Leon_08 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά έχοντας το Xperia C4 εδώ κ 2μισή χρόνια, το οποίο ακόμα είναι σκύλος και η μπαταρία του δεν έχει πέσει μετά από άπειρες φορτισεις,μόνο αρνητικό η πίσω κάμερα του. Προχώρησα λοιπόν στην αγορά του xz1 βέβαια δεν ξέρω πότε θα έρθει λόγω γιορτών. Ελπίζω να μην έχει καμία σχέση η κάμερα του με το c4. Καλά για επεξεργαστή δε λέω τίποτα περιμένω πολλά από τον 835. Πιστεύετε καλύτερα που δεν πήρα κάποιο mid range κινητό σ αυτά τσ χρήματα; 230 από κωτσοβολο. Εκεί που έλεγα γ επόμενη αγορά δε θα ήταν με τίποτα Sony και πίστευα θα έπαιρνα xiaomi, να που έρχεται το xz1. Ελπίζω να είναι όπως στα σχόλια που διαβάζω εδώ μέσα! Καμία σχέση το C4 με το XZ1.Γιατί δεν το αγόρασες απο κατάστημα,δεν υπάρχει κοντά σου κάποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καμία σχέση το C4 με το XZ1.Γιατί δεν το αγόρασες απο κατάστημα,δεν υπάρχει κοντά σου κάποιο; Στην πόλη μου ένα κατάστημα υπάρχει και δεν ξέρω καν αν το είχε. Περιμένω νε ανυπομονησία, αλλά το βλέπω μετά το νέο έτος. Το sms έλεγε θα σταλεί στις 28/12... Αντε να γράψω κ γω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Πιστεύετε καλύτερα που δεν πήρα κάποιο mid range κινητό σ αυτά τσ χρήματα; 230 από κωτσοβολο. Μόνο από αυτή τη πρόταση μπορεί να συμπεράνει κάποιος ότι έκανες την καλύτερη αγορά που θα μπορούσες να κάνεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Φυσικά και εκανες καλά. Επίσης και ας γίνω κακος Sony δεν περνεις εκτός ναυαρχίδας. Θυμάμαι τον αδελφό μου με ένα m5 που είχε ένα χρόνο κλείστρου οσαν δημόσιος υπάλληλος στην γραμματεία κάποιου μουσείου επαρχίας εκτός σεζόν!!! Τι πράγμα ήταν τούτο;;;;;;;;;;; Εδώ θα παίξεις μπαλα ποιοτική, πάρτο και έλα να τα πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Μόλις έκανα software update security patch 1/12/18. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kutulu26 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 Καλημέρα σας το αγόρασε χθες φίλος μου το κινητό βασικά πολύ καλό το συγκρινα με το δικό μου το nokia 8 και μπορώ να πω είναι σχεδόν παρόμοια πολύ σβέλτα με πολύ καλή οθόνη, ηχεία αρκετά καλά και τιμή φυσικά πολύ καλή 230ε . Όσον αφορά την κάμερα επίσης καλή (δεν είμαι και ειδικός) να ρωτήσω service Θεσσαλονίκη που έχει?(αχρειαστο να ναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 να ρωτήσω service Θεσσαλονίκη που έχει?(αχρειαστο να ναι) Παίρνεις τηλέφωνο στη Sony και σε κατευθύνει στο authorized Sony Service center της πόλης σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_08 Δημ. December 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2018 (edited) 1)Η υποστήριξη στις ρυθμίσεις τηλεφώνου τι είναι;Γράφει οτι ελέγχεις την συσκευή και οτι έχεις πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες της. 2)Στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων δεν υπάρχει επιλογή που να καθορίζει ποιό χρώμα θα εμφανίζεται στο Led Notification,νομίζω πως εμφανίζει 1-2 συγκεκριμένα χρώματα,άσπρο ή μπλέ μάλλον για κλήσεις και κόκκινο όταν η μπαταρία φτάνει στο 15%.Υπάρχει εφαρμογή που να καθορίζει τα χρώματα για τις ειδοποιήσεις της κάθε εφαρμογής; Edited December 25, 2018 by Leon_08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημερααααα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Μόλις Χτες παρέλαβα το κινητό από τον κωτσοβολο και σε αυτή την τιμή τέτοια ποιοτική συσκευή νομίζω δεν βρίσκεις μη πω ότι ούτε σε 200 ευρώ παραπάνω δεν βρίσκεις. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση βλέπω η συσκευή έχει τα ορεο για να πάρω τα pie πρέπει να περιμένω να μου τα δώσει η μπορώ να κάνω κάτι εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Για το 9 μπορείς να συνδέσεις το τηλέφωνο με υπολογιστή και το xperia companion και στην συνέχεια να κάνεις επιδιόρθωση λογισμικού. Καλοδούλευτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Καλημερααααα και χρόνια πολλά σε όλους!!! Μόλις Χτες παρέλαβα το κινητό από τον κωτσοβολο και σε αυτή την τιμή τέτοια ποιοτική συσκευή νομίζω δεν βρίσκεις μη πω ότι ούτε σε 200 ευρώ παραπάνω δεν βρίσκεις. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση βλέπω η συσκευή έχει τα ορεο για να πάρω τα pie πρέπει να περιμένω να μου τα δώσει η μπορώ να κάνω κάτι εγώ; Εγώ με το που το άνοιξα αναβαθμίστηκε , από κότσο και το δικό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 1)Η υποστήριξη στις ρυθμίσεις τηλεφώνου τι είναι;Γράφει οτι ελέγχεις την συσκευή και οτι έχεις πρόσβαση σε συγκεκριμένες πληροφορίες της. 2)Στις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων δεν υπάρχει επιλογή που να καθορίζει ποιό χρώμα θα εμφανίζεται στο Led Notification,νομίζω πως εμφανίζει 1-2 συγκεκριμένα χρώματα,άσπρο ή μπλέ μάλλον για κλήσεις και κόκκινο όταν η μπαταρία φτάνει στο 15%.Υπάρχει εφαρμογή που να καθορίζει τα χρώματα για τις ειδοποιήσεις της κάθε εφαρμογής; light manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Χρόνια πολλά παιδιά. Νομίζω ότι μετά από μία εβδομάδα ήρθε η ώρα να περάσω Firmware Cosmote για Volte. Υπάρχει οδηγός ή συμβουλές απλές από κάποιον φίλο τι κατεβάζουμε από που και πως τα περνάμε; Επίσης αν περαστούν θέλει ή κάνει επαναφορά ρύθμισεων και στήσιμο από την αρχή; Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ναι, αν περάσεις νέο λογισμικό αυτό το από την αρχή δεν το γλιτώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 (edited) Τότε αναβάλλεται η διαδικασία για όταν θα υπάρχει περισσότερη διάθεση, χρόνος, όρεξη. Στην κατανάλωση πως βλέπουμε τα ποσοστά των εφαρμογών; Μόνο την χρήση οθόνης βλέπω. Edited December 25, 2018 by darklord77 Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Στο ρυθμίσεις/μπαταρία κάτω-κάτω έχει μιά επιλογή που λέει "σύνθετες" κανονικά εκεί βλέπεις όλες τις καταναλώσεις. Αν μόλις το έβγαλες από φορτιστή και είχες φτάσει φόρτιση στο 100% πρέπει να περιμένεις να πέσει κάμποσο για να δεις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Τώρα τις είδα έχεις δίκιο. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2018 Ευλογημενα Χριστουγεννα σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 (edited) Παιδιά από θήκη τι προτείνετε; Σε ότι κινητό είχα μέχρι τώρα έβαζα απλά μια θήκη σιλικόνης και με κάλυπτε. Βρήκα στο eshop 0.3mm και 0.5mm. Να πάρω την πιο λεπτή; Δε θέλω κάτι χοντροκομενο. Tampered glass χρειάζεται λέτε; Ευχαριστώ Edited December 26, 2018 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Παιδιά από θήκη τι προτείνετε; Σε ότι κινητό είχα μέχρι τώρα έβαζα απλά μια θήκη σιλικόνης και με κάλυπτε. Βρήκα στο eshop 0.3mm και 0.5mm. Να πάρω την πιο λεπτή; Δε θέλω κάτι χοντροκομενο. Tampered glass χρειάζεται λέτε; ΕυχαριστώΘηκες έχει πολύ καλές η Spigen, μαύρη και διάφανη . Αγοράζω χρόνια θήκες της σε όλα μου τα κινητά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τζαμακι δεν έχω βάλει. Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Tampered glass χρειάζεται λέτε; Όλα χρειάζονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Θήκη πήρα μια διάφανη σιλικόνης της νιλκιν, μια χαρά είναι. Tempered δεν βάζω σε κινητό. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Θηκες έχει πολύ καλές η Spigen, μαύρη και διάφανη . Αγοράζω χρόνια θήκες της σε όλα μου τα κινητά και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τζαμακι δεν έχω βάλει. Sent from my G8341 using Tapatalk Τις έχω μπανισει κ τις 2. Δεν ξέρω ποια να διαλέξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Τις έχω μπανισει κ τις 2. Δεν ξέρω ποια να διαλέξω...Εγώ αγόρασα πρώτα την μαύρη και μετά την διάφανη , έτσι γι'αλλαγη , από εδώ και τις δύο . https://spaceboy.io/product-category/cases-protection/android-cases-protection/sony-xperia-xz1/ Sent from my G8341 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όλα χρειάζονται...Άποψη σου , ελα δες την οθόνη μου. Με λίγο προσοχή , πχ ποτέ μαζί με κλειδιά δεν παθαίνεις τίποτα , συν τα τζαμακια επειδή δεν πιάνουν μεχρι την άκρη είναι χάλια . Sent from my G8341 using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. December 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2018 Εγω το πηρα απο Πλαισιο 229 ευρω αλλα βλεπω και στο skroutz το εχουν βαλει στα 229 σε αρκετα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts