johnnyman25 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Καλησπέρα στη παρέα! Το 4G+ σε cosmote δουλευει παιδια?Γειά σου φίλε μου. Κανονικότατα και 4g+ και volte - vowifi αρκεί να τα ενεργοποιήσεις. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Στο Android 8 δεν γίνεται Με το s8 plus που είχα είχε επιλογή κανονικά δεν άκουγα τα Ντιν Ντον να χοροπηδάω:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits3 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Τελικα η 146 περιεχει το GPU Turbo μαζι με το Gamesuite που σου επιτρεπει να αλλαζεις τα Power Modes. Για Tempered Glass να αποφυγεις τα 5D aka FullScreen γιατι θα εχεις θεμα με θηκες και επειδη οι 5D εχουν "κολλα" μονο στις ακρες στην μεση θα εχεις Hallo effect. Ευχαριστω! για θηκη εχεις καποια να προτεινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλησπέρα παιδιά νέος στο νήμα και θέλω να κάνω μια ερώτηση, ο ήχος ειδοποιήσεων πως χαμηλώνει? Εννοώ μόνο αυτός και όχι και ο ήχος έντασης κλήσεις μαζί του. Έχω ψάξει και δεν το έχω βρει. Αν μπορεί κάποιος να μου πει ευχαριστώ.Δεν γίνεται στο Huawei . Μλκ γτ πολλές φορές κατεβάζω τον ήχο και μετά με παίρνουν κ δν ακούω . Έπρεπε να διαχωρίσει τους ήχους ειδοποίησης με τον ήχο κλήσης Στάλθηκε από Χαβάη Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Καλησπέρα και απο εμενα. Μια ερώτηση θελω να κανω. Πως να βαλω μια εφαρμογή, παιχνιδι πιο συγκεκριμένα, να μην κλεινει οταν το αφήνω ανοιχτό στο παρασκήνιο. Γιατί αλλαζω tabs και επανεκκινεί συνεχως. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Επιλέγεις "κανένα" ...στις ρυθμίσεις ήχου... Ή πας μέσα από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων και στον ήχο πάλι επιλέγεις "κανένα" και ενεργοποιείς την "Δόνηση sim1" Ή "Δόνηση sim2" αν χρησιμοποιείς δύο κάρτες.... Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και απο εμενα. Μια ερώτηση θελω να κανω. Πως να βαλω μια εφαρμογή, παιχνιδι πιο συγκεκριμένα, να μην κλεινει οταν το αφήνω ανοιχτό στο παρασκήνιο. Γιατί αλλαζω tabs και επανεκκινεί συνεχως. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις > εφαρμογές > βρίσκεις την εφαρμογή που θες και πατάς επάνω της > μπαταρία > εκκινηση > Βγάζεις την αυτόματη διαχείριση και αφήνεις ανοιχτή την τελευταία επιλογή (λειτουργία στο παρασκήνιο). Το ίδιο μπορείς να κάνεις και από το μενού της μπαταρίας (χρήση μπαταρίας > την εφαρμογή που θες > εκκίνηση > κ.τ.λ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Ενω εχω κλειστα τα δεδομενα μου εμφανιζει 4g στην οθονη χωρις να δουλευουν. Μου το ειχε κανει και παλια αλλα εκανα επανακινηση και εστρωσε τωρα τιποτα. Τι να κανω ωστε να φυγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Μήπως έχεις ενεργό το volte? Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkasi Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Πως το βλεπω αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Αστο, δεν το έχεις. Αλλιώς θα ήξερες για τι πρόκειται. Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Ενω εχω κλειστα τα δεδομενα μου εμφανιζει 4g στην οθονη χωρις να δουλευουν. Μου το ειχε κανει και παλια αλλα εκανα επανακινηση και εστρωσε τωρα τιποτα. Τι να κανω ωστε να φυγει? Αν δεν σε ενδιαφερουν τα Mobile Data τοτε στο: Ρυθμισεις->Ρυθμισεις ασυρματων & δικτυων->Δικτυο κινητης τηλεφωνιας->Προτιμωμενος τυπος δικτυου->Επιλεγεις αυτο που θες Αν θες να εχεις την μικροτερη καταναλωση μπαταριας επελεξε 2G Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 (edited) Πως το βλεπω αυτο Αν θέλεις ντε και καλά να απενεργοποιήσεις τα δεδομένα και να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα έχεις κάποια χρέωση ούτε και από κάποια λανθασμένη κίνηση, που μπορεί να μην την πάρεις πρέφα ότι την έκανες, ή κάποια εφαρμογή να σου ανοίξει τα data, πας στο: Ρυθμίσεις, ρυθμίσεις ασυρμάτων & δικτύων, Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, ονομα σημείου πρόσβασης, ταπ στο κυκλάκι με το i, σημειώνεις κάπου αυτό που γράφει στην γραμμή ΑΡΝ στα δεξιά και ή το σβήνεις ή το πειράζεις λίγο ώστε να μην μπορεί πλέον να συνδεθεί. Π.Χ. αν σου γράφει "internet" άλλαξέ το σε "internet123". Έτσι θα είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα έχεις κάποιο απρόοπτο. Βέβαια όποτε θέλεις μπορείς να πας να το διορθώσεις και να το κάνεις πάλι "internet" και θα είσαι κομπλέ. PS: Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για τα mms, που είναι ακριβώς από κάτω, στο μενού "όνομα σημείου πρόσβασης" . Edited July 24, 2018 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_margon Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα στην παρέα..κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του κινητού..σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος!! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή του gmail..Δεν μου εμφανίζει τα mail, πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω ανανέωση για να τα δω..Ενώ σε ένα τάμπλετ σε ένα τάμπλετ Lenovo που έχω λειτουργεί άψογα...αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο θέμα;;;; Ξέχασα να αναφέρω ότι η εφαρμογή του yahoo δουλεύει μια χαρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα στην παρέα..κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του κινητού..σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος!! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή του gmail..Δεν μου εμφανίζει τα mail, πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω ανανέωση για να τα δω..Ενώ σε ένα τάμπλετ σε ένα τάμπλετ Lenovo που έχω λειτουργεί άψογα...αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο θέμα;;;; Ξέχασα να αναφέρω ότι η εφαρμογή του yahoo δουλεύει μια χαρά.. Δες στις ρυθμίσεις του Gmail κάθε πότε συγχρονίζει....μπορεί να είναι και ποτέ!!! Δες στην μπαταρία μήπως έχει αυτόματη διαχείριση η εφαρμογή που δεν την αφήνει να συγχρονίζει.... Και σαν τελευταία λύση...παίρναμε και το Gmail στο yahoo να τα έχεις όλα σε ένα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα στην παρέα..κάτοχος εδώ και λίγες μέρες του κινητού..σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος!! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εφαρμογή του gmail..Δεν μου εμφανίζει τα mail, πρέπει να μπω στην εφαρμογή και να κάνω ανανέωση για να τα δω..Ενώ σε ένα τάμπλετ σε ένα τάμπλετ Lenovo που έχω λειτουργεί άψογα...αντιμετωπίζει άλλος το ίδιο θέμα;;;; Ξέχασα να αναφέρω ότι η εφαρμογή του yahoo δουλεύει μια χαρά.. Ρυθμισεις->Χρηστες και λογαριασμοι->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες ενεργοποιησε το "Αυτοματος συχρον. δεδομενων" Ακομα στο: Ρυθμισεις->Χρηστες και λογαριασμοι->Google->Ενεργοποιησε το "Συχρονισμος Gmail" Στο Ρυθμισεις->Μπαταρια->Βελτιστοποιηση θα σου εμφανισει οτι "Ειναι ενεργιποιημενος ο αυτοματος συχρονισμος,απενεργοποιηστε τον για εξοικονομηση ενεργειας" αυτο απλα απρεκαμψε το και μην πατησεις στο "ΒΕΛΤΙΣΤ." Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Να ρωτήσω κάτι; Ή κάμερα του κινητού έχει αισθητήρα 20mpixel ή είναι λογισμικό του 12 έχει; Είδα ότι στο 20 δεν κάνει ζουμ. Για μια λήψη χωρίς ζουμ ποια ρύθμιση αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Να ρωτήσω κάτι; Ή κάμερα του κινητού έχει αισθητήρα 20mpixel ή είναι λογισμικό του 12 έχει; Είδα ότι στο 20 δεν κάνει ζουμ. Για μια λήψη χωρίς ζουμ ποια ρύθμιση αξίζει; Η εχρωμη ειναι 12 και η ασπρομαυρη 20 αλλα μπορει να σου τραβηξει 20 εχρωμη με ενα τρικ που κανει. Περνει την ασπρομαυρη 20 και βαζει τα χρωματα απο την εχρωμη. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Πάντως δεν δουλεύουν τα widgets ακόμα; Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Εγώ πάντως και μετά από επαναφορά σήμερα μετά από σχεδόν 10 μέρες πάλι σταμάτησε να ακούγονται οι ήχοι από το ηχείο και να ακούγονται από το ακουστικό. Αυτό παρουσιάστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ελπίζω μετά την επόμενη να στρώσει. Δεν έχω καμία όρεξη να αλλάξω τηλέφωνο... Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Εγώ πάντως και μετά από επαναφορά σήμερα μετά από σχεδόν 10 μέρες πάλι σταμάτησε να ακούγονται οι ήχοι από το ηχείο και να ακούγονται από το ακουστικό. Αυτό παρουσιάστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ελπίζω μετά την επόμενη να στρώσει. Δεν έχω καμία όρεξη να αλλάξω τηλέφωνο... Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο επομενο update κανε ληψη πληρους πακετου και οχι γρηγορη αναβαθμηση Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Έχει τέτοια επιλογή σε ota? Παντός τα άλλα 2 mate 10 που έχουμε στην οικογένεια δεν το κάνουν. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireOfHades Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος κάτοχος του Mate 10 Pro, και θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις (το λίμα κοντεύει τις 500 σελίδες, δύσκολο να κάτσω να τις διαβάσω όλες...). 1) Να βγάλω την προστασία οθόνης που έχει από τη μάνα του για να βάλω tempered glass, να βάλω το tempered glass από πάνω ή να το αφήσω μόνο με την μαμά προστασία..? 2) Το κινητό μπορεί να πάρει SD Card με extender ή όχι..? έχει δοκιμάσει κανένας..? 3) Για τη φωτογραφική, καλύτερη app είναι η μαμά ή να δοκιμάσω καμία άλλη..? Παράθεση Nokia 6110 -> Nokia 6610 -> Panasonic GD92 -> Sam D500 -> SE K750i -> SE G900 -> Sam M8910 Pixon12 -> SE X10 mini pro -> SE Xperia Ray - Sony Xperia SP -> ThL T5s -> CoolPad F2 8675-W00 -> XiaoMi RedMi Note 4 -> Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Έχει τέτοια επιλογή σε ota? Παντός τα άλλα 2 mate 10 που έχουμε στην οικογένεια δεν το κάνουν. Ρυθμισεις->Συστημα->Ενημερωση συστηματος->Πανω δεξια στις 3 τελιτσες->Ληψη του τελευταιου πληρους πακετου Την επομενη φορα που θα σου εμφανισει οτι εχεις καποια ενημερωση εσυ θα πας στις τελιτσες και ληψη πληρους πακετου και θα σου κατεβασει 3GB αντι για 600MB Καλησπέρα παιδιά, καινούργιος κάτοχος του Mate 10 Pro, και θα ήθελα να κάνω τρεις ερωτήσεις (το λίμα κοντεύει τις 500 σελίδες, δύσκολο να κάτσω να τις διαβάσω όλες...). 1) Να βγάλω την προστασία οθόνης που έχει από τη μάνα του για να βάλω tempered glass, να βάλω το tempered glass από πάνω ή να το αφήσω μόνο με την μαμά προστασία..? 2) Το κινητό μπορεί να πάρει SD Card με extender ή όχι..? έχει δοκιμάσει κανένας..? 3) Για τη φωτογραφική, καλύτερη app είναι η μαμά ή να δοκιμάσω καμία άλλη..? 1) Η μαμα στην πραγματικοτητα δεν ειναι προστασια αλλα μια ζελατινα οποτε καλυτερα ενα tempered glass 2) Δεν παιρνει SDCARD εσωτερικη μονο εξωτερικη μεσω USB ανταπτορα 3) Η μαμα ειναι μονοδρομος λογο ΑΙ Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Καλημέρα. Έχει βρει κανένας οικονομική λύση ανταπτορα για το desktop mode; Με ενδιαφέρει να παίρνει ρεύμα και usb για bluetooth mouse & keyboard. Και αν έχει ασχοληθεί κάποιος, αν αξίζει. Αρχικά εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω τα βιντεακια 1080 αλλά και 4k στη τηλεόραση, αλλά θέλω να δω και τι περαιτέρω μπορεί να μου προσφέρει μιας και δεν έχω καλό pc σπίτι. Ψωνίζω και από aliexpress, bangoog πέρα από σκρουτζ, ebay κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Καλημέρα. Έχει βρει κανένας οικονομική λύση ανταπτορα για το desktop mode; Με ενδιαφέρει να παίρνει ρεύμα και usb για bluetooth mouse & keyboard. Και αν έχει ασχοληθεί κάποιος, αν αξίζει. Αρχικά εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω τα βιντεακια 1080 αλλά και 4k στη τηλεόραση, αλλά θέλω να δω και τι περαιτέρω μπορεί να μου προσφέρει μιας και δεν έχω καλό pc σπίτι. Ψωνίζω και από aliexpress, bangoog πέρα από σκρουτζ, ebay κτλ. Θα σου προτεινα να πας καλυτερα σε ενα AndroidTV Box γιατι ολοι οι οικονομικοι ανταπτορες που να μπορουν να φορτιζουν κιολας ειναι λιγο ρισκο μην σου καψουν το κινητο ενω με το Box εχεις το κεφαλι σου ησυχο. https://www.youtube.com/watch?v=NeChRFU6lQw Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts