konstantinoslp Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Να πω και κάτι άλλο που το παρατήρησα... Μετά από 17 χρόνια άλλαξα δίκτυο και πήγα στη Vodafone από Cosmote... Παρατήρησα το εξής... Ενώ στη Cosmote σε κατάσταση idie έχανα στη διάρκεια του ύπνου ένα 6 % με τη Vodafone τσεκαρισμένο είμαι στο 3% ,ε τις ίδιες ώρες... Απλά το αναφέρω σαν παρατήρηση...Νομίζω έχει γίνει ένας μικρός χαμός στα forums της Cosmote για το λόγο αυτό. Ανεξήγητο drain με τα routers τους. Με τα τελευταία αποσο διαβάζω. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εμένα μου κάνει ένα άλλο κουφό. Όταν κάνει μετάπτωση από δεδομένα σε wifi και το αντίστροφο χάνεται η σύνδεση στο viber και πρέπει να κάνω κλείσιμο της εφαρμογής και να την ξανανοίξω. Μόνο σε αυτήν όμως.. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vrasidas Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Νομίζω έχει γίνει ένας μικρός χαμός στα forums της Cosmote για το λόγο αυτό. Ανεξήγητο drain με τα routers τους. Με τα τελευταία αποσο διαβάζω. Galaxy Note9 & Tapatalk Pro Εγώ φαντάστηκα πως έχει κεραία της βονταφον πιο κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Πέρασα την 42.2.A.4.41 πρίν μερικές ώρες.Τσέκαρα και το Wi-Fi μήπως άλλαξε κάτι και έχει κάποιο θέμα και είναι εντάξει,συνδέεται το ίδιο γρήγορα και ίσως ακόμα πιο γρήγορα. Υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσει κάποιο bug κάποιο απο τα security patches; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εγώ σα να παρατηρώ ότι μετά την ενημέρωση ζεστενεται ελαφρά. Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά έχω την εντύπωση πριν δεν το έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Εγώ σα να παρατηρώ ότι μετά την ενημέρωση ζεστενεται ελαφρά. Όχι κάτι ιδιαίτερο, αλλά έχω την εντύπωση πριν δεν το έκανε... Σε απλή χρήση;Το έχεις χωρίς θήκη και σου φαίνεται οτι ζεσταίνεται στο πίσω μέρος,μόνο στην οθόνη η και στα 2;Η μόνη φορά που μου ζεστάθηκε ήταν λίγο στην οθόνη ήταν όταν έβλεπα HDR videos στο You Tube.Στο πίσω μέρος δεν ξέρω γιατί το έχω σε θήκη που ναι μεν προστατεύει αλλά ίσως γίνεται πιο αργά επαγωγή θερμότητας,δηλαδή να κρυώνει πιο αργά.Λογικά θα ζεσταίνεται λίγο και σε βαριά games. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2019 Σε απλή χρήση;Το έχεις χωρίς θήκη και σου φαίνεται οτι ζεσταίνεται στο πίσω μέρος,μόνο στην οθόνη η και στα 2;Η μόνη φορά που μου ζεστάθηκε ήταν λίγο στην οθόνη ήταν όταν έβλεπα HDR videos στο You Tube.Στο πίσω μέρος δεν ξέρω γιατί το έχω σε θήκη που ναι μεν προστατεύει αλλά ίσως γίνεται πιο αργά επαγωγή θερμότητας,δηλαδή να κρυώνει πιο αργά.Λογικά θα ζεσταίνεται λίγο και σε βαριά games. Μετά από μισή ώρα pubg στο high graphics με θήκη . Αλλά πριν έπαιζα και 2ωρες και δεν το ένιωθα τόσο. Τέλος πάντων μπορεί να είναι η ιδέα μου. Θα δείξει η πορεία. Κάτι άλλο πάντως δεν άλλαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_ba Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Γεια σας παιδιά, Έχω εδώ και δύο μέρες το xz1 και το ψαχουλευω τώρα, πολύ εντυπωσιακό κινητό. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Έχω την έκδοση android 8. Θα έρθει κάποια στιγμή η 9? Εσείς την έχετε? Και επίσης, παρατηρώ στην οθόνη κάτι σαν ένα πλέγμα, σαν μικρές γραμμές που κυρίως είναι ορατό στα λευκά, έτσι είναι η οθόνη η χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Έχω εδώ και δύο μέρες το xz1 και το ψαχουλευω τώρα, πολύ εντυπωσιακό κινητό. Καλορίζικο! Έχω την έκδοση android 8. Θα έρθει κάποια στιγμή η 9? Εσείς την έχετε? Κάνε του μια αναβάθμιση και λογικά θα δει την 9 για άμεση εγκατάσταση. Και επίσης, παρατηρώ στην οθόνη κάτι σαν ένα πλέγμα, σαν μικρές γραμμές που κυρίως είναι ορατό στα λευκά, έτσι είναι η οθόνη η χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Έχει αναφερθεί και από άλλους, έτσι είναι η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas_ba Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ευχαριστώ πολύ! Σόρρυ που ξαναρωτάω αλλά πώς θα την κάνω αυτή την αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Επειδή μπορεί έτσι και αλλιώς να μην σου έρθει ota η αναβάθμιση, κατέβασε το πρόγραμμα της Sony στον υπολογιστή, ενώσε το κινητό και επέλεξε repair, θα χαθούν όλα στο κινητό σου, θα το στήσεις από την αρχή και θα έχεις την 9 Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Ευχαριστώ πολύ! Σόρρυ που ξαναρωτάω αλλά πώς θα την κάνω αυτή την αναβάθμιση? Πήγαινε πρώτα εδώ να δεις αν σου βγάλει τίποτα... Settings > System > Advanced > Software update. Αν όχι, μπορείς να ακολουθήσεις τη πρόταση του φίλου ακριβώς από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Από σήμερα και εγώ κάτοχος που το βρήκα σε τρομερή τιμή ως πρώην Σονακιας με όλη την σειρά Ζ. Ομολογώ μου είχε λείψει το ποσό σμουθ είναι. Βέβαια προέρχομαι από bezzelessκινητο αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το τζαμακι; https://www.e-shop.gr/3d-tempered-glass-for-sony-xperia-xz1-camera-view-black-p-TEL.049543 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Καινούργια ενημέρωση. Λογικά security patch. Ενημερώνω σε λίγο. Security patch Ιανουαρίου όντως. Όλα καλά φαίνονται. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Edited January 24, 2019 by NikosChandolias Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Από σήμερα και εγώ κάτοχος που το βρήκα σε τρομερή τιμή ως πρώην Σονακιας με όλη την σειρά Ζ. Ομολογώ μου είχε λείψει το ποσό σμουθ είναι. Βέβαια προέρχομαι από bezzelessκινητο αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω Πιο πολύ μου την σπάνε οι γωνίες παρά τα μεγάλα bezel.Θα έπρεπε να είναι ακριβώς όπως το Nokia 8 και να είχε τα software buttons στο bezel.Οταν το βάζω σε πλαινές τσέπες καταλαβαίνω τις γωνίες του.Θα το φάω με λίμα η τροχό λίγο για να στρώσει. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Θα έπρεπε να είναι ακριβώς όπως το Nokia 8 και να είχε τα software buttons στο bezel. Η' απλά θα μπορούσε να έχει μικρότερα bezel... τώρα με την Pie τα capacitive buttons στο bezel είναι απαρχαιωμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Η' απλά θα μπορούσε να έχει μικρότερα bezel... τώρα με την Pie τα capacitive buttons στο bezel είναι απαρχαιωμένα.Βάλε fluid και βγάλτα ..... Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Βάλε fluid και βγάλτα ..... Μάλλον δεν απευθύνεσαι σε μένα γιατί εγώ μίλησα για κάτι άλλο... αλλά ούτως ή άλλως εννοείται ότι προτείνεται η χρήση του Fluid N.G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Καινούργια ενημέρωση. Λογικά security patch. Ενημερώνω σε λίγο. Security patch Ιανουαρίου όντως. Όλα καλά φαίνονται. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Από Cosmote το χεις παρει; Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Σε Cosmote firmware ήρθε σήμερα, έχει security patch Ιανουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μάλλον δεν απευθύνεσαι σε μένα γιατί εγώ μίλησα για κάτι άλλο... αλλά ούτως ή άλλως εννοείται ότι προτείνεται η χρήση του Fluid N.G.Καλά σε σένα απευθύνθηκα μεν, άλλο είχα καταλάβει δε..... Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Μόλις έλαβα και γω το update ..... Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Παίδες απ το Update και μετά (4.41) δε μου ξανακάνε τίποτα το wifi Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Παίδες απ το Update και μετά (4.41) δε μου ξανακάνε τίποτα το wifi Δηλαδή είχες αποσυνδέσεις και τώρα όχι;Καλή φάση.Με τα updates τι γίνεται,έρχονται με διαφορετικό κωδικό ή σε κάποιους που αργούν δεν έρχονται με την σειρά; Εμένα πήρε την 4.4.1,διαβάζω μερικά πόστα πιο πριν οτι σε άλλους ήρθε με άλλον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts