apotsi Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Ναι μην την κανεις ακομα,πολυ χαλια ουτε μερα δεν βγαζει η μπαταρια !!!!Άρα μήπως είναι καλό που δεν βγήκε ή δε θα βγει για το plus ??? Γιατί τώρα κρατάει μέρες.... Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλησπέρα παιδιά . Πήρα το tab 4 10" 32gb πριν 2 βδομάδες. Αγόρασα και πενάκι να χρησιμοποιώ γτ το θέλω για τη δουλειά. Όλα καλά τις 3 πρώτες μέρες . Μετά ήρθε και αναβάθμιση και την έκανα . Το πρώτο που παρατηρησα είναι ότι χάλασε η λειτουργία- ευαισθησία της οθόνης στο σημείο να γίνει αδύνατη η χρήση του με το πενάκι και ακόμα και με το χέρι θέλει πιο πολύ πάτημα η οθόνη για να αντιδράσει. Αν δεν το είχα δοκιμάσει αρχικά θα έλεγα ότι είναι πολύ μάπα το τάμπλετ . Αλλα δούλευε αψογα Είναι δυνατόν η αναβάθμιση να χαλασε τόσο πολύ τις ρυθμίσεις της οθόνης; Άμα κάνω επαναφορά εργοστασιακών λέτε να φτιάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 (edited) Το συγκεκριμένο tablet το έχω κι εγώ. Όντως μετά την 8.1 έγινε δύσκολη η αφή. Ξέρετε μήπως αν πάρει καμία pie και αυτό; Ή μήπως διορθωθεί με καμιά ενημέρωση ασφαλείας; Edited January 4, 2019 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Θεωρητικά με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων πρέπει να στρώσει λίγο..Αλλα επειδή διαβασα παντού για την 8.1 όταν με το καλό βγάλει κάποια διόρθωση η Lenovo πολύ ευχαρίστως να περάσω τότε την 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaka Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Έκανα επαναφορά αλλά για καποιο λόγο δεν πήγε στην προηγούμενη έκδοση. Σβησαν τα πάντα αλλά η έκδοση έμεινε η ίδια. Εννοείτε δεν διορθώθηκε η αφή. Ας ελπίσουμε να βγει καινούργια έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mas Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το το συγκεκριμένο tablet x304l 4G αλλα διάβασα σε προηγούμενο ποστ οτι δεν κανει κλήσεις με κάρτα sim, κατι το οποίο μου ειναι απαραίτητο. Ισχύει αυτό στο συγκεκριμένο; Παράθεση «Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 14, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Καλημέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το το συγκεκριμένο tablet x304l 4G αλλα διάβασα σε προηγούμενο ποστ οτι δεν κανει κλήσεις με κάρτα sim, κατι το οποίο μου ειναι απαραίτητο. Ισχύει αυτό στο συγκεκριμένο; Όχι, δεν έχει τη δυνατότητα για κλήσεις μιας και δεν υποστηρίζεται από το hardware, μόνο data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Ακόμα και τα SMS με Data τα στέλνει, παρ' όλο που έχει κάρτα SIM μέσα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Στις τελευταίες χρήσεις παρατήρησα πιο γρήγορη κατανάλωση παρόλο που δεν του έχω περάσει την 8.1 που γράφτηκαν κάποια προβλήματα με την αυτονομία..Συγκεκριμένα αντί να έχει μεγαλύτερη κατανάλωση η οθόνη στην χρήση που το κάνω,τώρα μου βγάζει σαν πρώτο στην κατανάλωση το UI συστήματος (Ν).Ξερετε τι μπορεί να φταίει;Παρατήρησα επίσης ότι ζεσταίνεται λίγο περισσότερο από ότι συνήθως...Παιχνίδια δεν παίζω αν παίζει κάποιο ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. January 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2019 Δεν κάνεις μιά επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Ζητω συγγνωμη για το offtopic αλλα εχω ενα tab 4 10 plus...υπαρχει καποιο νημα για αυτο το μοντελο X704F (4G-64gb)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 Ζητω συγγνωμη για το offtopic αλλα εχω ενα tab 4 10 plus...υπαρχει καποιο νημα για αυτο το μοντελο X704F (4G-64gb)?και εγώ το TB-X704L έχω. Εδώ είσαι, φίλος. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 και εγώ το TB-X704L έχω. Εδώ είσαι, φίλος.[/QUOTΕ Ευχαριστημενος ειμαι μεχρι στιγμης...περιμενω την original θηκη τυπου book της Lenovo και γενικα ειναι γρηγορο...με καλη οθονη ...και για αγωνες,ταινιες ειναι top νομιζω....αυτα μεχρι στιγμης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 από πού την παρήγγειλες; Εγώ από ebay πήρα μιά smart. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. January 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2019 από πού την παρήγγειλες; Εγώ από ebay πήρα μιά smart. Και εγω απο ebay απο Ισραηλ...ακομα να ερθει βεβαια...δεν εχω προχειρο το link να στο στειλω....κοιτα το εψαξα παρα πολυ και να πω την αληθεια μεχρι τελους ειχα ενδοιασμους για lenovo...μια ζωη samsung... αλλα δεν ηθελα και να δωσω ενα καρο λεφτα για το s3 κατα ποσο για το s4 που θελει 700 plus...οποτε lenovo...θα δειξει..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
const_ili Δημ. March 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2019 Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να βρω φορτιστή που να είναι ορίτζιναλ ή έστω να φορτίζει όπως όριζε ο κατασκευαστής; Δε θέλω άλλες προδιαγραφές που φορτίζουν πιο γρήγορα ή αργά. Ευχαριστώ Παράθεση TO CALL OR NOT TO CALL?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2019 https://www.ebay.com/itm/5-2V-2A-USB-Wall-Travel-AC-Power-Adapter-Charger-For-Lenovo-C-P36-original-EU/302696719000 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Μιας και η Lenovo μας ξέχασε... Εδώ έχει βγει η LineageOS 16.0 (Android 9.0) για το tablet μας. Για τα μοντέλα TB-X704F/L. Όποιος θέλει, την δοκιμάζει. https://forum.xda-developers.com/thinkpad-tablet/development/lineageos-16-0-lenovo-tab4-10-plus-t3923394 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskarlas Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Πως κανω εγκατασταση LineageOS 16.0 ? Απο το xda δε πολυβγαζω ακρη....Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2019 Ακολούθησες τις οδηγίες (instructions) που έχει στο πρώτο post και δεν το κατάφερες; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Παιδιά τελικά κάποιες αναφορές για πιο γρήγορη κατανάλωση μπαταρίας στην 8 ισχύουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts