Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγώ πρώην κάτοχος z5 είμαι αλλά το βλέπω το δημιούργημα της Sony να πάω για οθόνη xz1 έπεσα σε ελαττωματική οθονη

Δυστυχώς τέτοια συμβαίνουν πάμπολλα! Λέω τη προσωπική μου εμπειρία και μόνο αυτή...

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Να προσθέσω μόνο το «κακό» των Sony. Θέλουν την ROM του δικτύου που είσαι για να αποδώσουν τα μέγιστα. Στην Ελλάδα αν είσαι στο δίκτυο της Cosmote η αντίστοιχη ROM είναι μονόδρομος για να παίξουν σωστά VoLTE,voWiFi 256QAM και 3CA. Οι άλλες 2 εταιρείες δεν έχουν δικές τους ROM για το XZ1, οπότε αναγκαστικά στην Generic Ελληνική.

Νομίζω σε όλα τα δίκτυα που υποστηρίζουν voLTE και με όλες τις εταιρίες γίνεται αυτό.

Εμένα με Generic είναι αλλά είναι μια χαρά δεν έχω θέματα το πρώτο 15ημερο που το έχω..

Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016

Kia sportage ex full

Εμένα με Generic είναι αλλά είναι μια χαρά δεν έχω θέματα το πρώτο 15ημερο που το έχω..

Σου δουλεύουν VoLTE/voWiFi και 256QAM/3CA?

• 2 weeks later...
Και γω μόλις την έβαλα! Ξέρει κανείς τι αν περιέχει κάτι?

Η Sony Mobile έχει ενημερώσει τα Xperia XZ Premium, Xperia XZ1 και Xperia XZ1 Compact σε νέα έκδοση firmware 47.1.A.12.235 (από 47.1.A.12.205 ), η οποία προσθέτει τις ενημερώσεις ασφαλείας του Ιουλίου του 2018 . Η ενημέρωση αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί σε όλα τα τηλέφωνα, συμπεριλαμβανομένων των δύο παραλλαγών SIM.

Ίσως να πάρει κατευθείαν στην 9 σε μερικούς μήνες. Τέλη Σεπτεμβρίου με Οκτώβρη ακούγεται για αναβάθμιση σύμφωνα και με το πρόγραμμα της Google για την final 9 τον Αύγουστο Edited by AnDas

Εμένα ήρθε από το service δεν έχει την κεντρική παλιά μπάρα στην μέση στα εικονίδια έχει χαθεί η status bar

Εμένα ήρθε από το service δεν έχει την κεντρική παλιά μπάρα στην μέση στα εικονίδια έχει χαθεί η status bar

βάλε κανα screeshot να καταλάβουμε τι λες

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Είναι ρύθμιση που εμφανίστηκε στο καινούριο update του launcher. Κανείς scroll προς τα πάνω για να μπεις στις εφαρμογές (αν κατάλαβα καλά ότι εννοείς αυτό)

Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι ρύθμιση που εμφανίστηκε στο καινούριο update του launcher. Κανείς scroll προς τα πάνω για να μπεις στις εφαρμογές (αν κατάλαβα καλά ότι εννοείς αυτό)

Ναι αυτό εννοώ γιατι ξερεις Ε εγώ το έστειλα με το προηγούμενο update στο σερβίς και μου ήρθε με το τελευταίο και είδα το ότι δεν έχει το στρογγυλό κουμπάκι για να μπαίνω στις εφαρμογές και μοιάζει λίγο σαν το Samsung το Α3 που έχω που το κάνεις κάτω και κάνει το ίδιο πράγμα όπως και αυτό εδώ και μου φάνηκε λίγο περίεργο πάντως ευχαριστώ Το θέμα είναι για ποιο λόγο στο σερβίς απενεργοποίησαν το web View αυτό δεν το καταλάβει ακόμα την εφαρμογή και μου λέει απενεργοποιημένη ενώ το έχω εγώ από το εργοστάσιο την εγκατέστησαν Κοίτα μία χαρά

Δεν υπάρχει το κεντρικό πλήκτρο πια

Screenshot_20180718-125531.png

Στην κεντρική οθόνη κρατά παρατεταμένα το δάχτυλο και πήγαινε ρυθμίσεις, στις επιλογές απενεργοποίησε το ενεργ. σάρωσης προς τα επάνω

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου έτσι ήρθε από το service και μου έχουν απενεργοπησει και το Web view την εφαρμογή για οθόνη το έστειλα γιατί πειράζουν αλά πράγματα δεν το ξέρω αυτήν λεω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.webview&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwebview+android&pcampaignid=APPU_1_NshPW6y3LtKckwX54pKIDQ

Edited by BILLY5

Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι τις επόμενες μέρες να αγοράσω το xz1 καθώς η τιμή του είναι αρκετά δελεαστική πλέον και το z3 αρχίζει και δεν παλεύεται πιά. Έχω μεγάλη εμπειρία απο τα sony γενικώς οπότε ξέρω πάνω κάτω τι να περιμένω. Θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Το xz, είχε double tap το wake, στο xz1 το αφαίρεσαν? Επίσης πως συμπεριφέρεται σαν κατασκευή σε long term use(αυτό μπορεί να το πεί κάποιος που το πήρε απο τους πρώτους). Για παράδειγμα τα z3 που πέρασαν απο τα χέρια μου(3 φορές το άλλαξε το service), έχαναν την αδιαβροχοποίησή τους μετά απο 5-6 μήνες, η μπαταρία έπεφτε εμφανώς πάνω στο χρόνο, και σε αυτό που έχω τώρα, παρατηρώ οτι έχει μειωθεί η ένταση του ακουστικού και κάποιες φορές δυσκολεύομαι να ακούσω τον συνομιλητή ενώ όταν το είχαν πάρει σπάνια το έβαζα στο τέρμα γιατί ήταν πολύ δυνατό. Τέλος, μετά απο 1 - 1,5 χρόνο όταν άρχισε να φουσκώνει η μπαταρία, η οθόνη έκανε κάποια στίγματα που ήταν ιδιαίτερα εμφανή στα ανοιχτά χρώματα και αυτό ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης χώρου στο εσωτερικό και της μπαταρίας που πίεζε το panel. Υπάρχουν κάποια απο αυτά τα θέματα και στο xz1? Ευχαριστώ πολύ!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

7-8 μήνες που το εχω δεν παρατήρησα καμία πτώση σε απόδοση κ μπαταρία.

Double tap δεν έχει.

Αν ξέρεις τι αγοράζεις είναι κορυφή για τα λεφτά του

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Συμφωνώ με τον "προλαλήσαντα".

Το double tap για άνοιγμα πρακτικά έχει αντικατάσταθει με το power-fingerprint reader που πατώντας το ελαφρώς παρατεταμένα σου ανοίγει το κινητό και στο ξεκλειδώνει κιόλας. Δεν μου έχει λείψει καθόλου. Αντίθετα θα ήθελα να είχε το double tap που βάζει το κινητό σε stand by και να μην χρησιμοποιώ για αυτόν τον λόγο το power button. Αλλά όλα είναι μια συνήθεια...

• The title was changed to Sony Xperia XZ1