leo06 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ρε παιδιά να σας ρωτήσω.. Πήγα να κατεβάσω μέσω VPN Γερμανίας το update 8.0 και ενώ την βρήκε και το άφησα να την κατεβάσει , μόλις την κατέβασε ,πριν την κάνω εγκατάσταση, είχα πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα ..μετά που πήγα να κάνω την εγκατάσταση το update δεν υπήρχε!! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν το βρίσκει πλέον !! Τι παίζει , ξέρει κανένας; Αν το κατέβασε θα είναι στο φάκελο .ota, είναι κρυφός οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων, δεν θυμάμαι αν γίνεται στο στοκ file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Ρε παιδιά να σας ρωτήσω.. Πήγα να κατεβάσω μέσω VPN Γερμανίας το update 8.0 και ενώ την βρήκε και το άφησα να την κατεβάσει , μόλις την κατέβασε ,πριν την κάνω εγκατάσταση, είχα πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα ..μετά που πήγα να κάνω την εγκατάσταση το update δεν υπήρχε!! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν το βρίσκει πλέον !! Τι παίζει , ξέρει κανένας; Φίλε είσαι πρώτος ! Αυτό που είπες είναι σε ευχαριστώ πολύ . Τώρα όμως πως κάνω το update; Edited February 3, 2018 by RENESISS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Φίλε είσαι πρώτος ! Αυτό που είπες είναι σε ευχαριστώ πολύ . Τώρα όμως πως κάνω το update; πας στις ενημερωσεις, πατας ρυθμισεις πανω δεξια , μετα επιλεγεις τοπικη αναβαθμιση, βρισκεις το αρχειο και την κανεις Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Ποια είναι ακριβώς η αναβάθμιση στην γκαλερι που λέει ότι έχει με το oreo; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) πας στις ενημερωσεις, πατας ρυθμισεις πανω δεξια , μετα επιλεγεις τοπικη αναβαθμιση, βρισκεις το αρχειο και την κανεις Έκανα αυτό που μου είπες αλλά μετά την τοπική αναβάθμιση μου λέει ότι πρέπει να βάλω το αρχείο κάπου αλλά δεν ξέρω που..στον ριζικό κατάλογο μου λέει.. Update , το έκανα με recovery τελικά :) Edited February 3, 2018 by RENESISS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Πριν λίγο πέρασα το oxygen os 5.0.3 μέσω oxygen updater. 39 mb το μέγεθος του, μάλλον κάποια bug πρέπει να διορθώνει γιατί δεν έχω δει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Επίσης εφαγα τον κοσμο να βρω την επιλογη να μην πεταει τις εφαρμογες που μολις κατεβασες στην οθονη και δεν τη βρισκω. Ειμαι με Oreo stable Οπως σε ολα τα κινητα iPap αυτ ο γινεται οταν πας στο Play Store μετα πας ρυθμισεις ξεκλικάρεις την επιλογη που λεει: Προσθηκη εικ. Αρχικη Οθονη Για τις νεες εφαρμογες :) Ευκολο Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Παιδιά χανω παρά πολλές κλήσεις!! Οι οποίες βέβαια μου έρχονται αμέσως με μήνυμα αλλά είναι εκνευριστικο! Κανένας άλλος το παθαίνει? Παίζει καμία λύση? Είμαι με 2 σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Με τα SMS και τι=ους ελληνικους χαρακτηρες βρεθηκε ακρη τελικα; Κατεβασα το chomp SMS αλλα δεν εχει επιλογες για το coding των χαρακτηρων και στους 60 δινει διπλο μηνυμα. Επίσης εφαγα τον κοσμο να βρω την επιλογη να μην πεταει τις εφαρμογες που μολις κατεβασες στην οθονη και δεν τη βρισκω. Ειμαι με Oreo stable Ποια έκδοση του launcher έχεις? Αν έχεις τη 2.2 δεν έχει επιλογή αλλά με την 2.3 πρόσθεσαν επιλογή Edited February 3, 2018 by leo06 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Οπως σε ολα τα κινητα iPap αυτ ο γινεται οταν πας στο Play Store μετα πας ρυθμισεις ξεκλικάρεις την επιλογη που λεει: Προσθηκη εικ. Αρχικη Οθονη Για τις νεες εφαρμογες :) Ευκολο Δεν υπάρχει σε εμάς αυτή η επιλογή..... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Έχει κατεβάσει κανείς την 5.0.3? Μου την εμφάνισε το update oxygen.. την κατεβάζω κ την περνάω.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Δεν υπάρχει σε εμάς αυτή η επιλογή..... Τι στο καλο ρε Flandra απ αλλο πλανητη ειναι το κινητο σας ; :/ Ολα την εχουν στο Play Store --> Ρυθμισεις (ειναι πιο κατω απο τις εφαρμογες μου) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τι στο καλο ρε Flandra απ αλλο πλανητη ειναι το κινητο σας ; :/ Ολα την εχουν στο Play Store --> Ρυθμισεις (ειναι πιο κατω απο τις εφαρμογες μου)Και εγώ δεν το έχω πλέον!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 (edited) Παιδιά χανω παρά πολλές κλήσεις!! Οι οποίες βέβαια μου έρχονται αμέσως με μήνυμα αλλά είναι εκνευριστικο! Κανένας άλλος το παθαίνει? Παίζει καμία λύση? Είμαι με 2 σιμ. Το κινητό έχει μια κεραία. Όταν μιλάς στη μια sim η άλλη δείχνει απενεργοποιημένη επομένως αν επιχειρήσουν να σε καλέσουν σε αυτή η κλήση θα χαθεί και θα ειδοποιηθείς με sms. Μια λύση είναι να πας στην εφαρμογή του τηλεφώνου, settings, call settings, SIM 1, call forwarding, και στο πεδίο when unreachable να γράψεις τον αριθμό της SIM 2. Μετά πας στις ρυθμίσεις της SIM 2 και επαναλαμβάνεις βάζοντας τον αριθμό της SIM 1. Με αυτό το τρόπο όταν μιλάς στη μια SIM και σε καλούν στην άλλη, θα προωθεί την κλήση στην SIM που εκείνη τη στιγμή είναι ενεργή και θα βλέπεις να χτυπάει η αναμονή κανονικά. Εγώ έτσι το έχω και πλέον δεν χάνω κλήση. Βέβαια αυτό πιθανότατα σε χρεώνει παραπάνω λόγο της προώθησης που γίνεται αλλά αν είναι σημαντικό να μην χάνεις κλήση πρέπει να συμβιβαστείς με το έξτρα κόστος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ δεν το έχω πλέον!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Είναι χαρακτηριστικό του android Oreo. https://www.google.gr/amp/s/forums.androidcentral.com/google-pixel-pixel-xl/829073-android-o-apps-adding-home-screen.html%3famp Για αυτο και η oneplus σκόπευε να επαναφέρει την ρύθμιση στον launcher του κινητού στην oreo. (Δεν ξέρω αν το έκανε, είμαι ακόμα με Nougat). Edited February 3, 2018 by mindfield Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το έχει προσθέσει ναι. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το κινητό έχει μια κεραία. Όταν μιλάς στη μια sim η άλλη δείχνει απενεργοποιημένη επομένως αν επιχειρήσουν να σε καλέσουν σε αυτή η κλήση θα χαθεί και θα ειδοποιηθείς με sms. Μια λύση είναι να πας στην εφαρμογή του τηλεφώνου, settings, call settings, SIM 1, call forwarding, και στο πεδίο when unreachable να γράψεις τον αριθμό της SIM 2. Μετά πας στις ρυθμίσεις της SIM 2 και επαναλαμβάνεις βάζοντας τον αριθμό της SIM 1. Με αυτό το τρόπο όταν μιλάς στη μια SIM και σε καλούν στην άλλη, θα προωθεί την κλήση στην SIM που εκείνη τη στιγμή είναι ενεργή και θα βλέπεις να χτυπάει η αναμονή κανονικά. Εγώ έτσι το έχω και πλέον δεν χάνω κλήση. Βέβαια αυτό πιθανότατα σε χρεώνει παραπάνω λόγο της προώθησης που γίνεται αλλά αν είναι σημαντικό να μην χάνεις κλήση πρέπει να συμβιβαστείς με το έξτρα κόστος. Την δεύτερη σιμ που έχω την έχω μόνο για data. Δεν είναι κανονική. Από δώρο τις wind. Δε τη χρησιμοποιώ ποτέ για κλήσεις. Αυτό που λέω ουσιαστικά είναι ότι χάνω τη κύρια που μόνο αυτή χρησιμοποιώ για κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Τα αρχεία τόν αναβαθμίσεων που κατεβάζουμε από την εφαρμογή oxygen updater μπορούμε να τα διαγράψουμε μετά την αναβάθμιση ή θα έχουμε θέμα?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Και εγώ δεν το έχω πλέον!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Ούτε σρ εμένα υπάρχει η ρύθμιση. Τι παίζει ρε παιδια. Επίσης δεν έχω το κρυφό μενού που βγαίνει όταν πατήσεις παρατεταμένα το γρανάζι για το μενού οταν κατεβάζεις την κουρτίνα των ειδοποιήσεων Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Και εγώ δεν το έχω πλέον!!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Ούτε εγώ δεν έχω αυτή τη επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Παιδιά, γράφτηκε παραπάνω, δεν υπάρχει πλέον σε Oreo,για αυτό και προστέθηκε η επιλογή στον launcher, όσοι έχουν ακόμη έκδοση 2.2 του launcher κατεβάστε τον 2.3 από apkmirror ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα αρχεία τόν αναβαθμίσεων που κατεβάζουμε από την εφαρμογή oxygen updater μπορούμε να τα διαγράψουμε μετά την αναβάθμιση ή θα έχουμε θέμα?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να τα διαγράψεις κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Eγω τώρα το κοίταξα και το έχω κανονικά. Είμαι με 4.7.6 και nougat. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Το autofill δουλεύει βρε παιδιά; παω να κάνω add και μου βγάζει blank page ξέρει κάποιος πως το ενεργοποιουμε; ONEPLUS A5010 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Είναι χαρακτηριστικό της έκδοσης του play store που έρχεται με την Oreo παιδιά. Στη nougat υπάρχει κανονικά. Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Σήμερα χωρίς να κολλήσει η μπαταρία.... Οκτώ ώρες οθόνη και ακόμα 28% μπαταρία. https://www.dropbox.com/s/di51iwxlq8dari9/Screenshot_20180203-233911.jpg?dl=0 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn80 Δημ. February 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2018 Σήμερα χωρίς να κολλήσει η μπαταρία.... Οκτώ ώρες οθόνη και ακόμα 28% μπαταρία. https://www.dropbox.com/s/di51iwxlq8dari9/Screenshot_20180203-233911.jpg?dl=0Εγώ το πολύ 6 ώρες πιάνω... έχεις τιποτα ρυθμίσεις που προτείνεις; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts