antogr Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλημερα σε ολους...τηλεφωναρα απλα....παιδια επειδη τωρα το στηνω και ειναι πρωτη επαφη με huawei, μπορει να μου πει καποιος αν 1) φευγει η οθονη κλειδωματος ?? 2) αν στο συρταρι εφαρμογων μπορουμε να αποκρυψουμε καποια εικονιδια εφαρμογων (οπως γινεται στο nova launcher) 3) αν υπαρχει κατι αντιστοιχο με touble tab και 4) αν εχουμε σαν always on display. Ξερω σας κουρασα με τις ερωτησεις....σεβασμος στον πρωταρη....:) ευχαριστω πολυ παιδια 1) εννοείς να μην ζητάει κωδικό; ναι γίνεται. Υπάρχει κάπου πιο πίσω λίνκ αλλά αν γκουγκλαρεις θα το βρεις αμέσως 2) και 3) νομίζω δεν γίνεται τίποτα από τα δύο 4) έχει κανονικά Always on display. Πας ρυθμίσεις / ασφάλεια και απόρρητο / κλείδωμα οθ. Και κωδικοί πρόσβασης./ πάντα να προβάλλονται πληροφοριες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Τα ειπες ολα φιλε. Προφανως ενας που το θελει πρωτη μερα δν τον νοιαζει να τα σκασει . Αλλα δεν μπορεις μετα απο λιγες μερες να το βγαζεις σε προσφορα. Αυτο σημαινει οτι δεν σεβεσαι τον καταναλωτη. Τωρα παραδειγματα οπως το καποιοι το παιρνουν και το πουλανε την ιδια μερα προφανως ειναι η εξαιρεση και σαφως ειστε μικρο ποσοστο. Δεν κατάλαβα, σε τί αναφέρεται το τελευταίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 1) εννοείς να μην ζητάει κωδικό; ναι γίνεται. Υπάρχει κάπου πιο πίσω λίνκ αλλά αν γκουγκλαρεις θα το βρεις αμέσως 2) και 3) νομίζω δεν γίνεται τίποτα από τα δύο 4) έχει κανονικά Always on display. Πας ρυθμίσεις / ασφάλεια και απόρρητο / κλείδωμα οθ. Και κωδικοί πρόσβασης./ πάντα να προβάλλονται πληροφοριες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χιλια ευχαριστω φιλε μου, που με βοηθησες....πραγματικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 να ρωτισω αξιζει να δωσω το iphone 7 plus 128 για να παω στο mate 10 pro ?απο camera θα ειμαι στα ιδια γιατι απο μπαταρια θα ειμαι καλητερα πιστευω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Το θέμα με την αγορά από Κωτσοβολο και την όποια καθυστέρηση, είναι ότι μπορεί αυτή να οφείλεται όχι μόνο στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα Mate αλλά πολύ πιθανόν να μην υπάρχουν και διαθέσιμα p9 lite! Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Το θέμα με την αγορά από Κωτσοβολο και την όποια καθυστέρηση, είναι ότι μπορεί αυτή να οφείλεται όχι μόνο στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα Mate αλλά πολύ πιθανόν να μην υπάρχουν και διαθέσιμα p9 lite! Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έκανα την αγορά τη Δευτέρα το απόγευμα, πήρα το πρωί τηλέφωνο και είπαν ότι είναι διαθέσιμα και κρατημένα (αλλά και πως παρότι ήταν αργία Δευτερά-Τρίτη, προσμετράται το μεσοδιάστημα στη προθεσμία των 72 ωρών για την αγορά, ειδάλλως ακυρώνεται αυτόματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Αυτά που εμφανίζονταν στα καταστήματα και κρατήθηκαν υπάρχουν όντως, όσοι διαλέξαμε να μας έρθει με μεταφορική είναι το θέμα τι γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Μήπως θα ήταν καλύτερο να ανοιχτεί ένα νέο θέμα για διαθεσιμότητα και αγορά της συσκευής; έχουν γραφτεί 10 σελίδες για τις προσφορές δεν είναι εξυπηρετικό για το παρόν θέμα. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να ρωτισω αξιζει να δωσω το iphone 7 plus 128 για να παω στο mate 10 pro ?απο camera θα ειμαι στα ιδια γιατι απο μπαταρια θα ειμαι καλητερα πιστευωΦίλε είχα το 7 plus πριν από ένα μήνα. Ποια κάμερα; καμία επαφή το Mate έχει καλύτερη κάμερα από το 8 plus. Με το 7 δεν υπάρχει σύγκριση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosf Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Νεότερη ενημέρωση λέει για 10-15 ημέρες παράδοση. Που σημαίνει λογικά ότι περιμένουν τη νέα εισαγωγή για να εξυπηρετήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntanis1 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 σε ευχαριστω πολυ μαλον θα παω για το mate 10 pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpel86 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος tempered glass της Nilkin να μας πει αν κάθεται καλά στη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Νεότερη ενημέρωση λέει για 10-15 ημέρες παράδοση. Που σημαίνει λογικά ότι περιμένουν τη νέα εισαγωγή για να εξυπηρετήσουν. Επιβεβαίωση και από εμενα 10 εργάσιμες πλέον Υπομονή παιδιά!! Αξίζει Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Το θέμα με την αγορά από Κωτσοβολο και την όποια καθυστέρηση, είναι ότι μπορεί αυτή να οφείλεται όχι μόνο στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα Mate αλλά πολύ πιθανόν να μην υπάρχουν και διαθέσιμα p9 lite! Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το καλό πράγμα αργεί υπομονή :wink: Θα σε αποζημιώσει η συσκευή πιστεύω. Εκτός αν ούτε των τριών ιεραρχών προβλέπεται να έχει αποσταλεί :lol: Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πλάκα πλάκα, ενώ αισθανόμουν λίγο κοροιδάκι που το πήρα μαζί με το δώρο 799 ,τώρα που βλέπω τις καθυστερήσεις των παιδιών που το τσίμπησαν 600 plus και θα περιμένουν 10 εργάσιμες νιώθω λίγο καλύτερα. Μάλιστα αυτή την στιγμή έβγαλα την αυθεντική θήκη άνοιξα το φως και απολαμβάνω το υπέροχο μπλε του χρώμα.....χιχιχιχιχιχιχιι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Πλάκα πλάκα, ενώ αισθανόμουν λίγο κοροιδάκι που το πήρα μαζί με το δώρο 799 ,τώρα που βλέπω τις καθυστερήσεις των παιδιών που το τσίμπησαν 600 plus και θα περιμένουν 10 εργάσιμες νιώθω λίγο καλύτερα. Μάλιστα αυτή την στιγμή έβγαλα την αυθεντική θήκη άνοιξα το φως και απολαμβάνω το υπέροχο μπλε του χρώμα.....χιχιχιχιχιχιχιιΧάχα και εγώ το ίδιο. Πάντως για να είμαι ειλικρινής εχθές με την προσφορά στα 623 ψήθηκα να το πάρω ξανά να έχω δύο. Αφού μπορουσα να το κράτησω 2 μέρες να το δώσω 500 ευρώ μετά και άλλα 150 το p9 σφραγισμένο και να βγαλω και ένα 20αρικο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Απο το πρωι δουλευω την συσκευη προερχομενος απο S8. Ολα καλα και ολα ωραια, ομορφη συσκευη, ταχυτατη(σιγουρα πιο γρηγορη απο S8), μπαταρια βραχος, αψογη οθονη(για την αναλυση της), τρομερη καμερα. Αλλα προσωπικα με ενοχλει αρκετα το θεμα του EMUI στο θεμα των ειδοποιησεων. Τελειως βασικη AOD και οσοι ειχαν συνηθισει της samsung καταλαβαινουν τι λεω. Προσωπικα μονο το ρολοι δειχνει εκει καθως δεν χρησιμοποιω ουτε sms ουτε viber. Και σαν να μην εφτανε αυτο, εχουμε το τελειως αδυναμο LED(παλι σε σχεση με το S8). Πρεπει να αναβαθμιστει αμεσα στα επιπεδα της Samsung. Επισης οταν ερχεται ειδοποιηση ή δεν υπαρχει ή εγω δεν το βρήκα, δεν βγαζει dropzone αν το λεω καλα, να προλαβεις να διαβασεις τι ηρθε μεχρι να χαθει στο statusbar. Εμενα ακουγεται ο ηχος και παει κατευθειαν σε badge, δεν βλεπω κατι παραπανω. Εχει κανεις το quickpic για εικονες? για καποιο λογο μου εμφανίζει με μωβ(!) χρωμα τα ονοματα τον φακελων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 (edited) Απο το πρωι δουλευω την συσκευη προερχομενος απο S8. Ολα καλα και ολα ωραια, ομορφη συσκευη, ταχυτατη(σιγουρα πιο γρηγορη απο S8), μπαταρια βραχος, αψογη οθονη(για την αναλυση της), τρομερη καμερα. Αλλα προσωπικα με ενοχλει αρκετα το θεμα του EMUI στο θεμα των ειδοποιησεων. Τελειως βασικη AOD και οσοι ειχαν συνηθισει της samsung καταλαβαινουν τι λεω. Προσωπικα μονο το ρολοι δειχνει εκει καθως δεν χρησιμοποιω ουτε sms ουτε viber. Και σαν να μην εφτανε αυτο, εχουμε το τελειως αδυναμο LED(παλι σε σχεση με το S8). Πρεπει να αναβαθμιστει αμεσα στα επιπεδα της Samsung. Επισης οταν ερχεται ειδοποιηση ή δεν υπαρχει ή εγω δεν το βρήκα, δεν βγαζει dropzone αν το λεω καλα, να προλαβεις να διαβασεις τι ηρθε μεχρι να χαθει στο statusbar. Εμενα ακουγεται ο ηχος και παει κατευθειαν σε badge, δεν βλεπω κατι παραπανω. Εχει κανεις το quickpic για εικονες? για καποιο λογο μου εμφανίζει με μωβ(!) χρωμα τα ονοματα τον φακελων! Ναι είναι θέματα αυτά όπου πάσχει η Huawei. Όπως και το theme store καμία σχέση με το πλούτο και customizations που παρέχει η Sammy. Βέβαια έχουν και ένα κοινό κακό την έλλειψη double tap to wake:wink:;) Αυτά με ενόχλησαν πολύ όσο λίγο το κράτησα στις αρχές που βγήκε η συσκευή. Βέβαια και η Sammy έχει τα δικά της επιπλέον στραβά στο λογισμικό κυρίως στα updates αλλά και το βαρύ λογισμικό της με ένα τόνο άχρηστες και περιττές υπηρεσίες και εφαρμογές να τρέχουν :rolleyes: Για να μην ξεχνιώμαστε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited January 3, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Ναι είναι θέματα αυτά όπου πάσχει η Huawei. Όπως και το theme store καμία σχέση με το πλούτο και customizations που παρέχει η Sammy. Βέβαια έχουν και ένα κοινό κακό την έλλειψη double tap to wake:wink::( Αυτά με ενόχλησαν πολύ όσο λίγο το κράτησα στις αρχές που βγήκε η συσκευή. Sent from my iPad using Tapatalk ProΓύρνα πίσω να βρεις την υγειά σου και άσε τα κόλπα. Θα πάρει και 1-2 αναβαθμίσεις ακόμα και θα φτιάξουν τα όποια ζητήματα έχει. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Γύρνα πίσω να βρεις την υγειά σου και άσε τα κόλπα. Θα πάρει και 1-2 αναβαθμίσεις ακόμα και θα φτιάξουν τα όποια ζητήματα έχει. Στάλθηκε από το Mi MIX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Toν ψηνω κι εγω να γυρισει τρεχοντας στον καλυτερο κινεζο της αγορας... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Παίδες γίνεται κάποιος που το πρόλαβε στα 623€ να μου στέιλει ένα screenshot της παραγγελίας -- με σβησμένα προσωπικά στοιχεία, αλλά με ορατό αριθμό παραγγελίας -- να ρωτήσω αν μπορεί να γίνει κάποια μερική επιστροφή χρημάτων ή να δοθεί κανά κουπονάκι για αγορές, το πολύ-πολύ; Ευχαριστώ. αν ευοδωθούν οι προσπάθειες, θα ενημερώσω σχετικά, αφού θα έχει δημιουργηθεί προηγούμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλησπέρα με μια ερώτηση.. Γίνεται να φύγει το όνομα του παροχου που εμφανίζεται πάνω αριστερά στη μπάρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλησπέρα με μια ερώτηση.. Γίνεται να φύγει το όνομα του παροχου που εμφανίζεται πάνω αριστερά στη μπάρα; Ρυθμίσεις - Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις - Ειδοποιήσεις και γραμμή κατάστασης - Εμφάνιση ονόματος φορέα περιοχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Είναι οι πρώτες μέρες μου και θέλω λίγο χρόνο με το emui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George1968 Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλησπέρα με μια ερώτηση.. Γίνεται να φύγει το όνομα του παροχου που εμφανίζεται πάνω αριστερά στη μπάρα; ρυθμίσεις/εφαρμογές και ειδοποιήσεις/ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης/ και βάζεις off την εμφάνιση ονόματος φορέα παροχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Κι ένα άλλο ακόμη! Εκεί στην επιλογή μπαταρία, εκεί που λέει εκκίνηση είναι απ ότι διαβάζω οι εφαρμογές που λειτουργούν στο παρασκήνιο. Το έχετε στο αυτόματο εσείς ή έχετε διαλέξει κάποιες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts