Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν λέμε COSMOTE εννοούμε ότι η σύνδεση είναι στην COSMOTE
Έγινε φίλε μου ευχαριστώ.

Ακόμη τπτ εδω. Ίδιες συσκευές, ίδια σύνδεση..

Τεσπα αναμονή..

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Να σημειωσω οτι ολα τα updates εχουν γινει μεσω ΟΤΑ και ποτε μεσω FirmwareFinder κλπ

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Αν καταφέρεις και βρεις edu mail το Google drive δίνει unlimited χώρο στο cloud. Αν ψάξεις eBay "unlimited Google drive" θα βρεις να πουλάνε φτηνά. Εγώ έχω το κανονικό το δικό μου με 100Gb και ένα τέτοιο που ήδη του έχω online 1Tb.
?

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Δεν υπάρχει branded rom οπως στα Samsung. Απλά ξεκίνησε το roll σε όλους . Οπότε υπομονή λίγο και θα την λάβουμε όλοι.

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

Πιστεύω μέχρι το βράδυ να την έχουμε πάρει!! :)

Παντός εγώ μετά από 2 χρόνια χρήσης ενός synology nas έχω να πω ότι είναι must πολύ μηχάνημα. Αποθηκεύω φωτογραφίες από 5 τηλέφωνα, έχω την μουσική μου, τις ταινίες, τις κάμερες για παρακολούθηση, τα install για windows και android διαφορά backup .Έχω ξεφορτωθεί τους μεγάλους δίσκους από τα PC και έχω βρει την χαρά μου. Ούτε cloud να πληρώσεις ούτε τίποτα.

Gesendet von meinem BLA-L29 mit Tapatalk

Γιατί δεν δοκιμάζετε το huawei wallet? Εγώ το έκανα πριν λίγο και πήρε mastercard της Πειραιώς αλλά όχι κάρτα της Εθνικής

φιλε μου μπορεις να κανεις και πληρωμες με nfc; γιατι δεν βρισκω κατι στο internet

adok13

Το μειονέκτημα να μην έχεις SD κάρτα . Έσπασε,χάλασε το κινητό και απλά τα χάνεις όλα.

Στάλθηκε από Χαβάη

Καλά και στα άλλα που είχα sd card δεν άλλαξε και κάτι. Στο ένα μάλιστα χάλασε η κάρτα και έβριζα που δεν τα είχα στο κινητό. Τι backup είναι η μόνη λύση αλλά πολλές φορές το ξεχνάω

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν καταφέρεις και βρεις edu mail το Google drive δίνει unlimited χώρο στο cloud. Αν ψάξεις eBay "unlimited Google drive" θα βρεις να πουλάνε φτηνά. Εγώ έχω το κανονικό το δικό μου με 100Gb και ένα τέτοιο που ήδη του έχω online 1Tb.
Έχω edu mail. Τι κάνω μετά;

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στον υπολογιστή δεν σου ανοίγει το suite της Huawei??? Δεν χρειάζεται να έχεις δώσει δικαιώματα προγραμματιστή.

Πάντως αν βλέπεις έστω και λίγο τις επιλογές του usb ...για μεταφορά αρχείων είναι η δεύτερη επιλογή...

Το suite μου λέει να μπω σαν διαχειριστής. Βασικά προσπάθησα κάποια πράγματα αλλά μάλλον το έχω στο μόνο φόρτιση. Αν βάλετε κάποιος φωτό στο που είναι περίπου η επιλογή mtp η stp να πατήσω... Η που είναι το mirroscreen

Εμένα επειδή μου αρκούν τα 100gb έχεις κανένα αξιόπιστο να φτιάξω. Ευχαριστώ.

Με 19,90 ευρώ το χρόνο έχεις Google drive 100gb. Στο άμεσο μέλλον θα δίνει 200gb.

Με περίπου 69 ευρώ το χρόνο έχει 1Tb στο one drive της Microsoft.

Εγώ τα 100gb τα έχω promo από ένα lg.

Τπτ ακόμη όσον αφορά την 145...

Να σημειωσω οτι ολα τα updates εχουν γινει μεσω ΟΤΑ και ποτε μεσω FirmwareFinder κλπ

Εγώ πάντως την προηγούμενη την εγκατέστησα μέσω ff και αυτή μου ήρθε μέσω ΟΤΑ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πάντως την προηγούμενη την εγκατέστησα μέσω ff και αυτή μου ήρθε μέσω ΟΤΑ :)
Ναι ε? Πω... Τπτ ακόμη είτε με vpn είτε χωρίς...

Λέτε να κάνω καμιά επανεκκίνηση η δεν παίζει ρόλο?

Με 19,90 ευρώ το χρόνο έχεις Google drive 100gb. Στο άμεσο μέλλον θα δίνει 200gb.

Με περίπου 69 ευρώ το χρόνο έχει 1Tb στο one drive της Microsoft.

Εγώ τα 100gb τα έχω promo από ένα lg.

Να διορθώσω free ψάχνω.

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Ούτε σε μένα έχει έρθει τίποτα και μάλιστα εγώ είμαι και στην 137 ακόμη.

Εντάξει, πιστεύω είναι θέμα ημερών. Αφού άρχισε το roll out, σε λίγες μέρες θα το έχουμε πάρει όλοι.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εγώ δεν θα εμπιστευομουν κάτι free .

Εκτός πχ αν είναι καμιά μικρή χωρητικότητα 5gb πχ απλά αποκτώντας ένα Λογαριασμό mail.

Να διορθώσω free ψάχνω.

Άνοιξε 5 - 6 λογαριασμούς Google και πρόσθεσε τους στο λογαριασμό πάνω αριστερά ή απλά κάνε share τον φάκελο από το νέο λογαριασμό στο βασικό σου. Βέβαια έτσι θα περιορίζεσαι στα 15gb ανά "φάκελο".

Καλησπέρα! Λοιπόν έχω ένα περίεργο πρόβλημα με το messenger.. Εδώ και 2 μέρες σχεδόν με βγάζει ότι είμαι συνέχεια ενεργός. Κι ας έχω να μπω στην εφαρμογή κάποιες ώρες πχ λόγω δουλειάς. Το κοίταξα και με φίλους που έχουν huawei p20 pro και lite αλλά εκεί δουλεύει κανονικά. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος;

Προσωπικά χωρίς να έχω κάνει πολλές δοκιμές, προτιμούσα την προηγούμενη νυχτερινή λήψη απ ότι αυτή. Μπορεί απλά να βιάστικα και να μη έβγαλα καλή φωτογραφία. Τέλος πάντων, θα ξαναδοκιμάσω. Σίγουρα όμως κατ εμέ θέλει στερεωμένο το κινητό κάπου. Στο χέρι δε μου βγάζει καλές.

Καλημέρα παίδες... Εδώ τπτ ακόμη...

Καλημέρα παίδες... Εδώ τπτ ακόμη...

https://www.cosmote.gr/mobile/content/el/attached_files/Company/COSMOTE-WiFiCalling-FAQs.pdf

Στην παραγραφο 3 αναφερει:

η συσκευή σου να είναι αγορασμένη από το Δίκτυο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να διαθέτει την τελευταία έκδοση λογισμικού. Σε περίπτωση που η συσκευή δεν είναι αγορασμένη από το Δικτύο Πωλήσεων COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, υπάρχει η δυνατότητα για αναβάθμιση λογισμικού χωρίς χρέωση στα Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Μηπως ετσι γινεται κανα softlock και τα ΟΤΑ updates ερχονται μεσω COSMOTE οπως στα Carrierlocked;

Δοκιμασε να κανεις ενα restart (οχι reset/restore) το κινητο μηπως το βρει, βαλε και τα DNS της Google (8.8.8.8 - 8.8.4.4) καρφωτα αλλιως υπομονη.

Ακομα μια σημειωση με την 142 στο Antutu ειχε πεσει στα 206k τωρα με την 145 ανεβηκε παλι στα 211k

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Καλημέρα

ΟΤA μόλις έσκασε το 145

:)

(έχω Wind αλλά δεν παίζει ρόλο αυτό)

Αγορασμένο απο Πλαίσιο το κινητο

Edited by john74
Greek Android & iOS users (FB group)

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro