Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δοκίμασα και δουλεύει πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης..Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το face unlock χωρίς το πάτημα του κουμπιού power?

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο..!

Το δοκίμασα και δουλεύει πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης..Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το face unlock χωρίς το πάτημα του κουμπιού power?

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο..!

Οπως σου ειπα

Ρυθμισεις->Εξυπνη βοηθεια->Ελεγχος κινησης->Πιασιμο->Ενεργοποιεις το "Αφυπνιση συσκευης"

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Δυστυχώς δεν μου λειτουργεί παντα, δεν ξέρω τι θέμα υπάρχει..Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ..

Πρεπει να το σηκωσεις ορθιο.Στην αρχη κι εγω το ειχα με το πιασιμο αλλα μετα απο λιγο εγινε λιγο σπαστικο γιατι σηκωνα το κινητο να του αλλαξω θεση στο γραφειο ή να το παρω να παω καπου και ανοιγε η οθονη οποτε το αφησα με το κουμπι.

Huawei, Apple, Vodafone

Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν ξεκλειδώνει καλα η οθόνη με face unlock (ίσως 2 στις 10 προσπάθειες)..Καμμιά ιδέα στο τι μπορεί να φταίει ή να κάνω λάθος?

Δυστυχώς για κάποιο λόγο δεν ξεκλειδώνει καλα η οθόνη με face unlock (ίσως 2 στις 10 προσπάθειες)..Καμμιά ιδέα στο τι μπορεί να φταίει ή να κάνω λάθος?

Μηπως φορας γυαλια; Μηπως δεν εχεις καλο φωτισμο; Μηπως εχεις κλειστα τα ματια σου; Μηπως εισαι πολυ κοντα ή μακρια; Μηπως το κρατας με λαθος κλιση; Μηπως δεν εκανες καλο record;

Huawei, Apple, Vodafone

Σβήσε το προηγούμενο και ξαναδοκίμασε με άπλετο φως.

Έχω ένα προβληματακι με τη σύνδεση του Mate με Fiio Mark 2. Ενώ δουλεύει μια χαρά στη μουσική δυστυχώς φορτίζει το Fiio με αποτέλεσμα η μπαταρία να διαρκεί για κανένα δίωρο το πολύ.

Υπάρχει τρόπος να μην φορτίζει εξωτερικές συσκευές ή θα πρέπει να αλλάξω καλώδιο; Και αν αλλάξω καλώδιο θα λυθεί το πρόβλημα ή θα κάνω μια τρύπα στο νερό;

Το έψαξα λίγο και φαίνεται πως τα DACs (ή τουλάχιστον τα Fiio) με τις android συσκευές πολλές φορές δεν τα πάνε καλά. Στο παρακάτω άρθρο αναφέρονται κάποιες αιτίες http://www.fiio.me/forum.php?mod=viewthread&tid=42792.

Από ότι κατάλαβα εν συντομία λένε ότι φταίει η πληθώρα hardware και software setup. Η λύση συχνά είναι απλή και πολλοί προτείνουν αυτό το καλώδιο: https://www.ebay.com/itm/292052970340?rmvSB=true.

Το κακό είναι πως υπάρχει περίπτωση στο επόμενο update να αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της θύρας από τον κατασκευαστή οπότε το πρόβλημα εμφανίζεται ξανά.

Παρήγγειλα το καλώδιο, θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω για όποιον ενδιαφέρεται.

Μπορεί κάτι απο όλα που αναφέρεις να φταίει..Είμαι στο γραφείο, θα δοκιμάσω και εξω και θα δω τι θα γίνει..Ευχαριστώ πάντως για την εως τώρα βοήθεια!

Για πείτε ρε παιδιά με την τελευταία αναβάθμιση είχαμε διαφορά στην μπαταρία;

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε εμενα μπορω να πω καλυτερα απο την 142 αλλα εκανα καλο train το NPU και παραληλα απεγκατεστησα το AppGalery και το HuaweiRCS που ετρεχαν συνεχεια απο πισω (δεν χρειαζομαι RCS μεσω carrier). Βεβαια παρατηρησα οτι οταν streamαρεις βιντεο ζεστενεται λιγο παραπανω αλλα μπορει να φταιει και ο καιρος ή το νεο feature του Chrome (spectre protection).

Huawei, Apple, Vodafone

Ετοιμάζομαι να μπω και γω στην οικογένεια... των mate .. δεν δίνω +200 για το p20 pro για κανένα λόγο και έχω την αίσθηση ότι ότι αναβαθμίσεις πάρει το p20 θα τις πάρει και το mate .

Κάποιος φίλος ρώτησε για κόστος αλλαγής πλατης που του έσπασε... Έχουμε καμία εικόνα τιμης;

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Mate 10 Pro

Δεν έχω παρατηρήσει κάποια αισθητή διαφορά. Αν υπάρχει αλλαγή πάντως αυτή είναι μικρή και είναι προς το καλύτερο.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Παιδιά, για ριξτε μια ματια εδώ.

Γίνεται .... του firmware το σιδηρούν κιγκλίδωμα!

http://huawei-firmware.com

Έχει ... τα πάντα!

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Εντάξει φίλε θα μπορούσε να ήταν χειρότερα. Βάλε ένα wallet case (όπως εγώ που είμαι απρόσεχτος) για να μην εκνευρίζεσαι όταν το βλέπεις. Θα το έχεις και σαν πορτοφόλι :)

Πόσο καιρό κράτησε το screen protector της μαμάς του εσείς που το έχετε καιρό;

Αν διαβάσεις το μήνυμα μου θα δεις ότι γράφω ότι έβγαλα την θήκη για να βάλω δεύτερη Sim. Εννοείται ότι το τηλέφωνο είναι πάντα σε θήκη (spigen).

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Ωραία πράγματα.

Ποιά είναι η εφαρμογή "Huawei club" που λέει?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ως κατοχοι του συγκεκριμενου τηλεφωνου πιστευετε οτι η οθονη του (ips oled) ειναι καλυτερη απο την optic amoled του oneplus 6 και την lcd του p20?

Καλησπερα με μια απορία..

Η υψηλη καταναλωση που εχει εδω στο viber, αλλα και σε καποιες αλλες εφαρμογες, και σου δινει δυνατοτητα να την απενεργοποιησεις, τι κανει?!

41687662860_560e1fb9be_c.jpgScreenshot_20180716-113241 by apollodelphi1, on Flickr

Δεν θα ελέγχει και δεν θα σε ενημερωνει αν η συγκεκριμένη εφαρμογή καταναλώνει πολύ μπαταρία, ώστε να λάβεις τα μέτρα σου.

Όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις αναβάθμιση...

3+ GB....bfafb6412b80b12e922471ce499730c3.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν θα ελέγχει και δεν θα σε ενημερωνει αν η συγκεκριμένη εφαρμογή καταναλώνει πολύ μπαταρία, ώστε να λάβεις τα μέτρα σου.

Αα, μαλιστα καταλαβα! οποτε ειναι μονο για να σ ενημερωνει.. Σ ευχαριστω!

Με πρόλαβες και εγώ αυτή την απορία έχω. Δηλαδή όταν είναι στο ΟΝ σε ενημερώνει (αλλά δε κάνει βελτιστοποίηση αφού αυτή είναι άλλη ρύθμιση); Τί είδους ειδοποίηση;

Με πρόλαβες και εγώ αυτή την απορία έχω. Δηλαδή όταν είναι στο ΟΝ σε ενημερώνει (αλλά δε κάνει βελτιστοποίηση αφού αυτή είναι άλλη ρύθμιση); Τί είδους ειδοποίηση;

Βαλε στο Google drive να ανεβασεις ενα μεγαλο αρχειο 3GB και ασε το κινητο να μπει στην αναμονη, μετα απο λιγα λεπτα θα σε ειδοποιησει οτι η εφαρμογη Google Drive κανει υψηλη καταναλωση. Στην ουσια σε προειδοποιει οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη καταναλωνει πολυ μπαταρια ενω ειναι στο παρασκηνιο. Αν εσυ το απενεργοποιησεις για την συγκεκριμενη εφαρμογη δεν θα σου ερθει αυτη η ειδοποιηση.

Huawei, Apple, Vodafone

Βαλε στο Google drive να ανεβασεις ενα μεγαλο αρχειο 3GB και ασε το κινητο να μπει στην αναμονη, μετα απο λιγα λεπτα θα σε ειδοποιησει οτι η εφαρμογη Google Drive κανει υψηλη καταναλωση. Στην ουσια σε προειδοποιει οτι η συγκεκριμενη εφαρμογη καταναλωνει πολυ μπαταρια ενω ειναι στο παρασκηνιο. Αν εσυ το απενεργοποιησεις για την συγκεκριμενη εφαρμογη δεν θα σου ερθει αυτη η ειδοποιηση.

Δεν είχε τύχει ποτέ αλλά ήσουν ξεκάθαρος. Ευχαριστούμε. Οπότε τα βάζω ολα στο ON.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro