gerogiannis1984 Δημ. May 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2018 Όχι δεν υπάρχει τέτοια θέμα στα xiaomi. Οι πιο πολλοί ξεκλειδώνουν για να περάσουν την gcam που βελτιώνει πολύ τις νυχτερινές λήψης που έχουν θέμα τα πιο πολλά xiaomi Ωραία φίλε μου σ'ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση,είμαι με το δάχτυλο στο ποντίκι για να πατήσω το unlock botton..:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Περασα μονος μου χτες την τελευταια stable... Πολυ ωραια τα gestures που καταργουν τα on screen buttons! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Με oreo πως πάμε από μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Περασα μονος μου χτες την τελευταια stable... Πολυ ωραια τα gestures που καταργουν τα on screen buttons! :up::clap::shifty::wink: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Λοιπόν δε θα το πιστέψετε. Έκανα δοκιμή με το mi mix2 και ένα jiayu S3 3 χρονών που έχω. Στο άνοιγμα του real racing 3 με ταυτόχρονο πάτημα, το jiayu ανοίγει το παιχνίδι πιο γρήγορα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmeles Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Λοιπόν δε θα το πιστέψετε. Έκανα δοκιμή με το mi mix2 και ένα jiayu S3 3 χρονών που έχω. Στο άνοιγμα του real racing 3 με ταυτόχρονο πάτημα, το jiayu ανοίγει το παιχνίδι πιο γρήγορα!!!! Πως εγκενεν αυτο?? Παράθεση V10 for Vendetta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Συσκευή με mdk και με 3gb πιο γρήγορη από sd 835 & 6gb ram σε παιχνίδι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Παιδια εχω λιγο ξενερώσει με τις ειδοποιησεις... Εχω 9.5.6 εχω dual apps sto fb kai messenger. 1ον αυτη η ενημερωση συστηματος για το οτι καλυπτουν την οθονη κλπ που δεν απενεργοποιειται... 2ον ότι σκαει στο messenger κανει ή δεν κανει ηχο χωρις προφανη λογο... Να σημειωσω οτι το led ειδοποίησης ΠΑΝΤΑ λειτουργει σωστα ευτυχως! 3ον το εικονίδιο του messenger στην αρχικη οθονη συνήθως δειχνει οτι να ναι. Μπορεί να δειχνει 2 νεα μηνυματα και να μην εχω κανενα, η να δειχνει 4 και να εχω 1. Στο redmi note 3 pro που ειχα δυο κινητα πριν δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ θεμα! Στο mi 6 και εδω εχω θεματα μπολικα οπως βλεπετε... Προβλέπεται να ερχεται καμια αναβαθμηση η να το στειλω? Εχετε και εσεις θεματα? Δουλεύουν πανω στην android P αν καταλαβα καλα? Κανα 8.1 δε φαινεται στον οριζοντα να λυσω τουλαχιστον το 1ο προβλημα μου? Αυτο που η μπαρα ειδοποιησεων ειναι σχεδον παντα με εστω ενα εικονίδιο μου γυριζει λιγο τα αντερα. Θελω να μπορω να το παραμετροποιησω οπως θελω και δε μ'αφηνει! Edited May 14, 2018 by alexandros82 Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Συσκευή με mdk και με 3gb πιο γρήγορη από sd 835 & 6gb ram σε παιχνίδι.... Δε εχω κάποιο λόγο να πω ψέματα. Και τα δύο τηλέφωνα δικά μου είναι. Θα κάνω βίντεο και θα δώσω λινκ. Έκανα το τεστ σε αυτό το παιχνίδι που είναι το πιο απαιτητικό από αυτά που έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pareisaktos Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Από ότι βλέπω δεν υπάρχει ξεχωριστό θέμα γισ το mi mix 2s. Δεν έχει παραλάβει κάνεις ακόμα; πάντως φαίνεται κτήνος το κινητό. Αν έχει και καλη κάμερα θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα smartphones της χρονιάς Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Εγω παραπονο απο την ταχυτητα της συσκευης δεν εχω, καθως ειναι παντου σφαιρα, ισαξιο με OnePlus και Pixel. Βεβαια δεν ξερω τι γινεται σε games αφου δεν παιζω σε smartphones. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα θέμα με το TWRP,ενώ έχω κάνει την εγκατάσταση κανονικά και μπαίνει σε recovery,είναι αδύνατον να φλασαρω ρομ.Οταν τελειώνει η διαδικασία που δείχνει ότι εγκαθίσταται,στο reboot μου λέει,no os installed.Εννοειτε κάνω όλα τα wipes και στην επαναφορά από το backup,με πετάει σε fastboot και τέλος.Πρεπει με mi flashl από την αρχή στήσιμο.Απο το πρωί τα χω παίξει,3 φορές φλασαρω fadtboot rom για επαναφορά.Να πω ότι είμαι με global 9.5.6.0 και προσπαθώ να φλασαρω από twrp μια eu.multi rom.Ξερει κανείς τι να φταίει?Μήπως το twrp δεν είναι το σωστό?Από XDA είδα οδηγό για twrp 3.2.1 oficial το τελευταίο.Μονο που το εγκατέστησα με cmd με τον παραδοσιακό τρόπο με εντολές.Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει,γιατι εχω δουλεψει ο,τι Xiaomi υπάρχει και μόνο σε αυτό βλέπω αυτο το θεμα Edited May 14, 2018 by wolf_35 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Το flash tool είναι για ΜΤΚ επεξεργαστή. Κάνε τη εγκατάσταση με adb. Αλλά πρώτα τσέκαρε μήπως έχει κλειδώσει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Ναι μωρέ mi flash εννοώ,έτσι το είπα εγω.Οχι είναι ξεκλειδωτος bootloader,κανονικά.Κατι πρέπει να γίνεται με την twrp.Την εγκατάσταση την κάνω με adb με άνοιγμα cmd εκεί και εντολές,αφού δίνω :fastboot reboot recovey, και booταρει σε recovery κανονικά.Μετα,δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα,τρέχει η μπάρα και μετά λέει:no os installed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 (edited) Ναι μωρέ mi flash εννοώ,έτσι το είπα εγω.Οχι είναι ξεκλειδωτος bootloader,κανονικά.Κατι πρέπει να γίνεται με την twrp.Την εγκατάσταση την κάνω με adb με άνοιγμα cmd εκεί και εντολές,αφού δίνω :fastboot reboot recovey, και booταρει σε recovery κανονικά.Μετα,δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα,τρέχει η μπάρα και μετά λέει:no os installed Κανε ''format data Προσοχη: όχι wipe data αλλά πατάς το κουμπι ''format data''. Θα διαγραφούν όλα από τη συσκευή μόνο το twrp θα μείνει οπότε ότι θες μετα το περνάς μεσω pc ή με φλασάκι Edited May 14, 2018 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. May 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2018 Κανε ''format data Προσοχη: όχι wipe data αλλά πατάς το κουμπι ''format data''. Θα διαγραφούν όλα από τη συσκευή μόνο το twrp θα μείνει οπότε ότι θες μετα το περνάς μεσω pc ή με φλασάκι Το έχω κάνει κι αυτό και είχα βάλει τη eu multi rom σε φλασάκι και επέλεξα από κει και μου έκανε πάλι το ίδιο.Ειδα τώρα πριν στο miui.gr,για το mix 2 εχει συγκεκριμένο twrp για να φλασαρουμε miui 8,.μεσα,λέει,από το παλιό twrp κάνουμε install image και μετά φλασαρουμε τη ο,τι θέλουμε.Θα το δοκιμάσω να δω κι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek13 Δημ. May 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2018 χαιρετω το παρεακι .μια ερωτηση ,υπαρχει η δυνατοτητα να κατεβασουμε την gcam στο mix2 οπως στο htc u11 ?σκεφτομαι την αγορα του .. Ναι υπάρχει η δυνατότητα και δίνει πολύ καλύτερα αποτέλεσματα! Βέβαια θέλει, unlocked bootloader και magisk για την εγκατάσταση των modules! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Ναι υπάρχει η δυνατότητα και δίνει πολύ καλύτερα αποτέλεσματα! Βέβαια θέλει, unlocked bootloader και magisk για την εγκατάσταση των modules! δεν ειναι τοσο ευκολο οπως στο u11 ....για εμενα που ειμαι ασχετος !σε ευχαριστω .αν ειναι καποιος απο θεσ/νικη και θελει να βοηθησει στην διαδικασια ,θα χαρω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termitiss Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Γεια σας παιδιά. όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει σε Ευρωπαϊκή αποθήκη με 2 χρόνια εγγύηση μέσω Γερμανίας η έκδοση 128gb με το κουπόνι QBT31DGE τιμή στα 389,99€. Συμφέρει αρκετά Παράδοση με ups. Το κατάστημα έχει δοκιμαστεί και έχει πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-mi-mix-2-599-inch-6gb-128gb-120mp-qualcomm-snapdragon-835-octa-core-android-71-os-4g-lte-smartphone-type-c-blac-479.html?utm_source=John#/26-storage_capacity-128gb Edited May 17, 2018 by termitiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos302 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Καλησπερα παιδια ανταλλασω το mi6 μου με το mimix2 ειναι 5 μηνων αριστο αγρατζουνιστο απλα θελω μεγαλυτερη οθονη και δε μπορω να περιμενω για το mi7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 καλημέρα εχω το κινητό εδω και εναν μηνα περιπου και δεν μπορω να γραψω μνμ πανω απο 60 χαρακτηερς και με κεφαλαια που δοκιμασα . καθε βοηθεια δεκτη . ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) καλημέρα εχω το κινητό εδω και εναν μηνα περιπου και δεν μπορω να γραψω μνμ πανω απο 60 χαρακτηερς και με κεφαλαια που δοκιμασα . καθε βοηθεια δεκτη . ευχαριστω 1)Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχεις το GSM Alphabet ανοιχτό? 2) ποια ρομ έχεις? 3)Στις ρυθμίσεις >περισσότερες ρυθμίσεις έχεις επιλέξει περιοχή Ελλάδα? Edited May 17, 2018 by minotavros Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 (edited) 1)Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχεις το GSM Alphabet ανοιχτό? 2) ποια ρομ έχεις? 3)Στις ρυθμίσεις >περισσότερες ρυθμίσεις έχεις επιλέξει περιοχή Ελλάδα? εχω την τελευταια rom 9.5.6.0 ειχα αλλαξει χωρα για να εχω τα θεματα και γιαυτο δεν υπηρχε το GSM Alphabet.εβαλα ελλαδα ξανα και ειναι οκ τωρα ευχαριστω πολυ Edited May 17, 2018 by attalos76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Η εφαρμογή του καιρού δε ενημερώνει για την τρέχουσα τοποθεσία. Έχω τη τελευταία dev rom. Καμία πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarov Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Καλησπέρα παιδιά στην όμορφη παρέα σας. Νέος κάτοχος κι εγώ του Mix 2 και μπορώ να πω ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι φαίνεται πολύ εύθραυστο, αν και το έχω σε θήκη. Παράθεση Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts