Andreas_1977 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Ακριβώς φίλε μου. Και στις μικρές αναβαθμίσεις 9.1 δεν βγαίνει beta. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Οπότε δεν έχει νόημα να την περάσω. Οκ ευχαριστώ. Ακόμα σε 9 είμαστε έτσι;;; ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπότε δεν έχει νόημα να την περάσω. Οκ ευχαριστώ. Ακόμα σε 9 είμαστε έτσι;;; Εννοώντας αν έχει δώσει 9.01 η 9.02;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Οπότε δεν έχει νόημα να την περάσω. Οκ ευχαριστώ. Δεν υπάρχει καν κάτι να περάσεις και απορώ πως προέκυψε η απορία αλλά δεν έχει και σημασία ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Έχει ενα σωρό custom rom και kernels αν θέλεις κάτι διαφορετικό.. Όλα δουλεύουν περίφημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Οπότε δεν έχει νόημα να την περάσω. Οκ ευχαριστώ. Ακόμα σε 9 είμαστε έτσι;;; ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εννοώντας αν έχει δώσει 9.01 η 9.02;;;Beta πρόγραμμα υπάρχει όταν πηγαίνει από 8 σε 9 κτλ. Όταν βγήκε επίσημα η 9 το beta πρόγραμμα έκλεισε.Θα ξανανοίξει για την 10 (αν δεν κάνω λάθος κατά καλοκαίρι μεριά) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Γύρω στον Μάρτιο θα ανοίξει το beta για την 10, αν κρίνουμε από την αντίστοιχη περίοδο για την 8 και 9. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. November 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Καλησπέρα στη παρέα Έχετε κάποια εφαρμογή email εναλλακτική του Gmail να μου προτείνετε? Αυτό που θέλω να κάνει όμως είναι να διαχωρίζει (όπως κάνει και το Gmail) τις διαφημίσεις και να μην με ειδοποιεί για αυτές Στο bluemail που δοκιμάζω τώρα δεν μπορώ να το πετύχω αυτό και με ειδοποιεί για κάθε email και μου σπάει τα νεύρα. Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 28, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2018 Ρώτησε καλύτερα στην ενότητα των εφαρμογών... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι ετοιμος για αγορά της συσκευής, ψάχνω για προστασία οθόνης. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είανι φιλμ ή τζαμάκι, απλά θέλω να έχει καλή εφαρμογή. Τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Καλησπέρα παιδιά, επειδή είμαι ετοιμος για αγορά της συσκευής, ψάχνω για προστασία οθόνης. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είανι φιλμ ή τζαμάκι, απλά θέλω να έχει καλή εφαρμογή. Τι έχετε να προτείνετε; Ευχαριστώ Καλημέρα. Μεμβράνη zagg από mediamarkt. Πολύ καλή, με σούπερ εφαρμογή και καλή προστασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Υπάρχει και σε media markt Θεσσαλονίκης; Sent from my PH-1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Σήμερα περιμένουμε τα Factory images Δεκεμβρίου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μάλλον ναι Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Σήμερα περιμένουμε τα Factory images Δεκεμβρίου;;Βγήκαν https://developers.google.com/android/ota Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Βγήκαν https://developers.google.com/android/ota Ναι ναι, φλασαρω σε λίγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα. Τα πέρασα και εγώ εχτές. Ήταν 58 mb και έκανε σχεδόν μισή ώρα να τα κατεβάσει;; Διαρκεί τόσο πολύ;; Στην επόμενη έκδοση (Q) που μπορεί να είναι και 1 G θα κάνει 2 μέρες;; Υπόψιν έχω vdsl (50mb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα. Τα πέρασα και εγώ εχτές. Ήταν 58 mb και έκανε σχεδόν μισή ώρα να τα κατεβάσει;; Διαρκεί τόσο πολύ;; Στην επόμενη έκδοση (Q) που μπορεί να είναι και 1 G θα κάνει 2 μέρες;; Υπόψιν έχω vdsl (50mb) Προφανώς άργησε να κατέβει λόγω αυξημένου traffic μιας και απ'ότι φαίνεται περίμεναν πολλοί να κάνουν το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Καλημέρα. Τα πέρασα και εγώ εχτές. Ήταν 58 mb και έκανε σχεδόν μισή ώρα να τα κατεβάσει;; Διαρκεί τόσο πολύ;; Στην επόμενη έκδοση (Q) που μπορεί να είναι και 1 G θα κάνει 2 μέρες;; Υπόψιν έχω vdsl (50mb)Κατέβασα το ΟΤΑ (1.1gb) σε 5 λεπτά.Οπως είπε και ο athanaso ίσως έπεσες σε κίνηση :-) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Αξιζει απο το νεξους 6π να παω στο πιξελ 2 ξλ? Ρωταω καθαρα και μονο για ολα αυτα τα προβληματα που ειχε βγαλει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 4, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Θα δεις αξιοσημείωτη διαφορά... οι πρόσφατες παρτίδες δεν έχουν τα θέματα των αρχικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Γνωρίζουμε από ποιες παρτίδες και μετά έχουν διορθωθεί τα θέματα; Sent from my PH-1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Οσοι έχετε ξεκλειδώσει bootloader το κανατε με standard unlock ή critical? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Από σήμερα μου φαίνεται ακόμα πιο γρήγορο με τα patch Δεκεμβρίου. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;; ΣΥΝ ακόμα καλύτερη μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Οσοι έχετε ξεκλειδώσει bootloader το κανατε με standard unlock ή critical? Sent from my LG-H815 using Tapatalk Εγώ το έκανα με standard, προσπάθησα καπάκι για critical και έβγαζε error. Παρόλα αυτά δουλεύει σαν να έχω κάνει critical,φλασαρω τα πάντα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Παρελαβα σήμερα και θέλω να ξεκλειδώσω, μάλλον θα το κάνω critical και βλέπουμε..εδώ θα ειμαστε να τα λέμε, καλως σας βρήκα Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts