat).

Edited by mindfield
Κώστας

Το κινητό έχει μια κεραία. Όταν μιλάς στη μια sim η άλλη δείχνει απενεργοποιημένη επομένως αν επιχειρήσουν να σε καλέσουν σε αυτή η κλήση θα χαθεί και θα ειδοποιηθείς με sms. Μια λύση είναι να πας στην εφαρμογή του τηλεφώνου, settings, call settings, SIM 1, call forwarding, και στο πεδίο when unreachable να γράψεις τον αριθμό της SIM 2. Μετά πας στις ρυθμίσεις της SIM 2 και επαναλαμβάνεις βάζοντας τον αριθμό της SIM 1. Με αυτό το τρόπο όταν μιλάς στη μια SIM και σε καλούν στην άλλη, θα προωθεί την κλήση στην SIM που εκείνη τη στιγμή είναι ενεργή και θα βλέπεις να χτυπάει η αναμονή κανονικά. Εγώ έτσι το έχω και πλέον δεν χάνω κλήση. Βέβαια αυτό πιθανότατα σε χρεώνει παραπάνω λόγο της προώθησης που γίνεται αλλά αν είναι σημαντικό να μην χάνεις κλήση πρέπει να συμβιβαστείς με το έξτρα κόστος.

Την δεύτερη σιμ που έχω την έχω μόνο για data. Δεν είναι κανονική. Από δώρο τις wind. Δε τη χρησιμοποιώ ποτέ για κλήσεις. Αυτό που λέω ουσιαστικά είναι ότι χάνω τη κύρια που μόνο αυτή χρησιμοποιώ για κλήσεις.

Τα αρχεία τόν αναβαθμίσεων που κατεβάζουμε από την εφαρμογή oxygen updater μπορούμε να τα διαγράψουμε μετά την αναβάθμιση ή θα έχουμε θέμα??

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ούτε σρ εμένα υπάρχει η ρύθμιση. Τι παίζει ρε παιδια. Επίσης δεν έχω το κρυφό μενού που βγαίνει όταν πατήσεις παρατεταμένα το γρανάζι για το μενού οταν κατεβάζεις την κουρτίνα των ειδοποιήσεων

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Παιδιά, γράφτηκε παραπάνω, δεν υπάρχει πλέον σε Oreo,για αυτό και προστέθηκε η επιλογή στον launcher, όσοι έχουν ακόμη έκδοση 2.2 του launcher κατεβάστε τον 2.3 από apkmirror

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα αρχεία τόν αναβαθμίσεων που κατεβάζουμε από την εφαρμογή oxygen updater μπορούμε να τα διαγράψουμε μετά την αναβάθμιση ή θα έχουμε θέμα??

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να τα διαγράψεις κανονικά

Το autofill δουλεύει βρε παιδιά; παω να κάνω add και μου βγάζει blank page ξέρει κάποιος πως το ενεργοποιουμε;

ONEPLUS A5010

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Είναι χαρακτηριστικό της έκδοσης του play store που έρχεται με την Oreo παιδιά. Στη nougat υπάρχει κανονικά.
Κώστας

Σήμερα χωρίς να κολλήσει η μπαταρία.... Οκτώ ώρες οθόνη και ακόμα 28% μπαταρία.

https://www.dropbox.com/s/di51iwxlq8dari9/Screenshot_20180203-233911.jpg?dl=0

Φιλικά, Κατερίνα

Σήμερα χωρίς να κολλήσει η μπαταρία.... Οκτώ ώρες οθόνη και ακόμα 28% μπαταρία.

https://www.dropbox.com/s/di51iwxlq8dari9/Screenshot_20180203-233911.jpg?dl=0

Εγώ το πολύ 6 ώρες πιάνω... έχεις τιποτα ρυθμίσεις που προτείνεις;