Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την ακριβεια η τιμη σε μας τους Ευρωπαιους παρεμεινε στα 499ευρω σε σχεση με το Oneplus5,ενω στους Αμερικανους απο 479δολλαρια που ηταν στο 5ρι,πηγε στα 499 με το 5t.
Άστον. Το παλικάρι σχολιάζει από εποχές Oneplus 3T και Oneplus 5 εδω και δεν έχει καν συσκευή τους. Απλά γράφει για να περνάει η ώρα του.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Όσο ήμουν σε nougat χρησημοποιουσα μια εφαρμογή always on display η οποία λειτουργούσε απροβληματιστα. Τώρα αε oreo όταν λειτουργεί το always on display δεν μπορώ να ξεκλειδώσω με το δακτυλικό αποτύπωμα. Καμία πρόταση?

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

αυτο παντως της 1+ που το 499$ στην αμερικη μεταφράζεται σε 499 ευρω στην ευρωπη με ισοτιμία δλδ 1:1 ενω η πραγματικη ειναι 1:1,25 ειναι φοβερο!!! ποσα βγαζουν οι θεουληδες στην πλατη των ευρωπαίων αγοραστων?

απαντηση όσα βγάζουν από τους αμερικανους πχ Χ% κερδος +25% !!! αυτά είναι!!!

Είμαστε στο 2018, έχουμε ελεύθερη αγορά.

Μπορείς να το αγοράσεις κάλλιστα από κίνα στα 380-390 ευρώ. Αν σε χαλάει ο αμερικάνικος φορτιστής με άλλα 10$ τσίμπα και έναν ευρωπαϊκό. Άσε τα ευρωπαϊκά μοντέλα για εμάς.

Είναι απλή λογική γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφορές στην τιμή,

μέχρι σήμερα πίστευα ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό αλλά έκανα λάθος :lol: :rolleyes:

~~ Oneplus 5T ~~

ex owned: Xiaomi Mi Mix 2, Letv x800- US Version, Xiaomi Redmi Note 3 Pro, Xiaomi Redmi Note 2, Elephone P6000, CooldPad 7320

Τι διαφορές έχει απο τη μαμά εφαρμογή?

κατεβασε και δοκιμασε μια Gcam και θα καταλαβεις.. εγω επαγγελματιας με τις φωτο δεν ειμαι.. αλλα βρισκω σημαντικες διαφορες..στα χρωματα στην αναλυση στην οξυτητα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Είμαστε στο 2018, έχουμε ελεύθερη αγορά.

Μπορείς να το αγοράσεις κάλλιστα από κίνα στα 380-390 ευρώ. Αν σε χαλάει ο αμερικάνικος φορτιστής με άλλα 10$ τσίμπα και έναν ευρωπαϊκό. Άσε τα ευρωπαϊκά μοντέλα για εμάς.

Είναι απλή λογική γιατί υπάρχουν αυτές οι διαφορές στην τιμή,

μέχρι σήμερα πίστευα ότι όλοι μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό αλλά έκανα λάθος :lol: :rolleyes:

Έτσι έτσι δώσε το χρήμα με κλειστά μάτια οι Αμερικανοί άλλωστε είναι γνωστό δεν έχουν ούτε ΦΠΑ ούτε φόρους και προφανώς το αγοράζουν χωρίς εγγύηση γι αυτό εκει είναι το κατω από Ευρώπη....εμείς οι μάγκες που θέλουμε εγγύηση... Ε μας κοστίζει λίγο παραπάνω...100 ευρώ..

Edited by THANKIN

Έτσι έτσι δώσε το χρήμα με κλειστά μάτια οι Αμερικανοί άλλωστε είναι γνωστό δεν έχουν ούτε ΦΠΑ ούτε φόρους και προφανώς το αγοράζουν χωρίς εγγύηση γι αυτό εκει είναι το κατω από Ευρώπη....εμείς οι μάγκες που θέλουμε εγγύηση... Ε μας κοστίζει λίγο παραπάνω...100 ευρώ..

The big Mac index. Για όποιον θέλει να το ψάξει. 1 δολάριο έχει άλλη δύναμη στην Αμερική άλλη στην Ευρώπη και άλλη στην Ουγκάντα. Γι αυτό και ενα big Mac (mc Donalds) δςν στοιχίζει παντού το ίδιο.

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Όντως τώρα θέλεις να κάνουμε στο thread του OnePlus μακροοικονομική κουβέντα; Πολύ ευχαρίστως!!

Ναι η ΕΕ είναι ακριβή στα πάντα και άρα και οι πωλητές πουλάνε πιο ακριβά, όχι μόνο γιατί ήμαστε συνηθισμένοι σε αυτό αλλά και επειδή αυτός έχει περισσότερα έξοδα εδώ.

Αλλά εσύ αν γουστάρεις τράβα κλεψ' το και από το εργοστάσιο ντυμένος νίτζα, εμείς εδώ και πάλι θα σε βοήθησουμε αν έχεις κάποιο πρόβλημα, αρκεί να μην μας το πεις (...γιατί δεν μας αρέσει να παραβιάζεται ο ποινικός κώδικας).

Υ.γ.: Οι υποχρεώσεις τους εμπόρου στην ΕΕ πολύ πιο αυξημένες σε σχέση με την Αμερική. Η εγγύηση, το μέσο ύψος ΦΠΑ, αλλά και η έντονη διαφοροποίηση της νομοθεσίας, γλώσσας και γενικά κουλτούρας ανά κράτα μέλος.

Με oreo beta 3. Ανοικτά συνέχεια data εκτός από χθες το βράδυ που ήταν σε πτήση. Με λίγες κλήσεις, σερφαρισμα, βίντεο. Δεν υπάρχει.... https://www.dropbox.com/s/bygpp5224v0l0ii/Screenshot_20180202-235810.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/p4sxzmmztdcj88v/Screenshot_20180203-000118.jpg?dl=0

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Με oreo beta 3. Ανοικτά συνέχεια data εκτός από χθες το βράδυ που ήταν σε πτήση. Με λίγες κλήσεις, σερφαρισμα, βίντεο. Δεν υπάρχει.... https://www.dropbox.com/s/bygpp5224v0l0ii/Screenshot_20180202-235810.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/p4sxzmmztdcj88v/Screenshot_20180203-000118.jpg?dl=0

πραγματικα δεν υπαρχει :D

μπραβο στην 1+, φαντασου να ειχε 4000mah μπαταρια

τα gestures πως σου φαινονται ;

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

Μετά από μια ώρα βίντεο ή μπαταρία έχει μείνει στο 57%. Κολλησε;

Τα gestures προσωπικά δεν τα βολεύτηκα καθόλου.

Η μπαταρία είχε κολλήσει. Έκανα επανεκκίνηση και τώρα πέφτει γρήγορα. Και πάλι βέβαια οι χρόνοι είναι πάρα πολύ καλοί...

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Μετά από μια ώρα βίντεο ή μπαταρία έχει μείνει στο 57%. Κολλησε;

Τα gestures προσωπικά δεν τα βολεύτηκα καθόλου.

Η μπαταρία είχε κολλήσει. Έκανα επανεκκίνηση και τώρα πέφτει γρήγορα. Και πάλι βέβαια οι χρόνοι είναι πάρα πολύ καλοί...

Εγω αντίθετα καρα βολεύτηκα με τα gestures και ρίχνω μαύρη πέτρα στα navigation touch button:p

Ανέκαθεν ημουν fan των gestures μιας και με Nova εχω 3-4 extra πολλά χρόνια τώρα.

Εχεις παρατηρήσει η οθονη να ειναι πάρα πολύ ευαίσθητη με την beta 3 ??

Πχ κάνει ενα flickering οταν πατας οποιοδήποτε σημείο της οθόνης ακομα και σε πολυ ελαφρύ άγγιγμα.

Δεν το ειχα αυτο με 7.1.1

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγω αντίθετα καρα βολεύτηκα με τα gestures και ρίχνω μαύρη πέτρα στα navigation touch button:p

Ανέκαθεν ημουν fan των gestures μιας και με Nova εχω 3-4 extra πολλά χρόνια τώρα.

Εχεις παρατηρήσει η οθονη να ειναι πάρα πολύ ευαίσθητη με την beta 3 ??

Πχ κάνει ενα flickering οταν πατας οποιοδήποτε σημείο της οθόνης ακομα και σε πολυ ελαφρύ άγγιγμα.

Δεν το ειχα αυτο με 7.1.1

Δουλεύουν καλά τα gestures;

Είδα ένα βίντεο στο YouTube και μου άρεσαν πολύ

Επιτέλους έφτιαξε κάποιος το Android πιο εύχρηστο

Nokia 8800 Scirocco

AnTuTu φίλοι μου!!! 012c655418e20321df857d529095c4ab.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πετάει το εργαλείο!! Με ποια rom;

Γενικά τι λέτε παιδιά; Beta 3 ή stable 5.0.2;

Τα gestures δεν ξέρω αν με βολέψουν.....

Πετάει το εργαλείο!! Με ποια rom;

Γενικά τι λέτε παιδιά; Beta 3 ή stable 5.0.2;

Τα gestures δεν ξέρω αν με βολέψουν.....

5.0.2 φίλε μου. Δεν ξέρω για beta!

Εγώ πάντως που γύρισα σε stable Oreo έχω την εντύπωση ότι είναι κάπως πιο γρήγορο αλλά μπορεί να είναι και placebo...

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Δουλεύουν καλά τα gestures;

Είδα ένα βίντεο στο YouTube και μου άρεσαν πολύ

Επιτέλους έφτιαξε κάποιος το Android πιο εύχρηστο

Ικανοποιητικα δουλεύουν αν και πιστεύω υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης πχ πιο κοφτή η κίνησή να γίνει η και μεγαλύτερη ευαισθησία θα έλεγα στην κίνηση των δαχτύλων στο swipe.

Πάντως ευχαριστημενος εως τώρα για αρχή σε υψηλά επίπεδα υλοποίησης.

Επειδή δουλεύω και ipad που εχει παρόμοια gestures και έτσι εύκολα το συνήθισα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μετά από την αναβάθμιση μέσω oxygen updater θα μπορώ να χρησιμοποιήσω μελλοντικά τον επίσημο τρόπο της συσκευής;
Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Ικανοποιητικα δουλεύουν αν και πιστεύω υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης πχ πιο κοφτή η κίνησή να γίνει η και μεγαλύτερη ευαισθησία θα έλεγα στην κίνηση των δαχτύλων στο swipe.

Πάντως ευχαριστημενος εως τώρα για αρχή σε υψηλά επίπεδα υλοποίησης.

Επειδή δουλεύω και ipad που εχει παρόμοια gestures και έτσι εύκολα το συνήθισα.

Χρειάζονται να κατεβάσουν τους χρόνους των εφέ την ώρα που αναπαράγονται τα gestures αλλά είδα ότι δουλεύουν καλά ειδικά για αρχή

Όποτε αναμένουμε τέλεια υλοποίηση εν καιρό

Nokia 8800 Scirocco

Χρειάζονται να κατεβάσουν τους χρόνους των εφέ την ώρα που αναπαράγονται τα gestures αλλά είδα ότι δουλεύουν καλά ειδικά για αρχή

Όποτε αναμένουμε τέλεια υλοποίηση εν καιρό

Πρώτη απόπειρα είναι και σε beta οπότε σίγουρα θα σηκώνει βελτίωση...

Μετά από την αναβάθμιση μέσω oxygen updater θα μπορώ να χρησιμοποιήσω μελλοντικά τον επίσημο τρόπο της συσκευής;

Αν εννοεις ΟΤΑ ναι. Θα τα παιρνει κανονικα

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Την έκδοση 4.7.6.

Δεκέμβριος '17.

Βρήκα λύση...κατέβασε το Android auto απο εξωτερικό σύνδεσμο γιατί δεν υπάρχει στο play και λειτουργεί...

Με τα SMS και τι=ους ελληνικους χαρακτηρες βρεθηκε ακρη τελικα; Κατεβασα το chomp SMS αλλα δεν εχει επιλογες για το coding των χαρακτηρων και στους 60 δινει διπλο μηνυμα.

Επίσης εφαγα τον κοσμο να βρω την επιλογη να μην πεταει τις εφαρμογες που μολις κατεβασες στην οθονη και δεν τη βρισκω. Ειμαι με Oreo stable

ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a.

Με τα SMS και τι=ους ελληνικους χαρακτηρες βρεθηκε ακρη τελικα; Κατεβασα το chomp SMS αλλα δεν εχει επιλογες για το coding των χαρακτηρων και στους 60 δινει διπλο μηνυμα.

Επίσης εφαγα τον κοσμο να βρω την επιλογη να μην πεταει τις εφαρμογες που μολις κατεβασες στην οθονη και δεν τη βρισκω. Ειμαι με Oreo stable

Κατέβασε το Textra και δουλεύει

Ρε παιδιά να σας ρωτήσω.. Πήγα να κατεβάσω μέσω VPN Γερμανίας το update 8.0 και ενώ την βρήκε και το άφησα να την κατεβάσει , μόλις την κατέβασε ,πριν την κάνω εγκατάσταση, είχα πάρει ένα τηλέφωνο πρώτα ..μετά που πήγα να κάνω την εγκατάσταση το update δεν υπήρχε!! Και όχι μόνο αυτό αλλά δεν το βρίσκει πλέον !! Τι παίζει , ξέρει κανένας;