Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα.

Κατοχος και εγω του κινητου και θα ηθελα να μου πειτε για θηκη.

Εχω βρει αυτην εδω Spigen-Rugged-Armor. Ποια ειναι η γνωμη σας?

Υπαρχει κατι καλυτερο? Για τζαμακι εχετε κατι να μου προτεινεται?

Στην προηγουμενη συσκευη χρησιμοποιουσα πραγματα τις ORZLY και ημουν πολυ ευχαριστημενος.

Δυστηχως απο οτι βλεπω δεν υπαρχουν.

Spigen έχω και γω.. Είναι εξαιρετική...

Για μένα με τέτοια θήκη το τζαμακι είναι περιττό.

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Spigen έχω και γω.. Είναι εξαιρετική...

Για μένα με τέτοια θήκη το τζαμακι είναι περιττό.

Καλημερα φιλε μου.

Το τζαμακι το (θελω) λογω επαγγελματος (φορτηγο).

Τωρα αν νομιζετε οτι δεν χρειαζεται επειδη το εχετε περισσοτερο χρονο απο εμενα

παω πασο.

Ευχαριστω πολυ φιλε για τον χρονο σου.

εγω τοχω με μια λαστιχένια θήκη της ultimate experience ευχαριστημένος , οσο για τζαμακι εβαλα ενα κινέζικο φθηνό ναι μεν δεν εφαρμόζει καλα κατα μηκος, στης άκρες έχει ενα κενο περίπου 3χιλ που δεν κολλά αλλα δεν με ενοχλεί ουτε στη χρήση ούτε το πως δείχνει κ η οθόνη. γλιτώνει απο πεσιματακια κ είναι πολλα τωρα το καλοκαίρι

Παιδια καλησπέρα , είμαι κάτοχος mate 9 και εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να το δώσω ( δεν έχει κάτι απλά με έχει κουράσει το μέγεθος)

και να πάω στο xz1 .

Μπορείτε να μου πείτε τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίσατε ή features που θεωρείτε ότι λείπουν ή οτι έχει το τηλ για να με βοηθήσετε ?

Επίσης τι λέει η sony στο θέμα των ενημερώσεων , γιατί η huawei είναι λίγο πίσω , αν και τελευταία το παλεύει.

Edited by Kanenask
Follow the White Rabbit....

Μια χαρά είναι το κινητό και αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε μήνα.

Χτες έφαγα πάντως το πρώτο ξενέρωμα μετά από 9 μήνες.

Έβλεπα διάφορα βιντεακια στο YouTube και παράλληλα φορτιζα για 1.5-2 ώρες και ως εκ θαύματος εμφανίστηκε μια ελαφριά κιτρινίλα στο άνω αριστερό μέρος της οθόνης. Και έλεγα ότι γλίτωσα με τα τρεχάματα που είχα στο G2 τόσα χρόνια.

Προς το παρών θα το αφήσω καθώς φαίνεται μόνο σε ανοιχτόχρωμο φόντο και με αρκετή προσπάθεια. Αν μεγαλώσει πάντως έστω κ ελάχιστα, έφυγε στο service

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Μια χαρά είναι το κινητό και αναβαθμίσεις σχεδόν κάθε μήνα.

Χτες έφαγα πάντως το πρώτο ξενέρωμα μετά από 9 μήνες.

Έβλεπα διάφορα βιντεακια στο YouTube και παράλληλα φορτιζα για 1.5-2 ώρες και ως εκ θαύματος εμφανίστηκε μια ελαφριά κιτρινίλα στο άνω αριστερό μέρος της οθόνης. Και έλεγα ότι γλίτωσα με τα τρεχάματα που είχα στο G2 τόσα χρόνια.

Προς το παρών θα το αφήσω καθώς φαίνεται μόνο σε ανοιχτόχρωμο φόντο και με αρκετή προσπάθεια. Αν μεγαλώσει πάντως έστω κ ελάχιστα, έφυγε στο service

αν δεν φυγει πας για οθονη φιλε εμενα που εβγαλε ασπρη κουκιδα 2 εβδομαδες εκανε να παει και να ερθει να ειναι καλα το serivce και τους ευχαριστω παντως να πω οτι ζεστενεται στην περιοχη της οθονης

Η εμπειρία μου με άλλες συσκευές λέει ότι κατά 10% θα παραμείνει όπως είναι και κατά 90% θα μεγαλώσει και άλλο

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Εγώ δεν έχω να πω τίποτα για το κινητό προς το παρών ουδέ ένα ξενερωμα... Είναι ότι καλύτερο και σταθερό είχα ποτέ στα χέρια μου..

Επειδή έρχεσαι από mate 9 θα ζοριστεις στις βραδυνές φωτο ... Στο Auto το βράδυ υστερεί.. Αν ξέρεις να δουλέψεις manual θα πάρεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα όμως..

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Αυτό με την κιτρινιλα το είδα και σε ξένα forums .

Από ότι κατάλαβα είναι γενικά θέμα τις sony γιατί παίζει σαν πρόβλημα και σε άλλα μοντέλα .

Όσο αφορά τις βραδυνές φωτό και στο mate 9 αν δεν παίξεις με ρυθμίσεις αποτέλεσμα δεν παίρνεις .

Προς το παρόν είμαι σε αναζήτηση γιατί δεν το βλέπω να πολύ υπάρχει σαν απόθεμα .

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις πάντως .

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

αυτο με την κιτρινιλα το ειχα παθει και στο ζ1 που ειχα αλλα ειχε φυγει μονη της..πιστευω οτι κατι γινετε και σαν να μαγνητιζετε η οθονη εξωτερικα..

αυτο με την κιτρινιλα το ειχα παθει και στο ζ1 που ειχα αλλα ειχε φυγει μονη της..πιστευω οτι κατι γινετε και σαν να μαγνητιζετε η οθονη εξωτερικα..
Πρέπει να είναι από την θερμοκρασία που εκλύει η μπαταρία που είναι ενσωματωμένη στο πίσω μέρος της οθόνης .

Τώρα έμαθα ότι έχει προσφορά και το s8 στα 450 , +50 δηλαδή περίσσοτερα από τοzx1 και μπήκα σε σκέψεις....

Edited by Kanenask

Πρέπει να είναι από την θερμοκρασία που εκλύει η μπαταρία που είναι ενσωματωμένη στο πίσω μέρος της οθόνης .

Τώρα έμαθα ότι έχει προσφορά και το s8 στα 450 , +50 δηλαδή περίσσοτερα από τοzx1 και μπήκα σε σκέψεις....

s8?... γουστα ειναι αυτα...:)

Και επίσημα για το Android p

http://www.xperiablog.net/2018/08/16/sony-confirms-xperia-models-to-get-android-9-pie/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και επίσημα για το Android p

http://www.xperiablog.net/2018/08/16/sony-confirms-xperia-models-to-get-android-9-pie/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

αυτο το περιμεναμε..απλα τωρα ειναι και επίσημο..το θεμα ειναι οτι δεν δινει το android p και στο xz..δηλαδη με αυτη την λογικη ουτε εμεις θα παρουμε το android Q.. στην μεθεπομενη αναβαθμηση..ετσι δεν ειναι?

και το θεμα ειναι οι μεχρι τωρα αναβαθμισεις που εχουμε παρει δεν εχουν δωσει στο κινητο κατι extra..ειναι απλα αναβαθμισεις ασφαλειας απ οτι καταλαβα..θα δωσει τιποτα extra με το καινουριο android ?

Edited by loypis

Αλήθεια υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να αυξάνει την διάρκεια εγγραφής στην αργή κίνηση ?.. Και πως υπολογίζεις πότε πρέπει να πατήσεις το κουμπί της αργής κίνησης ? Είναι δύσκολο να πετύχεις ακριβώς την σκηνή που θες την κατάλληλη ώρα..

Καλησπέρα παιδιά από σήμερα κάτοχοσ και γω του xz1.....

Μόλις το πήρα και είμαι στο στήσιμο ακομα.

Ηθελα να ρωτήσα ποιον ταχυφορτιστή προτείνεται.

Αυτός του κουτιού το πάει μαρούλι.

Αν θες κάτι περισσότερο, θες κάποιον να υποστηρίζει USB-C Power Delivery (PD) ή Qualcomm QuickCharge 3

Εδώ https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=Qualcomm+Quick+Charge+3

Αλα να θυμάσαι όσο ποιο γρήγορα το φορτίζεις τόσο γρήγορα ξεφωρτιζει

Επιπλέον θα χρειαστείς αλλαγή μπαταρίας πιο γρήγορα.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Επιπλέον θα χρειαστείς αλλαγή μπαταρίας πιο γρήγορα.
Αυτό με την μπαταρία το έχω σκεφτεί και γω , γι'αυτό και στο mate είχα και έναν απλό φορτιστή . Τον ταχυφορτιστη τον χρησιμοποιούσα όταν πχ έπρεπε να φύγω και έβλεπα ότι δεν έχει πολύ μπαταρία το κινητό . Βολεύει τρέλα .

Σίγουρα βολεύει. Πάντως και με τον δικό του, φορτίζει πολύ γρήγορα μέχρι το 70%.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Για όσους δεν κοιτάνε το 4G LTE θέμα της Cosmote, ήρθε update στο Google Messages και πλέον το XZ1 μας είναι συμβατό με την υπηρεσία RCS! Όσοι έχετε Cosmote θα δείτε την σχετικη οθόνη όταν ανοίξετε τα μηνύματα μετά από update.

Όντως

Εγώ είχα ένα διάστημα την αντίστοιχη εφαρμογή της cosmote για μηνύματα και κατάλογο και την δοκίμαζα μέχρι που μετά από κάποιο update σταμάτησε να λειτουργεί

Όντως

Εγώ είχα ένα διάστημα την αντίστοιχη εφαρμογή της cosmote για μηνύματα και κατάλογο και την δοκίμαζα μέχρι που μετά από κάποιο update σταμάτησε να λειτουργεί

Εγώ την είχα βγάλει. Ταλαιπωρία να έχεις 2 εφαρμογές, αργή, με look που δεν ταίριαζε με το υπόλοιπο UI, κτλ.

• The title was changed to Sony Xperia XZ1