Jump to content

Sony Xperia XZ1

bill_thes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω υπαρχουν καποιοι launcher στο Play Store που υποστηρίζουν μεσα στις ρυθμισεις τους το double tap, π.χ. ο Smart Launcher. Δοκιμασε τον, δε χανεις κατι

Το να το ανοίγεις με double tap πρέπει να το υποστηρίζει το kernel του κινητού. Το να το κλείνεις είναι πιο απλό. Ούτε το ένα , ούτε το άλλο υπάρχει προς το παρόν στο oreo της Sony σε οποιαδήποτε συσκευή της.
Στο Xperia X (με Oreo) δουλεύουν κανονικά και τα 2.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Χμ.. Καλή φάση αυτή... Σημαίνει ότι θα το πάρει και το XZ1 κάποια στιγμή

μακαρι απο το στομα σου και στις sony το αυτι

Λίγο δύσκολο.. Τέτοιες δυνατότητες υπάρχουν από την πρώτη rom στα μοντέλα που τις διαθέτουν. Επιπλέον το έχω δει να αναφέρεται σαν "double tap sensor" αλλά δεν νομίζω οτι απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο αισθητήρα άρα extra hardware.

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στο φόρουμ και σχετικά άσχετος τεχνολογικά. Πριν λίγες ημέρες απέκτησα το Xz1 καινούργιο απο Ελληνικό κατάστημα, και θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου λύσετε μια απορία σχετικά με το navbar. Εχω δει σε βιντεακια στο Youtube πως το Home button στο navbar πατώντας το κάνει τα πολύχρωμα εφέ. Στο δικό μου δεν το κάνει, μήπως φταίει κάποια ρύθμιση η φταίει η ελληνική έκδοση; ζητώ συγνώμη για την ασχετοσύνη μου, και ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά!!

Ίσως να μην πάρουμε το double tab δείτε το παρακάτω video

Καμία σχέση.. αυτό που ανάβει η οθόνη όταν ανοίγει η θήκη γίνεται με ένα μαγνητάκι που έχει η θήκη και το κινητό. Θα το βρεις στα service test ως "hall element test".

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Καμία σχέση.. αυτό που ανάβει η οθόνη όταν ανοίγει η θήκη γίνεται με ένα μαγνητάκι που έχει η θήκη και το κινητό. Θα το βρεις στα service test ως "hall element test".

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε είχα συνηθίσει το πληκτρολόγιο του Ζ5 και σε αυτό το κινητό είναι διαφορετικό

Κατέβασε από το play store αν θέλεις το πληκτρολόγιο της Sony

Δουλεύει, αυτό έχω βάλει, απλά δεν σύγχρονίζει πλέον το λεξιλόγιο με τις λέξεις σου που έχεις από παλιά.

Καλώς σας βρήκα και με το xz1

Για προστασία τι προτείνετε?

τζαμακι και μια θηκη η την αυθεντικη την διαφανη η βιβλειο οτι σε βολευει

----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κατέβασε από το play store αν θέλεις το πληκτρολόγιο της Sony

Δουλεύει, αυτό έχω βάλει, απλά δεν σύγχρονίζει πλέον το λεξιλόγιο με τις λέξεις σου που έχεις από παλιά.

σε ευχαριστω

Όσοι θέλετε τέλειο ήχο και τέλειο noice canceling πάρτε τα sony nc 750 από τη Sony το site 49.50.euro. προσοχή είναι μόνο για sony συσκευές.

σε ευχαριστω αλα εχω ηδη τα sth 30 της sony

με το slow motion εχετε κι εσεις θεμα οπως εγω?..δηλαδη σε συνθηκες οχι και τοσο χαμηλου φωτισμου με λαμπτηρα η εικονα αναβοσβηνει ενω με φυσικο χαμηλο φωτισμο με ηλιο δηλαδη..δεν το κανει..επισης το slow motion ειναι παρα πολυ αργο ..υπαρχει καποια ρυθμιση που να ειναι καπως ποιο γρηγορο? βρηκα μια που λεει κατι ...1/4..1/8...1/2..αλλα δεν καταλαβα..

Καλησπέρα σκέφτομαι να το πάρω. Το μόνο που με έχει προβληματισει είναι το θέμα με το WiFi. Είναι γενικό το θέμα έχει λυθεί με update?

Σκέφτομαι και το Nokia 8 σαν εναλλακτική.

Καλησπέρα σκέφτομαι να το πάρω. Το μόνο που με έχει προβληματισει είναι το θέμα με το WiFi. Είναι γενικό το θέμα έχει λυθεί με update?

Σκέφτομαι και το Nokia 8 σαν εναλλακτική.

το εχω πανω απο μηνα..οταν τα ανοιξα εκανε 2 update..κανενα προβλημα με το wi fi..μπορει να το διόρθωσε το update..

ούτε εγώ εχω προβλημα με Wi-Fi του έχω βάλει αυτο εικόνα ενδεικτική αυτό το τζάμι εβαλα 2.5 d που λέει

https://bbpcdn.pstatic.gr/P/bpimg10/2hqkO/1ESLEz_SX250Y250/33705482/sony-xperia-xz1-screen-protector-full-coverage-9h-high-definition-tempered-glass-screen-protector-anti-scratch-anti-bubble-protective-film-for-sony-xperia-xz1-dual-f8342-gold.jpg

και θέλω να βάλω αυτήν την θήκη.

https://images.mobilefun.co.uk/graphics/450pixelp/64806.jpg

το έχει δοκιμάσει κανείς?

για αυτα τα καινουρια tempered δεν εχω καλη γνωμη εεπιδη καλυπτουν ολο το κινητο και το κανουν ψευτικο...για την θηκη...ενας απο τους λογους που το κινητο ειναι πανεμορφο ειναι επειδη ειναι λεπτο και αυτη η θηκη το κανει...κουμουτσα..θα προτιμουσα μια πολυ λεπτη...τωρα αυτα ειναι γουστα..αν εσενα σου αρεσουν εμενα μου περισσεύουν...:)

• The title was changed to Sony Xperia XZ1