georgerapp Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Ορίστε gcam. Πλάκα κάνω φυσικά (mx camera) αλλά τι νομίζετε ότι θα έκανε παραπάνω η gcam; Το κινητό πονάει στο ois όπου κρατά γρήγορο κλείστρο και δίνει iso στα δύσκολα για να μη βγει κουνημενο το σκηνικό. Ακόμα και με πλήρως λειτουργική gcam να ειμασταν Google pixel δε θα γινόμασταν,εδώ ούτε το xz3 δε το κοιτά στα μάτια στο 90% των περιπτώσεων. Για εμένα στα λεφτά του είναι ο ορισμός του vfm,εάν έγραφε xiaomi επάνω και ήταν 18/9 θα είχαν γραφτεί τραγούδια από βάρδους για το vfm της υπόθεσης. Εγώ την γουστάρω την συσκευή,μόνο που με κουράζει......αυτό το z5c προχθές το έβγαλα να δω τι κάνει και έκατσε στο χέρι σαν παυσίπονο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Υπάρχει τρόπος κατά την κλήση όταν το σηκώνω και τερματίζω να δονείται; έψαξα και δεν βρήκα κάτι. Επίσης για γρήγορη φόρτιση έχετε να προτείνετε κάποιον φθηνό φορτιστή δοκιμασμένο; Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Τελικά , λόγω μιας μεγάλης εταιρικής αναβάθμισης , μετακόμισα σε iPhone 8 plus . Το xz1 πραγματικά είναι από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχω δουλέψει . Το δικό μου ,πλέον , θα γίνει reset , θα καθαριστεί θα μπει στο κουτί του και θα περιμένει τον επόμενο κάτοχο του . Για πληροφορίες pm. Kαλη συνέχεια σ όλους . Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 (edited) απο μπαταρια πως πατε παιδες?βγαζουμε καμια 5-6 ωρες οθονης? επισης υπαρχει τροπος για reverse τα on screen buttons Edited January 31, 2019 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 απο μπαταρια πως πατε παιδες?βγαζουμε καμια 5-6 ωρες οθονης? 3 ώρες σερί pubg στο high graphics και έμεινε 20%. Κανονικη χρήση ίντερνετ κ youtube κρατάει 30 ώρες εύκολα(σε αδράνεια τη νύχτα στον ύπνο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 απο μπαταρια πως πατε παιδες?βγαζουμε καμια 5-6 ωρες οθονης? επισης υπαρχει τροπος για reverse τα on screen buttons Σε αυτονομία είναι σαν να έχει μπαταρία 3.000 mAh.Στην τελευταία φόρτιση απο 100% στο 25% μου έβγαλε screen on time 7 ώρες και 11 λεπτά.Με 5.25' ώρες browsing,22' κλήσεις και 38' messenger.Λογικά αν το άφηνα έως 0% θα έβγαζε άλλες 2-2.5 ώρες.Για να φορτίσει απο το 25-100% χρειάζεται 2 ώρες. Το φορτίζω 40-80-90% η 25-80-90%.Στο 100% πηγαίνει όταν το ξεχνάω η όταν κοιμάμαι.Εχω ενεργοποιημένη την φροντίδα μπαταρίας που προστατεύει μετά το 90%. Καλό είναι η φόρτιση να μην υπερβαίνει το 90% και να μην αδειάζει τελείως.Υποτίθεται οτι το καλύτερο είναι 40-80%. Τα software buttons δεν γνωρίζω αν αντιστρέφονται,ίσως με κάποια εφαρμογή.Ομως γίνεται να εξαφανιστούν με το FluidNG μέσω εντολής απο το PC και οι κινήσεις να γίνονται με swipes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. January 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2019 Άψογα Σας ευχαριστω και τους 2 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Άψογα Σας ευχαριστω και τους 2 Πόσο καιρό(η μάλλον ημέρες)το έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myrk2 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Με λύπη διαπίστωσα τελικά ότι το κάτω ηχείο δεν λειτουργεί χωρίς κάποιον προφανή λόγο.. Έτσι από εβδομάδα θα το πάω για service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Σχετικά με την ανοιχτή συνομιλία, έχω την εντύπωση ότι είναι λιγότερο δυνατό το ηχείο πλέον. Το είχα στο αυτοκίνητο μετά την αναβάθμιση και δεν ακουγόταν το ίδιο καλά. 7 ώρες SOT είναι μαγικό, νομίζω έχω πλησιάσει τις 5 κάποιες φορές αλλά με συνήθη χρήση (αρκετά τηλφωνήματα) η ημέρα και η μπαταρία τελειώνει στις 2 ώρες περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 νομίζω έχω πλησιάσει τις 5 κάποιες φορές αλλά με συνήθη χρήση (αρκετά τηλφωνήματα) η ημέρα και η μπαταρία τελειώνει στις 2 ώρες περίπου τα ίδια και για μένα. Στις 2,5-3 ώρες SOT είμαι συνήθως. 5 ώρες μόνο με τα πάντα κλειστά και ανοιχτό μόνο το wifi Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Τελικα αυτες οι γραμμες στην οθονη θα εξαφανιστουν η πρεπει να το παω δευτερη φορα για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 μαλλον το πανελ σου δεν παει καλα. σου ειπα παρε το αποδεικτικο απο την πρωτη φορα και πηγαινε στην ts solution αυτη την δοση. με ηρεμια και ευγενεια οχι σαν κατι υστερικους δειξε το και πες τους να κανουν κατι για να ληξει το θεμα με την καινουργια συσκευη που εχεις αγορασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. February 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2019 Μετά απο 2.5 μήνες πρόσεξα οτι σε αναπαραγωγή αρχείων παίζει σε ηχείο και ακουστικό ταυτόχρονα ενώ στον ήχο κλήσης μόνο στο ηχείο.Μήπως υπάρχει τρόπος να παίζει και στο ακουστικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Με usb otg έχει παίξει κανείς; Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Τελικα αυτες οι γραμμες στην οθονη θα εξαφανιστουν η πρεπει να το παω δευτερη φορα για service? Στο έχουμε εδώ και καιρό πει ότι πρέπει να το πας στο Service. Από 1/1/2019 η tssolutions δεν έχει το service της Sony. Μίλησα μαζί τους για το κινητό του ξαδέρφου για αυτό το ξέρω. Πρέπει να μιλήσεις με Sony support και εκείνοι θα σε ενημερώσουν για τα περαιτέρω. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Πόσο καιρό(η μάλλον ημέρες)το έχεις; δεν το εχω..ειναι στα σχεδια μου να παρω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Με την απόδειξη αγοράς το πας σε έναν Γερμανό της περιοχής σου και το στέλνουν αυτοί στο service που είναι η Omnitech και καθάρισες και ας το έχεις αγοράσει από Skroutz παράδειγμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Με την απόδειξη αγοράς το πας σε έναν Γερμανό της περιοχής σου και το στέλνουν αυτοί στο service που είναι η Omnitech και καθάρισες και ας το έχεις αγοράσει από Skroutz παράδειγμα Παίρνουν 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Παίρνουν 10€. Φίλε μου αν το κινητό σου είναι εντός εγγύησης και το πρόβλημα που έχει δεν είναι από κακή χρήση η επισκευή είναι ΔΩΡΕΑΝ . Όποιος σου έχει πει κάτι διαφορετικό δεν ξέρει απλά τι του γίνεται . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Παίρνουν 10€. Εχω δώσει κι εγώ συσκευή για επισκευή και δεν μου είπαν πως έχει χρέωση. Ούτε απο την υποστήριξη της Sony ούτε στο κατάστημα του Γερμανού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 Φίλε μου αν το κινητό σου είναι εντός εγγύησης και το πρόβλημα που έχει δεν είναι από κακή χρήση η επισκευή είναι ΔΩΡΕΑΝ . Όποιος σου έχει πει κάτι διαφορετικό δεν ξέρει απλά τι του γίνεται . Οταν έσπασε η οθόνη του J5 2017 στο κινητό του αδερφού μου και το πήγε σε Γερμανό να το στείλει αντιπροσωπεία του είχαν κρατήσει 10€ απο όσο θυμάμαι,ασχέτως αν αποφάσιζε να το φτιάξει η όχι και μας ενημέρωσαν για το συνολικό κόστος πρίν τους δώσουμε το OK για επισκευή. Ισως να τα χρέωσε η Samsung. Σύνολο 90€ η ζημιά,η συσκευή Cosmote branded.Το περιμέναμε κάπου 2 εβδομάδες.Το φτιάξαμε γιατί ήταν συσκευή 2-3 μηνών και την είχα πάρει σφραγισμένη απο ιδιώτη στα 150€ όταν κόστιζε 250€. Η θήκη μαιμού(book)έκανε την ζημιά.Κρατούσε το κινητό μόνο στις 4 γωνίες,έσπασε η 1 γωνία και το κινητό έφυγε με τούμπες,έσπασε το tempered glass και η οθόνη εσωτερικά νομίζω,δεν το είχα δεί όμως.Του έβαλα άλλη καλή ζελατίνα και θήκη Spigen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. February 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2019 (edited) Οταν έσπασε η οθόνη του J5 2017 στο κινητό του αδερφού μου και το πήγε σε Γερμανό να το στείλει αντιπροσωπεία του είχαν κρατήσει 10€ απο όσο θυμάμαι,ασχέτως αν αποφάσιζε να το φτιάξει η όχι και μας ενημέρωσαν για το συνολικό κόστος πρίν τους δώσουμε το OK για επισκευή. Ισως να τα χρέωσε η Samsung. Σύνολο 90€ η ζημιά,η συσκευή Cosmote branded.Το περιμέναμε κάπου 2 εβδομάδες.Το φτιάξαμε γιατί ήταν συσκευή 2-3 μηνών και την είχα πάρει σφραγισμένη απο ιδιώτη στα 150€ όταν κόστιζε 250€. Η θήκη μαιμού(book)έκανε την ζημιά.Κρατούσε το κινητό μόνο στις 4 γωνίες,έσπασε η 1 γωνία και το κινητό έφυγε με τούμπες,έσπασε το tempered glass και η οθόνη εσωτερικά νομίζω,δεν το είχα δεί όμως.Του έβαλα άλλη καλή ζελατίνα και θήκη Spigen. Τα 10 ευρώ τα κράτησαν επειδή η ζημιά στη συσκευή σου ήταν εκτός εγγύησης , σπάσιμο . Τα παίρνουν και καλά για έξοδα αποστολής courier και ελέγχου . Η Samsung βέβαια ακόμα και όταν η ζημιά είναι εκτός , σπάσιμο , αν η συσκευή είναι μέσα στην εγγύηση δεν χρεώνει τον έλεγχο . Το είχα δει αυτό στην Ts-Solutions , είχα πάει για ένα mate 9 που είχα, και περίμενα την συσκευή και άκουσα έναν που αρνήθηκε να φτιάξει την συσκευή του εκτός εγγύηση γιατί το κόστος ήταν μεγάλο και του το έδωσαν εξηγωντας του ότι δεν χρεώνεται κάτι . Sent from my iPhone using Tapatalk Edited February 3, 2019 by Kanenask Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Εμένα σε παλιό Sony που είχα στείλει στην αντιπροσωπεία λόγω (ελαφρώς) πεσμένης μπαταρίας, επειδή είχε κάποιες γρατσουνιές στο πλάι μου ζητούσαν αστρονομικό ποσό για αλλαγή μπαταρίας και αλλαγή σασί και χίλια δυο άλλα. Μου είχαν πει ότι το κινητό είχε υγρασία (ποτέ δεν είχε εκτεθεί σε υγρασία) και όταν αρνήθηκα την επισκευή μου ζητούσαν 15€ για να μου το στείλουν πίσω. Κινητό που λειτουργούσε ολόσωστα το είχαν βγάλει άχρηστο. Από τότε ακούω Αρβατο και τρελαίνομαι.. Υ.Γ. Το πιο κουφό.. Όταν τους ζήτησα να αλλάξουν μπαταρία με δικά μου έξοδα δεν δέχονταν λέει μερική επισκευή.. Έπρεπε να τα αλλάξουν όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2019 Μόλις μου ήρθε και εγκατέστησα την 47.2.A.6.30, διάβασα ότι διορθώνει τα προβλήματα του wifi (που προσωπικά ποτέ δεν είχα) και έχει και το security patch. Δεν έχω δει κάποια διαφορά με το πρόβλημα του wifi. Όπως ήταν είναι. Που και που δηλαδή θέλει μια επανεκκίνηση το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts