Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμη και σήμερα τπτ με την ενημέρωση και γενικά αρχίζει και με εκνευρίζει αυτό το πράμα..

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε oneplus 6..

Θα δείξει γιατί μου αρέσει πολυ το Mate..

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Ακόμη και σήμερα τπτ με την ενημέρωση και γενικά αρχίζει και με εκνευρίζει αυτό το πράμα..

Δηλαδή ότι οι αναβαθμίσεις έρχονται σε κάποιους χρήστες με καθυστέρηση μιας βδομάδας είναι λόγος να πας σε άλλη εταιρία; :rolleyes:

Από τα μηνύματα φαίνεται ότι οι μισοί δεν κάνουν αναβάθμιση γιατί θα χάσουν 1% μπαταρία και οι άλλοι μισοί γκρινιάζουν γιατί δεν τους έρχεται day 1 :lol:

Κούρασε λίγο το θέμα με τα μηνύματα αυτών που δεν έχουν πάρει αναβάθμιση (φίλε Johnny δεν μιλάω αποκλειστικά για σένα).

Το έχουμε πει 150 φορές ότι δεν έρχεται σε όλους ταυτόχρονα. Κάποιοι θα την πάρουν πρώτοι και κάποιοι τελευταίοι. Το να μπαίνουμε όλοι και να κράζουμε καθέ μέρα επί 2 φορές επειδή δεν ήρθε η αναβάθμιση που αποσκοπεί; Ούτε θα έρθει πιο γρήγορα ούτε εμείς μπορούμε με κάποιο τρόπο να βοηθήσουμε να σας έρθει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

'Αστα και εγώ έφαγα τρελό ξενέρωμα με το always on. Τέλοσπαντων ελπίζω να είναι το μόνο.

Χθες δε μου ανέβαζε video στα google photos. Όταν έκλεινε η οθόνη προφανώς το σκότωνε το app. Έχω αλλάξει τόσα κινητά πρώτη φορά πρόβλημα σε αυτό! Πήγα στα settings του app και απενεργοποίησα την αυτόματη διαχείρηση. Λογικά έφτιαξε. 'Αντε καλά εγώ έχω και εσάς εδώ που με βοηθήσατε, ο μέσος χρήστης που δεν έχει χρόνο και υπομονή να "σκάβει" στις ρυθμίσεις του λειτουργικού τί θα έκανε; Κατα τ'αλλα έξυπνη διαχείριση και AI τρομάρα τους. Θέλει πολύ ΑΙ για να καταλάβει ότι δεν κόβεις app που κάνουν συγχρονισμό με το cloud όταν το αρχείο είναι μεγάλο; Είναι έτη φωτός πίσω σε user friendliness το EMUI.

Ρυθμισεις->Ρυθμισεις ασυρματων & δικτυων->Wi-Fi->Κατω στο γραναζι (Διαμορφωση)->Να παραμ. ενεργοπ. το Wi-Fi στην αναστολη λειτουργειας->Παντα

Στο PlayStore υπαρχει το Samsung Always On Display δοκιμαστε το αν σας βολευει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.android.app.aodservice&hl=en

Και στο OnePlus6 παλι θα αργουν τα updates η μονη λυση αν θες instant updates ειναι ΝΟΚΙΑ και PIXEL γενικα οτιδηποτε με pure android.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Δηλαδή ότι οι αναβαθμίσεις έρχονται σε κάποιους χρήστες με καθυστέρηση μιας βδομάδας είναι λόγος να πας σε άλλη εταιρία; :rolleyes:

Από τα μηνύματα φαίνεται ότι οι μισοί δεν κάνουν αναβάθμιση γιατί θα χάσουν 1% μπαταρία και οι άλλοι μισοί γκρινιάζουν γιατί δεν τους έρχεται day 1 :lol:

Εννοείται δεν είναι αυτός ο λόγος για αλλαγή συσκευής άσχετα άμα είναι σπαστικό.

Απλα σκέφτομαι εδώ και μέρες για αλλαγή συσκευής λόγω μικροβίου. Χαχα

Καλορίζικο!!

Φίλε μου κανε μια σύγκριση σε όλα με το Mate 10 pro γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και εγώ για το op6.

Να φίλε δες εδώ απλα μονο για να τις δει ο φιλος οχι για κατι αλλο να μην παρεξηγηθω

https://www.flickr.com/gp/165709837@N06/8P9tHa

Με την 145 όταν συνδέομαι στο Bluetooth του αυτοκινήτου σταματάνε οι ειδοποιήσεις να έρχονται από το ηχείο και έρχεται από το ακουστικό. Διορθώνεται μόνο με επανεκκίνηση. Το έχει παρατηρήσει κάνεις άλλος;

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Διορθώση. Τελικά το κάνει και χωρίς να συνδεθεί στο Bluetooth. Στα καλά καθούμενα το κάνει.

Edited by maximos

Καλησπερα σε ολους τους φιλους...περιμενω και γω καρτερικα την 145...να ανυσηχω ?? μπορουμε να την περασουμε με καποιο τροπο μεσω υπολογιστη( πχ απο xda). Ευχαριστω απο καρδιας....

Όχι να μην ανησυχείτε! Παιδιά εντάξει, θα έρθει σε όλους. Λίγο υπομονή, χαλαρώστε.

Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ μόλις το πήρα το κινητό, ψάχνω ακόμα πώς να μη μου "σκοτώνει" τα apps το EMUI αλλά καταφέρατε να με αγχώσετε με αυτό το φοβερό Update :lol: Edited by yorgos00

Εγώ μόλις το πήρα το κινητό, ψάχνω ακόμα πώς να μη μου "σκοτώνει" τα apps το EMUI αλλά καταφέρατε να με αγχώσετε με αυτό το φοβερό Update :lol:

Ρυθμισεις->Εφαρμογες και εδοποιησεις->Εφαρμογες->Κατω στ γραναζι (Ρυθμισεις)->Ειδικη προσβαση->Παραβλεψη βελτιτοποιησεων->Πατας στο Επιτρεπεται και επιλεγεις Ολες οι εφαρμογες->Βρισκεις την εφαρμογη πχ. Viber και την κανεις απο Δεν επιτρεπεται σε Επιτρεπεται

Με αυτο και να τερματισεις μια εφαρμογη το συστημα θα την κανει επανεκινηση μεσα στα επομενα λεπτα και θα τρεχει σαν διεργασια

Ακομα αν ανοιξεις το task manager (το τετραγωνο στην Home screen) και πατησεις το λουκετο σε μια εφαρμογη τοτε αυτη η εφαρμογη κλειδωνει και δεν κλεινει αν πατησεις τον καδο. Κλεινει μονο αν πατησεις στο Χ ή αν κανεις βελτιστοποιηση απο το Διαχειρηση συσκευης.

Huawei, Apple, Vodafone

Ρυθμισεις->Εφαρμογες και εδοποιησεις->Εφαρμογες->Κατω στ γραναζι (Ρυθμισεις)->Ειδικη προσβαση->Παραβλεψη βελτιτοποιησεων->Πατας στο Επιτρεπεται και επιλεγεις Ολες οι εφαρμογες->Βρισκεις την εφαρμογη πχ. Viber και την κανεις απο Δεν επιτρεπεται σε Επιτρεπεται

Με αυτο και να τερματισεις μια εφαρμογη το συστημα θα την κανει επανεκινηση μεσα στα επομενα λεπτα και θα τρεχει σαν διεργασια

Ακομα αν ανοιξεις το task manager (το τετραγωνο στην Home screen) και πατησεις το λουκετο σε μια εφαρμογη τοτε αυτη η εφαρμογη κλειδωνει και δεν κλεινει αν πατησεις τον καδο. Κλεινει μονο αν πατησεις στο Χ ή αν κανεις βελτιστοποιηση απο το Διαχειρηση συσκευης.

Ευχαριστώ φίλε μου. Το πρώτο μου το είχαν πει ήδη τα παιδιά. Το δεύτερο με το λουκέτο ομολογώ δεν το είχα παρατηρήσει!

Καλησπέρα ....Παιδιά μες στο πακέτο έχει ένα ανταπτορακι από type c σε 3.5 mm jack αλλά female....Ξέρετε αν στην Ελλάδα έχει κάπου ανταπτορακι σε 3.5 mm jack male??? Έψαχνα και μόνο eBay και κινεζομαγαζα είδα...

Αν βάλεις μετά ενα jack2jack αρσενικό, δεν κάνεις δουλειά? Τι θέλεις να συνδέσεις?

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω κλειδωμένες κάποιες εφαρμογές με δαχτυλικό αποτύπωμα. Πήγα σήμερα να κλειδώσω και το messenger αλλά δεν υπάρχει καθόλου στην λίστα. Ξέρετε μήπως αν μπορεί να γίνει και από κάπου αλλού; Σε εσάς το έχει στην λίστα;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω κλειδωμένες κάποιες εφαρμογές με δαχτυλικό αποτύπωμα. Πήγα σήμερα να κλειδώσω και το messenger αλλά δεν υπάρχει καθόλου στην λίστα. Ξέρετε μήπως αν μπορεί να γίνει και από κάπου αλλού; Σε εσάς το έχει στην λίστα;

Ευχαριστώ

Ισχύει το messenger δεν το κλειδώνει για κάποιο λόγο. Κατέβασε το lite κλειδώνει κανονικά.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση που με προβληματίζει καιρό τώρα.

Ορισμένες εφαρμογές που συνδέομαι μέσω google account δεν συγχρονιζουν σωστά.

Δύο εφαρμογές που το παρατήσω είναι το Σκρουτζ και το GNotes. Στο 2ο για να συγχρονίσω αναγκάζομαι να κάνω logoff και logon κάθε φορά. Ενώ στο Σκρουτζ μπαίνω από browser για να φύγουν οι ειδοποιήσεις για τις πτώσεις τιμών προϊόντων.

Το αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο ή παρόμοιο θέμα με εφαρμογές και έχει βρει τι φταίει και κάποια λύση;

Ισχύει το messenger δεν το κλειδώνει για κάποιο λόγο. Κατέβασε το lite κλειδώνει κανονικά.

Ευχαριστώ πολύ

Αν βάλεις μετά ενα jack2jack αρσενικό, δεν κάνεις δουλειά? Τι θέλεις να συνδέσεις?

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Άμα του κόβει του ανθρώπου!!!!!Δεν πέρασε από το μυαλό μου εκείνη την ωρα. Στο ραδιο του αυτοκινήτου θέλω να το συνδέσω (aux) να δω αν μεταφέρει την πλοήγηση από το τηλέφωνο στην οθόνη ....

Edited by Expendable

Άμα του κόβει του ανθρώπου!!!!!Δεν πέρασε από το μυαλό μου εκείνη την ωρα. Στο ραδιο του αυτοκινήτου θέλω να το συνδέσω (aux) να δω αν μεταφέρει την πλοήγηση από το τηλέφωνο στην οθόνη ....

Το Mate 10 Pro μεταφερει μονο ηχο μεσω του ανταπτορα, αν εσυ ομως θες να μεταφερεις και εικονα τοτε καλυτερα παρε μια βαση αυτοκινητου γιατι το να παρεις USB-C to HDMI ανταπτορα και μετα HDMI to RCA ανταπτορα ειναι λιγο μανουρα και υπαρχει περιπτωση να μην δουλεψει.

Huawei, Apple, Vodafone

Επιτέλους έσκασε μύτη η 145!!!Για να δούμε. e68a48bc3028c509f637d8cb5a8d50fa.jpg

Επιτέλους έσκασε μύτη η 145!!!Για να δούμε. e68a48bc3028c509f637d8cb5a8d50fa.jpg

Επιτελους αντε καλο Nightshoting

Huawei, Apple, Vodafone

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro