xrhstos1974 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Φίλε αυτό πιθανόν να ήταν θέμα λήψης στο σημείο που βρισκόσουν εμένα μου συνέβαινε αρκετές φορές με την προηγούμενη μου συσκευή LG G5 σε κάποια σημεία που δεν ειχα καλή λήψη με το mate 10 pro δεν μου έχει συμβεί ακόμα. Ξέρω ότι έχει 4G στο συγκεκριμένο σημείο. Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι επειδή είναι σε κλήση δεν μπορεί να ανοίξει τα δεδομένα. Μου το έχει κάνει ξανά σε άλλη περιοχή αλλά δεν έδωσα τόση σημασία. Σήμερα όμως έδωσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKaras Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ξέρω ότι έχει 4G στο συγκεκριμένο σημείο. Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι επειδή είναι σε κλήση δεν μπορεί να ανοίξει τα δεδομένα. Μου το έχει κάνει ξανά σε άλλη περιοχή αλλά δεν έδωσα τόση σημασία. Σήμερα όμως έδωσα. Πολύ πιθανόν γιατί κατά την κλήση ακόμα και αν εχει 4g στο σημείο η συσκευή μπορεί μπει σε δίκτυο 3g η ακόμη και edge για καλύτερη τηλεφωνικη σύνδεση οπότε υπάρχει και δυσκολία στο να κατεβάσει δεδομένα αλλά ακόμα και να συνδεθεί στο διαδίκτυο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και πως το ρυθμίζουμε αυτο στο λευκό ; ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως το ρυθμίζουμε αυτο; Αυτό στα ελληνικά ονομάζεται οπτική ανεση οταν πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου πατας προβολή μετά οπτική άνεση και εκεί ρυθμίζεις κατά ποσο θες η οχι να την ενεργοποιήσης καθώς και πως θες να ειναι το χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasteagle Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ξέρω ότι έχει 4G στο συγκεκριμένο σημείο. Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι επειδή είναι σε κλήση δεν μπορεί να ανοίξει τα δεδομένα. Μου το έχει κάνει ξανά σε άλλη περιοχή αλλά δεν έδωσα τόση σημασία. Σήμερα όμως έδωσα. Καλησπέρα. Πήγαινε λίγο στις "Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις ασύρματων και δικτύων - Ρυθμίσεις διπλής Sim - Και εκεί ενεργοποίησε τον διακόπτη που λέει "Πρόσβαση στο Internet κατά τις κλήσεις" και δοκίμασε να το ξανακάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Βρήκα bug. Αλλά δοκιμαστε αν θέλετε να δω αν είναι γενικευμένο. Δοκιμάστε να κλειδωσετε μία εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα. Οταν πάτε να ξεκλειδώσετε όπως είναι λογικό θα σας ζητήσει δακτυλικό αποτύπωμα. Αν βγείτε από την εφαρμογή και ξαναμπείτε δεν σας ξαναζητάει δακτυλικό! Αν όμως κλείσει η οθονη και ξανανοίξει, τότε μπαίνοντας στην εφαρμογή θα σας ζητήσει. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ξέρω ότι έχει 4G στο συγκεκριμένο σημείο. Εγώ πάντως έχω την εντύπωση ότι επειδή είναι σε κλήση δεν μπορεί να ανοίξει τα δεδομένα. Μου το έχει κάνει ξανά σε άλλη περιοχή αλλά δεν έδωσα τόση σημασία. Σήμερα όμως έδωσα. Αν χρησιμοποιείς δύο κάρτες από πού παίρνει δεδομένα? Αν δεν παίρνει από αυτή που μιλάς τότε δεν θα μπορούσε να έχει internet από την άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
off_d Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Βρήκα bug. Αλλά δοκιμαστε αν θέλετε να δω αν είναι γενικευμένο. Δοκιμάστε να κλειδωσετε μία εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα. Οταν πάτε να ξεκλειδώσετε όπως είναι λογικό θα σας ζητήσει δακτυλικό αποτύπωμα. Αν βγείτε από την εφαρμογή και ξαναμπείτε δεν σας ξαναζητάει δακτυλικό! Αν όμως κλείσει η οθονη και ξανανοίξει, τότε μπαίνοντας στην εφαρμογή θα σας ζητήσει. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απ όσο γνωρίζω, έτσι λειτουργεί το app lock. Και στο miui έτσι γίνεται... Παράθεση off / d. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Απ όσο γνωρίζω, έτσι λειτουργεί το app lock. Και στο miui έτσι γίνεται...Αν θυμάμαι καλά στο Mate 9 δεν γινόταν αυτό. Και είναι και το λογικό να σου ζητάει αποτύπωμα κάθε φορά που βγαίνεις και προσπαθείς να μπεις σε μια εφαρμογή που έχεις κλειδώσει για λόγους ασφαλείας... Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnysman21 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Στα p9 lite και p9 που ειχα γινοταν το ιδιο πραγμα... Δεν ασχοληθηκα ακομα με αυτο το κομματι αλλα αν συμβαινει οντως αυτο τοτε ειναι μεγαλη μουφα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Στα p9 lite και p9 που ειχα γινοταν το ιδιο πραγμα... Δεν ασχοληθηκα ακομα με αυτο το κομματι αλλα αν συμβαινει οντως αυτο τοτε ειναι μεγαλη μουφα...Χμμ.. Αρα δεν είναι bug αλλά τακτική της εταιρείας. Συμφωνώ ότι είναι μουφα... Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Και στο mate 9 γινόταν το ίδιο... Δε χρειάζεται να κλείσεις την οθόνη, απλά κλείνεις τις εφαρμογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ετσι λειτουργουν και αλλες εφαρμογες που εχουν κλειδωμα και το βρισκω λογικο προσωπικα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Έχει κανείς καμιά ιδέα? Έχω το acr και όταν ηχογραφώ ο άλλος ακούγεται ανεπαίσθητα, όταν δε έχω συνδεμένο το blue tooth δεν ακούγεται καθόλου. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλησπέρα. Πήγαινε λίγο στις "Ρυθμίσεις - Ρυθμίσεις ασύρματων και δικτύων - Ρυθμίσεις διπλής Sim - Και εκεί ενεργοποίησε τον διακόπτη που λέει "Πρόσβαση στο Internet κατά τις κλήσεις" και δοκίμασε να το ξανακάνεις. Αυτό αν το κάνω θα πάρει δεδομένα από την sim 2 αν είμαι σε κλήση με την sim 1. Για τα δεδομένα έχω default την sim 1. Θα δοκιμάσω αργότερα με ανοιχτά τα δεδομένα να κάνω κλήση. Λογικά θα πέσει σε Η+.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχει κανείς καμιά ιδέα? Έχω το acr και όταν ηχογραφώ ο άλλος ακούγεται ανεπαίσθητα, όταν δε έχω συνδεμένο το blue tooth δεν ακούγεται καθόλου. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρησιμοποιώ το automatic call recorder και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Κάνε μια δοκιμή. Στην αναπαραγωγή ακούω τον συνομιλητή πάρα πολύ καλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Χρησιμοποιώ και γω το acr με Bluetooth και παρατηρώ ότι κάποιες κλήσεις δεν καταγράφονται. Έχετε παρατηρήσει κάτι εσείς; Αν όχι, ποιες ρυθμίσεις έχετε στην εφαρμογή acr και ποιες στο κινητό (που αφορούν την διαχείριση ενέργειας). Ευχαριστώ. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Χρησιμοποιώ και γω το acr με Bluetooth και παρατηρώ ότι κάποιες κλήσεις δεν καταγράφονται. Έχετε παρατηρήσει κάτι εσείς; Αν όχι, ποιες ρυθμίσεις έχετε στην εφαρμογή acr και ποιες στο κινητό (που αφορούν την διαχείριση ενέργειας). Ευχαριστώ.Πήγαινε στις ρυθμίσεις του acr κάπου λέει πρόβλημα με την ηχογράφηση & πάτησε Huawei Android 8 εκεί θα λυθεί το θέμα με τις χαμένες ηχογραφήσεις. Εγώ δυστυχώς δεν ακούω τον άλλο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε στις ρυθμίσεις του acr κάπου λέει πρόβλημα με την ηχογράφηση & πάτησε Huawei Android 8 εκεί θα λυθεί το θέμα με τις χαμένες ηχογραφήσεις. Εγώ δυστυχώς δεν ακούω τον άλλο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό άλλες ρυθμίσεις δεν έχω πειράξει κάτι. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangie Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Βρήκα bug. Αλλά δοκιμαστε αν θέλετε να δω αν είναι γενικευμένο. Δοκιμάστε να κλειδωσετε μία εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα. Οταν πάτε να ξεκλειδώσετε όπως είναι λογικό θα σας ζητήσει δακτυλικό αποτύπωμα. Αν βγείτε από την εφαρμογή και ξαναμπείτε δεν σας ξαναζητάει δακτυλικό! Αν όμως κλείσει η οθονη και ξανανοίξει, τότε μπαίνοντας στην εφαρμογή θα σας ζητήσει. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι bug. Το παρατήρησα κι εγώ. Εφόσον τη 1η φορα ξεκλείδωσα την εφαρμογή και μετά θέλω να δω κάτι άλλο σε μια άλλη εφαρμογή, θα ήταν εκνευριστικό να ζητάει κάθε φορά και αποτύπωμα. Νομίζω έτσι έπρεπε να δουλεύει όπως τώρα. Άλλωστε όταν κλειδώσει το κινητό μετά σου ξαναζηταει για τη κλειδωμένη εφαρμογή εκ νέου δακτυλικό αποτύπωμα. Για εμένα τουλάχιστον είναι φυσιολογικό. Εκεί που ίσως έχει bug όμως είναι ότι η εφαρμογή που κλείδωσα εγώ (gnotes) δε μου έκανε συγχρονισμό πάρα μόνο όταν της αφαίρεσα το κλείδωμα εντελώς. Ακόμα και όταν τη ξεκλειδώνα έδειχνε ότι συγχρονίζει χωρίς να τελειώνει όμως ο συγχρονισμός ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλημέρα. Κατά τη γνώμη μου αυτό δεν είναι bug. Το παρατήρησα κι εγώ. Εφόσον τη 1η φορα ξεκλείδωσα την εφαρμογή και μετά θέλω να δω κάτι άλλο σε μια άλλη εφαρμογή, θα ήταν εκνευριστικό να ζητάει κάθε φορά και αποτύπωμα. Νομίζω έτσι έπρεπε να δουλεύει όπως τώρα. Άλλωστε όταν κλειδώσει το κινητό μετά σου ξαναζηταει για τη κλειδωμένη εφαρμογή εκ νέου δακτυλικό αποτύπωμα. Για εμένα τουλάχιστον είναι φυσιολογικό. Εκεί που ίσως έχει bug όμως είναι ότι η εφαρμογή που κλείδωσα εγώ (gnotes) δε μου έκανε συγχρονισμό πάρα μόνο όταν της αφαίρεσα το κλείδωμα εντελώς. Ακόμα και όταν τη ξεκλειδώνα έδειχνε ότι συγχρονίζει χωρίς να τελειώνει όμως ο συγχρονισμός ποτέ. Είμαι της άποψης ότι όταν κλειδώνεις κάτι το κλειδώνεις. Τέλος. Και ας βγαίνεις απλά από την εφαρμογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Βρήκα bug. Αλλά δοκιμαστε αν θέλετε να δω αν είναι γενικευμένο. Δοκιμάστε να κλειδωσετε μία εφαρμογή με δακτυλικό αποτύπωμα. Οταν πάτε να ξεκλειδώσετε όπως είναι λογικό θα σας ζητήσει δακτυλικό αποτύπωμα. Αν βγείτε από την εφαρμογή και ξαναμπείτε δεν σας ξαναζητάει δακτυλικό! Αν όμως κλείσει η οθονη και ξανανοίξει, τότε μπαίνοντας στην εφαρμογή θα σας ζητήσει. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν είναι bug είναι μετά από security update της Google (security feature είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKaras Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εαν συμβαίνει και σε σας ενώ εχω απενεργοποιημενη την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας όταν μπαίνω μέσα σε κάποιες εφαρμογές υπάρχει αισθητή μείωση της φωτεινότητας. Όταν όμως η φωτεινότητα είναι στο φουλ δεν το κάνει πήρα δυο συσκευές mate 10 pro η φυσικά έγινε επιστροφή αλλά και οι δύο παρουσίασαν την ίδια συμπεριφορά. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εαν συμβαίνει και σε σας ενώ εχω απενεργοποιημενη την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας όταν μπαίνω μέσα σε κάποιες εφαρμογές υπάρχει αισθητή μείωση της φωτεινότητας. Όταν όμως η φωτεινότητα είναι στο φουλ δεν το κάνει πήρα δυο συσκευές mate 10 pro η φυσικά έγινε επιστροφή αλλά και οι δύο παρουσίασαν την ίδια συμπεριφορά. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα; Αν διαβάσεις 1 σελίδα πίσω θα σου λυθεί η απορία ;) Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Πήγαινε στις ρυθμίσεις του acr κάπου λέει πρόβλημα με την ηχογράφηση & πάτησε Huawei Android 8 εκεί θα λυθεί το θέμα με τις χαμένες ηχογραφήσεις. Εγώ δυστυχώς δεν ακούω τον άλλο. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από άλλες ρυθμίσεις δεν έχω πειράξει κάτι. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω κάνει αυτό που λες, αλλά δεν είδα βελτιωση. Ευχαριστώ όπως και να έχει Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλημέρα, ότι πρόγραμμα μουσικής και αν έχω δοκιμάσει βγάζει πολύ χαμηλή ένταση (ίσα που ακούγεται) ενώ με τον μαμά player κανένα θέμα. Έχει βρει κάποιος λύση; σύνδεση πάντα με τον αντάπτορα 3.5 to type c Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Καλημέρα, ότι πρόγραμμα μουσικής και αν έχω δοκιμάσει βγάζει πολύ χαμηλή ένταση (ίσα που ακούγεται) ενώ με τον μαμά player κανένα θέμα. Έχει βρει κάποιος λύση; σύνδεση πάντα με τον αντάπτορα 3.5 to type c Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Περίεργο... Εγώ με PlayerPro δεν έχω αυτό το πρόβλημα. Για δοκίμασε να δεις τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Θα το ψάξω ευχαριστώ. Μόλις ήρθε και το car kit σε καφέ. Δεν έχω λόγια εκπληκτικό αξεσουάρ και θήκη με φανταστική ποιότητα καμία σχέση με τις πλαστικές του εμπορίου. Πολύ δυνατός ο μαγνήτης κρατάει τέλεια την συσκευή. Όσο και να το ταρακουνησα δεν ξεκολλάει με τίποτα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα 10/10 από μένα. Send from my Mate 10 pro Λάζαρος.. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AKaras Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Αν διαβάσεις 1 σελίδα πίσω θα σου λυθεί η απορία ;) Φίλε βασικά η απορία μου είναι κατά πόσο αυτό εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές. Εαν είναι θέμα λογισμικού ή θέμα συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts