em_seven Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Το πέρασα και εγώ! Το bug με την γκαλερί δεν διορθώθηκε πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Το πέρασα και εγώ! Το bug με την γκαλερί δεν διορθώθηκε πάντως... Παίδες μηηηηηηήπως διορθώθηκε το ενοχλητικό bug-άκι ακόμη κι αν έχεις βάλει σκούρο φόντο τα buttons να φαίνονται σε λευκό σε ορισμένες εφαρμογές; Μου την έχει δώσει γερά στο OCD μου.:lol: Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παίδες μηηηηηηήπως διορθώθηκε το ενοχλητικό bug-άκι ακόμη κι αν έχεις βάλει σκούρο φόντο τα buttons να φαίνονται σε λευκό σε ορισμένες εφαρμογές; Μου την έχει δώσει γερά στο OCD μου.:lol: Ωπ συνάδελφος!!!!! Αλήθεια διορθώθηκε; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παίδες μηηηηηηήπως διορθώθηκε το ενοχλητικό bug-άκι ακόμη κι αν έχεις βάλει σκούρο φόντο τα buttons να φαίνονται σε λευκό σε ορισμένες εφαρμογές; Μου την έχει δώσει γερά στο OCD μου.:lol: Δεν χρησιμοποιώ μαύρο θέμα... Πες μου σε ποια εφαρμογή στο κάνει να δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εδώ στο tapatalk είναι άσπρα πάντως. Εμένα παιδιά έγινε dispatch Τρίτη απόγευμα, Τετάρτη μεσημέρι παρέλαβα (standard shipping) Οπότε νομίζω ο φίλος θα παραλάβει αύριο. Λογικά το πρωί θα σου δείξει Γερμανία και μεσημέρι θα είναι εδώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δεν χρησιμοποιώ μαύρο θέμα... Πες μου σε ποια εφαρμογή στο κάνει να δοκιμάσω... Καλά βασικά σχεδόν παντού μου το κάνει αλλά σου λέω μία που είναι και έντονο σκούρο χρώμα οπότε κάνει έντονη αντίθεση. Η εφαρμογή του IMDB. Θενξ. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Στην εφαρμογη chomp sms, στον opera, σε solid exporer. Το μαύρο εννοώ Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilissiD Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παιδιά τα updates δεν ερχονται αυτόματα;; Αυτό με το vpn δεν το κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Παιδιά τα updates δεν ερχονται αυτόματα;; Αυτό με το vpn δεν το κατάλαβα. Έρχονται αυτόματα απλά τις δίνουν σταδιακά ανά χώρα αν δεν κάνω λάθος. Ξεγελασαν το σύστημα με το vpn για να κατεβάσουν πιο γρήγορα την ενημέρωση. Εγώ την περιμένω σε zip για να περάσω ολόκληρη τη ρομ οπότε μάλλον αργώ.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 μετα απο s7 edge,lg g6,mi max,mate 10 lite που ειχα το τελευταιο τριμηνο ειπα να το δοκιμασω και αυτο να δουμε αν εχει το κατι παραπανω που θα με κανει να το κρατησω.ξερουμε ποτε θα παρει την oreo?επισης απο οσο ξερω αν ξεκλειδωσεις τον bootloader το κανεις root δεν χανεις την εγγυηση,το ιδιο ισχυει και αν περασεις αλλη rom? Καλησπέρα φίλε μου. Θα με ενδιέφερε πολύ μια σύγκριση του OP 5T με το LG G6, αφού είμαι ανάμεσα στις 2 συσκευές και πρέπει να πάρω μια απόφαση σύντομα. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγώ την περιμένω σε zip για να περάσω ολόκληρη τη ρομ οπότε μάλλον αργώ.... Άμα είσαι root κατεβάζει όλο το zip αυτόματα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Άμα είσαι root κατεβάζει όλο το zip αυτόματα. Δεν το ήξερα.... Ευχαριστώ... Το βρήκα και εδώ... https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/official-oxygenos-4-7-2-7-1-1-ota-t3709265 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει και οδηγίες για όσους δεν είναι ρουτ και δεν θέλουν να περιμένουν. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Με unlocked bootloader μόνο χωρίς ρουτ ή custom kernel/ROM την κάνει απευθείας χωρίς πρόβλημα φαντάζομαι ?! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Με unlocked bootloader μόνο χωρίς ρουτ ή custom kernel/ROM την κάνει απευθείας χωρίς πρόβλημα φαντάζομαι ?! Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Ναι αυτό είχα διαβάσει. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Όσοι την βάλετε γράψτε εντυπώσεις και αν υπάρχει κάποια σημαντική βελτίωση ίσως να την περάσω . Έχω βάλει xposed με διάφορα nodules και έχω κάνει την συσκευή σχεδόν όπως θά ήθελα , όσο για την μπαταρία δεν έχω λόγια. Sent from my Oneplus 5T Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μπορεί κάποιος να μας πει αν έχει volte το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_4 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μπορεί κάποιος να μας πει αν έχει volte το τηλέφωνο? Και εγω εχω την ιδια απορια ρε παιδια , προσπαθω δυο μερες αλλα τιποτα. wifi call και volte με cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Λοιπόν...... "έπεσε" πριν λίγο η παραγγελία!! :) Με free shipping, δε με πιέζει εξάλλου ο χρόνος παράδοσης! Ένα 8/128 και μια carbon θηκούλα! Μαζί με τον Αη Βασίλη θα έρθει και για μένα ;) Θα βάλω στο νέο θέμα και το link για το κουπόνι των 20€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Υπάρχει τελικά βελτίωση στις βραδινές φωτογραφίες με το 4.7.4 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Και εγω εχω την ιδια απορια ρε παιδια , προσπαθω δυο μερες αλλα τιποτα. wifi call και volte με cosmote. Το τηλέφωνο υποστηρίζει, για να έχουμε volte όμως στην Ελλάδα θα πρέπει να το υποστηρίξει και η Cosmote κάτι που συμβαίνει με ελάχιστες συσκευές, νομίζω δύσκολα θα το υποστηρίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Υπάρχει τελικά βελτίωση στις βραδινές φωτογραφίες με το 4.7.4 ; Ναι υπάρχει βελτίωση στην κάμερα αλλά όχι μεγάλη :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luz Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Ναι υπάρχει βελτίωση στην κάμερα αλλά όχι μεγάλη :) Δηλαδή όταν κανείς zoom στις φωτογραφίες δεν είναι ποιοτικές πάλι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Λοιπόν...... "έπεσε" πριν λίγο η παραγγελία!! :) Με free shipping, δε με πιέζει εξάλλου ο χρόνος παράδοσης! Ένα 8/128 και μια carbon θηκούλα! Μαζί με τον Αη Βασίλη θα έρθει και για μένα ;) Θα βάλω στο νέο θέμα και το link για το κουπόνι των 20€. Με το καλό να παραλάβεις!!!!! Πέρασα χθεσινή τη 4.7.4... Μου έκανε δύο παλαβά με το αποτύπωμα και δεν το έπαιρνε.... Χμμμμ..... Edited December 8, 2017 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SubGam3R Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλημέρα! Γενικά διαβάζω κάποια θεματάκια με την μπαταρία σε κάποιους, με την κάμερα σε κάποιους άλλους! Κυριαρχούν τέτοια προβλήματα ή είναι στην μειοψηφία των χρηστών με δόση υπερβολής μέσα στα σχόλια;; Γιατί μπαίνω σε ενδιασμούς αν και έχω αποφασίσει να το παραγγείλω! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Καλημέρα! Γενικά διαβάζω κάποια θεματάκια με την μπαταρία σε κάποιους, με την κάμερα σε κάποιους άλλους! Κυριαρχούν τέτοια προβλήματα ή είναι στην μειοψηφία των χρηστών με δόση υπερβολής μέσα στα σχόλια;; Γιατί μπαίνω σε ενδιασμούς αν και έχω αποφασίσει να το παραγγείλω! Sent from my iPhone using Tapatalk Καλημερα! γενικα το κινητο ειναι πολυ καλο και ειδικα για τα λεφτα του, εγω προσωπικα μπορω να σου πω οτι απο θεμα μπαταριας εχω παθει την πλακα μου με την αντοχη της, βγαζω 4 ωρες και εχω ακομα 25% ενω δουλευω σχεδον στο φουλ την φωτεινοτητα (ναι ειμαι μουρλος! :P ) για την καμερα προερχομενος απο s7 edge μπορω να πω οτι δεν με εντυπωσιασε αλλα δεν με απογοητευσε κιολας, ειναι decent. Edited December 8, 2017 by em_seven Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts