spirospatra Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Η γνωστή Nillkin frosted shield! Εκπληκτική σε όποια συσκευή μου και αν την έβαλα! Πολύ ωραία φίλε..σιλικόνη ή πλαστικό?? Υπάρχει ειδικό νήμα για αξεσουάρ op5t.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 https://drive.google.com/file/d/10qTkLXJjrOwNPgFyYSAVo5lc9LWzOsY_/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1DZZsLXbyW4ElVIsjO9SqETyxoFJGWMRr/view?usp=sharing κατασκευη 18/12, το λευκο ειναι Χρειάζεται με minimum φωτεινότητα η το αντίθετο;; και υπάρχει κάποια φώτο που να δείχνει την προβληματική οθόνη;; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης πως γίνεται ρε παιδιά να ανεβάζουμε φώτο από κινητό χωρίς να ζητάει μόνο jpg και τόσα λίγα mb;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Η γνωστή Nillkin frosted shield! Εκπληκτική σε όποια συσκευή μου και αν την έβαλα! ειναι ανοιχτη στο επανω και κατω μερος της συσκευης ? δεν βγαινει και σε bumber ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Πολύ ωραία φίλε..σιλικόνη ή πλαστικό?? Υπάρχει ειδικό νήμα για αξεσουάρ op5t.. Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Polycarbonate material λεει. Εκείνη που είχα άφηνε την αίσθηση μαλακού πλαστικού. Πολύ καλή στην αφή. Ναι υπάρχει νήμα για αξεσουάρ όντως. Όπως θα έπρεπε να υπάρχει και νήμα σχετικό με παραγγελίες... Σχετικά με το 2ο, έχει γίνει μεγάλο θέμα τελικά ότι παραβιάστηκαν οι κάρτες πολλών μετά από αγορά από το επίσημο σάιτ. της 1+. Είναι πολύ σοβαρό θέμα, δημιουργεί μεγάλο πλήγμα και δε θα τη γλιτώσει εύκολα η εταιρεία... Edited January 15, 2018 by iPap Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Σχετικά με το 2ο, έχει γίνει μεγάλο θέμα τελικά ότι παραβιάστηκαν οι κάρτες πολλών μετά από αγορά από το επίσημο σάιτ. της 1+. Είναι πολύ σοβαρό θέμα, δημιουργεί μεγάλο πλήγμα και δε θα τη γλιτώσει εύκολα η εταιρεία... Πράγματι είναι πολύ σοβαρό και είναι αρκετά τα άτομα με βάση τα σχόλια που διαβάζω. Όσοι αγόρασαν από το site της Oneplus βάζοντας απευθείας τα στοιχεία της κάρτας να κάνουν έναν έλεγχο στις κινήσεις μήπως υπάρχει τίποτα περίεργο, δεν επηρεάζονται αυτοί που το πήραν μέσω paypal. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Χρειάζεται με minimum φωτεινότητα η το αντίθετο;; και υπάρχει κάποια φώτο που να δείχνει την προβληματική οθόνη;; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης πως γίνεται ρε παιδιά να ανεβάζουμε φώτο από κινητό χωρίς να ζητάει μόνο jpg και τόσα λίγα mb;;; το πρόβλημα φαίνεται σε γκρι φόντο οπως του chrome και του tapatalk και μόνο σε σκοτεινό δωμάτιο. όχι τη μέρα. σε μαύρο και λευκό δε φαίνεται τίποτα. το πρόβλημα το χω κι εγώ, μόλις άνοιξα rma για αντικατάσταση να δούμε τι άκρη θα βγάλουμε..απογοήτευση πάντως.. Όσοι έχετε παραλάβει αυτές τις μέρες, μπορείτε να κάνετε ένα κόπο και να μας πείτε τι ημερομηνία κατασκευής γράφει στο κουτί; Επίσης, το έγραψα και κάτι σελίδες πριν αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία, έχει κανείς το πρόβλημα που φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία; Ουσιαστικά κάποιο τμήμα της οθόνης είναι πιο σκούρο από το υπόλοιπο. Παρακάτω η δεξιά πλευρά είναι πιο σκούρα απο την αριστερή. Εγώ προσωπικά είχα ακριβώς το ίδιο και το έστειλα πίσω post #1614 ελπιζω να βοηθησουν τα ποστς των φιλων post #1614 Edited January 15, 2018 by answer13 Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
techm Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Εγώ πάντως έκανα αγορά μέσω paypal όχι όμως από balance.Δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα παρόλο που το pp τράβηξε απευθείας από την κάρτα,έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 ελπιζω να βοηθησουν τα ποστς των φιλων Σε ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις πιο post είναι του Antonio ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Πώς αυξάνουμε τους χαρακτήρες στα sms? Υπάρχει κάποιο κολπακι? Ναι βάζεις...... άλλη εφαρμογή για sms!! :) Νομίζω δε γίνεται με τη μαμά εφαρμογή! Εγώ κατέβασα άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 πολυ καλο το ηχειακι , πολυ δυνατο ... περασα 4.7.6 και το face unlock εγινε τοσο γρηγορο και πιανει παντου και δεν προλαβαινω να δω lockscreen :lol::lol: την πρωτη φορα θελει λιγο να ανοιξουν οι εφαρμογες, μετα ανοιγουν αμεσα και μου την σπαει το refresh οταν πατας recent apps και μετα to home button η μπαταρια πολυ καλη , τα ειχε παιξει του G2 και εφτανε μια μερα μονο με 1-2 ωρες SOT τωρα πρωτη φορτιση 6 30 ωρες με 30 ωρες αναμονη πολυ γρηγορη και η φορτιση με dash charge camera δεν προλαβα να δω, βρεχει συνεχεια αλλα εχει και pro mode και 4K video κλπ ααα , πολυ ωραια και η ζελατινα που φοραει , παρα πολυ ωραια, δεν την βγαζω ... η οθονη καλη αλλα οχι τοσο φωτεινη οσο του s7 edge που εχει ενας φιλος ελπιζω να βγει η ορεο γρηγορα να δειχνει και τον αριθμο ειδοποιησεων γιατι ειχα συνηθισει με nova prime sto G2 πολυ ωραιο το λευκο παιδια :):) Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ανοιχτή ειναι Δεν το ξέρω αν βγαίνει αλλά μάλλον όχι. ειναι ανοιχτη στο επανω και κατω μερος της συσκευης ? δεν βγαινει και σε bumber ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ναι βάζεις...... άλλη εφαρμογή για sms!! :) Νομίζω δε γίνεται με τη μαμά εφαρμογή! Εγώ κατέβασα άλλη. Έχεις καμιά καλή πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Έχει κανείς άλλος θέμα με την δόνηση; Σε διάφορες στιγμές της ημέρας,το κινητό κάνει ένα "μπιπ" λίγο πιο έντονο απ' αυτό του δακτυλικού αποτυπώματος. Μήπως αναφέρεσαι σε αυτό; Εγώ το έχω σίγουρα https://forums.oneplus.net/threads/vibration-on-the-5t.695633/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pourager Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω συνδεδεμένο με το 5Τ ένα garmin smartwatch. Στην αρχή δεν είχα πρόβλημα όμως τώρα ειδοποιήσεις έρχονται στη χάση και στη φέξη. Αν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο στρώνει, όμως μετά από λίγο πάλι σταματάει να στέλνει ειδοποιήσεις, ενώ το ρολόι δέιχνει ότι είναι connected. Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 https://drive.google.com/file/d/10qTkLXJjrOwNPgFyYSAVo5lc9LWzOsY_/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/1DZZsLXbyW4ElVIsjO9SqETyxoFJGWMRr/view?usp=sharing κατασκευη 18/12, το λευκο ειναιΣ'ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παιδιά μια ερώτηση. Έχω συνδεδεμένο με το 5Τ ένα garmin smartwatch. Στην αρχή δεν είχα πρόβλημα όμως τώρα ειδοποιήσεις έρχονται στη χάση και στη φέξη. Αν κάνω επανεκκίνηση το τηλέφωνο στρώνει, όμως μετά από λίγο πάλι σταματάει να στέλνει ειδοποιήσεις, ενώ το ρολόι δέιχνει ότι είναι connected. Τι μπορεί να συμβαίνει? Δοκίμασε την εφαρμογή :”garmin reconnect watch” απτό play store. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες χρήσης της και λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα. Απο θέμα σέρβις τι ισχύει? Το τηλέφωνο φεύγει εξω ή υπάρχει εδω εξουσιοδοτημενο σέρβις? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα. Απο θέμα σέρβις τι ισχύει? Το τηλέφωνο φεύγει εξω ή υπάρχει εδω εξουσιοδοτημενο σέρβις? αν το αγορασεις απο το επισημο site, παει πολωνια και σε 1-2 εβδομαδες το εχεις πισω , τα μεταφορικα δωρεαν με courier Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ωραια κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει πλέον η επιλογή στον launcher με το σημερινό update της open beta στο 3, λογικά αύριο μεθαύριο θα ανέβει η έκδοση 2.3 στο apkmirror από όπου μπορείς να την κατεβάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 πωωωωω εχει double tap to wake ; παταω 2 φορες και με το face unlock , ειμαι μεσα ... καλο Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 πωωωωω εχει double tap to wake ; παταω 2 φορες και με το face unlock , ειμαι μεσα ... καλοΚαλώς όρισες φίλε..κι άλλος από g2!! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Υπάρχει πλέον η επιλογή στον launcher με το σημερινό update της open beta στο 3, λογικά αύριο μεθαύριο θα ανέβει η έκδοση 2.3 στο apkmirror από όπου μπορείς να την κατεβάσειςΕμένα μου το βγαλε update στο appstore. 2 μάλιστα μέσα στη μέρα!! (Έχω επιλέξει να παίρνω τα beta updates) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pourager Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Δοκίμασε την εφαρμογή :”garmin reconnect watch” απτό play store. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες χρήσης της και λογικά θα είσαι οκ. Ευχαριστώ πολύ Το δοκιμάζω άμεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ήρθε επιτέλους η spigen-ara στα διαδικτυακά καταστήματα για όσους είναι fan!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Έχεις καμιά καλή πρόταση? Εγώ έχω βάλει αυτή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.textra Είναι αρκετά καλή! Έχει βέβαια πολλές επιλογές στο play! Εγώ επειδή είμαι root, έχω απεγκαταστήσει και την μαμά εφαρμογή μηνυμάτων γιατί αλλιώς τρέχει από πίσω κ' αυτή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts