Jump to content

Samsung j7 2017 η κατι αλλο δικαρτο?

kostas2712
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους!

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 200-250 ΕΥΡΩ με υπέρβαση στα 300+ μόνο για κάτι πολύ καλό.

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5.5 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΥΡΩΠΗ.

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? DUAL ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑΤΑ

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. ΚΑΛΗ ΟΘΟΝΗ AMOLED, ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ.

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. ΜΟΝΟ Η ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. SAMSUNG NOTE II.

Δεν θα άλλαζα συσκευή αλλά χρειάζομαι δίκαρτο. Δεν με ενδιαφέρει υβριδικό η με δύο θέσεις σιμ, δεν με ενδιαφέρει η χωρητικότητα, δεν με ενδιαφέρει η ταχύτητα, δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, δεν με ενδιαφέρει η μνήμη, ούτε το δακτυλικό αποτύπωμα.

Οπωσδήποτε να έχει ραδιόφωνο, αξιοπρεπή μπαταρία, καλή λήψη σήματος και gps και ευδιάκριτη οθόνη.

Εοίσης καλή ποιότητα κλήσης και ακουστικού, το οποίο θα ήθελα να έχει δυνατή ένταση, δυνατή δόνηση και δυνατό ήχο κλήσης.

Μια αξιοπρεπή μπαταρία και μια αξιοπρεπή κάμερα.

Να έχει καλή ποιότητα κατασκευής και να αντέχει στις μικροπτώσεις αφού έχω βάλει κάποια καλή θήκη. Το Νοτε2 που έχω τώρα με μια απλή θήκη σιλικόνης χωρίς τζαμάκια και ζελατίνες, μου πέφτει κάτω 2-3 φορές την εβδομάδα, έχει κολυμπήσει σε ποτάμι, έχει πιει τα ρούμια του, αλλά ακόμα είναι όπως ήτανε.

Τον ΦΠΑ τον παίρνω επιστροφή οπότε πρέπει να κοπεί τιμολόγιο.

Τώρα όταν δεν έχει η κάμερα σταθεροποιητή τότε υπάρχει σοβαρό θέμα στις φωτο η το βίντεο? Μπορώ να το παλέψω?

Γι΄αυτό το θέμα της κάμερας και κάποιων άλλων η σκέψη μου στην αρχή ήταν υπερβατική για το LG V20, αλλά δεν μπορεί να κοπέι τιμολόγιο.

Είδα πάρα πολλά κινητά σε καταστήματα και ακόμα περισσότερα από το διαδίκτυο και το φόρουμ.

Απέκλεισα το ΧΙΑΟΜΙ ΝΟΤΕ4 λόγω κάμερας.

Απέκλεισα το HONOR 6X λόγω έντασης ακουστικού και ποότητας κατασκευής.

Το ΝΟΚΙΑ 6 μου αρέσει πολύ, αλλά νομίζω ότι το Samsung j7 2017 είναι πιο καλό. Ήταν δίπλα δίπλα και τα δοκίμασα και τα δύο. Αυτό που δεν μου άρεσε στο J7 ήταν η αυτόματη φωτεινότητα, απλά δεν λειτουργούσε, δηλαδή όταν την ενεργοποιούσα απλά κατέβαζε την φωτεινότητα και δεν αυξομειωνόταν παρά μόνο χειροκίνητα, ενώ στο ΝΟΚΙΑ δούλευε όπως το ήθελα.

Αν το Νόκια ήταν στα 190 ευρώ δεν θα συζητάγαμε τώρα. Όμως έχει ίδια η και παραπάνω τιμή από το Σάμσουνγκ που είναι η επιλογή μου.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο?

Edited by kostas2712

Το nokia 5 το ειδες?

Ρε ****το η οθόνη μου τα χαλάει είναι 5,2 ίντσες και είμαι λίγο πρεσβύωπας, αλλά επειδή είναι 720χ1080, ίσως να είναι ΟΚ. Καταναλώνει και λιγότερη μπαταρία, κάνει και 180 ευρώ, θα το κοιτάξω, ευχαριστώ.

Στις 5,2 ίντσες βρήκα και αυτό προσφορά στα 159 ευρώ:

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-p9-lite-dual-sim-white-1181839.html

Edit άστο το Huawei έχει μεγάλο sar, μιλάω πολύ και θα ήθελα χαμηλό sar.

Edited by kostas2712

Ρε ****το η οθόνη μου τα χαλάει είναι 5,2 ίντσες και είμαι λίγο πρεσβύωπας, αλλά επειδή είναι 720χ1080, ίσως να είναι ΟΚ. Καταναλώνει και λιγότερη μπαταρία, κάνει και 180 ευρώ, θα το κοιτάξω, ευχαριστώ.

Στις 5,2 ίντσες βρήκα και αυτό προσφορά στα 159 ευρώ:

https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-p9-lite-dual-sim-white-1181839.html

Παρε το p9 lite πολυ καλυτερο απο το nokia

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5.5 ΚΑΙ ΠΑΝΩ

Άρα απορρίπτονται αυτόματα Nokia 5 και p9 lite, και το p8 lite 2017 με χαμηλό sar...Πάντως με πρεσβυωπία δεν θα έπαιρνα κάτι με λιγότερο απο 5.5

Edited by TheGuru
Sent neither from iphone nor android phone

Κοίτα και το mi a1 στα 240 από σκρουτζ. Έχει 800αρα, έχει γενικά καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετά καλή κάμερα στα λεφτά του (καλύτερη από honor 6x)

Βέβαια για την οθόνη δες την από κοντά σε κανένα κατάστημα. Αν είναι πολύ σημαντική για σένα τότε ίσως πρέπει να πας σε amoled.

Edited by Antretng

Κοίτα και το mi a1 στα 240 από σκρουτζ. Έχει 800αρα, έχει γενικά καλή ποιότητα κατασκευής και αρκετά καλή κάμερα στα λεφτά του (καλύτερη από honor 6x)

Βέβαια για την οθόνη δες την από κοντά σε κανένα κατάστημα. Αν είναι πολύ σημαντική για σένα τότε ίσως πρέπει να πας σε amoled.

Ωραίο το είδα, αλλά δυστυχώς δεν έχει ραδιόφωνο και νομίζω έχει πολύ υψηλό sar.

Ισχύει αυτό για το mi A1.

Σκέφτηκα να στο προτείνω αλλά μόλις διάβασα ότι μιλάς πολυ, είπα άστο καλύτερα.

Το j7 το έχει η συζυγος και είναι πολύ ευχαριστημένη. Αρκετά γρήγορο, μεγάλη οθόνη και πολυ καθαρές φωτό παρά την απουσία ois.

Τα χρώματα μόνο έδειχναν λίγο πιο άτονα σε σύγκριση με το mi A1 που είχα.

Αν δε μας τα χάλαγε αυτη η πρεσβυωπια, θα σου έλεγα να πας στο p10 lite. Τωρα που έχει πέσει η τιμή στα 265€, θεωρώ ότι συγκεντρώνει όλα τα χαρακτητιστικα που θα ήθελε κάποιος στο κινητό του.

Φοβερή εμφάνιση, ταχύτητα, 4gb ram, πολύ καλές φωτο και βίντεο. Ανέλπιστα καλές θα έλεγα. Απλά είναι 5,2".

Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• 2 weeks later...

Μπορεί να κλείσει το θέμα, αγόρασα κινητό μεταχειρισμένο (mate8), θυσίασα το ραδιόφωνο για το DASF.

Να είστε όλοι καλά!

Μπορεί να κλείσει το θέμα, αγόρασα κινητό μεταχειρισμένο (mate8), θυσίασα το ραδιόφωνο για το DASF.

Να είστε όλοι καλά!

Τι εννοείς θυσίασες το ραδιόφωνο? Αφού έχει.

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι εννοείς θυσίασες το ραδιόφωνο? Αφού έχει.

Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχεις δίκιο, ευτυχώς έχει ραδιόφωνο και notification led.