Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να παραλάβουμε από "Κ.Μ.Δ Αθηνάς 10"; Έχει κολλήσει εκεί εδώ κ μέρες και το βιάζομαι

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εκεί κολλάνε πλέον κάποια !!!

μαλιστα...για ποσο?

edit: εκανα ντου yolo στα κεντρικα Κων/πολεως αδερφια και το πηρα! κατοχος της κινηταρας και εγω απο σημερα, φαινεται πολυ ωραιο, σιγουρα το καλυτερο κινητο που εχω παρει ποτε, αν ειχε την καμερα και την οθονη του 1+5Τ θα ηταν το τελειο κινητο θα τα ειχε ολα

Edited by GEONISED

Μια χαρά δουλεύει

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Οσοι δεν εχετε προβλημα με το double tap εχετε την ρομ που ερχεται απο το εργοστασιο η εχετε φλασαρει αλλη; εμενα μερικες φορες ανοιγει με την δευτερη η τριτη προσπαθεια, επισης δεν δουλευει το hotspot

Κακός το πειράζεις το κινητό με άλλες ρομ βλέπεις τωρα έχεις πρόβληματα

Το κινητό δέν έχει κανένα πρόβλημα και καλό είναι να μην το πειράζεις γνώμη μου γιατί θα παρουσιαστούν και άλλα προβλήματα. Και με τα θα έχουν λάθος εντύπωση αυτή που θέλουν να το πάρουν ό,τι έχει πρόβληματα.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό δουλεύει νύκτα μερα απροβληματιστα. Τα πάντα λειτουργούν ΆΨΟΓΑ.

τη official version China. Εχω.

Ότι δουλεύει μια χαρά δεν το πειράζουμε.

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

Την official έχω που ήρθε από Κίνα

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Μήπως δεν το σεταρης καλά το Hotspot γιατί έχω δοκιμάσει από κινητό σε κινητό και από κινητό σε λαπτοπ. Σε σταθερό υπολογιστή λειτουργεί μια χαρά χαρά.

Edited by panos314

Μήπως δεν το σεταρης καλά το Hotspot γιατί έχω δοκιμάσει από κινητό σε κινητό και από κινητό σε λαπτοπ. Σε σταθερό υπολογιστή λειτουργεί μια χαρά χαρά.

δεν εχει κατι τρελο να σεταρεις

Καινούργιο Ota update official China version παραθετο εικόνα

Screenshot_2018_02_05_06_14_15_704_com_android_updater.png

Λοιπόν.πρόβλημα. δεν ανοίγω καινούργιο θέμα και θα ρωτήσω εδω.

Ηρθε σε φίλο ενα mi mix 2.

Κινεζικά και αγγλικά.

Με το xiaomi mi tool του πέρασα μία rom πού μου έβγαζε με μπλε γράμματα.ολα καλά.

Λοιπόν,το πρόβλημα είναι ότι τελικά αποφάσισε να δώσει το κινητό σε άλλο φίλο και λογικά έκανε διαγραφή.

Από εκείνη την στιγμή κι επειτα.

Η συσκευή ανοίγει,την πάω στην επιλογή γλώσσας και μόλις πάω στην περιοχή κίνα,μόλις πατήσω για επιλογή,αρχίζει τα restarts...και τίποτα άλλο.

Με volume up- power button μπαίνει απλά στο μενού με τις 3 επιλογές.

Εννοείται έκανα wipe...τα ίδια.

Τι κάνουμε;

Bootloader lock.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λοιπόν.πρόβλημα. δεν ανοίγω καινούργιο θέμα και θα ρωτήσω εδω.

Ηρθε σε φίλο ενα mi mix 2.

Κινεζικά και αγγλικά.

Με το xiaomi mi tool του πέρασα μία rom πού μου έβγαζε με μπλε γράμματα.ολα καλά.

Λοιπόν,το πρόβλημα είναι ότι τελικά αποφάσισε να δώσει το κινητό σε άλλο φίλο και λογικά έκανε διαγραφή.

Από εκείνη την στιγμή κι επειτα.

Η συσκευή ανοίγει,την πάω στην επιλογή γλώσσας και μόλις πάω στην περιοχή κίνα,μόλις πατήσω για επιλογή,αρχίζει τα restarts...και τίποτα άλλο.

Με volume up- power button μπαίνει απλά στο μενού με τις 3 επιλογές.

Εννοείται έκανα wipe...τα ίδια.

Τι κάνουμε;

Bootloader lock.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατέβασε fastboot rom και φλασαρε με το mi flash

Κατέβασε fastboot rom και φλασαρε με το mi flash

Είναι κλειδωμένος ο bootloader. Γίνεται μόνο μέσω edl mode και όχι μέσω fastboot mode και είναι η έσχατη λύση. :)

Είναι κλειδωμένος ο bootloader. Γίνεται μόνο μέσω edl mode και όχι μέσω fastboot mode και είναι η έσχατη λύση. :)

Και πάλι κατεβάζεις fastboot rom όπως έγραψα και της περνάς με mi flash, χρησιμοποιώ mi flash και σε τηλέφωνα άλλων κατασκευαστών και πάντα δουλεύει άψογα, σε edl μπαίνει εύκολα με μια εντολή ή τρέχοντας ένα αρχείο bat

Και πάλι κατεβάζεις fastboot rom όπως έγραψα και της περνάς με mi flash, χρησιμοποιώ mi flash και σε τηλέφωνα άλλων κατασκευαστών και πάντα δουλεύει άψογα, σε edl μπαίνει εύκολα με μια εντολή ή τρέχοντας ένα αρχείο bat

Δεν λέω ότι είναι δύσκολη η εκτέλεση. Είναι περισσότερες οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά μέσω edl mode. Όπως έγραψα πιο πάνω είναι η έσχατη λύση. Απλά πρέπει να αναφέρουμε ότι η διαδικασία δε γίνεται μέσω fastboot mode αλλά μέσω edl mode διότι ο bootloader του παιδιού είναι κλειδωμένος. Αν ο bootloader ήταν ξεκλείδωτος τα πράγματα θα ήταν πιο απλά. Καλό είναι να δοκιμάσει πρώτα το κινέζικο Mi Pc Suite με recovery και fastboot που είναι πιο ασφαλές.

Είμαι έτοιμος να ξεκλειδώσω τον bootloader απλα ειδα στο miui φορουμ τα παρακάτω και ήθελα να μάθω εαν ισχύουν

What are the risks of unlocking Mi Devices?

1. By unlocking the device you agree that this may bring changes to some parts of the system. These changes may damage the device.

2. After the device is unlocked, it becomes less secure and more vulnerable to malware attacks, which may lead to the disclosure and loss of your private data.

3. Some features which require high security level (e.g., Find device, added-value services, etc.) will no longer be available.

4. After the device is unlocked, some features will be changed. Thus, you will no longer be able to receive regular updates and enjoy newest features of MIUI.

V10 for Vendetta

Αν το καταφέρετε να το γυρίσετε σε edl το mix2 με μια εντολή να μας το πείτε και σε μας τον τρόπο, να μην παιδευομαστε με test point και ανοίγματα κινητών. Δυστυχώς όμως για μας και το τηλέφωνό μας το edl είναι κλειδωμένο ούτε με deep flash cable δεν γυρνάει σε edl... Μονη λύση το test point όταν φτάσεις στο απροχώρητο

Βασίλη η αλήθεια είναι οτι δεν γνώριζα αύτη την λεπτομέρεια για το κλειδωμένο edl στο Mi Mix 2 γιατί δεν έχω επιχειρήσει να μπω στη συγκεκριμένη συσκευή. Έχω να μπω σε edl από την εποχη των μαϊμουδορόμ στο Kenzo. Η αλήθεια είναι οτι όσο παει και τα δυσκολεύει τα πράγματα η Xiaomi με τα θέματα ασφαλείας και για να απαντήσω στο φίλο kmeles για το θέμα του ξεκλειδωματος, ο βασικός λόγος που ξεκλειδωνουμε bootloader είναι γι αυτές περιπτώσεις που παθαίνει κάτι η συσκευή μας. Έχουμε περισσότερες επιλογές να την επαναφερουμε οτάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Αυτά που λέει η Xiaomi ισχύουν και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις από τη στιγμή που θα ξεκλειδώσεις. Αν δε θέλεις να ασχοληθείς το ξεκλειδώνεις και σταματας εκεί. Και τα updates σου θα παίρνεις και αν κάτι πάει στραβά μπορείς να το επαναφέρεις εύκολα. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη πάντα.

Είμαι από αυτούς που πιστεύω σθεναρά (από την αρχή που παρακολουθώ...όσο μου το επιτρέπουν οι διάσπαρτες πληροφορίες...την Xiaomi και την πορεία της...) ότι δεν αργεί πολύ η ώρα που η Xiaomi δεν θα δίνει επίσημη άδεια για ξεκλείδωμα bootloader. :cool:

iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Είμαι από αυτούς που πιστεύω σθεναρά (από την αρχή που παρακολουθώ...όσο μου το επιτρέπουν οι διάσπαρτες πληροφορίες...την Xiaomi και την πορεία της...) ότι δεν αργεί πολύ η ώρα που η Xiaomi δεν θα δίνει επίσημη άδεια για ξεκλείδωμα bootloader. :cool:

Προς τα εκεί πάει το πράγμα. :) Δεν έχεις άδικο.

Κυριάκο και πολύ σωστά τα λές απλά και τα παιδιά να ξέρουνε πως ξεκλείδωτο ότι και να γίνει σχεδόν πάντα επανέρχεται. Ειδικά αν είσαι απο αυτούς που σκαλίζουν ή ψάχνουν... επιβάλεται. Εγώ απάντησα στο leo06.... Πλέον το έχει κλειδώσει το edl η xiaomi απο τα πέρσυ που λένε και στο χωριό μου. Το τελευταίο κινητό που δεν το έχει κλειδωμένο είναι εποχή mi5s . Ότι βγήκε απο εκεί και μετά δυστυχώς δεν.. Μόνο το test point μένει για αυτούς που ούτε το κινέζικο δουλεύει ούτε το xiaomitool λόγω μη ενεργοποιήσεις του usb debugging. Στην ουσία το xiaomitool δεν θεωρείται unbrick εργαλείο για μένα. Αν θυμάσαι πρόσφατα στο διπλανό φόρουμ είχαμε μια ατυχία που κάποιος πέρασε custom rom και μετά έδωσε την εντολή να κλειδώσει μέσα απο adb εντολές. Μόνο με άνοιγμα και test point επανήλθε δυστυχώς. Βέβαια έχασε και την όποια εγγύηση είχε διότι χαλάσαμε και το αυτοκολητάκι που έχει πάνω ξεβιδώνοντας το προστατευτικό της μητρικής γιατί αλλιώς δεν έχεις πρόσβαση στην καλωδιοταινία της μπαταρίας και του δακτυλικού που αναγκαστικά πρέπει να βγούν.

Παλιά αν δεν γυρνούσε με το zip αρχείο σε edl με ένα αυτοσχεδιο deep flash cable γινόταν η δουλειά. Τώρα διαγράψτε το ...οπότε πάρτε τα μέτρα σας όπως λέει και ο Κυριάκος

Να πούμε κιόλας πόσο έχει δυσκολέψει και το android γενικότερα με τα decrypt τα verity και όλα αυτά. Ειδικά βλέπω πολύ κοσμο που χάνει αρχεία γιατί τα έκανε μαντάρα με το decrypt. Άλλοι επειδή ήθελαν να το βγάλουν άλλοι επειδή ήθελαν να το βάλουν. Οπότε πάντα μα πάντα να έχουμε ένα πρόχειρο back up του εσωτερικού μας χώρου σε cloud ¨η σε pc. Και ένα nandroid για αυτούς που έχουν twrp με όλα τα partition ... Ειδικά το efs

Edited by linuxilakis