Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα ευτυχής κάτοχος ενός mate 10 προ σε dark grey....θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το theme που σκουραίνει τελείως το menu, καθώς το λευκό δεν βολεύει το βράδυ...

Η ρυθμιση για το black theme ειναι στο μενου με την μπαταρια!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Η ρυθμιση για το black theme ειναι στο μενου με την μπαταρια!

σκουρότερα χρώματα διεπαφής, το βρήκα σε ευχαριστώ πολύ...στο lite δεν το έχει....

Honor Play, Mate 20 Pro

Καλησπέρα στη παρέα.

Από σήμερα κάτοχος ενος μονοκαρτου pro.

Ερχόμενος απο σειρά Ρ (8>9>10) έχω την αίσθηση του λιγάκι "πρωτόγονου" firmware. Τα Ρ τα βρίσκω λίγο πιο "ραφιναρισμένα" και ίσως με περισσότερες επιλογές μέσα στα διάφορα μενού.

Τες πα, εδώ θα τα λέμε.

PS: Πολύ ευχάριστο αυτό με τα σκούρα μενού. Αυτή η ασπριλα στο λαιμό μου κάθονταν. Επιτέλους ηρέμησαν τα ματάκια μου.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Έχει κανείς γνώμη για την msvii θήκη; πως είναι στο grip και από εμφάνιση με το black grey εκτός του μαύρου χρώματος αν έχει κανείς κάποιο άλλο χρώμα

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαγγέλη την είχα την θήκη και σε μαύρο και σε κόκκινο. Το γκριπ είναι πολύ καλό και δεν γλιστράνε εμφανισιακά όμορφες λεπτές και λιτές αλλά από ποιότητα κάτω του μετρίου, φτηνό πλαστικό και χρωματικά πολύ μέτριο. Αν θέλεις θήκη άψογη και ποιοτική πας σε Huawei η nilkin.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Edited by GalaxyNote
Λάζαρος..

Καλησπέρα στη παρέα.

Από σήμερα κάτοχος ενος μονοκαρτου pro.

Ερχόμενος απο σειρά Ρ (8>9>10) έχω την αίσθηση του λιγάκι "πρωτόγονου" firmware. Τα Ρ τα βρίσκω λίγο πιο "ραφιναρισμένα" και ίσως με περισσότερες επιλογές μέσα στα διάφορα μενού.

Τες πα, εδώ θα τα λέμε.

PS: Πολύ ευχάριστο αυτό με τα σκούρα μενού. Αυτή η ασπριλα στο λαιμό μου κάθονταν. Επιτέλους ηρέμησαν τα ματάκια μου.

Υπάρχει μονόκαρτο pro???

Φυσικά. Το bla-l09

PS: Υπάρχει κάποια σίγουρη λύση για προστασία οθόνης σε γυαλί? Στο Ρ10 δεν είχα καταφέρει να βρω κάτι σοβαρό, που να συνεργάζεται και με θήκη. Πλήν ζελατίνας βέβαια.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Φυσικά. Το bla-l09

PS: Υπάρχει κάποια σίγουρη λύση για προστασία οθόνης σε γυαλί? Στο Ρ10 δεν είχα καταφέρει να βρω κάτι σοβαρό, που να συνεργάζεται και με θήκη. Πλήν ζελατίνας βέβαια.

Μονοκαρτο & από ότι είδα στο GSM arena δεν έχει slot για sd. Τότε γιατί να πάρεις Μονοκαρτο? Να φανταστώ από εξωτερικό το πήρες?

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Έχει κανείς γνώμη για την msvii θήκη; πως είναι στο grip και από εμφάνιση με το black grey εκτός του μαύρου χρώματος αν έχει κανείς κάποιο άλλο χρώμα

Oι αγαπημένες μου θήκες. Εχω πάρει 2-3 μαύρες και μια κόκκινη.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κάμερα εξακολουθεί το oversharpening στο auto αλλά έχει εκπληκτικές δυνατότητες για κινητό. Έβγαλα αστροφωτογραφιες παιδιά. Νυκτερινό ουρανό.

Να κάνω μια χαζή ερώτηση, ποιο το όφελος να κάνεις root ένα κινητό. Όταν είχα iPhone το έσπαγα για να μην πληρώνω οκ αυτό είναι κατανοητό αλλά σε μια Android που σχεδόν όλα είναι free γιατί να το κάνεις?

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Of topic mode on

Είτε μιλάμε για jailbreak είτε για root, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση για πειρατεία. Jailbreak κάνεις για να προσθέσεις παραμετροποίηση στο κινητό, γιατί το iOS είναι πολύ "κλειστό". Root θα κάνεις για τον ίδιο λόγο. Για να μπορείς να παραμετροποιήσεις περισσότερο τη συσκευή, βλέπε αλλαγή γραμματοσειράς, αφαίρεση διαφημίσεων, παραμετροποίηση lock screen και διάφορα άλλα.

Of topic mode off..

Κατι δεν παει καλα με τις αναβαθμισεις του P10 Pro και οχι των Huawei γενικα. Το p10 lite απο το Γεναρη εχει παρει 3(!) αναβαθμισεις και το P9 lite του 2017 εχει παρει 2. Το P10 lite εχει το security patch του Μαρτιου, το P9 lite του Φεβρουαριου και το δικο μας εχει μεινει στου Γεναρη :blink:

Κατι δεν παει καλα με τις αναβαθμισεις του P10 Pro και οχι των Huawei γενικα. Το p10 lite απο το Γεναρη εχει παρει 3(!) αναβαθμισεις και το P9 lite του 2017 εχει παρει 2. Το P10 lite εχει το security patch του Μαρτιου, το P9 lite του Φεβρουαριου και το δικο μας εχει μεινει στου Γεναρη :blink:
Φίλε μου στην 137 που ειμαι έχω security patch του Μαρτίου.

Δοκίμασε άμα στην βγάζει ota αλλιώς δοκίμασε μέσω Huawei firmware finder με vpn. d116d90a67cd3200c76c0f7dc835a67a.jpg

Grey Huawei Mate 10 Pro Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Βαγγέλη την είχα την θήκη και σε μαύρο και σε κόκκινο. Το γκριπ είναι πολύ καλό και δεν γλιστράνε εμφανισιακά όμορφες λεπτές και λιτές αλλά από ποιότητα κάτω του μετρίου, φτηνό πλαστικό και χρωματικά πολύ μέτριο. Αν θέλεις θήκη άψογη και ποιοτική πας σε Huawei η nilkin.

Send from my Galaxy S9+

Λάζαρος..

Ευχαριστώ Λάζαρε!!!!!

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Oι αγαπημένες μου θήκες. Εχω πάρει 2-3 μαύρες και μια κόκκινη.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ φιλαράκι θα τις δοκιμάσω!!!!

Η κάμερα εξακολουθεί το oversharpening στο auto αλλά έχει εκπληκτικές δυνατότητες για κινητό. Έβγαλα αστροφωτογραφιες παιδιά. Νυκτερινό ουρανό.

Μπορείς να αναβασεις κανένα δείγμα να δούμε;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Μονοκαρτο & από ότι είδα στο GSM arena δεν έχει slot για sd. Τότε γιατί να πάρεις Μονοκαρτο? Να φανταστώ από εξωτερικό το πήρες?

Ναι δυστυχώς δεν έχει. Την δεύτερη θέση την έχει καταργημενη στο tray. Όχι από εδώ το πήρα. Δεν τα πολυσυμπαθω. Απο τη μια δεν μου χρειάζονται (προτιμώ την δεύτερη συσκευή) και από την άλλη, ενα - δυο που είχα δικαρτα είχαν προβλήματα.

Τες πα, δεν με πολύ απασχολεί το θέμα.

Α εχει βγει η 137 ε; Αντε να δουμε ποτε θα ερθει σε ολους:rolleyes:

Αν δεν την περασεις με to Huawei firmware finder θα σου ερθει οταν θα εχει βγει η 140.... :lol::lol:

btw εχω βαλει την 137 που βγηκε 29.03 2,6 γιγα αλλα υπαρχει και μια πιο καινουργια 137 4 απριλιου.Την κατεβαζει αλλα update failure!!! εχει περασει κανεις την 137 που βγηκε 4.4.2018 2,7 γιγα με επιτυχια και αν ειδε διαφορες με την προηγουμενη?

Edited by zerokill

Στο δικο μου ΒL29-C432, Ελληνικο αγορασμενο απο Κωτσοβολο ακομη αφαντη η Β137 :X Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Εγώ έχω την L29C636B172.. Ξέρουμε το γιατί δεν μου βγάζει κάποια νέα ενημέρωση..

αγορασμένο από Singapore

Edited by avgouleo2

Στο δικο μου ΒL29-C432, Ελληνικο αγορασμενο απο Κωτσοβολο ακομη αφαντη η Β137 :X

Από Κωτσόβολο και έμενα αγορασμένο με 137 εδώ και καμιά βδομάδα περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήρθε με ota.

ρε παιδια τι slot για sd λετε, απο ποτε παιρνουμε sd ;;
Ναι, δεν .... Ακόμη και στο μονόκαρτο, στο tray έχουν την δεύτερη θέση κλειστή με ένα πρόσθετο μεταλλικό κομμάτι.

Δεν βαριέσαι, δεν ήθελα και δικαρτο.

Παιδια με την 137 παρατηρω καλυτερες φωτογραφιες και λιγο καλυτερη μπαταρια...η ειναι η ιδεα μου ??

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro