Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δεν υπάρχει τέτοια θέμα στα xiaomi.

Οι πιο πολλοί ξεκλειδώνουν για να περάσουν την gcam που βελτιώνει πολύ τις νυχτερινές λήψης που έχουν θέμα τα πιο πολλά xiaomi

Ωραία φίλε μου σ'ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση,είμαι με το δάχτυλο στο ποντίκι για να πατήσω το unlock botton..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Περασα μονος μου χτες την τελευταια stable...

Πολυ ωραια τα gestures που καταργουν τα on screen buttons!

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Περασα μονος μου χτες την τελευταια stable...

Πολυ ωραια τα gestures που καταργουν τα on screen buttons!

:up::clap::shifty::wink:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Λοιπόν δε θα το πιστέψετε. Έκανα δοκιμή με το mi mix2 και ένα jiayu S3 3 χρονών που έχω. Στο άνοιγμα του real racing 3 με ταυτόχρονο πάτημα, το jiayu ανοίγει το παιχνίδι πιο γρήγορα!!!!

Λοιπόν δε θα το πιστέψετε. Έκανα δοκιμή με το mi mix2 και ένα jiayu S3 3 χρονών που έχω. Στο άνοιγμα του real racing 3 με ταυτόχρονο πάτημα, το jiayu ανοίγει το παιχνίδι πιο γρήγορα!!!!

Πως εγκενεν αυτο??

V10 for Vendetta

Παιδια εχω λιγο ξενερώσει με τις ειδοποιησεις... Εχω 9.5.6 εχω dual apps sto fb kai messenger.

1ον αυτη η ενημερωση συστηματος για το οτι καλυπτουν την οθονη κλπ που δεν απενεργοποιειται...

2ον ότι σκαει στο messenger κανει ή δεν κανει ηχο χωρις προφανη λογο... Να σημειωσω οτι το led ειδοποίησης ΠΑΝΤΑ λειτουργει σωστα ευτυχως!

3ον το εικονίδιο του messenger στην αρχικη οθονη συνήθως δειχνει οτι να ναι. Μπορεί να δειχνει 2 νεα μηνυματα και να μην εχω κανενα, η να δειχνει 4 και να εχω 1.

Στο redmi note 3 pro που ειχα δυο κινητα πριν δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ θεμα! Στο mi 6 και εδω εχω θεματα μπολικα οπως βλεπετε...

Προβλέπεται να ερχεται καμια αναβαθμηση η να το στειλω?

Εχετε και εσεις θεματα?

Δουλεύουν πανω στην android P αν καταλαβα καλα? Κανα 8.1 δε φαινεται στον οριζοντα να λυσω τουλαχιστον το 1ο προβλημα μου?

Αυτο που η μπαρα ειδοποιησεων ειναι σχεδον παντα με εστω ενα εικονίδιο μου γυριζει λιγο τα αντερα. Θελω να μπορω να το παραμετροποιησω οπως θελω και δε μ'αφηνει!

Edited by alexandros82
Lumia 1020 προς πώληση. Link

Συσκευή με mdk και με 3gb πιο γρήγορη από sd 835 & 6gb ram σε παιχνίδι....

Δε εχω κάποιο λόγο να πω ψέματα. Και τα δύο τηλέφωνα δικά μου είναι. Θα κάνω βίντεο και θα δώσω λινκ.

Έκανα το τεστ σε αυτό το παιχνίδι που είναι το πιο απαιτητικό από αυτά που έχω

Από ότι βλέπω δεν υπάρχει ξεχωριστό θέμα γισ το mi mix 2s. Δεν έχει παραλάβει κάνεις ακόμα; πάντως φαίνεται κτήνος το κινητό. Αν έχει και καλη κάμερα θα μιλάμε για ένα από τα καλύτερα smartphones της χρονιάς

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω παραπονο απο την ταχυτητα της συσκευης δεν εχω, καθως ειναι παντου σφαιρα, ισαξιο με OnePlus και Pixel.

Βεβαια δεν ξερω τι γινεται σε games αφου δεν παιζω σε smartphones.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα θέμα με το TWRP,ενώ έχω κάνει την εγκατάσταση κανονικά και μπαίνει σε recovery,είναι αδύνατον να φλασαρω ρομ.Οταν τελειώνει η διαδικασία που δείχνει ότι εγκαθίσταται,στο reboot μου λέει,no os installed.Εννοειτε κάνω όλα τα wipes και στην επαναφορά από το backup,με πετάει σε fastboot και τέλος.Πρεπει με mi flashl από την αρχή στήσιμο.Απο το πρωί τα χω παίξει,3 φορές φλασαρω fadtboot rom για επαναφορά.Να πω ότι είμαι με global 9.5.6.0 και προσπαθώ να φλασαρω από twrp μια eu.multi rom.Ξερει κανείς τι να φταίει?Μήπως το twrp δεν είναι το σωστό?Από XDA είδα οδηγό για twrp 3.2.1 oficial το τελευταίο.Μονο που το εγκατέστησα με cmd με τον παραδοσιακό τρόπο με εντολές.Αν μπορει κάποιος να βοηθήσει,γιατι εχω δουλεψει ο,τι Xiaomi υπάρχει και μόνο σε αυτό βλέπω αυτο το θεμα Edited by wolf_35

Το flash tool είναι για ΜΤΚ επεξεργαστή. Κάνε τη εγκατάσταση με adb. Αλλά πρώτα τσέκαρε μήπως έχει κλειδώσει το κινητό.

Ναι μωρέ mi flash εννοώ,έτσι το είπα εγω.Οχι είναι ξεκλειδωτος bootloader,κανονικά.Κατι πρέπει να γίνεται με την twrp.Την εγκατάσταση την κάνω με adb με άνοιγμα cmd εκεί και εντολές,αφού δίνω :fastboot reboot recovey, και booταρει σε recovery κανονικά.Μετα,δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα,τρέχει η μπάρα και μετά λέει:no os installed

Ναι μωρέ mi flash εννοώ,έτσι το είπα εγω.Οχι είναι ξεκλειδωτος bootloader,κανονικά.Κατι πρέπει να γίνεται με την twrp.Την εγκατάσταση την κάνω με adb με άνοιγμα cmd εκεί και εντολές,αφού δίνω :fastboot reboot recovey, και booταρει σε recovery κανονικά.Μετα,δεν μπορώ να εγκαταστήσω τίποτα,τρέχει η μπάρα και μετά λέει:no os installed

Κανε ''format data Προσοχη: όχι wipe data αλλά πατάς το κουμπι ''format data''. Θα διαγραφούν όλα από τη συσκευή μόνο το twrp θα μείνει οπότε ότι θες μετα το περνάς μεσω pc ή με φλασάκι

ff60166d271b143409aa02da10f1eda8.jpg

Edited by minotavros
No root->No problem

Κανε ''format data Προσοχη: όχι wipe data αλλά πατάς το κουμπι ''format data''. Θα διαγραφούν όλα από τη συσκευή μόνο το twrp θα μείνει οπότε ότι θες μετα το περνάς μεσω pc ή με φλασάκι

ff60166d271b143409aa02da10f1eda8.jpg

Το έχω κάνει κι αυτό και είχα βάλει τη eu multi rom σε φλασάκι και επέλεξα από κει και μου έκανε πάλι το ίδιο.Ειδα τώρα πριν στο miui.gr,για το mix 2 εχει συγκεκριμένο twrp για να φλασαρουμε miui 8,.μεσα,λέει,από το παλιό twrp κάνουμε install image και μετά φλασαρουμε τη ο,τι θέλουμε.Θα το δοκιμάσω να δω κι ετσι

χαιρετω το παρεακι .μια ερωτηση ,υπαρχει η δυνατοτητα να κατεβασουμε την gcam στο mix2 οπως στο htc u11 ?σκεφτομαι την αγορα του ..

Ναι υπάρχει η δυνατότητα και δίνει πολύ καλύτερα αποτέλεσματα! Βέβαια θέλει, unlocked bootloader και magisk για την εγκατάσταση των modules!

Ναι υπάρχει η δυνατότητα και δίνει πολύ καλύτερα αποτέλεσματα! Βέβαια θέλει, unlocked bootloader και magisk για την εγκατάσταση των modules!

δεν ειναι τοσο ευκολο οπως στο u11 ....για εμενα που ειμαι ασχετος !σε ευχαριστω .αν ειναι καποιος απο θεσ/νικη και θελει να βοηθησει στην διαδικασια ,θα χαρω .

Γεια σας παιδιά. όποιος ενδιαφέρεται υπάρχει σε Ευρωπαϊκή αποθήκη με 2 χρόνια εγγύηση μέσω Γερμανίας η έκδοση 128gb με το κουπόνι QBT31DGE τιμή στα 389,99€. Συμφέρει αρκετά

Παράδοση με ups. Το κατάστημα έχει δοκιμαστεί και έχει πάρα πολύ καλή εξυπηρέτηση

https://www.geekmaxi.com/en/smartphones-xiaomi-mi-mix-2-599-inch-6gb-128gb-120mp-qualcomm-snapdragon-835-octa-core-android-71-os-4g-lte-smartphone-type-c-blac-479.html?utm_source=John#/26-storage_capacity-128gb

Edited by termitiss

Καλησπερα παιδια ανταλλασω το mi6 μου με το mimix2 ειναι 5 μηνων αριστο αγρατζουνιστο απλα θελω μεγαλυτερη οθονη και δε μπορω να περιμενω για το mi7

καλημέρα εχω το κινητό εδω και εναν μηνα περιπου και δεν μπορω να γραψω μνμ πανω απο 60 χαρακτηερς και με κεφαλαια που δοκιμασα . καθε βοηθεια δεκτη . ευχαριστω

καλημέρα εχω το κινητό εδω και εναν μηνα περιπου και δεν μπορω να γραψω μνμ πανω απο 60 χαρακτηερς και με κεφαλαια που δοκιμασα . καθε βοηθεια δεκτη . ευχαριστω

1)Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχεις το GSM Alphabet ανοιχτό?

2) ποια ρομ έχεις?

3)Στις ρυθμίσεις >περισσότερες ρυθμίσεις έχεις επιλέξει περιοχή Ελλάδα?

ca406ab3531dbdfe3edcd1a6b84ba263.jpg

Edited by minotavros
No root->No problem

1)Στις ρυθμίσεις μηνυμάτων έχεις το GSM Alphabet ανοιχτό?

2) ποια ρομ έχεις?

3)Στις ρυθμίσεις >περισσότερες ρυθμίσεις έχεις επιλέξει περιοχή Ελλάδα?

ca406ab3531dbdfe3edcd1a6b84ba263.jpg

εχω την τελευταια rom 9.5.6.0

ειχα αλλαξει χωρα για να εχω τα θεματα και γιαυτο δεν υπηρχε το GSM Alphabet.εβαλα ελλαδα ξανα και ειναι οκ τωρα

ευχαριστω πολυ

Edited by attalos76

Η εφαρμογή του καιρού δε ενημερώνει για την τρέχουσα τοποθεσία. Έχω τη τελευταία dev rom. Καμία πρόταση;

Καλησπέρα παιδιά στην όμορφη παρέα σας.

Νέος κάτοχος κι εγώ του Mix 2 και μπορώ να πω ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες.

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι φαίνεται πολύ εύθραυστο, αν και το έχω σε θήκη.

Στάλθηκε από το Xiaomi Mi MIX 2 μου.