jimlost Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Είσαι σίγουρος για το 5%; Γιατί νομίζω είναι 5 ευρώ και θα κοστίσει 614. Και πάλι όμως σούπερ τιμή για το τούμπανο! Όχι είναι 5% για τραπεζική κατάθεση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Καλημέρα παίδες,τώρα που μπήκα πάντως να το δω στο site γράφει για 5€ έκτωση .Τώρα αν είναι λάθος δεν γνωρίζω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netgeo Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 5€ είναι η έκπτωση, η πληρωμή με κάρτα κρατάει προμήθεια 1.5% από τον έμπορο όποτε βγαίνει γύρω στα 9€ το κόστος του για το note8. 5% είναι υπερβολικό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Όταν λέει πληρωμή με κάρτα τι εννοεί, πιστωτική ή και χρεωστικη; Πάντως γύρω στα 50€ διαφορά εν σχέση με Σκρουτζ, σε κάνει να το σκέφτεσαι. Και με απόδειξη για να μπορεί να μεταπωληθει αν και όποτε θέλει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Όταν λέει πληρωμή με κάρτα τι εννοεί, πιστωτική ή και χρεωστικη; Πάντως γύρω στα 50€ διαφορά εν σχέση με Σκρουτζ, σε κάνει να το σκέφτεσαι. Και με απόδειξη για να μπορεί να μεταπωληθει αν και όποτε θέλει κάποιος. Ότι κάρτα θέλεις...Τελικα είναι 5€ η έκπτωση και όχι 5% όπως λανθασμένα είχα γράψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 (edited) Στα 620 το βλέπω στην kiniti. Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από την τιμή καθώς και του s9 στα 590 ευρώ. Όταν λέει τιμή καταστήματος 730 και τιμή web 590 μήπως είναι μόνο με τιμολόγιο το 590 ή κανονική αγορά μετρητων? Edited May 10, 2018 by Vzoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Στα 620 το βλέπω στην kiniti. Ομολογώ ότι έχω εντυπωσιαστεί από την τιμή καθώς και του s9 στα 590 ευρώ. Όταν λέει τιμή καταστήματος 730 και τιμή web 590 μήπως είναι μόνο με τιμολόγιο το 590 ή κανονική αγορά μετρητων? Μάλλον γιατί η διαφορά είναι ο ΦΠΑ (24%) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Αν ισχυει αυτο τοτε ειναι παραπλανητικο το site τους. Δεν εχουμε επαγγελματικο ΑΦΜ για να αγοραζουμε στην τιμη Web Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Παιδιά το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει συσκευές κινητών που προορίζονται για Ελλάδα; Δηλαδή το μενού, το πληκτρολόγιο, οι γλώσσες, έχουν ελληνικά, ή είναι ευρωπαϊκά; Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looneygirl Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Παιδιά το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει συσκευές κινητών που προορίζονται για Ελλάδα; Δηλαδή το μενού, το πληκτρολόγιο, οι γλώσσες, έχουν ελληνικά, ή είναι ευρωπαϊκά;Όλα τα ευρωπαϊκά έχουν ελληνική γλώσσα. Από εκεί το πήρα. Γερμανικό ήταν. Κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnnyBoy2 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Όλα τα ευρωπαϊκά έχουν ελληνική γλώσσα. Από εκεί το πήρα. Γερμανικό ήταν. Κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή πως δικαιολογούνται τα -400€ από "γνωστά" καταστήματα αλλά και -100€ από σκρουτζομάγαζα, που διαφοροποιείται; Στην εγγύηση; Παράθεση Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Παιδιά το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα έχει συσκευές κινητών που προορίζονται για Ελλάδα; Δηλαδή το μενού, το πληκτρολόγιο, οι γλώσσες, έχουν ελληνικά, ή είναι ευρωπαϊκά; Ολα τα κινητά που έρχονται για Ευρώπη έχουν μέσα όλες τις γλώσσες τις Ευρωπαϊκής ενωσης. Αρα έχει Ελληνικά σε όλα. Oπως όλα τα κινητά που προορίζονται για Ευρώπη. Kαι να μην έχουν αν το εχεις από Αμερική την πρόσθετης μονος σου με ένα click από τις ρυθμίσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή πως δικαιολογούνται τα -400€ από "γνωστά" καταστήματα αλλά και -100€ από σκρουτζομάγαζα, που διαφοροποιείται; Στην εγγύηση; Tα Σκρουτσομαγαζα παίρνoυν από άλλες χώρες με άλλον φόρο και αγοράζουν πολλά κομμάτια μαζί. Για πιο πολλές λεπτομέρειες ρωτα στα αντίσοιχα threads. Εδώ είναι για το Note8 δεν μπορώ να σου το αναλύσω. Πάντως υπάρχουν tutorials για το πως λειτουργούν. Ψάξε στο myphone έχει. Η εγγύηση είναι παντού ίδια σε όλον τον πλανήτη. Οσο έχουμε εμείς έχουν και οι Αγγλοι οι Γερμανοί κτλ.. Edited June 12, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Τα skroutzomagaza ας κάνουν ότι θέλουν. Εφόσον έχει κάποιος τη δυνατότητα να γλιτώσει 300 400 ευρώ δεν τον ενδιαφέρει πως έγινε αυτή η τιμή. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που δίνουν 900 ενώ υπάρχει αλλού στα 600. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Τα skroutzomagaza ας κάνουν ότι θέλουν. Εφόσον έχει κάποιος τη δυνατότητα να γλιτώσει 300 400 ευρώ δεν τον ενδιαφέρει πως έγινε αυτή η τιμή. Ποτέ δεν κατάλαβα αυτούς που δίνουν 900 ενώ υπάρχει αλλού στα 600. Δες ποσο αστείοι είναι. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι εννοείτε αυτό συμφωνω απολυτως. Πάλι καλά υπάρχουν και αυτά γιατί αν τα περναμε από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα... Για να παρεις από αυτούς θες συμβόλαιο 15 χρονια για να σου το δώσουν στα 600 euro μια περσινή έστω ναυαρχίδα. Μόλις βγει το note 9 θα πέσει η τιμή του note8 στα 999€ με δώρο θήκη gel. χαχαχαα Vodafone Note8 1.029€ https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/samsung-mblphsamsung-glx-note84gblackv/p-121630/ Wind Note8 1.029€ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/samsung-galaxy-note-8-black Cosmote Note8 1.029€ https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20366352 Best Price Note8 605€ https://www.bestprice.gr/item/2155155359/samsung-galaxy-note-8-64gb-dual.html Edited June 12, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ναι εννοείτε αυτό συμφωνω απολυτως. Πάλι καλά υπάρχουν και αυτά γιατί αν τα περναμε από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα... Vodafone Note8 1.029€ https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/smartphones/samsung-mblphsamsung-glx-note84gblackv/p-121630/ Wind Note8 1.029€ https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/smartphones/samsung-galaxy-note-8-black Cosmote Note8 1.029€ https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20366352 Best Price Note8 605€ https://www.bestprice.gr/item/2155155359/samsung-galaxy-note-8-64gb-dual.html Αρκετοί το αγοράζουν από τα καταστήματα που ανέφερες ρε συ. Δεν βγάζω άκρη. Όταν το ακριβώς ίδιο προϊόν το βρίσκεις 400 ευρώ λιγότερο και πας και το περνεις από το ακριβό κατάστημα στα 1029 τι να πω. Δικαιολογώ αυτούς που δεν γνωρίζουν τα Skroutz και best price Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Αρκετοί το αγοράζουν από τα καταστήματα που ανέφερες ρε συ. Δεν βγάζω άκρη. Όταν το ακριβώς ίδιο προϊόν το βρίσκεις 400 ευρώ λιγότερο και πας και το περνεις από το ακριβό κατάστημα στα 1029 τι να πω. Δικαιολογώ αυτούς που δεν γνωρίζουν τα Skroutz και best price Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ειναι κοσμος δεν ξερει γενικα απο αγορες στο Internet. Η φοβαται μην τον κλέψουν. Αργα η γρηγορα θα μαθουν, ειδικα οι νεοτερες γενιες πλέον όλοι έχουν pc και fb και instagram. Oσο το ιντερνετ πλεον υπαρχει παντου και ο κόσμος το μαθαινει και εξοικειώνεται. Θα μαθαίνει και πως να αγοράζει και πως να εμπιστεύεται τα μαγαζιά που αγοράζει. θα ξεχωρίζει ποιος τον κλέβει και ποιος του γλιτώνει λεφτά. Kαι εγώ παλιά ήμουν διστακτικός. Tο 2007-2008 έκανα την πρώτη μου παραγγελια στο e-shop. Γιατί είχε κάτι DVDR 20 euro ενώ στα multirama 50 euro. Α έτσι είστε λέω εκεί στα multirama... τώρα θα πάρω από internet... μετά βρήκα και το skroutz και όλα ήταν μια χαρά. tο τελευταίο κινητό που πήρα από εταιρία κινητής ήταν το Ericsson k750i στον Γερμανο καπου το 2006. Επειτα όλα τα πράγματα από skroutz ebay και amazon στο πέρασμα τον χρόνον. Edited June 12, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Ναι ειναι κοσμος δεν ξερει γενικα απο αγορες στο Internet. Η φοβαται μην τον κλέψουν. Αργα η γρηγορα θα μαθουν, ειδικα οι νεοτερες γενιες πλέον όλοι έχουν pc και fb και instagram. Oσο το ιντερνετ πλεον υπαρχει παντου και ο κόσμος το μαθαινει και εξοικειώνεται. Θα μαθαίνει και πως να αγοράζει και πως να εμπιστεύεται τα μαγαζιά που αγοράζει. θα ξεχωρίζει ποιος τον κλέβει και ποιος του γλιτώνει λεφτά. Kαι εγώ παλιά ήμουν διστακτικός. Tο 2007-2008 έκανα την πρώτη μου παραγγελια στο e-shop. Γιατί είχε κάτι DVDR 20 euro ενώ στα multirama 50 euro. Α έτσι είστε λέω εκεί στα multirama... τώρα θα πάρω από internet... Μακάρι φίλε όσοι γνωρίζουμε να βοηθαμε όσους δεν ξέρουν να τους ανοίγουμε τα μάτια να σταματήσει πια αυτή η αισχροκερδια. Το Skroutz bestprice έκαναν μεγάλο καλό σε όλους μας χρόνια τώρα που μαθαίνουμε καταστήματα που δεν τα είχαμε καν ακουστά. Multirama plaisio public germanos μια ζωή έκλεβαν τον κόσμο με τις τιμές τους. Καιρός να αλλάξει αυτό. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asdfaster Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 (edited) Μακάρι φίλε όσοι γνωρίζουμε να βοηθαμε όσους δεν ξέρουν να τους ανοίγουμε τα μάτια να σταματήσει πια αυτή η αισχροκερδια. Το Skroutz bestprice έκαναν μεγάλο καλό σε όλους μας χρόνια τώρα που μαθαίνουμε καταστήματα που δεν τα είχαμε καν ακουστά. Multirama plaisio public germanos μια ζωή έκλεβαν τον κόσμο με τις τιμές τους. Καιρός να αλλάξει αυτό. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οτι και να χρειαζόσουν ήσουν αναγκασμένος να το αγοράσεις όσο θέλουν αυτοι, τώρα πλέον δεν είσαι γιατι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Tο κακό είναι πως άργησε πολύ το internet και οι υπολογιστές να έρθουν στην Ελλάδα. Και άργησε και ο κόσμος μαζί του, για να τα μάθει. Eδώ πληρώνουμε 24mpbs και έχουμε 8-10. Πληρώνουμε 4g και έχουμε 1g. Πληρώνουμε format 40 euro και αυτός που θα το κάνει απλά θα πατήσει 3 φορες το F9. Γενικά στην Ελλάδα στα θέματα τεχνολογίας που ο κόσμος δεν τα ξέρει. Θα σε κλέψουν από παντου. Και περιμένουν πως και πως να μπει το θύμα στο μαγαζί. Εγώ σαν πληροφορικός και σαν τεχνικός pc το βλέπω καθημερινά αυτό εδώ και χρονια, είτε ήμουν σε εταιρίες είτε σε μικρά μαγαζιά. Edited June 12, 2018 by asdfaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 Οτι και να χρειαζόσουν ήσουν αναγκασμένος να το αγοράσεις όσο θέλουν αυτοι, τώρα πλέον δεν είσαι γιατι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Tο κακό είναι πως άργησε πολύ το internet και οι υπολογιστές να έρθουν στην Ελλάδα. Και άργησε και ο κόσμος μαζί του, για να τα μάθει. Eδώ πληρώνουμε 24mpbs και έχουμε 8-10. Πληρώνουμε 4g και έχουμε 1g. Πληρώνουμε format 40 euro και αυτός που θα το κάνει απλά θα πατήσει 3 φορες το F9. Γενικά στην Ελλάδα στα θέματα τεχνολογίας που ο κόσμος δεν τα ξέρει. Θα σε κλέψουν από παντου. Και περιμένουν πως και πως να μπει το θύμα στο μαγαζί. Εγώ σαν πληροφορικός και σαν τεχνικός pc το βλέπω καθημερινά αυτό εδώ και χρονια, είτε ήμουν σε εταιρίες είτε σε μικρά μαγαζιά. Συμφωνώ απόλυτα με ότι γράφεις. Ίσως αν δεν ειμασταν ως Έλληνες τόσο αμαθείς να μην φτάναμε εδώ που φτάσαμε. Γιατί πάντα ο Έλληνας ήταν ο ξερόλας αλλά έχουμε φτάσει να είμαστε τριτοκοσμικοι χώρα. Είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση είμαστε λιγο off-topic αλλά κάποια στιγμή ότι έγραψες ελπίζω να γίνει και ότι χρήματα δίνουμε να πιάνουν τόπο και όχι να υπάρχει η εκμετάλλευση που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Οτι και να χρειαζόσουν ήσουν αναγκασμένος να το αγοράσεις όσο θέλουν αυτοι, τώρα πλέον δεν είσαι γιατι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές. Tο κακό είναι πως άργησε πολύ το internet και οι υπολογιστές να έρθουν στην Ελλάδα. Και άργησε και ο κόσμος μαζί του, για να τα μάθει. Eδώ πληρώνουμε 24mpbs και έχουμε 8-10. Πληρώνουμε 4g και έχουμε 1g. Πληρώνουμε format 40 euro και αυτός που θα το κάνει απλά θα πατήσει 3 φορες το F9. Γενικά στην Ελλάδα στα θέματα τεχνολογίας που ο κόσμος δεν τα ξέρει. Θα σε κλέψουν από παντου. Και περιμένουν πως και πως να μπει το θύμα στο μαγαζί. Εγώ σαν πληροφορικός και σαν τεχνικός pc το βλέπω καθημερινά αυτό εδώ και χρονια, είτε ήμουν σε εταιρίες είτε σε μικρά μαγαζιά. παιδες η διαφορα του να σε κλεβουν απο το να ψαχνεσαι ειναι μεγαλη. Αναφερεις το φορματ που ειναι 3 κουμπια. Ο αλλος πληρωνει ενοικιο, τεβε, παγια, λογαριασμους, θελει και να ζησει, ποσο θες να στο χρεωσει δηλαδη? Το λεω γιατι και εγω ειμαι λογιστης και για μια δηλωση μπορει να κανω και 3 λεπτα. Τι παει να πει, οτι θα την κανω τσαμπα? εχουμε μαθει να κραζουμε ολους τους αλλους αλλα οταν φτανουν στον κωλο μας ξεχναμε να διαμαρτυρομαστε. Οποιος θεωρει πολλα τα 40 ευρω ας κατσει να το κανει μονος του. Τωρα για τα μαγαζια και το σκρουτζ, ξεκαθαρα η αληθεια ειναι στη μεση. Πολλα μαγαζια επαιζαν με το ΦΠΑ και γιαυτο μπορουσαν να εχουν καλυτερες τιμες, ενω αλλα απλα εψαχναν φθηνους προμηθευτες (και ισως επαιζαν και με φπα)...Απο την αλλη οι παροχοι κρατουσαν τιμη στο θεο για να σου λενε παρε επιδοτηση 500 ευρω και να μην μπαινουν εντελως μεσα... Απο τη στιγμη που πουλουσαν, γιατι να ριξουν τιμη?? Τελος παντων, ας μην τα λεμε ολα οπως μας βολευει και ας μην ειμαστε εντελως αφοριστικοι. Η αισχροκερδια με την απατεωνια δεν απεχουν πολυ και ειτε το πολυ φθηνο ειτε το πολυ ακριβο, κρυβουν κατι απο ολα αυτα μεσα πολλες φορες καθως ειμαστε σε μια αγορα με τρελες στρεβλωσεις. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 για πιο λογο sto insomnia πουλανε καποιοι note 8 600eyrw kai 580 ενώ εχει καινουριο στο skoutz best price 600 καινουριο?mporei n amou pei kapoios ti diafora exoyn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Καμία Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 για πιο λογο sto insomnia πουλανε καποιοι note 8 600eyrw kai 580 ενώ εχει καινουριο στο skoutz best price 600 καινουριο?mporei n amou pei kapoios ti diafora exoyn? Μπας και πιάσουν κανενα κότσο και του φάνε τα χρήματα. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
typer1985240 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 τι διαφορεσ θα κατααβω se ena note8...exw note 5 και είμαι αρχαριοσ δεν πολύ ασχολούμαι...ποσο πωλειτε ένα note 5?axizei να κανω την αλλαγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Είχα βάλει ένα OTG και πάτησα μετά κατάργηση,και όποτε το συνδέω μου βγάζει φόρτιση μέσω usb.....Πώς τον κάνω πάλι ρύθμιση να μου εμφανίζει τους φακελους;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts