georgerapp Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Από ότι διάβασα σε άλλο site το 9 θα φέρει και το νέο camera app του xz3 καθώς και φουλ hd slow mo που σημαίνει θα έλεγα θα πάρετε το jpeg engine από το xz3 το οποίο τραβά καλύτερα έως τώρα από το xz1. Ασχολούμαι καθώς είμαι σε ψάξιμο κάποιας καινούργιας συσκευής από το z5c και κάνοντας μια βόλτα από μαγαζία σιγουρευτηκα ότι δε θα ήθελα μια συσκευή μεγάλη τύπου xz3-2. Θα ήθελα όμως λιιιιιγο καλύτερη θέαση πλέον από το 4,6 . Τραβάω και αρκετές φωτογραφίες βίντεο και θα ήθελα να είναι καλό εκεί. Οπότε σκέφτομαι galaxy s9. Δηλώνω όμως μια αψεγάδιαστη ταχύτατη smooth εμπειρία από το z5c μου κ αν θα πάω εκεί θα πάω απλά λόγο μεγέθους και μόνο. Οπότε εάν το xz1 (λατρεύω τα τετράγωνα Sony) που είναι και φθηνό τραβάει σαν το xz3 θα το πάρω. Θα περιμένω και εντυπώσεις σας (ειδικά από κάποιους χρήστες που ξέρουν από φωτό και είναι εδω). Τις συσκευές βλέπετε τις παντρεύομαι κ δε τις μεταπωλω για αυτό κ το ψάχνω κάτι τις πάρα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Καλημέρα με Android 9 pie Πλέον! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Το έλαβες OTA κανονικά ?? Εντυπώσεις ?? Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 (edited) Ναι ΌΤΑ κανονικά! Μια χαρά είναι η συσκευή και λίγο πιο Smooth απ ότι ήταν νομίζω.. Με χαλάει μόνο ένα πράγμα! Η μπάρα κάτω από διαφανή έχει γίνει άσπρη και φαίνεται σαν έξτρα Bezel και μικραίνει την οθόνη λίγο... Όχι σε όλες τις εφαρμογές εννοείται απλά σε κάποιες μου φαίνεται ότι κόβει πολύ! Edited November 15, 2018 by mak25 Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Ναι ΌΤΑ κανονικά! Μια χαρά είναι η συσκευή και λίγο πιο Smooth απ ότι ήταν νομίζω.. Με χαλάει μόνο ένα πράγμα! Η μπάρα κάτω από διαφανή έχει γίνει άσπρη και φαίνεται σαν έξτρα Bezel και μικραίνει την οθόνη λίγο... Όχι σε όλες τις εφαρμογές εννοείται απλά σε κάποιες μου φαίνεται ότι κόβει πολύ!Τα gestures της 9 δεν τα εχει δώσει η Sony ?? εγώ τα έβαλα προχθές από XDA και βολεύουν τρέλα . Με 8 είμαι ακόμη . Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Τα έβαλε Ναι απλά μου φαίνονται μεγαλουτσικα! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Παιδια κατέβασα το firmware της cosmote με την 9 απο XperiFirm και προσπάθησα να την φλασαρω με flashtool αλλα μου βγάζει αυτό το μύνημα και δεν την περνάει ''no flash script found" Καμιά βοήθεια ? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 Απο σήμερα θα σας κάνω παρέα. Πηρα ενα μεταχειρισμένο ως το τελευταίο πλακάκι μπάνιου που τοσο αγαπούσα σαν design. Του περασα την 9 απο pc companion και θα το σεταρω. Οι πρώτες εντυπώσεις απο το z5c που εχω και αγαπώ είναι. Α.εκρηκτικη δύναμη. Β.αυτονομια,αυτη τη στιγμη στήνετε και το καημένο δε ριχνει το ποσοστό. Γ.οθονη πολυ καλύτερη απο το z. δ.καμερα απο τα λιγα που εχω καμει γιατι θα το ψαξω μεχρι το μεδούλι ειναι εκπληκτικό,και νομιζα οτι βαραγα αξιοπρεπώς με το μικρό!!!!! Ε. Ο χειρισμός με το ενα χέρι ειναι πολυ ευκολος λογο του οτι το bezel για ΕΝΦΙΑ δεν ενοχλει στην πράξη και το τερμα επανω της οθονης ειναι ευκολα προσβάσιμο.(ενας λογος που δεν ηθελα τα 18/9). Ζ. Ο ηχος απο τα ηχεία ειναι πολύ δυνατότερος και άκρος αξιοπρεπής σε σχεση με το παλιό. Θεωρώ οτι εκανα αναβαθμιση σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Δηλώνω ερωτευμένος και ειναι και μαυρο. Υ.γ ο λογος που παλια ειχα παρει το z5c (μαυρο φυσικά) ηταν ενας και μονος, έμοιαζε με τον μονόλιθο του Stanley kubrick. Βαρεμενος;ουτε specs ούτε τίποτε άλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. November 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2018 έτσι γίνεται η κεντρική οθόνη? https://www.google.gr/search?q=xperia+xz1+9.0&client=tablet-android-samsung&biw=962&bih=601&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjF7JvxudfeAhVHDuwKHV-JCzsQ_AUIECgB#imgrc=UYUcI92UJxy2LM Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Οχι εμένα ειναι πανω κατω οπως η nugat στο z5. Δηλαδή με εικονίδιο για το συρτάρι των εφαρμογών και χωρις την διχρωμία της εικόνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Όχι καμία σχέση και σε εμένα.. Βασικά δεν έχει αλλάξει κάτι εκτός του Navigation Bar Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 χαχααα..μου αρεσει που εβαλαν την ωρα αριστερα..εγω λεω να βαλουμε ενα μαυρο αυτοκολλητακι πανω στην μεση της οθονης για να ειμαστε στην μοδα..:lol::lol: λογικα αυτη θα ειναι η τελευταια αναβάθμιση που περνει ε? το 10 δεν θα το παρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Γιατι οχι;με την 8 δεν ήρθε;να μη παρει 2 μεγάλες και αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sonypower Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Θα πάρει και 10 γιατί η Sony κρατάει την υπόσχεση της για δύο μεγάλες αναβαθμίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Πάντως στην 9 ΔΕΝ υπάρχει η σύνδεση με wps σε WiFi. Έψαχνα να βρω που έχει πάει και με ένα search στο Internet είδα ότι η Google αφαίρεσε αυτήν την επιλογή στην 9. Edit: διαβάζω ότι θα την επαναφέρουν. Αν βρει κάποιος ότι υπάρχει στο τηλέφωνο μας , ας το γράψει εδώ Thanks Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 16, 2018 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Απο σήμερα θα σας κάνω παρέα. Πηρα ενα μεταχειρισμένο ως το τελευταίο πλακάκι μπάνιου που τοσο αγαπούσα σαν design. Του περασα την 9 απο pc companion και θα το σεταρω. Οι πρώτες εντυπώσεις απο το z5c που εχω και αγαπώ είναι. Α.εκρηκτικη δύναμη. Β.αυτονομια,αυτη τη στιγμη στήνετε και το καημένο δε ριχνει το ποσοστό. Γ.οθονη πολυ καλύτερη απο το z. δ.καμερα απο τα λιγα που εχω καμει γιατι θα το ψαξω μεχρι το μεδούλι ειναι εκπληκτικό,και νομιζα οτι βαραγα αξιοπρεπώς με το μικρό!!!!! Ε. Ο χειρισμός με το ενα χέρι ειναι πολυ ευκολος λογο του οτι το bezel για ΕΝΦΙΑ δεν ενοχλει στην πράξη και το τερμα επανω της οθονης ειναι ευκολα προσβάσιμο.(ενας λογος που δεν ηθελα τα 18/9). Ζ. Ο ηχος απο τα ηχεία ειναι πολύ δυνατότερος και άκρος αξιοπρεπής σε σχεση με το παλιό. Θεωρώ οτι εκανα αναβαθμιση σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς. Δηλώνω ερωτευμένος και ειναι και μαυρο. Υ.γ ο λογος που παλια ειχα παρει το z5c (μαυρο φυσικά) ηταν ενας και μονος, έμοιαζε με τον μονόλιθο του Stanley kubrick. Βαρεμενος;ουτε specs ούτε τίποτε άλλο! Καλή επιλογή έκανες κ νομίζω είναι απο τις φθηνότερες μεταχειρισμένες-καινουργιες ναυαρχίδες προ έτους. Συμφωνώ σε όλα τα γραφόμενα σου ,σαν 4-64 δεν βλέπω να κομπιαζει κάπου, οθόνη καλή για lcd αν κ αρκετές βγαλαν πρόβλημα (το ιδιο κ το δικό μου) αλλαγή στο σέρβις μεσα στην εγγύηση. στην αρχή που το πείρα η φωτό ηταν χαλί μαύρο για τα λεφτά που είχε σαν καινούργιο αλλά μετον καιρό την διόρθωσαν κατά πολύ την κάμερα οι τζαπαν. Εμένα με χαλάν τα on-screen button τρώνε πολύ απο το ωφέλιμο της οθόνης, ήχος πολύ καλός αν είχε κ ois στη κάμερα θαταν σχεδόν τέλειο, με λιγο σταθερό χέρι και όχι βιαστική κίνηση βγάζει καλές φωτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ois ηθελε στα σίγουρα. Εαν πας χαμηλα κατω απο 1/8 θα παρει το τράνταγμα οπως και να έχει. Απορώ γιατί η sony δε το βάζει. Για τα on screen να σου πω δε με νοιάζει όπως και για το άνω περιθώριο. Αυτο γιατί οταν το κινητό είναι κάθετο κοιτάμε σε ενα μικρό μηκος στο κέντρο για αυτο και ολα τα κινητά με 18/9 ουσιατικα δεν ειναι μεγάλα για το 99% που τα δουλεύουμε, ειδικά εαν κυρτωνουν κιολας ακομα χειρότερα. Το πανω περιθώριο δε σε νοιάζει,αυτο που σε νοιάζει ειναι να μπορείς να φτάσεις κοντά στις γωνιές της οθόνης τίποτα άλλο. Παίζουν με το κοινό εν ολίγης αυτό ψαρωνει και εχουν φθασει οι κινεζοι στα 600 και οι παλιοί στα 1000! Αυτο εγω που εχω ας πουμε μείνει άφωνος ειναι στο ποσο γρήγορο σε ολα ειναι και στο πως παράλληλα διαχειρίζεται την μικρή μπαταρία που φέρει. Για μενα ο 835 παραλληλα με το καλογραμμένο λογισμικό εχει κάνει παπάδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ois ηθελε στα σίγουρα. Εαν πας χαμηλα κατω απο 1/8 θα παρει το τράνταγμα οπως και να έχει. Απορώ γιατί η sony δε το βάζει. Για τα on screen να σου πω δε με νοιάζει όπως και για το άνω περιθώριο. Αυτο γιατί οταν το κινητό είναι κάθετο κοιτάμε σε ενα μικρό μηκος στο κέντρο για αυτο και ολα τα κινητά με 18/9 ουσιατικα δεν ειναι μεγάλα για το 99% που τα δουλεύουμε, ειδικά εαν κυρτωνουν κιολας ακομα χειρότερα. Το πανω περιθώριο δε σε νοιάζει,αυτο που σε νοιάζει ειναι να μπορείς να φτάσεις κοντά στις γωνιές της οθόνης τίποτα άλλο. Παίζουν με το κοινό εν ολίγης αυτό ψαρωνει και εχουν φθασει οι κινεζοι στα 600 και οι παλιοί στα 1000! Αυτο εγω που εχω ας πουμε μείνει άφωνος ειναι στο ποσο γρήγορο σε ολα ειναι και στο πως παράλληλα διαχειρίζεται την μικρή μπαταρία που φέρει. Για μενα ο 835 παραλληλα με το καλογραμμένο λογισμικό εχει κάνει παπάδες. Σε 10 μέρες που το κινητό θα έχει καταλάβει πως κινείσαι θα μείνεις ακόμα πιο άφωνος...Και από μπαταρία και σε ταχύτητα! Ναι τεχνητή νοημοσύνη όπως διαφημίζουν κάποιοι κινέζοι σαν καινούργιο Spec φέτος... Το τίμιο XZ1 το έχει από πέρισυ... Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Πιο γρήγορο; ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ois ηθελε στα σίγουρα. Εαν πας χαμηλα κατω απο 1/8 θα παρει το τράνταγμα οπως και να έχει. Απορώ γιατί η sony δε το βάζει. Για τα on screen να σου πω δε με νοιάζει όπως και για το άνω περιθώριο. Αυτο γιατί οταν το κινητό είναι κάθετο κοιτάμε σε ενα μικρό μηκος στο κέντρο για αυτο και ολα τα κινητά με 18/9 ουσιατικα δεν ειναι μεγάλα για το 99% που τα δουλεύουμε, ειδικά εαν κυρτωνουν κιολας ακομα χειρότερα. Το πανω περιθώριο δε σε νοιάζει,αυτο που σε νοιάζει ειναι να μπορείς να φτάσεις κοντά στις γωνιές της οθόνης τίποτα άλλο. Παίζουν με το κοινό εν ολίγης αυτό ψαρωνει και εχουν φθασει οι κινεζοι στα 600 και οι παλιοί στα 1000! Αυτο εγω που εχω ας πουμε μείνει άφωνος ειναι στο ποσο γρήγορο σε ολα ειναι και στο πως παράλληλα διαχειρίζεται την μικρή μπαταρία που φέρει. Για μενα ο 835 παραλληλα με το καλογραμμένο λογισμικό εχει κάνει παπάδες. με τα 2700μιλιαμπερ της δίνει εντυπωσιακό sot,5+ωρες είδα πολλές φορές. περί οθόνης ναι μεν αλλά ,δουλεύω κ το op 5t και και η 6in 18/9ειναι ιδανική αναλογία για άνεση στο σέρφινγκ και στο μέγεθος της συσκευής,η πανω κουρτίνα κ το συρτάρι εφαρμογών εμφανίζονται σχεδον απο οποίο σημείο της οθονης δεν χρειάζεται να φτάσεις γωνίες και με τα gestures που βάλανε το άνοιγμα- κλείσιμο, μπρος-πισω,reccent app πάει μπάλα σαν ναχεις nova launcher full ενα διάστημα πριν δούλεψα το Huawei p9lite ίδια διάσταση οθόνη μετο χζ1 (5,2in) αλλά το ειδα ποιο ανετο με μεγαλύτερο ωφέλιμο οθόνης θαθελα το ίδιο κ στο σονυ,αν δεις τέτοια συσκευή θα καταλάβεις τι εννοώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Πριν λίγο μου έκανε την πρώτη στραβή.ενεργοποιησα το wifi και ενώ έβλεπε το modem δεν έλεγε με τίποτα να κάνει σύνδεση ενώ οι άλλες συσκευές μπαινανε και βγαίνανε άμεσα. Έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε. Το έψαξα λίγο και απενεργοποίησα από τις επιλογές προγραμματιστή το (πάντα ενεργά δεδομένα κινητής τηλεφωνίας) που διάβασα κάπου στο xda. Ελπίζω να μη ξαναγίνει γιατί έτσι όπως είμαι στα μέλια μαζί του θα με προσγειώσει με το σαγόνι στο έδαφος. Η κάμερα του είναι εκπληκτική. Σε ένα σκηνικό σταθερό (ταράτσα βράδυ τα σπίτια πάνω από εμένα σε λόφο φουλ σκοτεινιά) πήρα με ένα δεύτερο κλείστρο και μόλις 800 και 1600 iso αποτέλεσμα σχεδόν ίδιο και ανώτερο από htc u ultra με κλείστρο 16 δευτερόλεπτα και iso φυσικά 100 (το χαμηλότερο). Περίμενες ότι το iso το υψηλό θα έδινε φως αλλά και θορυβο,αλλά οχι,ήταν εικόνα σαν να κρατήσεις το iso χαμηλά αλλά έδωσες πολλά δευτερόλεπτα στο κλείστρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Πριν λίγο μου έκανε την πρώτη στραβή.ενεργοποιησα το wifi και ενώ έβλεπε το modem δεν έλεγε με τίποτα να κάνει σύνδεση ενώ οι άλλες συσκευές μπαινανε και βγαίνανε άμεσα. Έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε. Το έψαξα λίγο και απενεργοποίησα από τις επιλογές προγραμματιστή το (πάντα ενεργά δεδομένα κινητής τηλεφωνίας) που διάβασα κάπου στο xda. Ελπίζω να μη ξαναγίνει γιατί έτσι όπως είμαι στα μέλια μαζί του θα με προσγειώσει με το σαγόνι στο έδαφος. Η κάμερα του είναι εκπληκτική. Σε ένα σκηνικό σταθερό (ταράτσα βράδυ τα σπίτια πάνω από εμένα σε λόφο φουλ σκοτεινιά) πήρα με ένα δεύτερο κλείστρο και μόλις 800 και 1600 iso αποτέλεσμα σχεδόν ίδιο και ανώτερο από htc u ultra με κλείστρο 16 δευτερόλεπτα και iso φυσικά 100 (το χαμηλότερο). Περίμενες ότι το iso το υψηλό θα έδινε φως αλλά και θορυβο,αλλά οχι,ήταν εικόνα σαν να κρατήσεις το iso χαμηλά αλλά έδωσες πολλά δευτερόλεπτα στο κλείστρο. Έλα εντάξει αυτό δεν είναι τιποτα .Το έχω πάθει και γω με το xz1 μια δυο φορές όπως και η γυναίκα μου με p10. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Με το νέο android δε βρίσκω την επιλογή να μη φαίνεται το εικονίδιο της μπαταρίας στο status bar. Την αφαίρεσαν; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 το ευχομαι να μην ειναι τιποτα. xz1 htc u ultra αυτο που εγραψα παραπανω. με iso 400 ακομα το αποτελεσμα ηταν παρα πολυ καλο. αυτο σημαινει οτι το κινητο ειναι ικανό για σπουδαια πραγματα και χωρις να χρειαστει να το αραξεις καπου 4 δευτερα και παραπανω αφου το iso δεν του καταστρεφει την βραδυνη εικονα. απλα βαζοντας χρονομετρο 3 δευτερα για να μη παρει το ακουμπημα σου και κρατοντας το καπου (παγκακι-πετρα-καπου) για ενα δευτερο η και λιγοτερο αρκει. τωρα για ημερισιες δε το φοβαμαι αλλα ο καιρος δε μου επετρεψε βολτα με τους μικρους εξω για να το παιξω.απο προσωπα επισης θα δω εν καιρο. παντως η μη ασχημη επιπτωση του iso δειχνει εναν πολυ καλο αισθητηρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Προσφορά από τα Public στα 229 ευρώ! https://www.public.gr/product/sony-xperia-xz1-64gb-mayro-4g-smartphone/prod9091404pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts