johnnyman25 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Αυτή την στιγμή κατεβαίνει η 145...μου έβγαλε μόνο του την ενημέρωσηΕλληνική συσκευή? Με τι αρχίζει και τελειώνει το imei σου φίλε μου? Εδώ ακόμη τπτ.. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Αγορασμένο από Γερμανό σύνδεση κοσμοτε, ακόμα δεν έχει έρθει ενημέρωση παιδιά. Οπότε αναμένουμε σιγά σιγά θα έρθει σε όλους. Άλλωστε δεν χάθηκε και ο κόσμος αν την πάρουμε μερικές μέρες μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Εμένα μόλις μου ήρθε μετά από χειροκίνητο έλεγχο...η 145 πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σε σας παιδιά που έρχεται η 145 οτα με χειροκίνητο έλεγχο είχατε περάσει παλιότερα firmware με το firmware finder? Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Εγώ ειχα 142 μέσω ff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Σε σας παιδιά που έρχεται η 145 οτα με χειροκίνητο έλεγχο είχατε περάσει παλιότερα firmware με το firmware finder? Mate the 10 pro be with youΗρθε και σε εμενα οτα η 145. Δεν ειχα πειραξει πότε τιποτα.. Ολα μονα τους.. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση κι εμένα μέσω ota, κατεβαίνει...έχω κατέβασε παλιά με ff, δεν έχει πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adelijohn Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ακομα για τα notifications που δεν εμφανιζονται πας: Ρυθμισεις->Εφαρμογες και ειδοποιησεις->Εφαρμογες->Κατω αριστερα πατας το γραναζι->Ειδικη προσβαση->Προσβαση σε ειδοποιησεις->Ενεργοποιεις τα Αρχικη σελιδα Huawei και Συστημα Android Να ρωτήσω , αυτό τι αλλάζει ακριβώς? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα notifications , και εμένα τα έχει απενεργοποιημένα Το ενεργοποίησα κιόλας αλλά αλλαγή δεν ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 (edited) Να ρωτήσω , αυτό τι αλλάζει ακριβώς? Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα notifications , και εμένα τα έχει απενεργοποιημένα Το ενεργοποίησα κιόλας αλλά αλλαγή δεν ειδα Βασικά είναι ολόκληρη ιστορία γιατί το EMUI έχει γενικό θέμα με τα notifications και ενεργοποιωντας αυτά τα δύο με συνδυασμό την χρήση του κλειδώματος περιοδικού λύνεις κατά πολύ το πρόβλημα. Επειδή είπε ότι έχει πρόβλημα με τα notifications του είπα να τα ενεργοποιήσει, εσύ που δεν έχεις πρόβλημα δεν είναι ανάγκη να το πειράξεις Edited July 9, 2018 by PapaDarxon Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknangel_20 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μολις τσεκαρα χειροκινητα και γω και μου ηρθε η ενημερωση αγορασμενο απ τον Κωτσοβολο και η 142 περασμενη με FF .. Ερωτηση:οσοι την κανατε την αναβαθμιση κανατε και επαναφορα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μολις τσεκαρα χειροκινητα και γω και μου ηρθε η ενημερωση αγορασμενο απ τον Κωτσοβολο και η 142 περασμενη με FF .. Ερωτηση:οσοι την κανατε την αναβαθμιση κανατε και επαναφορα???Εγώ μου φενεται όπως πάει θα πάρω κατευθείαν την 8.1. Χαχα!!τι να πω. Όχι φίλε μου δεν χρειάζεται επαναφορά. Όταν πάρουμε την 8.1 με το καλό τότε άμα θες κάνεις μια επαναφορά αλλά δεν είναι και υποχρεώτικο. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μόλις πήρα κι εγώ την αναβάθμιση και το μεσημέρι πήρα άλλο ένα για τον γιο μου. 3 Στην οικογένεια. 449 € για 4 ώρες στο saturn Γερμανία. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μόλις πήρα κι εγώ την αναβάθμιση και το μεσημέρι πήρα άλλο ένα για τον γιο μου. 3 Στην οικογένεια. 449 € για 4 ώρες στο saturn Γερμανία. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Super duper Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Πολύ καλή τιμή maximos. Μπράβο φίλε!! Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Παιδιά το volte, vowifi, θέλει ειδική sim cosmote, η κάνουν όλες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Παιδιά το volte, vowifi, θέλει ειδική sim cosmote, η κάνουν όλες;Απλη Σιμ κοσμοτε θέλει και να έχεις ενεργοποίηση το 4g και την υπηρεσία volte. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darknangel_20 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Εγώ μου φενεται όπως πάει θα πάρω κατευθείαν την 8.1. Χαχα!!τι να πω. Όχι φίλε μου δεν χρειάζεται επαναφορά. Όταν πάρουμε την 8.1 με το καλό τότε άμα θες κάνεις μια επαναφορά αλλά δεν είναι και υποχρεώτικο. Mate the 10 pro be with you Ευχαριστω φιλε μου και γω ετσι ελεγα ...υπομονη θα ρθει και σε σενα που θα παει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Απο οτι κατάλαβα για να βγάλει σταθερή την φωτογραφία και οχι κουνημένη ανεβάζει πολύ το iso και κάνει πιο γρήγορο το κλείστρο για αυτό κάποιοι παραπονιουνται για χειρότερες φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutsos Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ενα προβληματάκι που αντιμετωπίζω.. Εχω ενεργοποιημενη την always on λειτουργιά και παρατηρω οτι οταν το κινητο ειναι κατω απο φως αναβοσβήνει η οθόνη (ή always on λειτουργια το ρολόι δηλαδή) οταν το βαζω στο σκοταδι σταματάει να το κανει. Ξερει κανεις τι μπορει να φταίει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisomilia Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μόλις ήρθε η 145 με manual check... Θα δοκιμάσουμε και σε λίγο τη νυχτερινή λήψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Μόλις ήρθε η 145 με manual check... Θα δοκιμάσουμε και σε λίγο τη νυχτερινή λήψηΕδώ τπτ το σκασμένο. Χαχα. Ανέβασε μερικές νυχτερινες να δούμε! :) Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Απο οτι κατάλαβα για να βγάλει σταθερή την φωτογραφία και οχι κουνημένη ανεβάζει πολύ το iso και κάνει πιο γρήγορο το κλείστρο για αυτό κάποιοι παραπονιουνται για χειρότερες φωτογραφίες. Αν όμως από κάτω αριστερά όταν είσαι σε νυχτερινή λήψη πατήσεις το iso και το βάλεις 100 με αυτόματα τα second, θα τραβήξει κανονικά 20 δευτερόλεπτα και το αποτέλεσμα θα είναι όπως παλιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Οποιασδήποτε τιμή κάτω των 500€ για τις δυνατότητες του κινητού είναι super. 499€ έχει σήμερα στο skroutz. Έχει πέσει πολύ η τιμή του. Super duper Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπερα!οποιος ενδιαφερεται για theming αληθινα εικονιδια στην κουρτινα,κατεβαστε αυτο https://drive.google.com/file/d/1WTsDO1JUDZb2ZrELraws5nouqO6bvS_K/view?usp=sharing ειναι μια μιξη απο 4 θεματα μαζι κ οχι μονο.Τα εικονιδια ειναι παρμενα απο google και κάποια απο αρχαια themes για samsung Note 3,και s 7κινητο.τεσπα μου πηρε μερες να το τελειωσω στο Photoshop.οποιος ενδιαφερεται μπορει να το κατεβασει,και να το περασει στο φακελο themes του τηλεφωνου.Mετα εγκατασταση απο την εφαρμογη θέματα. Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Καλησπερα!οποιος ενδιαφερεται για theming αληθινα εικονιδια στην κουρτινα,κατεβαστε αυτο https://drive.google.com/file/d/1WTsDO1JUDZb2ZrELraws5nouqO6bvS_K/view?usp=sharing ειναι μια μιξη απο 4 θεματα μαζι κ οχι μονο.Τα εικονιδια ειναι παρμενα απο google και κάποια απο αρχαια themes για samsung Note 3,και s 7κινητο.τεσπα μου πηρε μερες να το τελειωσω στο Photoshop.οποιος ενδιαφερεται μπορει να το κατεβασει,και να το περασει στο φακελο themes του τηλεφωνου.Mετα εγκατασταση απο την εφαρμογη θέματα. Μπορείς σε παρακαλώ πολύ να μας δείξεις και ένα screenshot; Μη βάλουμε γουρούνι στο σακί. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts