Jump to content

NOMADS

gtf4270
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άραξε με την τεστοστερόνη σου.
Το θεωρείς λογικό 40 χρονών άντρας να κλαίει επειδή τον έχουν ψηφίσει για αποχώρηση; Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό σε reality. Συνήθως κλαίνε από συγκίνηση, όχι επειδή δεν τους παίζουν οι άλλοι

• Απαντήσεις 322
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μετα και τα σημερινα αγωνισματα εχω να πω οτι

το Nomads ειναι περα απο τις ανθρωπινες δυναμεις,.παραλιγο να πεθανει η κοπελλα απο την εξαντληση.

Το θεωρείς λογικό 40 χρονών άντρας να κλαίει επειδή τον έχουν ψηφίσει για αποχώρηση; Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό σε reality. Συνήθως κλαίνε από συγκίνηση, όχι επειδή δεν τους παίζουν οι άλλοι

Το θεωρώ λογικό γιατί το κλάμα δεν έχει να κάνει με την ηλικία και το φύλο αλλά ανάλογα με τη συναισθηματική φόρτιση που έχει ο καθένας.

Eννοείται πως υπάρχουν και οι πράξεις για το θεαθήναι βέβαια, τηλεοπτική εκπομπή είναι.

Αν ειναι πραγματικο το κλαμα τοτε ισως οφείλεται σε αντιδραση λογω νεύρων.

Τελικα τον έβαλε αρχηγό τον Μαυρίδη?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αν ειναι πραγματικο το κλαμα τοτε ισως οφείλεται σε αντιδραση λογω νεύρων.

Τελικα τον έβαλε αρχηγό τον Μαυρίδη?

Ναι τον εβαλε.

Το θεωρώ λογικό γιατί το κλάμα δεν έχει να κάνει με την ηλικία και το φύλο αλλά ανάλογα με τη συναισθηματική φόρτιση που έχει ο καθένας.

Eννοείται πως υπάρχουν και οι πράξεις για το θεαθήναι βέβαια, τηλεοπτική εκπομπή είναι.

Εγώ πάντως πρώτη φορά βλέπω σε reality άντρα και μάλιστα αυτής της ηλικίας να κλαίει επειδή τον ψήφισαν. Όχι επειδή του λείπει η οικογένεια του που θα ήταν λογικό. Επειδή τον ψήφισαν

Εγώ πάντως πρώτη φορά βλέπω σε reality άντρα και μάλιστα αυτής της ηλικίας να κλαίει επειδή τον ψήφισαν. Όχι επειδή του λείπει η οικογένεια του που θα ήταν λογικό. Επειδή τον ψήφισαν

Απ’οτι κατάλαβα δεν έκλαψε γιαυτο, αλλά γιατί τον έκαναν πέρα και ότι του την είπαν μέχρι και γιατί ταΐζει τον σκύλο. Το ίδιο δηλαδή που γινόταν με την άλλη στο survivor.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Το ιδιο καταλαβα και γω

Ναι, στηνναρχη ισως φάνηκε οτι εκλαψε λόγω ψηφου, ομως μετά δείξανε τον λογο.

Δύσκολα τα αγωνίσματα αλλά βαρετά. Όποιος πάρει κεφάλι δεν γίνεται να χάσει.

Εκτός κι αν τους ζητάνε να λύσουν τρελές εξισώσεις..

Επίσης σαν reality καθαρά δεν...πχ δεν βλέπουμε σχεδόν τίποτα από την καθημερινότητα στην παραλία..

2 ώρες εκπομπή και βλέπουμε ένα αγώνισμα και τίποτα άλλο.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Μα αυτο θελουν να δειξουν προς το παρων.

Απ οτι φαινεται ακομη δεν αρχισαν τα πισωπλατα μαχαιρώματα....

Δεν μπορεί.. Πχ με τον Μαυρίδη από ότι άφησε να εννοηθεί ο ίδιος έγιναν συζητήσεις που ποτέ δεν είδαμε.

Γενικά δεν βλέπουμε πολλά σαν reality, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Δηλαδή έκλαψε επειδή τον έκαναν πέρα; Ένα παιχνίδι είναι και μάλιστα στην αρχή του. Δεν είναι φίλοι του για να τον πειράξει τόσο αλλά συμπαίκτες του. Τελικά πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά για να τον πειράξει αν φύγει. Εδώ έκανε επική κωλοτούμπα για τα χρήματα. Να θυμίσω ότι στο survivor Ντάνος και Σπαλιάρας ήταν στην ίδια θέση. Ειδικά τον Σπαλιάρα τον ψήφιζαν και στις δύο ομάδες, αλλά το είχε πάρει στον χαβαλέ

Ε ναι έχει μεγάλη ανάγκη τα χρήματα ένας από τους μεγαλύτερους τατου αρτιστ που κάθησε 14 ώρες συνεχόμενες κι έκανε τατου για να συγκεντρώσει χρήματα για την παιδιατρική κλινική του αχεπα.

Ας το μην ασχολησε καλύτερα γιατί δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Μαυριδης και ποσό έχει βοηθήσει παιδιά και ζώα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

Ε ναι έχει μεγάλη ανάγκη τα χρήματα ένας από τους μεγαλύτερους τατου αρτιστ που κάθησε 14 ώρες συνεχόμενες κι έκανε τατου για να συγκεντρώσει χρήματα για την παιδιατρική κλινική του αχεπα.

Ας το μην ασχολησε καλύτερα γιατί δεν έχεις ιδέα ποιος είναι ο Μαυριδης και ποσό έχει βοηθήσει παιδιά και ζώα.

Το ότι έχει βοηθήσει παιδιά και ζώα σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από χρήματα και προβολή; Τι σχέση έχουν αυτά που λες; Τότε γιατί κατηγορούσε τον Τανιμανίδη που δέχθηκε να παρουσιάσει reality επιβίωσης και τώρα αφού είδε τι επιτυχία είχε το survivor, αποφάσισε να πάρει μέρος σαν παίκτης; Εγώ βλέπω κάποιον που γλύφει εκεί που έφτυνε. Το ότι έχει φιλανθρωπική δράση είναι προς τιμήν του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από χρήματα

Το ότι έχει βοηθήσει παιδιά και ζώα σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από χρήματα και προβολή; Τι σχέση έχουν αυτά που λες; Τότε γιατί κατηγορούσε τον Τανιμανίδη που δέχθηκε να παρουσιάσει reality επιβίωσης και τώρα αφού είδε τι επιτυχία είχε το survivor, αποφάσισε να πάρει μέρος σαν παίκτης; Εγώ βλέπω κάποιον που γλύφει εκεί που έφτυνε. Το ότι έχει φιλανθρωπική δράση είναι προς τιμήν του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ανάγκη από χρήματα

Γιατι οι υπολοιποι της φωτιας καλυτεροι ειναι?Κι αυτοι για το χρημα και για την προβολη πανε.Ο Μαυριδης τουλαχιστον εχει κανει και κατι καλο στην ζωη του.Οι υπολοιποι τι εχουν κανει?Ο πιο αχωνευτος για μενα ειναι εκεινος ο Αλεξανδρος Δημητριου ή καπως ετσι που το παιζει διασημος ενω δεν τον ξερει ουτε η μανα του.Οταν ο Αρναουτογλου τον ρωτησε γιατι ψηφισε τον Μαυριδη(χωρις να ειναι ο ιδιος ο Μαυριδης μπροστα), γυρισε και ειπε οτι ο ιδιος ο Μαυριδης τους ειπε να τον ψηφισουν για να τους βγαλει απο την δυσκολη θεση.Δεν νομιζω να αληθευει κατι τετοιο,εχω την εντυπωση οτι το ειπε απλως για να δικαιολογησει την ψηφο του.

Γιατι οι υπολοιποι της φωτιας καλυτεροι ειναι?Κι αυτοι για το χρημα και για την προβολη πανε.Ο Μαυριδης τουλαχιστον εχει κανει και κατι καλο στην ζωη του.Οι υπολοιποι τι εχουν κανει?Ο πιο αχωνευτος για μενα ειναι εκεινος ο Αλεξανδρος Δημητριου ή καπως ετσι που το παιζει διασημος ενω δεν τον ξερει ουτε η μανα του.Οταν ο Αρναουτογλου τον ρωτησε γιατι ψηφισε τον Μαυριδη(χωρις να ειναι ο ιδιος ο Μαυριδης μπροστα), γυρισε και ειπε οτι ο ιδιος ο Μαυριδης τους ειπε να τον ψηφισουν για να τους βγαλει απο την δυσκολη θεση.Δεν νομιζω να αληθευει κατι τετοιο,εχω την εντυπωση οτι το ειπε απλως για να δικαιολογησει την ψηφο του.

Δημητρης Αλεξανδρου λεγεται

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανε ενα πανελλαδικο γκαλοπ αυτη τη στιγμη απ'αυτους που βλεπουν Nomads.

Ρωτα ποιον παικτη συμπαθουν περισσοτερο.

80% θα σου πουν Μαυριδη.

Εννοείται πως όλοι έχουν πάει για τα χρήματα και την προβολή. Και συμφωνώ ότι υπάρχουν και άλλοι αχώνευτοι μέσα στο παιχνίδι. Αν και αυτοί είχαν κάνει δηλώσεις εναντίον των reality θα έλεγα το ίδιο και για αυτούς.

Δημητρης Αλεξανδρου λεγεται

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανε ενα πανελλαδικο γκαλοπ αυτη τη στιγμη απ'αυτους που βλεπουν Nomads.

Ρωτα ποιον παικτη συμπαθουν περισσοτερο.

80% θα σου πουν Μαυριδη.

Εγώ είμαι στο υπόλοιπο 20% τι να κάνουμε; Όταν βλέπω κάποιον και δεν έχει συνέπεια ο λόγος του θα τον κρίνω. Όπως και όταν τον βλέπω να κλαίει για ένα παιχνίδι. Αν και πιστεύω ότι ο Ζαμπίδης είναι περισσότερο δημοφιλής

Εννοείται πως όλοι έχουν πάει για τα χρήματα και την προβολή. Και συμφωνώ ότι υπάρχουν και άλλοι αχώνευτοι μέσα στο παιχνίδι. Αν και αυτοί είχαν κάνει δηλώσεις εναντίον των reality θα έλεγα το ίδιο και για αυτούς.

Εγώ είμαι στο υπόλοιπο 20% τι να κάνουμε; Όταν βλέπω κάποιον και δεν έχει συνέπεια ο λόγος του θα τον κρίνω. Όπως και όταν τον βλέπω να κλαίει για ένα παιχνίδι. Αν και πιστεύω ότι ο Ζαμπίδης είναι περισσότερο δημοφιλής

ναι δεν με καταλαβες.Καλα κανεις και τον κρινεις.Αλλο λεω εγω.

Ο κοσμος οταν βλεπει οτι καποιος αδικειται, θα τον στηριξει μεχρι τελους.

το ιδιο ειχε γινει με τον Ντανο.

ναι δεν με καταλαβες.Καλα κανεις και τον κρινεις.Αλλο λεω εγω.

Ο κοσμος οταν βλεπει οτι καποιος αδικειται, θα τον στηριξει μεχρι τελους.

το ιδιο ειχε γινει με τον Ντανο.

Ότι ο κόσμος στηρίζει αν κάποιος αδικείται είναι αλήθεια. Όμως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει δεχθεί κριτική για τη στάση του απέναντι στα reality. Επίσης το ότι έκλαψε ίσως κάνει κάποιους να τον αντιπαθήσουν. Ο Ντάνος και ο Σπαλιάρας δεν έκλαψαν ποτέ αν και τους είχαν στο περιθώριο. Αντίθετα η αντρίκεια στάση τους έκανε πολλούς να τους συμπαθήσουν. Πάντως πέφτει πολύ τρολάρισμα στον Μαυρίδη από την εκπομπή rodeo του Περρή. Χαχαχαχα. Λέει ότι είναι καλά και μετά κλαίει. Άνθρωπος που δεν έχει συνέπεια ο λόγος του.

https://youtu.be/2tiDTrP-TNU

O Ζαμπιδης αν και ειναι απο τους πιο δημοφιλεις παικτες,στα αγωνισματα ειναι τελειως ντεφορμε.Αν μη τι αλλο περιμενα να κερδισει στο παιχνιδι των αρχηγων και οχι να χασει απο ενα δηθεν μοντελο και εναν κομμωτη.

Ο Μαυρίδης πολύ κωλοτούμπας και γελοίος τύπος. Απορώ πως υπάρχουν κάποιοι που τον θαυμάζουν και τον έχουν πρότυπο. Αν είναι έτσι τα πρότυπα της νεολαιας...Αρκεί κάποιος να διαβάσει τι έλεγε πριν μερικούς μήνες για το survivor και τον τανιμανιδη.

Τώρα όσο γιατί τον ψήφισαν για αποχώρηση, δεν νομίζω να είχαν αυτόν στόχο, απλά τον ψήφισαν για να διώξουν κάποιον από τους άλλους υποψηφιους δεδομένου ότι ήταν σίγουρο ότι αυτός θα έμενε.

Sent from my TbooK 16 Pro(E6C1) using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ο Μαυρίδης πολύ κωλοτούμπας και γελοίος τύπος. Απορώ πως υπάρχουν κάποιοι που τον θαυμάζουν και τον έχουν πρότυπο. Αν είναι έτσι τα πρότυπα της νεολαιας...Αρκεί κάποιος να διαβάσει τι έλεγε πριν μερικούς μήνες για το survivor και τον τανιμανιδη.

Τώρα όσο γιατί τον ψήφισαν για αποχώρηση, δεν νομίζω να είχαν αυτόν στόχο, απλά τον ψήφισαν για να διώξουν κάποιον από τους άλλους υποψηφιους δεδομένου ότι ήταν σίγουρο ότι αυτός θα έμενε.

Πεστα βρε φιλε διοτι δεν βρισκω ακρη οταν τους τα λεω με την νεολαι(ρ)α

android or ios or wm......who cares.....???

Ήταν κατά των ριαλιτι ΠΡΙΝ τον καλέσουν να πάει! Μετά άλλαξε γνώμη γιατί... Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!! Χαζός είναι να μην πάει;

Ήταν κατά των ριαλιτι ΠΡΙΝ τον καλέσουν να πάει! Μετά άλλαξε γνώμη γιατί... Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!! Χαζός είναι να μην πάει;
3.500€ την εβδομάδα είναι πάρα πολλά. Συν την όποια προβολή έχει μέσα από το παιχνίδι που θα τον ωφελήσει μετά