Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντως με την 137 βλέπω μέχρι στιγμής ότι δεν έχει λύσει η εταιρεία το πρόβλημα με το stand by drain, γιαυτό παρόλο την μεγάλη μπαταρία δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η συσκευή

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν θα έλεγα ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Απλά σε σχέση με κάποιες άλλες συσκευές με μικρότερη μπαταρία, ( βλέπε oneplus 5T) μπορεί και καλύτερα. Τουλάχιστον 15% καλύτερα.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Δεν θα έλεγα ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Απλά σε σχέση με κάποιες άλλες συσκευές με μικρότερη μπαταρία, ( βλέπε oneplus 5T) μπορεί και καλύτερα. Τουλάχιστον 15% καλύτερα.
Συμφωνώ μαζί σου σίγουρα δεν είναι κακή ή αυτονομία αλλά όταν είμαι κάτω από 50% δεν αισθάνομαι άνετα λόγο του μετρίου stand by, ελπίζω στο μέλλον να το διορθώσουν η αυτονομία είναι πολύ κοντά με το 5Τ όντως

Έχει κανένας θέματα με δεδομένα wind;

Μου κάνει συνέχεια αποσυνδεση από τα δεδομένα (την έχω στην δεύτερη κάρτα)

Δεν μου είχε κάνει ποτέ πρόβλημα με την whats up που έχω στην πρώτη κάρτα.

Aπο κινα ερχεται αυτο?

Ναι τρια ευρω ειναι, αν βιάζεσαι ας πει κανας αλλος απο εδω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Σας έχει τύχη ενώ έχετε κλειστό το Wifi όταν μετά ξεκλειδώσετε το κινητό να είναι συνδεδεμένο με το Wifi; Μου έχει τύχη 3-4 φορές και δεν νομίζω όλες να το είχα ξεχάσει ανοιχτό γιατί το κλείνω όταν δεν το χρησιμοποιώ. Βέβαια υπάρχει μια περίπτωση να το πατάω κατά λάθος γιατί έχω το εικονίδιο δίπλα από του αθόρυβου και ίσως το πατάω κατά λάθος εκεί αν και δεν πιστεύω να τα πιάνει και τα 2 με ένα πάτημα.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Σας έχει τύχη ενώ έχετε κλειστό το Wifi όταν μετά ξεκλειδώσετε το κινητό να είναι συνδεδεμένο με το Wifi; Μου έχει τύχη 3-4 φορές και δεν νομίζω όλες να το είχα ξεχάσει ανοιχτό γιατί το κλείνω όταν δεν το χρησιμοποιώ. Βέβαια υπάρχει μια περίπτωση να το πατάω κατά λάθος γιατί έχω το εικονίδιο δίπλα από του αθόρυβου και ίσως το πατάω κατά λάθος εκεί αν και δεν πιστεύω να τα πιάνει και τα 2 με ένα πάτημα.
Δες στις ρυθμίσεις αν έχεις ενεργή την βελτιωμένη εμπειρία ίντερνετ wifi+ ανοίγει αυτόματα ακόμα και αν το κλείσεις

Εγώ πάντως με την 137 βλέπω μέχρι στιγμής ότι δεν έχει λύσει η εταιρεία το πρόβλημα με το stand by drain, γιαυτό παρόλο την μεγάλη μπαταρία δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η συσκευή

Έχεις δίκιο για το stand by drain αλλά εμένα τουλάχιστον αυτό που μου εμπνέει εμπιστοσύνη στο κινητό είναι η μπαταρία. Κανένα μα κανένα άλλο κινητό που είχα δεν κρατούσε τόσο πολύ η μπαταρία. Από το δεύτερο καλύτερο έχει τουλάχιστον 15% διαφορά. Και στα βίντεο στο YouTube που έχω παρακολουθήσει είναι μακράν το καλύτερο.

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει κανένας θέματα με δεδομένα wind;

Μου κάνει συνέχεια αποσυνδεση από τα δεδομένα (την έχω στην δεύτερη κάρτα)

Δεν μου είχε κάνει ποτέ πρόβλημα με την whats up που έχω στην πρώτη κάρτα.

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στην πρώτη κάρτα έχω Vodafone και στη δεύτερη Wind. Είχα τα δεδομένα Μέχρι εχθές για τουλάχιστον 15 μέρες στη δεύτερη κάρτα Κανένα μα κανένα πρόβλημα.

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας ειδικά όσων ήρθαν από s8+

Βρήκα να αντάλλαξε το s8+ μου με το mate 10 pro. Αξίζει η μετάβαση? Ρωτάω εδώ Γιατί κάποιοι θα την έκαναν η έχουν και τα δύο συγκεκριμένα κινητά. Ευχαριστώ πολύ.

Δεν καίγομαι για τη τρομερή κάμερα του s8+ όπως λένε αλλά τουλάχιστον εκεί κοντά να είναι και του mate. Βασικά Ποιο πολύ με πάει εάν δω διαφορά σε καθημερινή χρήση.

Λοιπόν κατά τη δική μου άποψη το Mate 10 υπερισχύει σε μπαταρία δακτυλικό αποτύπωμα σε αυτά τα δύο είναι πολύ μπροστά , σήμα και ταχύτητα στην καθημερινή χρήση, υπάρχει ισοπαλία στην κάμερα και στο βίντεο σε άλλα σημεία κερδίζει το Mate 10 σε αλλά χάνει, τον ήχο από το μεγάφωνο κερδίζει το Mate 10 στις κλήσεις κερδίζει το Mate 10 στην ακρόαση μουσικής από τα ακουστικά χάνει κατά κράτος , το Mate 10 έχει 6gb RAM και 128gb ROM, το Samsung έχει αναγνωρίσει με την Ίριδα το Mate 10 pro δεν έχει. Στην οθόνη κερδίζει το Samsung ενώ στη φωτεινότητα στο Mate 10 pro. Οι διαφορές όμως και στις δύο περιπτώσεις (οθόνης)είναι πολύ μικρές. Το mate έχει και υπέρυθρες το Samsung δεν έχει. Συνολικά και τα δύο τηλέφωνα είναι πολύ καλά Εξαρτάται την ανάγκη η δική σου. Πάντως στην καθημερινή χρήση θεωρώ ότι το Mate είναι λίγο μπροστά .

Αν είσαι με δεδομένα στο κινητό & βρεθείς σε WiFi που αναγνωρίζει το κινητό ανοίγει αυτόματα για να σου εξοικονόμησει τα mb στο κινητό. Υπάρχει ρύθμιση για αυτό αν δεν το θες στις ρυθμίσεις WiFi. Δες τι λειτουργίες κάνει το wifi+ab10ee50ae61e0c059951b6488210c20.jpg

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Σημερινή φωτογραφία για αυτούς που λένε ότι η μπαταρία έχει μειωθεί με την 137. & κάτι ακόμα το acr με την 137 παίζει άψογα έχω ανοίξει την εφαρμογή μετά από τρεις μέρες & έχει γράψει τα πάντα. 5e637012fe1b526eea2e92ea0154c456.jpg

Πώς πας για να δεις το χρόνο ενεργής λειτουργίας;;;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σημερινή φωτογραφία για αυτούς που λένε ότι η μπαταρία έχει μειωθεί με την 137. & κάτι ακόμα το acr με την 137 παίζει άψογα έχω ανοίξει την εφαρμογή μετά από τρεις μέρες & έχει γράψει τα πάντα. 5e637012fe1b526eea2e92ea0154c456.jpg

Πώς πας για να δεις το χρόνο ενεργής λειτουργίας;;; Παρεμπιπτόντως να σου πω ότι το acr δε λειτουργεί κανονικά. Με την 137 και σήμερα ηχογράφησε μόνο τις μισές κλήσεις. Γνωρίζω ότι είναι πρόβλημα της Oreo διότι με το p10 lite που έχει νουγκατ δουλεύει κανονικότατα.

Πώς πας για να δεις το χρόνο ενεργής λειτουργίας;;;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πώς πας για να δεις το χρόνο ενεργής λειτουργίας;;; Παρεμπιπτόντως να σου πω ότι το acr δε λειτουργεί κανονικά. Με την 137 και σήμερα ηχογράφησε μόνο τις μισές κλήσεις. Γνωρίζω ότι είναι πρόβλημα της Oreo διότι με το p10 lite που έχει νουγκατ δουλεύει κανονικότατα.

Ρυθμίσεις - Μπαταρία - χρήση μπαταρίας - υλικό - οθόνη. Εμένα το acr φτου να μην το ματιάσω δουλεύει άψογα. Στα s8, s8+, s9 & s9+ δεν ηχογραφεί τον συνομιλητή. Έτσι διάβασα στο forum.

Ρυθμίσεις - Μπαταρία - χρήση μπαταρίας - υλικό - οθόνη. Εμένα το acr φτου να μην το ματιάσω δουλεύει άψογα. Στα s8, s8+, s9 & s9+ δεν ηχογραφεί τον συνομιλητή. Έτσι διάβασα στο forum.

Σε ευχαριστώ. Πήγαινα μέχρι εκεί αλλά δεν πατούσα επάνω στην οθόνη Δεν γνώριζα ότι έχει και άλλο. Όπως είπες στο Samsung Galaxy S9 δεν λειτουργει το acr. Δυστυχώς δεν λειτουργεί και στο δικό μου (mate 10).

Σε ευχαριστώ. Πήγαινα μέχρι εκεί αλλά δεν πατούσα επάνω στην οθόνη Δεν γνώριζα ότι έχει και άλλο. Όπως είπες στο Samsung Galaxy S9 δεν λειτουργει το acr. Δυστυχώς δεν λειτουργεί και στο δικό μου (mate 10).

Αυτό με το acr den μπορώ να το καταλάβω. Με την 129 σε μένα αρχικά δεν δούλευε καλά,ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων άλλων παιδιών σε αυτούς δούλευε μια χαρά. Μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογής του acr σε μένα έφτιαξε και δούλευε οκ στην 129. Και συνεχίζει να δουλεύει καλά και στην 137.

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εγώ έχω ως Πηγή ήχου..(αυτόματο) και Μορφή ηχογράφησης...(Μ4Α). Αγορασμένη την Pro έκδοση.

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

Δες στις ρυθμίσεις αν έχεις ενεργή την βελτιωμένη εμπειρία ίντερνετ wifi+ ανοίγει αυτόματα ακόμα και αν το κλείσεις

Το είχα ενεργοποιημένο και το απενεργοποίησα. Βέβαια αν κατάλαβα σωστά συνδέεται σε γνωστά Wifi αλλά πάντα στου στιτιού γινόταν αυτό που είναι γνωστό. Αν ήταν αυτό το "πρόβλημα" δεν θα γινόταν κάθε φορά που πήγαινα σπίτι; Θα το παρακολουθήσω.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Αυτό με το acr den μπορώ να το καταλάβω. Με την 129 σε μένα αρχικά δεν δούλευε καλά,ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα κάποιων άλλων παιδιών σε αυτούς δούλευε μια χαρά. Μετά από μια αναβάθμιση της εφαρμογής του acr σε μένα έφτιαξε και δούλευε οκ στην 129. Και συνεχίζει να δουλεύει καλά και στην 137.

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ πια. Παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Εγώ έχω ως Πηγή ήχου..(αυτόματο) και Μορφή ηχογράφησης...(Μ4Α). Αγορασμένη την Pro έκδοση.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο έχω. Αγορασμένο ,ως πηγή ήχου έχω το αυτόματο και μορφή ηχογραφήσεις m4a. Για παράδειγμα σήμερα δεν ηχογράφησε ούτε το 30% των κλήσεων ειδικά τις εισερχόμενες.

Και εγώ ακριβώς το ίδιο έχω. Αγορασμένο ,ως πηγή ήχου έχω το αυτόματο και μορφή ηχογραφήσεις m4a. Για παράδειγμα σήμερα δεν ηχογράφησε ούτε το 30% των κλήσεων ειδικά τις εισερχόμενες.

Κωστή εμένα λειτουργεί κομπλέ. Για μπες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πήγαινε στο "πρόβλημα ηχογράφησης". Κάνε refresh. Έχουν προσθέσει επιλογή για Huawei android 8. Μήπως και κάνεις δουλειά έτσι.

Κωστή εμένα λειτουργεί κομπλέ. Για μπες στις ρυθμίσεις της εφαρμογής και πήγαινε στο "πρόβλημα ηχογράφησης". Κάνε refresh. Έχουν προσθέσει επιλογή για Huawei android 8. Μήπως και κάνεις δουλειά έτσι.

Πάνο ειχες δικιο .Μόλις το έκανα και δείχνει ότι δουλεύει. Θα το δοκιμάσω για δυο-τρεις μέρες και μετά θα σου πω. Ευχαριστώ

Παιδιά κάθε πότε δίνει ενημερώσεις η Huawei?

Grey Huawei Mate 10 Pro Power

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Παιδιά κάθε πότε δίνει ενημερώσεις η Huawei?

Κάθε 4 χρόνια. Αστειεύομαι από πρώτη Ιανουαρίου έχει δώσει δύο, βέβαια με τα προβλήματα που είχε πιο παλιά & κάποια που έχουν μείνει ακόμα θα έπρεπε να είχε δώσει & περισσότερα & σε πιο σύντομο διάστημα.

Μόνο 2 ε? Πιστεύω μην με απογοήτευσει...

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

παιδια θυμαται κανεις που βρισκω την ρυθμιση να γινεται σιγαση ηχου ακουμπωντας το δαχτυλικο, οταν χτυπαει τηλεφωνημα;

Έχει κανείς γνώμη για την msvii θήκη; πως είναι στο grip και από εμφάνιση με το black grey εκτός του μαύρου χρώματος αν έχει κανείς κάποιο άλλο χρώμα

Πάντως όσες αναβαθμίσεις και να έχει δώσει δεν έχει διορθώσει ένα ορθογραφικό που τους είχα επισημάνει από τις αρχές Ιανουαρίου στο ελληνικό emui αν και μου είπαν ότι το προώθησαν.

OCD λίγο αλλά μου τη σπάει. Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος με το τηλέφωνο αν και είναι το πρώτο μου Android.

Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα ευτυχής κάτοχος ενός mate 10 προ σε dark grey....θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το theme που σκουραίνει τελείως το menu, καθώς το λευκό δεν βολεύει το βράδυ...
Honor Play, Mate 20 Pro

Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα ευτυχής κάτοχος ενός mate 10 προ σε dark grey....θα ήθελα να ρωτήσω ποιο είναι το theme που σκουραίνει τελείως το menu, καθώς το λευκό δεν βολεύει το βράδυ...
Δεν χρειάζεται θέμα έχει ρύθμιση

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro