Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οκ μία ερώτηση, πως χρησιμοποιούμε το Apple Pay...;

Sent from my One Plus 5T

επιτέλους να κάτι που όντως μπορεί να το κάνει ένα iPhone ενώ ένα android όχι..

Πάντα συμβαίνει το αντίθετο αλλά αυτό δεν το είχαμε σκεφτεί. Σκέφτεσαι out of the box! Well done.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Καλημέρα

Θα κάνω μια παραγγελία αξεσουάρ από την oneplus που μάλλον θα ξεπεράσει τα 100 ευρώ για τα δωρεάν μεταφορικά η fast shipping με 10 ευρώ .

Αν κάποιος θέλει κάτι ας μου στείλει ένα ΠΜ

Powerd by OnePlus 7 Pro

Και δωρεαν τροπο αποστολης εαν επιλεξεις ερχεται με γρηγορο τροπο αποστολης με την ups express saver,σωστα?

Σε εμένα έτσι έγινε αν και η UPS 2 ημέρες άργησε να μου το παραδώσει ενώ Αθήνα είχε φτάσει(λόγο φόρτου εργασίας,πρώτη φορά μου συμβαίνει να με καθυστερούν ύστερα από δεκάδες παραλαβές από UPS τελευταία έτη,έφαγαν κράξιμο βέβαια:p)

Δευτέρα έφυγε από Πολωνία,Τρίτη έφτασε,Πέμπτη παρέλαβα.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

επιτέλους να κάτι που όντως μπορεί να το κάνει ένα iPhone ενώ ένα android όχι..

Πάντα συμβαίνει το αντίθετο αλλά αυτό δεν το είχαμε σκεφτεί. Σκέφτεσαι out of the box! Well done.

Χαχαχα autocorrect, συγγνώμη. Ήθελα να γράψω Android pay και μου το διόρθωσε το πληκτρολόγιο μου και δεν το είδα.

Καμία ιδέα για το ANDROID pay...;

Δεν βρήκα σαν interface για να βάλω κάποια κάρτα κτλ.

Sent from my One Plus 5T

Χαχαχα autocorrect, συγγνώμη. Ήθελα να γράψω Android pay και μου το διόρθωσε το πληκτρολόγιο μου και δεν το είδα.

Καμία ιδέα για το ANDROID pay...;

Δεν βρήκα σαν interface για να βάλω κάποια κάρτα κτλ.

Sent from my One Plus 5T

ετσι κι αλλιως δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα ακομα. Καποιες τραπεζες ωστοσο εχουν δικο τους συστημα, οπως η Alpha με το My Alpha Wallet που ξερω σιγουρα και δουλευει.

δες τις χωρες https://support.google.com/androidpay/answer/7454247?hl=en&ref_topic=6224829

χρειαζεσαι παντως και την εφαρμογη για να τη σεταρεις..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel

Έριξα μια ματιά στα reviews και δυστυχώς η κάμερα (ειδικά με την έλλειψη OIS) δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελα. Κρίμα γιατί το κινητό φαίνεται πολύ καλο.

Έριξα μια ματιά στα reviews και δυστυχώς η κάμερα (ειδικά με την έλλειψη OIS) δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελα. Κρίμα γιατί το κινητό φαίνεται πολύ καλο.

Σιγουρα ο καθενας εχει αλλες 'αναγκες' απο ενα Smartphone, αλλα αν καποιος θελει τοσο καλη καμερα πρεπει να δωσει σχεδον διπλασια λεφτα για να παρει. Το OP5t εχει καμερα/ες που ικανοποιει τον μεσο χρηστη στην καθημερινη του ζωη x10.

Και μιλαμε οτι υστερει σε χαμηλο φωτισμο, βραδυ κλπ. οχι σε daylight συνθηκες. Απο τα συγκριτικα που ειδα δεν εβγαλα καμμια διαφορα. Ποσες φωτογραφιες εβγαλα Η χρειαστηκε να βγαλω νυχτα μεσα στο 2017? 10 , ετσι για να στρογγυλεψω..

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα υποτίθεται γίνεται Dispatch η παραγγελία μου!

Θα ενημερωθώ με κάποιο e-mail και για το Tracking Number της κουριερ;;

Standard Shipping εχω και οχι Priority!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά!

Σήμερα υποτίθεται γίνεται Dispatch η παραγγελία μου!

Θα ενημερωθώ με κάποιο e-mail και για το Tracking Number της κουριερ;;

Standard Shipping εχω και οχι Priority!

Σε μένα δεν ήρθε άμεσα mail. Την ημέρα όμως που παραδόθηκε στη ups (την ίδια μέρα που μου είχαν πει για dispatch) μπήκα εγώ στο site της OnePlus και είχαν βάλει το tracking number.

Μετά το παρακολουθούσα μέσω του site της ups.

Σε μένα δεν ήρθε άμεσα mail. Την ημέρα όμως που παραδόθηκε στη ups (την ίδια μέρα που μου είχαν πει για dispatch) μπήκα εγώ στο site της OnePlus και είχαν βάλει το tracking number.

Μετά το παρακολουθούσα μέσω του site της ups.

Ευχαριστώ, αυτό ήθελα να ξέρω αν είναι να το παρακολουθώ!

Ποιες πιθανότητες έχω αν φύγει όντως σήμερα, στις 29 να είναι Θεσσαλονίκη;;

Ευχαριστώ, αυτό ήθελα να ξέρω αν είναι να το παρακολουθώ!

Ποιες πιθανότητες έχω αν φύγει όντως σήμερα, στις 29 να είναι Θεσσαλονίκη;;

Τι να πω..... πιθανόν και να το πάρεις στις 29.

Το δικό μου έφυγε από Πολωνία 11 Δεκεμβρίου και 13 ήταν Αθήνα! Απλά στην Αλεξανδρούπολη που μένω ήρθε 14.

Το δικό μου έφυγε από Πολωνία 11 Δεκεμβρίου και 13 ήταν Αθήνα! Απλά στην Αλεξανδρούπολη που μένω ήρθε 14.

Εντάξει, αυτη η μία μέρα ενδιάμεσα λογικό!

Ας έρθει και Σάββατο και πάω εγώ να το πάρω από το κατάστημα αν δεν κάνουν παραδόσεις!

Εσύ είχες Priority ή Standard;;

Μια ερώτηση. Πώς βάζουμε screenshots η φωτογραφία εδώ ρε παιδιά??? Με τη επισυναψη μου λέει ότι υπερβαινω συνέχεια το μέγεθος.. Edited by spyros_ks

Ελπιζω κι εγω να ειναι Σαββατο Αλεξ/πολη :D Εχουμε παραγγειλει ιδια μερα και με ιδιο τροπο Subgamer. Ακομα Prosecing γραφει αλλα μην αγχω.. θαρθει που θα παει !

Ελπιζω κι εγω να ειναι Σαββατο Αλεξ/πολη :D Εχουμε παραγγειλει ιδια μερα και με ιδιο τροπο Subgamer. Ακομα Prosecing γραφει αλλα μην αγχω.. θαρθει που θα παει !

Οτι θα έρθει, θα έρθει!

Ελπίζω απλά να κάνουμε πρωτοχρονιά μαζί!

ετσι κι αλλιως δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα ακομα. Καποιες τραπεζες ωστοσο εχουν δικο τους συστημα, οπως η Alpha με το My Alpha Wallet που ξερω σιγουρα και δουλευει.

δες τις χωρες https://support.google.com/androidpay/answer/7454247?hl=en&ref_topic=6224829

χρειαζεσαι παντως και την εφαρμογη για να τη σεταρεις..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.walletnfcrel

Μάλιστα κατάλαβα. Ευχαριστώ πάντως.

Sent from my One Plus 5T

Μια ερώτηση. Πώς βάζουμε screenshots η φωτογραφία εδώ ρε παιδιά??? Με τη επισυναψη μου λέει ότι υπερβαινω συνέχεια το μέγεθος..
Από την εφαρμογή στο κινητό πάντως έχει ένα σύμβολο που προσθέτεις συνημμένα και τα συμπιέζει.

Εντάξει, αυτη η μία μέρα ενδιάμεσα λογικό!

Ας έρθει και Σάββατο και πάω εγώ να το πάρω από το κατάστημα αν δεν κάνουν παραδόσεις!

Εσύ είχες Priority ή Standard;;

Με standard και 'γω, όχι priority.

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν στον βασιλιά της customιάς να μην υπάρχει τρόπος χωρίς ρουτ να απενεργοποιήσεις πλήρως τη navigation bar και να υπάρχει στο χιλιοκλειδωμένο s8 ας πούμε; τόσο πίσω η κοινότητα;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε παιδιά, είναι δυνατόν στον βασιλιά της customιάς να μην υπάρχει τρόπος χωρίς ρουτ να απενεργοποιήσεις πλήρως τη navigation bar και να υπάρχει στο χιλιοκλειδωμένο s8 ας πούμε; τόσο πίσω η κοινότητα;

Εννοείς να κρύβονται;

Sent from my One Plus 5T

Στο Buttons έχει το Hide the navigation bar που το βρίσκω πολύ βολικό μέχρι τώρα.

Υπάρχει στις ρυθμίζεις αυτό που ζητάς (buttons)

Edit

Απάντησε ο xsad :p

Powerd by OnePlus 7 Pro

Βλάση τι είναι αυτά που ρωτάς;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk