Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για online παιγνίδια δουλευει;
Σε παιχνίδι το δοκίμασα & έβγαλε διαφημίσεις.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

σε μένα πάντως την βγάζει κανονικά την προσφορά το πλαίσιο με το δώρο

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/HUAWEI-Smartphone-Mate-10-Pro-Mple-51091VXK.htm

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Έχω την εντύπωση πως μετά το update έχω ελαφρώς χειρότερη αυτονομία

Αρκετά χειρότερη θα έλεγα τελικά. Ειδικά στο standby σε 7 ώρες το βράδυ έχασε πάνω από 10% τη στιγμή που έχανε γύρω στο 3-4%

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

σε μένα πάντως την βγάζει κανονικά την προσφορά το πλαίσιο με το δώρο

https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/HUAWEI-Smartphone-Mate-10-Pro-Mple-51091VXK.htm

H προσφορα ξεκιναει παλι και απο τον κωτσοβολο για ολο το φεβρουαριο μεχρι εξαντλησης των αποθεματων. Απο την huawei Ελλαδος κλασικα

Δημήτρης

Αρκετά χειρότερη θα έλεγα τελικά. Ειδικά στο standby σε 7 ώρες το βράδυ έχασε πάνω από 10% τη στιγμή που έχανε γύρω στο 3-4%
Κάτι άλλο συμβαίνει γιατί και εγώ είχα τρελό drain εχθές το βράδυ και δεν έχω πάρει ακόμα το update

Πρώτη φορά με Huawei. To monthly data cycle πως το χειρίζεστε?? Χρησιμοποιείτε κάποια εφαρμογή?

Τέρμα σπαστικό και τεράστιο fail που δεν μπορείς να σετάρεις ημ/νία.

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα,

είμαι εδώ και περίπου ένα μήνα κάτοχος ενός Huawei Mate Pro σε midnight blue. Θέλω να ενημερώσω ότι πρόκειται για ένα πανέμορφο κινητό, με εντυπωσιακές επιδόσεις. Όσο περνάει ο χρόνος, τόσο καταλαβαίνεις τις δυνατότητές ου και τόσο εντυπωσιάζεσαι από αυτό.

Ειλικρινά δεν έχω κάτι αρνητικό να του προσάψω. Ένα θα σας πω.

Με μία μέτρια προς μεγάλη χρήση, η μπαταρία του κρατά 2 ολόκληρες ημέρες, από φόρτιση 100% σε 0%. Πράγματι εντυπωσιακό. Ήχος και εικόνα πράγματι επαγγελματικά.

Μόνο σε κάτι εγώ έχω πρόβλημα που το πιο πιθανό είναι να φταίω εγώ με τις ρυθμίσεις μου. Χρησιμοποιώ σαν email client το bluemail. Κάποιες φορές μου εμφανίζεται και το σώμα των εισερχομένων email κανονικά, ενώ κάποιες άλλες, εμφανίζεται μόνο το header και κολλάει στην προσπάθεια να δείξει το κείμενο. Ένα πρόβλημα που μάλλον είναι εξαιτίας κακών ρυθμίσεων μου, στις ειδοποιήσεις.

Εάν κάποιος ξέρει ποια είναι η σωστή ρύθμιση σας παρακαλώ να με ενημερώσει.

Ευχαριστώ.

Vatadim

Κάτι άλλο συμβαίνει γιατί και εγώ είχα τρελό drain εχθές το βράδυ και δεν έχω πάρει ακόμα το update

Μάλλον η Google είπε να συλλέξει δεδομένα.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κτυπά ξύλο ακομα και μετα το update η μπαταρία βράχος .

Ρε παιδιά ακόμα δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση, να ανησυχώ; το πήρα μεταχειρισμένο αλλά η απόδειξη είναι από media

ουτε εμενα μου εχει ερθει η αναβαθμιση(καινουργιο απο Κοτσβολο - sim cosmote) και δεν ανησυχω καθολου. Μην αγχωνεστε αφου ετσι και αλλιως δεν ειναι major update.

Οποιος ενδιαφερεται για type c ακουστικα, μολις παρελεβα 2 ζευγαρια απο τα παρακατω, τιμη ξεφτιλα αλλα τολμω να πω αξιοπρεπεστατα

OLLIVAN Type-C in-ear earphone wired sports metal Earphones with microphone Type C Surround sound headset for Type C phones

Edited by GaleaNatur

Tωρα εσκασε το Update σε 4 φιλαρακια . Για καντε κ σεις ελεγχο .Μαλλον ξεκινησαν σε πιο πολλα imei
Δημήτρης

Tωρα εσκασε το Update σε 4 φιλαρακια . Για καντε κ σεις ελεγχο .Μαλλον ξεκινησαν σε πιο πολλα imei

Ήρθε και σε εμένα σήμερα

Ναι το ειδα στην πραξη κι εγω.. Αλλα δυστυχως με βολευει πολυ αυτο που εχει προεπιλεγμενο!:lol:

Τωρα ειδα οτι χανει και σε αλλο huawei.. το p9 lite που ηταν μαζι με το δικο μας. Θα το δω και σε αλλα..

Εγώ έχω καταλάβει ότι είναι θέμα γραφικού. Γιατί αν δεις αν πατάς στο προεπιλεγμενο κάτω από τον κύκλο και όχι ακριβώς πάνω του τότε πιάνει πάντα άμεσα

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην τρελαίνεστε με το update. Δεν λυνει κανένα bug και μάλλον δημιούργησε καινούργια. Εμένα μου χάλασε μάλλον την ποιότητα των κλήσεων λίγο ενώ έχω την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά γενικότερα

Παιδιά δε ξέρω μη βιάζεστε και τόσο για την "αναβάθμιση". Η μπαταρια μου χειρότερη αρκετά όπως είπα πριν.

Κανονικά είχα κοντά μια ώρα οθόνη στο 90% και τώρα με 30λεπτα έχω 86%. Ίδια χρήση ακριβώς ενώ και στα στατιστικά δε φαίνεται τπτ το περίεργο για το τι καταναλώνει περισσότερο.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Όσοι έχετε θέματα μετά το update δοκιμάστε clear cache από το recovery

Κάντε δύο τρεις φορτίσεις και μετά βγάλτε ασφαλή συμπεράσματα για την μπαταρία . Τώρα τρέχουν διεργασίες από πίσω

Sent from Mate 10 pro

Δημήτρης

Σε εμένα δεν ήρθε ακόμη. Η μου κρατάει μούτρα ή δεν θέλει να με απογοητεύσει!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καινούργιο από PUBLIC, VODAFONE .Μου ήρθε το πρωί κατά τις 1100 .Η μπαταρία φαίνεται το ίδιο.Θα την δω και σήμερα το βράδυ.Προ αναβάθμισης είχα από 100% μετά από 8-9 ώρες ύπνου πάλι 100% η 99%.θα δείξει σήμερα το βράδυ.

Σε εμένα δεν ήρθε ακόμη. Η μου κρατάει μούτρα ή δεν θέλει να με απογοητεύσει!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλλον δεν θέλει να σε απογοητεύσει μιας κ δεν έχω διαπιστώσει κάτι που να έφτιαξε . Ή μου διαφεύγει τεσπα. Μου φαίνεται το update που περιμέναμε ,μόνο security patches είναι . Πάμε στο επόμενο

Sent from Mate 10 pro

Δημήτρης

Καινούργιο από PUBLIC, VODAFONE .Μου ήρθε το πρωί κατά τις 1100 .Η μπαταρία φαίνεται το ίδιο.Θα την δω και σήμερα το βράδυ.Προ αναβάθμισης είχα από 100% μετά από 8-9 ώρες ύπνου πάλι 100% η 99%.θα δείξει σήμερα το βράδυ.

Ετοιμαστείτε να κουφαθείτε ..... Πριν την αναβάθμιση είχα 105 gb υπόλοιπο.Μετά την αναβάθμιση 115 gb υπόλοιπο.10 γίγα παραπάνω .Είναι καρατσεκαρισμένο ούτε νομίζω, ούτε μου φαίνεται.Έκανα και επανεκκίνηση και πάλι 115 γίγα.

Για να είμαι πιο ακριβής στο ύλικολογισμικό ειχα 18 γιγα και τώρα λέει 8,34 γίγα.

Ετοιμαστείτε να κουφαθείτε ..... Πριν την αναβάθμιση είχα 105 gb υπόλοιπο.Μετά την αναβάθμιση 115 gb υπόλοιπο.10 γίγα παραπάνω .Είναι καρατσεκαρισμένο ούτε νομίζω, ούτε μου φαίνεται.Έκανα και επανεκκίνηση και πάλι 115 γίγα.

Για να είμαι πιο ακριβής στο ύλικολογισμικό ειχα 18 γιγα και τώρα λέει 8,34 γίγα.

Ισχύει... Μάλλον είχαν ξεχάσει σαβούρα μέσα ή κάτι δεν θα δουλεύει πλέον!

Thumbed from my mate 10 pro!

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro