PoLiThS Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Νέα έκδοση... Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Νέα έκδοση... Sent from my Mate 10 pro Την εγκαθιστά όμως; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Εννοειται οχι!Not appoved ειναι..22 του μηνα βγηκε! Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Νέα έκδοση... Sent from my Mate 10 pro Έλα μωρέ... Κάνα patch για το fortnite θα είναι :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Έλα μωρέ... Κάνα patch για το fortnite θα είναι :lol::lol::lol: Μπα, κοντά στα 3GB δεν το νομίζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Μπα, κοντά στα 3GB δεν το νομίζω Ναι βρε συ. Αστειεύομαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 εχει τετοια επιλογη και ειναι ενεργοποιημενη.θα την απενεργοποιησω και θα δω.στα στατιστικα του κινητου δεν φαινεται τι τρωει την μπαταρια απλως στην αναμονη πεφτει πολυ γρηγορα.φιλε fanatike γιατι δεν συνδεεις το mate στην πενταρα?ανοιξε και την 5gh θα εχεις 2 ssid και θα συνδεεις τα παλια στην 2.4gh και αυτα που υποστηριζουν στην 5gh μπαντα.Γίνεται να έχω ταυτόχρονα και τις δύο μπάντες ενεργές? Εχω την εντύπωση ότι δεν με αφήνει. Θα το ξαναδώ όμως μόλις πάω σπίτι. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zak81 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Γίνεται να έχω ταυτόχρονα και τις δύο μπάντες ενεργές? Εχω την εντύπωση ότι δεν με αφήνει. Θα το ξαναδώ όμως μόλις πάω σπίτι. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. βεβαιος γινεται.βαλε διαφορετικο ονομα για να τα ξεχωριζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Εμένα 5ghz μια χαρά πάντως Sent from my Mate 10 pro Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παίδες η 5ghz τρωει παραπανω μπαταρία?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Έπιασα στα χέρια μου το Mate 20 lite & έβαλα την βάση πλοήγησης (την παύλα) & ήταν πολύ καλή.... Δεν βλέπω την ώρα να την πάρουμε & εμείς. Όχι ότι με χαλάει αυτή που έχουμε αλλά ορισμένες φορές είναι σε σημείο που ενοχλεί & την μεταφέρω ποτέ κάτω & πότε πάνω για να κάνω την δουλειά μου. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) βεβαιος γινεται.βαλε διαφορετικο ονομα για να τα ξεχωριζεις.Και όμως. Δεν γίνεται. Έβαλα και διαφορετικό ssid αλλά μόλις ενεργοποιω τους 5g, απενεργοποιεί τους 2.4g. Δεν μπορώ να έχω και τα δύο ενεργά. Εμένα 5ghz μια χαρά πάντως Sent from my Mate 10 pro Μια χαρά δουλεύει, και τις δυο μπάντες μαζί δεν με αφήνει να εχω. Ή 2.4 ή 5. Ταυτόχρονα, γιοκ! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Edited September 25, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Και όμως. Δεν γίνεται. Έβαλα και διαφορετικό ssid αλλά μόλις ενεργοποιω τους 5g, απενεργοποιεί τους 2.4g. Δεν μπορώ να έχω και τα δύο ενεργά. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro.φιλε πως ενεργοποιείς 5g Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 φιλε πως ενεργοποιείς 5gΜπαινεις στο setup του ρουτερ (ip:192.168.1.1) βάζοντας το password, (αν δεν το έχεις αλλάξει το γράφει στην πλάτη του στο καρτελακι), πας στις ρυθμίσεις και σου έχει επιλογή για 2.4 και για 5. Έχει τσεκαρισμενο το 2.4, κάνεις κλίκ στο 5 και that's it. Αποσυνδέεται για λίγο και μετά απο λίγο συνδέεται πάλι αλλά στους 5g. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Μπαινεις στο setup του ρουτερ (ip:192.168.1.1) βάζοντας το password, (αν δεν το έχεις αλλάξει το γράφει στην πλάτη του στο καρτελακι), πας στις ρυθμίσεις και σου έχει επιλογή για 2.4 και για 5. Έχει τσεκαρισμενο το 2.4, κάνεις κλίκ στο 5 και that's it. Αποσυνδέεται για λίγο και μετά απο λίγο συνδέεται πάλι αλλά στους 5g. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro.ποιο ρουτερ-μοντεμ έχεις??? Επειδη έβαλα ενα Xiaomi Mi Router 4 σαν repeater μαζι με το Speedport Entry 2i της cosmote κ το ρύθμισα σε auto dual band δεν συνδέεται το κινητό σε 5hz ενω το box που εχω (bellink gs1) συνδέεται κανονικά σε 5hz....νόμιζα εχει επιλογη το κινητό.... συγνώμη αν βγηκα λίγο εκτος νήματος Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Παιδια αξιζει λετε να κανω ανταλλαγη με lg g7 thinq?Για το dual, έτσι? Ναι, εγώ θα το αντάλλασα. Εννοείται αψεγάδιαστο. Αν είναι και σφραγισμένο, ακόμη καλύτερα. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ποιο ρουτερ-μοντεμ έχεις??? Επειδη έβαλα ενα Xiaomi Mi Router 4 σαν repeater μαζι με το Speedport Entry 2i της cosmote κ το ρύθμισα σε auto dual band δεν συνδέεται το κινητό σε 5hz ενω το box που εχω (bellink gs1) συνδέεται κανονικά σε 5hz....νόμιζα εχει επιλογη το κινητό.... συγνώμη αν βγηκα λίγο εκτος νήματοςSpeed port W724V type CI. Γιατί να βγηκες εκτός? Όχι βέβαια! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Για το dual, έτσι? Ναι, εγώ θα το αντάλλασα. Εννοείται αψεγάδιαστο. Αν είναι και σφραγισμένο, ακόμη καλύτερα. Όχι το μονοκαρτο. Καινούριο είναι 2 εβδομάδων απλά δεν έχει τον δικό του φορτιστή και το κουτί.. Πολυ αξιόλογο άτομο με πολλές αξιολογήσεις αλλά λόγω αυτων τον ελλείψεων θα έχω πρόβλημα στην μεταπωληση μετά.. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Όχι, θα το παντρευτείς. Ή θα αναγκαστεις να το δώσεις πολύ κάτω. Αστο! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Όχι, θα το παντρευτείς. Ή θα αναγκαστεις να το δώσεις πολύ κάτω. Αστο! Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro.Αυτό σκέφτηκα και εγώ man.. Οπότε μένω με το Mate προς το παρών και βλέπουμε. Η αλλαγή θα γινόταν 1 προς 1 χωρίς χρηματική διαφορά αλλά και πάλι... Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Όχι ρε φίλε. Πες τον φορτιστή τον βρίσκεις. Τα υπόλοιπα? Το κουτί? Αποδείξεις αγοράς? Συν του οτι δίνεις δικαρτο 6/128 και θα πάρεις μονοκαρτο 4/64? Δεν λέει. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Όχι ρε φίλε. Πες τον φορτιστή τον βρίσκεις. Τα υπόλοιπα? Το κουτί? Αποδείξεις αγοράς? Συν του οτι δίνεις δικαρτο 6/128 και θα πάρεις μονοκαρτο 4/64? Δεν λέει. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro.Απόδειξη αγοράς έχει κανονικά μαζί με θήκη. Ήθελα να το δοκιμάσω αλλά πιστεύω είναι υποβαθμίση.. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Πάλι καλά που έχει απόδειξη. Μα καλά, το κουτί το πέταξε? Σαφέστατα υποβάθμιση. Άντε αν ηταν το δικαρτο να έκανες τα στραβά μάτια για τα - 2/64. Αλλά και μονοκαρτο, χωρίς παραλκομενα και χωρίς διαφορά? Όχι. Με αυτά τα δεδομένα δεν θα αντάλλασα. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 (edited) Πάλι καλά που έχει απόδειξη. Μα καλά, το κουτί το πέταξε? Σαφέστατα υποβάθμιση. Άντε αν ηταν το δικαρτο να έκανες τα στραβά μάτια για τα - 2/64. Αλλά και μονοκαρτο, χωρίς παραλκομενα και χωρίς διαφορά? Όχι. Με αυτά τα δεδομένα δεν θα αντάλλασα. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro.Ε ναι έτσι φίλε μου. Εγώ έχω 4 καλές θήκες + την δικιά του, μπρος πίσω film νανοτεχνολιας και ακουστικά, φορτιστής αχρησιμοποιητα διότι το φορτίζω με φόρτιστη 0.5amper. Οπότε άκυρο εάν και ήθελα να το δοκιμάσω αλλά δεν κάνω τόσους συμβιβασμους. Όσον αφορά το κουτί δεν ξέρω και μου φάνηκε περίεργο.. Συγγνώμη για το off-topic παιδιά. Mate the 10 pro be with you Edited September 25, 2018 by johnnyman25 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Σωστός. Έχε υπόψιν κιόλας οτι τα LG χάνουν πολύ γρήγορα την αξία τους. Μόνον η σειρα V, κρατάει κάπως! Τέλος και απο μένα το off topic, πίσω στο θέμα μας. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν γνωρίζει κάποιος φίλος πως γίνεται να έχω ταυτόχρονα και 2.4g και 5g wlan στον συγκεκριμένο ρουτερ βοηθήσει. Ενω στα help topics λέει οτι μπορείς να έχεις μαζί και τις δύο μπάντες, δεν δίνει την δυνατότητα. Τουλάχιστον απ' ότι βλέπω, εγώ. Η επιλογή για ενεργοποίηση της κάθε μιας δουλεύει σαν ρόκερ. Τικαροντας την μια, απενεργοποιεί την άλλη. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenangel Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας... Άλλα όταν είσαι σχεδόν όλη μέρα σε ενα φουσκωτό κ τις περισσότερες φορές με πάνω απο 4bfr είναι λίγο δύσκολο να κρατήσεις το κινητό στεγνό ακόμα και αν χρησιμοποιεις θήκη. Οπότε περίμενα απο ενα αδιάβροχο κινητό να βγάλει πάνω απο 4ς μήνες. Μαλλον το προβλημα ειναι οτι το νερό ήταν θαλασσινό οπότε του πέταξε τα μάτια τσακ μπαμ έξω. Λιγες μέρες πριν, κατά την διάρκεια της φόρτισης έβγαζε κατι μνμ για υγρασια!!! Μαλλον θα έπρεπε να ειχα δείξει περισσότερο προσοχή. ,, Τουλάχιστον αυτό δεν κατέληξε στον πάτο όπως πέρσι ένα samsung και ένα xiaomi... Εαν δεν το καλύψει η εγγύηση γνωρίζει κάποιος πόσο είναι το κόστος αλλαγής της οθόνης? Είμαι διατεθειμένος να δώσω εως 250€Μετά από δύο μέρες στο service τέλος καλά όλα καλά.... Άλλαξαν το touch της οθόνης την καλωδιοταινία της φόρτισης κ του ριξανε κ μια εβδομάδα.... Ούτε λόγος για πρόβλημα υγρασίας.... Οπότε μπορείτε να το βουτάτε άφοβα. Πάντως εγώ θα του μειώσω τα μακροβουτια κ αν κάνει κάποιο ξέπλυμα με γλυκό νερό.... Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts