Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την έβαλα και μια διαφορά πέρα από τα της κάμερας που προαναφερθηκε, είναι το smart unlock όπου προστέθηκαν δυνατότητες με τη τοποθεσία τη κίνηση και την ομιλία. Δε τα έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά αυτά τα είχα από Galaxy S6 Edge εποχή. Πάει πολύ αργά η αναβάθμιση και δε δίνει τίποτα σημαντικό. Μάλλον θα επιστρέψω σε Samsung και για άλλους λόγους.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το κινητό pm. Είναι σε άριστη κατάσταση από Κωτσό.

Τι εννοείς πάει πολύ αργά η αναβάθμιση;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Την καμερα του P20 μπορούμε να την βάλουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Το SeriesGuide είναι κυλιόμενο widget; Το πρόβλημα το έχουν μόνο τα κυλιόμενα widgets εκτός από το Google Calendar και αυτό που υπάρχει από την εφαρμογή 'ημερολόγιο' που έρχεται με το τηλέφωνο.

Ναι, είναι κυλιόμενο, ακριβώς όπως και το Google Calendar.

off / d.

Δε δίνει λύσεις στα προβλήματα που γνωρίζουμε όλοι, ενώ γίνεται αναβάθμιση κάθε μήνα σχεδόν. Και αναβάθμιση που όσοι τη περιμένουν μέσω ota δε τη παίρνουν και είναι με την 129 ακόμα. Βαρέθηκα κι εγώ να τη περιμένω και πήγα μέσω ff δηλαδή.

Οκ ίσως είμαι πιο απαιτητικός αλλά για 800 που έδωσα περίμενα περισσότερα.

Ως τώρα αυτά που μου προσφέρει η συσκευή είναι λιγότερα από αυτα που περίμενα. Και δεν αφορά την αναβάθμιση τόσο όσο το UI και τη πρακτικότητα ενός smartphone στη καθημερινή χρήση.

Ίσως απλά δε μπορώ εγώ να συνηθίσω το κινητό.

Εντάξει δε λέω ότι η συσκευή είναι χάλια.

Ίσα ίσα κάμερα, ταχύτητα και μπαταρία δε νομίζω ότι θα βρει κανείς εύκολα αλλού τετοιο συνδυασμό. Πέρα από το p20 που προσωπικά δεν μου αρέσει και δεν θα πήγαινα.

Βαγγέλης.

Δε δίνει λύσεις στα προβλήματα που γνωρίζουμε όλοι, ενώ γίνεται αναβάθμιση κάθε μήνα σχεδόν. Και αναβάθμιση που όσοι τη περιμένουν μέσω ota δε τη παίρνουν και είναι με την 129 ακόμα. Βαρέθηκα κι εγώ να τη περιμένω και πήγα μέσω ff δηλαδή.

Οκ ίσως είμαι πιο απαιτητικός αλλά για 800 που έδωσα περίμενα περισσότερα.

Ως τώρα αυτά που μου προσφέρει η συσκευή είναι λιγότερα από αυτα που περίμενα. Και δεν αφορά την αναβάθμιση τόσο όσο το UI και τη πρακτικότητα ενός smartphone στη καθημερινή χρήση.

Ίσως απλά δε μπορώ εγώ να συνηθίσω το κινητό.

Εντάξει δε λέω ότι η συσκευή είναι χάλια.

Ίσα ίσα κάμερα, ταχύτητα και μπαταρία δε νομίζω ότι θα βρει κανείς εύκολα αλλού τετοιο συνδυασμό. Πέρα από το p20 που προσωπικά δεν μου αρέσει και δεν θα πήγαινα.

Βαγγέλης.

Γούστα είναι φυσικά αυτά !!Εγώ ας πούμε δεν μπορώ να ξαναπάω σε Samsung συσκευή!!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Υποθέτω οτι εννοεί αυτό που πλέον λέμε σχεδόν όλοι. Ότι η Huawei δίνει πολύ καθυστερημένα αναβαθμίσεις με μηδαμινές μέχρι στιγμής διορθώσεις... Και πολύ φοβάμαι ότι πλέον με την έλευση του P20 τα περισσότερα team της θα επικεντρωθούν εκεί...

off / d.

Υποθέτω οτι εννοεί αυτό που πλέον λέμε σχεδόν όλοι. Ότι η Huawei δίνει πολύ καθυστερημένα αναβαθμίσεις με μηδαμινές μέχρι στιγμής διορθώσεις... Και πολύ φοβάμαι ότι πλέον με την έλευση του P20 τα περισσότερα team της θα επικεντρωθούν εκεί...

Μα πέρα από την Apple και την OnePlus και την Xiaomi ποια άλλη εταιρεία δίνει συχνότερα updates?

Μα πέρα από την Apple και την OnePlus και την Xiaomi ποια άλλη εταιρεία δίνει συχνότερα updates?
Είδα κ τις δικιες τους ενημερώσεις . Φτιάχνει 2 πράγματα κ χαλάει 3 άλλα κ μετά περιμένεις το επόμενο update και τούμπαλιν.

Είδαμε και την Samsung που έδωσε τώρα την oreo . Εμείς πάμε για 8.1 πριν το καλοκαίρι πιστεύω .

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημήτρης

Μα το πρόβλημα είναι οτι πρώτον δεν είναι επίσημα updates (update μέσω FF είναι, όσοι βάλαμε την 131 και τώρα την 137, έτσι την βάλαμε, το επίσημο είναι το 129 ακόμα, με security update του Φεβρουαρίου), και δεύτερον επικεντρώνεται στο να βάζει βλακώδη νέα gimmicky features αντί να λύνει προβλήματα με το emui. Εγώ προσωπικά, όταν ξαναπάρω συσκευή, θα κινηθώ αποκλειστικά και μόνο σε Google με stock android. Ποτέ ξανά το ίδιο λάθος. Κατάντησε κουραστικό στην καθημερινότητα μου να ψάχνω λύσεις για να λειτουργούν οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ και χρειάζομαι σωστά. Προβλήματα με trackers, προβλήματα με VPN, προβλήματα με Google Maps, κτλ κτλ με κούρασαν. Και ουσιαστικά όλα προέρχονται από το emui που είναι τόσο επιθετικό στο να κλείνει εφαρμογές. Με το miui πχ, δεν είχα τόσα θέματα και όταν είχα, έβρισκα άμεσα μόνιμη λύση με ένα απλό κουμπάκι --- "Turn off Miui Optimization"... Μακάρι να αναπτυχθεί έστω λίγο το development στο Mate 10 Pro από άποψη custom ROM και να κινηθώ προς τα κει, γιατί ως hardware είναι φανταστικό.

Edited by off_d
off / d.

Γιατί δε πας πάλι;

Γιατί λόγω TouchWiz μετά από καποιο διάστημα άρχισε το κινητό να βαραίνει και λόγω μπαταρίας! Και γενικά 3 συσκευές της άλλαξα (οι 2 ναυαρχίδες) και δεν μου έκατσαν ποτέ καλά!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μα το πρόβλημα είναι οτι πρώτων δεν είναι επίσημα updates (update μέσω FF είναι, όσοι βάλαμε την 131 και τώρα την 137, έτσι την βάλαμε, το επίσημο είναι το 129 ακόμα, με security update του Φεβρουαρίου), και δεύτερον επικεντρώνεται στο να βάζει βλακώδη νέα gimmicky features αντί να λύνει προβλήματα με το emui. Εγώ προσωπικά, όταν ξαναπάρω συσκευή, θα κινηθώ αποκλειστικά και μόνο σε Google με stock android. Ποτέ ξανά το ίδιο λάθος. Κατάντησε κουραστικό στην καθημερινότητα μου να ψάχνω λύσεις για να λειτουργούν οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ και χρειάζομαι σωστά. Προβλήματα με trackers, προβλήματα με VPN, προβλήματα με Google Maps, κτλ κτλ με κούρασαν. Και ουσιαστικά όλα προέρχονται από το emui που είναι τόσο επιθετικό στο να κλείνει εφαρμογές. Με το miui πχ, δεν είχα τόσα θέματα και όταν είχα, έβρισκα άμεσα μόνιμη λύση με ένα απλό κουμπάκι --- "Turn off Miui Optimization"...

Θα συμφωνήσω μαζί σ ως προς το stock Android!Αλλά και τα Pixel έχουν τα δικά τους θέματα!Γενικά δεν υπάρχει άριστη συσκευή θεωρώ!Απλά είναι τι κολλάει στις προσωπικές ανάγκες του καθένα!

Γιατί λόγω TouchWiz μετά από καποιο διάστημα άρχισε το κινητό να βαραίνει και λόγω μπαταρίας! Και γενικά 3 συσκευές της άλλαξα (οι 2 ναυαρχίδες) και δεν μου έκατσαν ποτέ καλά!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα συμφωνήσω μαζί σ ως προς το stock Android!Αλλά και τα Pixel έχουν τα δικά τους θέματα!Γενικά δεν υπάρχει άριστη συσκευή θεωρώ!Απλά είναι τι κολλάει στις προσωπικές ανάγκες του καθένα!

Εμένα προσωπικά αυτό που με κρατάει με τα χίλια (παρότι όπως έχω ξαναπεί δεν θα αλλάξω άμεσα συσκευή), είναι η μπαταρία. Κατά τα άλλα το Pixel 2 XL θα ήταν η καλύτερη επιλογή μου (αν έστω πλησίαζε τη μπαταρία του Mate μάλλον θα είχα φύγει προς εκεί).

off / d.

Εμένα προσωπικά αυτό που με κρατάει με τα χίλια (παρότι όπως έχω ξαναπεί δεν θα αλλάξω άμεσα συσκευή), είναι η μπαταρία. Κατά τα άλλα το Pixel 2 XL θα ήταν η καλύτερη επιλογή μου (αν έστω πλησίαζε τη μπαταρία του Mate μάλλον θα είχα φύγει προς εκεί).

Είδες που καμία συσκευή δεν είναι τέλεια;

Μια επιβεβαίωση γιατί έχω μπερδευτεί.

Στις ρυθμίσεις-μπαταρια-εκκινηση έχουμε τις εφαρμογές τικαρισμενες ή όχι.

Πχ στη wunderlist δεν την είχα κ δεν μου ερχόταν ειδοποιήσεις.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τικαρεις και τις 3 επιλογες και μετα πας Ρυθμισεις/ Εφαρμογες/ Ρυθμισεις Εφαρμογων/ Ειδικη προσβαση/ Αγνοηση βελτιστοποιησης μπαταριας και εκει επιτρεπεις στις εφαρμογες που θελεις να αγνοουν την βελτοποιηση μπαταριας και να τρεχουν στο υποβαθρο.

Εμενα μονο ετσι επαιξαν σωστα εφαρμογες οπως LinkedIn, Booking, Airbnb, τραπεζικες κτλ. Με μονο τικαρισμα και των 3 δεν μου επαιζαν τα push notifications σωστα σε καποιες εφαρμογες.

Από αλλοίωση σε χρώματα ή φωτεινότητα πως τα πάει;

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από αλλοίωση σε χρώματα ή φωτεινότητα πως τα πάει;

Mate 10 Pro & Tapatalk Pro

μια χαρα ειναι κομπλε φωτηνοτητα και αλλοιωση δεν εχει κατι στα χρωματα

Καλησπέρα

Ίδιο ακριβώς πρόβλημα με sim Vodafone. Μετά απο αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερα να μου βγάλει 4g ένδειξη κ απο τότε δεν απενεργοποιώντας τα δεδομένα μήπως κ δεν μπορέσω να τα ξαναβρώ!!

Επικοινώνησα με huawei Hellas, μου είπαν οτι με κάποιο επερχόμενο update τα προβλήματα με τα δεδομένα θα λυθούν..

Απογοήτευση ...

Έχει κόλλα περιφερειακά ή σε όλη την επιφάνεια του τζαμιού?

Καλησπέρα στην ομάδα. Το προηγούμενο Σάββατο αποφάσισα να πάρω κι εγώ το mate 10 pro dual αφήνοντας τα honor μετά από μία μακροχρόνια σχέση. Από την Κυριακή παρατήρησα ότι για ένα χρονικό διάστημα χάθηκαν τα δεδομένα δικτύου από την sim1 (Vodafone) που χρησιμοποιώ για ίντερνετ, αλλά με 2 επανεκκινησεις έστρωσε. Να πω ότι με το που άνοιξα για πρώτη φορά την συσκευή έγινε αναβάθμιση σε c432. Σήμερα λοιπόν το πρωί ενώ όλα λειτουργούσαν καλά, ξαφνικά ξαναχαθηκε το σήμα το οποίο δεν επανήλθε ποτέ. Άλλαξα τις ρυθμίσεις ίντερνετ του παροχου κατόπιν επικοινωνίας, έκανα διάφορες ενέργειες αλλά τίποτα. Να προσθέσω πως οι sim είναι καινούργιες κι αυτές, το Σάββατο τις αντικατεστησα. Έβαλα την sim στην slot2 αλλά και πάλι δεν είχα σήμα. Ή άλλη sim που είναι cosmote λειτουργεί κανονικά και στις 2 slot. Μετά σκέφτηκα να δοκιμάσω την sim σε παλιά συσκευή και προς εκπληξη μου λειτουργούσε κανονικά. Την ξαναέβαλα στο mate, χωρίς όμως να προσθέσω την άλλη sim, και όντας με μία μόνο sim δούλευε πάλι κανονικά... Τι μπορεί να φταίει, απελπισία με έχει πιάσει... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα

Ίδιο ακριβώς πρόβλημα με sim Vodafone. Μετά απο αγωνιώδεις προσπάθειες κατάφερα να μου βγάλει 4g ένδειξη κ απο τότε δεν απενεργοποιώντας τα δεδομένα μήπως κ δεν μπορέσω να τα ξαναβρώ!!

Επικοινώνησα με huawei Hellas, μου είπαν οτι με κάποιο επερχόμενο update τα προβλήματα με τα δεδομένα θα λυθούν..

Απογοήτευση ...

Έχει κόλλα περιφερειακά ή σε όλη την επιφάνεια του τζαμιού?

Απο τι εχω καταλαβει σε ολο ενα αλλο που ειχα και ειχε γυρω γυρω ξεκολαγε και φαινοταν λιγο να το κουναγες θα φύγει αυτο οχι σταθερο οπως πρεπει

Νομίζω πρέπει να έχουμε την ίδια θήκη. Από που την έχεις πάρει;;; Εγώ από Eureka choice αλλά δεν ήταν αυτή που παρήγγειλα, τελικά μου άρεσε και την κράτησα. Ipaky έγραφε η ετικέτα. Αυτή έχεις;;

Με εγκατεστημένο την τελευταία έκδοση 137 οι φώτο την

ημέρα βγαίνουν έργα τέχνης. Επίσης μειώθηκε αισθητά το lens flare.

Με την επερχόμενη 8.1 πιστεύω ότι θα είμαστε κομπλέ.

Νομίζω πρέπει να έχουμε την ίδια θήκη. Από που την έχεις πάρει;;; Εγώ από Eureka choice αλλά δεν ήταν αυτή που παρήγγειλα, τελικά μου άρεσε και την κράτησα. Ipaky έγραφε η ετικέτα. Αυτή έχεις;;

Ναι ηipaky ειναι apo to wish την πηρα και αυτη

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντως δευτερη μερα το τζαμακι πολύ καλο και αίσθηση και οτι εχει κολλήσει μια χαρά όπως πρέπει οχι σαν τα αλλα που ξεκολαγε. Και φυσικά το διάφανο τα σπάει γιατι φαίνεται το μπλε του κινητού που είναι γαματο...

Με εγκατεστημένο την τελευταία έκδοση 137 οι φώτο την

ημέρα βγαίνουν έργα τέχνης. Επίσης μειώθηκε αισθητά το lens flare.

Με την επερχόμενη 8.1 πιστεύω ότι θα είμαστε κομπλέ.

Μακαρι να εχουν φτιαξει την καμερα σε συνδιασμο με τις ειδοποιησεις που καμια φορα αργουν, ειδικοτερα του gmail.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro