PoLiThS Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Έχει βελτιωθεί και η λήψη;βγάζει καλύτερες Φωτογραφιες; Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enduracell Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Τα gestures είναι bugη, μερικές φορές στο swipe up για τα ενεργά apps δεν τα κάνει προβολή (είναι αόρατα) ή αφήνει για background την τρέχουσα προβολή. Για φώτο θέλει να το ψάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Τα gestures είναι bugη, μερικές φορές στο swipe up για τα ενεργά apps δεν τα κάνει προβολή (είναι αόρατα) ή αφήνει για background την τρέχουσα προβολή. Για φώτο θέλει να το ψάξω. Στην αρχη ειχα μπερδευτει και τα ειχα κανει swipe προς τα κατω οπου ετσι τα κλειδωνει και απορουσα γιατι ενω πατουσα τον καδο να κλεισουν αυτα εμεναν ανοικτα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Να ρωτήσω λίγο με το performance mode βλέπετε δραματική πτώση στη μπαταρία; γιατί τώρα στην 9 δεύτερη μέρα και μου δείχνει η συσκευή πολύ καλύτερη διάρκεια από την 157 Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 BLA-L09 (C432) / το μονόκαρτο, τίποτα ακόμα με την αναβάθμιση! Κάπου διάβασα πως το ίδιο μοντέλο στην Αγγλία την πήρε χθες με Voda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Δικαρτη συσκευή ,με cosmote. Αναβάθμιση δεν ερχόταν. Έβαλα Vodafone κάρτα φίλου, ούτε πάλι. Απενεργοποίησα το cosmote και ήρθε. Έκανα την αναβάθμιση , και όλα φαίνονται να τσουλανε φυσιολογικά. Θα το αφήσω ως έχει κάνα 2 μέρες και με τη πρώτη ευκαιρία κάνω επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Δικαρτη συσκευή ,με cosmote. Αναβάθμιση δεν ερχόταν. Έβαλα Vodafone κάρτα φίλου, ούτε πάλι. Απενεργοποίησα το cosmote και ήρθε. Έκανα την αναβάθμιση , και όλα φαίνονται να τσουλανε φυσιολογικά. Θα το αφήσω ως έχει κάνα 2 μέρες και με τη πρώτη ευκαιρία κάνω επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Τι εννοείς "Απενεργοποίησα το cosmote και ήρθε" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Τι εννοείς "Απενεργοποίησα το cosmote και ήρθε"Καλημέρα, την απενεργοποιησε μέσα από τις ρυθμίσεις σαν να μην έχει άλλη sim και εγώ αυτό έκανα και ήρθε, μάλλον λόγο cosmote sim και επειδή η cosmote δεν έχει ακόμα έτοιμο το δικό της αρχείο δεν κατεβαίνει η rom Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλημέρα, την απενεργοποιησε μέσα από τις ρυθμίσεις σαν να μην έχει άλλη sim και εγώ αυτό έκανα και ήρθε, μάλλον λόγο cosmote sim και επειδή η cosmote δεν έχει ακόμα έτοιμο το δικό της αρχείο δεν κατεβαίνει η rom Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Πος ακριβώς το κάνεις αυτό, ποια ρύθμιση είναι αυτή? Έχω την εντύπωση πως για μας φταίει το πάτς που ειχαμε/έχουμε της Cosmote. Αυτό υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησουμε? Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Πος ακριβώς το κάνεις αυτό, ποια ρύθμιση είναι αυτή? Έχω την εντύπωση πως για μας φταίει το πάτς που ειχαμε/έχουμε της Cosmote. Αυτό υπάρχει τρόπος να το απενεργοποιησουμε?Βάλε κάρτα Vodafone η wind απενεργοποιησε της cosmote και θα κατέβει εδώ η ρύθμιση που έλεγα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Βάλε κάρτα Vodafone η wind απενεργοποιησε της cosmote και θα κατέβει εδώ η ρύθμιση που έλεγα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω Vodafone δύο μήνες τώρα! Αλλαγή απο Cosmote σε Vodafone (εταιρικό πρόγραμμα). Τα έχω κάνει όλα αυτά που λέτε, αλλά τίποτα! Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Καλημερα και χρόνια πολλά...Ρε παιδιά παιδευεστε με τις σιμ και τους παρόχους;;; Αν δεν είναι branded η συσκευή σας...το μόνο που θέλει είναι λίγο υπομονή να πάρει το imei σας σειρά ... Τίποτα άλλο...Στα δικαρτα έχετε δύο ΙΜΕΙ και ίσως εκεί να σας μπερδεύει το βάλε βγάλε της σιμ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drentzi Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Παιδια εγω εχω το δικαρτο αγορασμενο απο γερμανο πριν λιγες βδομαδες και πηρα την αναβαθμιση στις 24/12 με wind. Θεμα τυχης ειναι, απλα θελει υπομονη.. Κατι αλλο σχετικα με την καμερα. Στην χειροκινητη λειτουργια πορτραιτου, για κανει το bokeh effect, πρεπει να επιλεξω απο το εικονιδιο που εμφανιζει κατω αριστερα να κανει κυκλους ή καρδουλες ή ρομβους ξερω γω στους φωτισμους που θα φαινονται θολα απο πισω. Αν το αφησω στην επιλογη <καθολου>, δεν κανει τη θολουρα. Απλα μου φαινεται περιεργο που πρεπει να κανει σχηματακια στον φωτισμο του backround για το bokeh αλλιως δεν το κανει καθολου. Δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κανεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Κάποιοι που έκαναν την αναβάθμιση και έχουν λίγες μέρες.. Ας μας πουν αν είναι όλα καλά Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εμενα δεν έχει έρθει ακόμα Το firmware finder μου δείχνει ως πιο φρέσκια την 158 που δεν είναι approved κιόλας !!! Από Γερμανό αγορασμενο Δεν βλέπω να είναι branded Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HvsS Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Εμενα δεν έχει έρθει ακόμα Το firmware finder μου δείχνει ως πιο φρέσκια την 158 που δεν είναι approved κιόλας !!! Από Γερμανό αγορασμενο Δεν βλέπω να είναι branded Και μένα ακριβώς το ίδιο λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Και μένα ακόμα να έρθει, το πήρα το Δεκέμβριο του 2017,ειναι dual και έχω Wind αλλά δεν είναι Branded. Αν πηγαίνει σύμφωνα με το immei κάηκα, εμένα ξεκινάνε και τα δύο από 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tesla46 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 καλησπερα και χρονια πολλα ... και εμενα δεν εχει ερθει ακομα αγορασμενο απο PUBLIC 5ος του 2018 ... αυτο με το branded ξε branded πως το ξερουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Και μένα ακόμα να έρθει, το πήρα το Δεκέμβριο του 2017,ειναι dual και έχω Wind αλλά δεν είναι Branded. Αν πηγαίνει σύμφωνα με το immei κάηκα, εμένα ξεκινάνε και τα δύο από 8.Και εμένα dual Δεκέμβριο 2017 ξεκινάνε από 8 και τα 2 imei. Δεν ήρθε ακόμη Vodafone Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Παιδιά το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο υπομονή, τίποτα περισσότερο. Θα έρθει. Αντί να λέμε και να ξαναλέμε σε ποιον ήρθε και σε ποιον όχι, καλό θα είναι αυτοί που την εγκατέστησαν ήδη να μας λεν εντυπώσεις κλπ. Καλή συνέχεια των εορτών και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Όλα πολύ καλύτερα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχω την αίσθηση ότι με το WIFI αργούν να φορτώσουν οι σελίδες σε όλους τους browser και στοfb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Στο εξωτερικό κάποιοι περίμεναν την 9 και τους ήρθε η 158. Η 9 έχει bugs τα οποία δεν ξέρω αν διορθώνονται με reset, κάτι το οποίο δεν έκανα ακόμη φοβούμενος το bug με το erecovery. Το σίγουρο είναι ότι μια αναβάθμιση την χρειάζεται το EMUI9 για να ισιώσει. Παίζει και η περίπτωση να την σταμάτησαν λόγω bugs που λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Σε όσους δεν έχει έρθει και την περιμένουν, υπομονή τίποτα άλλο. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meltinpot Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Στο εξωτερικό κάποιοι περίμεναν την 9 και τους ήρθε η 158. Η 9 έχει bugs τα οποία δεν ξέρω αν διορθώνονται με reset, κάτι το οποίο δεν έκανα ακόμη φοβούμενος το bug με το erecovery. Το σίγουρο είναι ότι μια αναβάθμιση την χρειάζεται το EMUI9 για να ισιώσει. Παίζει και η περίπτωση να την σταμάτησαν λόγω bugs που λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Σε όσους δεν έχει έρθει και την περιμένουν, υπομονή τίποτα άλλο.Λίγες ώρες λειτουργίας δουλεύει απροβληματιστα σε μένα. Ίσως λίγο παραπάνω κατανάλωση η μπαταρία. Έκανα απλά αναβάθμιση , δε το εστησα από την αρχή!! Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Στο εξωτερικό κάποιοι περίμεναν την 9 και τους ήρθε η 158. Η 9 έχει bugs τα οποία δεν ξέρω αν διορθώνονται με reset, κάτι το οποίο δεν έκανα ακόμη φοβούμενος το bug με το erecovery. Το σίγουρο είναι ότι μια αναβάθμιση την χρειάζεται το EMUI9 για να ισιώσει. Παίζει και η περίπτωση να την σταμάτησαν λόγω bugs που λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Σε όσους δεν έχει έρθει και την περιμένουν, υπομονή τίποτα άλλο. Τι bugs έχει; Στην beta που ήμουν ένα μήνα + ...ότι ήταν το διόρθωσαν...Που έχουν αναφερθεί τα bugs.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2018 Τι bugs έχει; Στην beta που ήμουν ένα μήνα + ...ότι ήταν το διόρθωσαν...Που έχουν αναφερθεί τα bugs.... Εχω ηδη αναφερει πιο πριν για την φωτεινοτητα που μαλλον γινεται conflict με το adaptive brightness του ιδιου του android 9 και ακομα εχει προβλημα το "σκουροτερα χρωματα διεπαφης" οπου καποιες φορες δειχνει τα εικονιδια των εφαρμογων σε καποια μενου μεγαλα, ακομα αν πας στην εκκινηση εφαρμογων μπορει να δεις ασπρο φοντο με ασπρα γραμματα και αναγκαστηκα να πρεπει να το βγαλεις το μαυρο θεμα και να το ξαναβαλεις. Απο το πουθενα χτες μου εβαλε ολες τις εφαρμογες στην αυτοματη διαχειρηση ενω τα εχω σε χειροκινητη, χτες εκατσα κι εβγαλα απο ολες τις εφαρμογες μια μια την δονηση και σημερα ολες την ειχαν ξανα κι εκατσα παλι να την βγαλω. Αυτα πιστευω με μια επαναφορα θα στρωσουν αλλα περιμενω να δω τι παιζει με το erecovery αν τελικα φευγει μετα απο επαναφορα στην Pie. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts