Leon_08 Δημ. February 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2019 (edited) Η τελευταία έκδοση είναι η 6.30.Απο τα μέσα Νοεμβρίου είναι το 3ο security patch. Το κινητό είναι πολύ γρήγορο στα πάντα και κρατάει ανοιχτές τις εφαρμογές που εμφανίζονται άμεσα χωρίς refresh. Σε games νομίζω πως παίζει τα πάντα. Edited February 22, 2019 by Leon_08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Ευχαριστω.Σημερα το πηγα στο service στην Ευελπιδων 29 και θα το στειλουν στην omnitech.Ελπιζω αυτη τη φορα να μου φτιαξουν την οθονη χωρις πλεον τις διαγωνιες γραμμες.Ακομα και το ηχειο ειναι χαλια.Ιδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 To service του Γερμανού κάνει παρόμοια δουλειά. (Πληροφοριακά το γράφω για να υπάρχει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2019 Μου ειπαν θα κανει μια εβδομαδα να το εχουν ετοιμο αλλα βλεπω να πηγαινει παραπανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Το ηχειο σας ακουγεται καθαρα η κανει παρεμβολες και τριγμους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Δε μου κάνει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Μία χαρά είναι Σε μένα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Ακομα και οταν παω να τραβηξω φωτογραφια,πριν τη βγαλω και ακουστει το κλικ θολωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 (edited) Προφανώς είναι ελαττωματική η συσκευή σου συν το γεγονός ότι στη σελίδα 56 του παρόντος θέματος έχεις αναφέρει και πτώση της (που ενδεχομένως έπαιξε το ρόλο της). Edited February 25, 2019 by seranata Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Παντως και πριν πεσει ειχε τα ιδια προβληματα.Αυτο πιστευω κι εγω οτι ειναι ελαττωματικη.Το ειχα παραγγειλει απο Πλαισιο Εξαρχειων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Αυτά που μας αναφέρεις παραπέμπουν σε προβληματική συσκευή. Μακάρι να βγάλεις άκρη. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. February 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2019 Μακαρι να λες να εντοπισουν την πηγη του προβληματος στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 (edited) Νέο update. Λογικά security patch. Ναι, security patch Φλεβάρη. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Edited February 27, 2019 by NikosChandolias Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Παιδιά να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποιος από sony.. Έχω το xz2 mono sim και βλέπω ότι της cosmote το firmware που υποστηρίζει volte είναι μόνο για το dual sim.. Η ερώτηση αν κάποιος ξέρει: Αν βάλω το firmware της t-Mobile που έχει wifi calling και volte θα δουλέψει και με της Cosmote την κάρτα ή είναι για τον κάθε πάροχο διαφορετική η λειτουργία αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 (edited) Αφού ενεργοποίησεις και δεις ότι ανάψουν τα ανάλογα σηματάκια στην sim σου σε κάποιο κινητό που υποστήριζεται επίσημα από την cosmote, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Νομίζω όμως ότι θα χάσεις κάποιες μπάντες από το 4G. Δες τι μπάντες χρησιμοποιεί η t-mobile και τι η cosmote Και για να απαντήσω και σε αυτό που ρωτάς, ναι μεν ο έλεγχος και η πιστοποίηση αυτών των firmware γίνονται από αυτές τις εταιρίες, αλλά πλέον υπάρχουν πολλά κινητά που είναι μη πιστοποιημένα και υποστηρίζουν volte. Απλά δεν ξέρω αν σ τα συγκεκριμένα firmwares είναι "κλειδωμένο" το volte μόνο στην εκάστοτε εταιρία, αλλά νομίζω μόνο με δοκιμή θα το δεις αυτό Edited February 27, 2019 by AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Στείλε μήνυμα για την ενεργοποίηση στην Κοσμοτέ πρώτα. Αν σε απορρίψει τότε δες την αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Ρε παιδιά τη συσκευή την έχει η γυναίκα μου,φορτιζε την έβγαλε να δει κάτι, ενεργοποιοντας τα δεδομένα και ξαφνικά έκλεισε κ δεν ανοίγει με τίποτα 2 ώρες μετά και ζεματάει επίσης.... Τι γίνεται; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 αστο στην ακρη να ηρεμήσει καμια μερα, μετά δοκίμασε να το βάλεις στο usb του υπολογιστή και άνοιξτο. αν συνεχίζεις να έχεις θέμα, πας στο service Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Επίσης δοκίμασε να πατήσεις παρατεταμένα το vol down και το power να δεις αν θα ανοίξει Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2019 Αφού ενεργοποίησεις και δεις ότι ανάψουν τα ανάλογα σηματάκια στην sim σου σε κάποιο κινητό που υποστήριζεται επίσημα από την cosmote, δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Νομίζω όμως ότι θα χάσεις κάποιες μπάντες από το 4G. Δες τι μπάντες χρησιμοποιεί η t-mobile και τι η cosmote Και για να απαντήσω και σε αυτό που ρωτάς, ναι μεν ο έλεγχος και η πιστοποίηση αυτών των firmware γίνονται από αυτές τις εταιρίες, αλλά πλέον υπάρχουν πολλά κινητά που είναι μη πιστοποιημένα και υποστηρίζουν volte. Απλά δεν ξέρω αν σ τα συγκεκριμένα firmwares είναι "κλειδωμένο" το volte μόνο στην εκάστοτε εταιρία, αλλά νομίζω μόνο με δοκιμή θα το δεις αυτό Στείλε μήνυμα για την ενεργοποίηση στην Κοσμοτέ πρώτα. Αν σε απορρίψει τότε δες την αλλαγή. Είχα στο προηγούμενο κινητό (samsung s8) χωρίς να έχω firmware της cosmote.. Από το καινούργιο κινητό που έστειλαsms μου απάντησαν ότι δεν είναι διαθέσιμο για τη συσκευή μου. Υπάρχει κάποιο σίγουρος οδηγός για φλασαρισμα για να κάνω δοκιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει wireless charging; Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει wireless charging; Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Όχι δεν υποστηρίζει Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Εβαλα το fluid Navigation gestures αλλά η μπάρα παρέμεινε με τη διαφορά ότι είναι ανενεργή. Ο σκοπός όμως ήταν να φύγει για να μεγαλώσει η οθόνη. Αν αλλάζει αυτό και έχω κάνει κατι λάθος εγώ καλώς αλλιώς τρώει σουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Εβαλα το fluid Navigation gestures αλλά η μπάρα παρέμεινε με τη διαφορά ότι είναι ανενεργή. Ο σκοπός όμως ήταν να φύγει για να μεγαλώσει η οθόνη. Αν αλλάζει αυτό και έχω κάνει κατι λάθος εγώ καλώς αλλιώς τρώει σουτ Πρέπει να δώσεις εντολές από υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Έβγαλα αυτή την φωτογραφία και είπα να την μοιραστώ μαζί σας... http://i.imgur.com/SmGpa9p.jpg Κλείστρο στο 1"(το οποίο παίζει να έμεινε ανοιχτό 8-10 δεύτερα) iso στο 800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts