perdikos2000 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 920 από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ξεκίνησε η ελεύθερη πτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Ξεκίνησε η ελεύθερη πτωση Και πολύ κράτησε. Σε 1 μηνα θα έχει κάτω από 800. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Και πολύ κράτησε. Σε 1 μηνα θα έχει κάτω από 800. Send From Note 3 With S8 Port Rom μακάρι όσο πιο γρήγορα τόσο πιο καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Άμα έχει κάτω από 100 σε ένα μήνα στης Γιορτές πόσο θα έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 871 Ευρώ από Amazon.it για το μαύρο dual... (τελική τιμή με μεταφορικά για Ελλάδα) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Seller Amazon? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Στα 913 πλεον το δικαρτο,οπου να ναι σπαμε τα 900... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Δεν θέλω να το παίξω αλλά δεν ξέρω αν αξίζει για 100€ παραπάνω να περιμένετε έστω 2μηνες και κάθε μέρα να ασχολείστε με αυτό. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα έλεγε η γιαγιά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Θέλουμε να το πάρουμε 899 και όχι 1029 πλάκα πλάκα είναι κάποια διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Εγώ προς τα εκεί σκεφτόμουν να πάω αλλά προς το παρών δεν ξετρελαθηκα ούτε απτό μέγεθος η κάμερα την καθάρισα με το χέρι κ γι'αυτό έβγαλε χειρότερες φωτό απτό σ7 μπορεί να έφταιγα εγώ . Οι καμπύλες του σ8 Πλας μ άρεσαν πιο πολύ. Για Δεκέμβρη η Γενάρη το σκεφτόμουν αλλά αν περιμένω το σ9 κ να έχω μείνει 2 χρόνια με σ7 θα ήταν απτά άγραφα εγώ π άλλαζα κάθε 6 μήνες με ένα χρόνο . Τα έχω βρε με ένα τάμπλετ 7 ιντσών κ είμαι πασάς. Ένας φίλος πιο πάνω είπε από Αγγλία το δίνουν πολύ πιο φτηνα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Seller Amazon? Πάντα :D Δεν δίνω τιμές από ανεξάρτητους πωλητές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Και εγω τελικα απο το Amazon.co.uk το αγορασα αν και ηταν out of stock για μια εβδομαδα σχεδον (seller Amazon). Και εννοειται καλυπτεται κανονικοτατα απο 2ετη εγγυηση. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Πάντα :D Δεν δίνω τιμές από ανεξάρτητους πωλητές.Ισως δεν βλεπω εγω κατι καλα.Το ιταλικο το εχει τελικη τιμη με express shipping 999.23.Φυσικα οχι με αφμ για ενδοκοινοτικες συναλλαγες. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλημέρα 20% επιστροφή με κάρτες eurobank στο πλαίσιο. Το note 8 στα 800. Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Καλή τιμή (σχετικά με την αρχική αλλά και τις τιμές που κυκλοφορεί στην Ευρώπη τώρα) και έχεις και την επίσημη εγγύηση και αντιπροσωπεία Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλημέρα 20% επιστροφή με κάρτες eurobank στο πλαίσιο. Το note 8 στα 800. Για την ακριβεια είναι επιστροφή για επομενες αγορες. Ητοι μπαινουν στο "ηλεκτρονικο πορτοφολι" σου, για μελλοντικες αγορες σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Η χρεωση στο ταμειο είναι κανονικα 1029 ευρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ισως δεν βλεπω εγω κατι καλα.Το ιταλικο το εχει τελικη τιμη με express shipping 999.23.Φυσικα οχι με αφμ για ενδοκοινοτικες συναλλαγες. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Δες εδώ, τελικά το χρυσό είναι! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Δες εδώ, τελικά το χρυσό είναι! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είπα και εγώ :lol::lol::lol::lol: Στα μαύρα κατάστιχα με έχει η Amazon? Πράγματι το χρυσό έχει 849 και το μαύρο 969,46. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Είπα και εγώ :lol::lol::lol::lol: Στα μαύρα κατάστιχα με έχει η Amazon? Πράγματι το χρυσό έχει 849 και το μαύρο 969,46. Το χρυσό είναι πανέμορφη αν και είναι γούστα... ΝΑ ξέρετε ότι ασημιζει. Μόνο στον ήλιο φαίνεστε καθαρά χρυσό. Δείτε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 εξαφανιστηκε το χρυσο απο το ιταλικο amazon ή εγω δεν βλεπω καλα....;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 εξαφανιστηκε το χρυσο απο το ιταλικο amazon ή εγω δεν βλεπω καλα....;;;Σωστα βλεπεις.Τωρα το πουλαει 950.28. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 775 στο eglobalcentral το midnight black ( 800 κανονικά κι όταν το βάζεις στο καλάθι μπαίνει αυτόματα κουπονάκι -25 ) Βέβαια με έναν χρόνο εγγύηση απο αυτούς μιας και δεν είναι το ευρωπαικό, είναι καλό που πέφτει η τιμή του όμως http://i68.tinypic.com/swfeyu.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ποια τιμη πεφτει ρε παιδια? Στα 935 ευρω το βρισκω στο Skroutz. Πρωτη φορα βλεπω κινητο να μη χανει την αξια του ή να ανεβαινει η τιμη αντι να πεφτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ποια τιμη πεφτει ρε παιδια? Στα 935 ευρω το βρισκω στο Skroutz. Πρωτη φορα βλεπω κινητο να μη χανει την αξια του ή να ανεβαινει η τιμη αντι να πεφτει. καλά πλέον ξέφτισαν τα σκρουτσάδικα...λίγο ο ΦΠΑ...λίγο οι συλλήψεις, ακριβήνανε οι τιμές. Από ebay βρίσκεις σε πιο χαμηλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 To S8 μία χαρά τιμή έχει. Το Note 8 για κάποιο λόγο δεν πέφτει. Κρίμα και ήλπιζα 700αρα τα Χριστούγεννα μήπως το τσιμπούσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts